Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Monday, February 4, 2019 12:29 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
La multi ani Laura!pupici F frumos tortul!
Noroc ca sunt cu greturi ca altfel nu mai puteam de pofta.
Fetelor, cele care ati trecut prin asta cum scapati de greturi?
Eu se pare ca le am seara si nicicum nu imi trec. De pe la 8-9 seara le am si nu stiu ce sa mananc sa nu m a simt nici imbalonata si sa rezist la starea de rau.pale
maria2013
Scris: Monday, February 4, 2019 1:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Mirela.t83 wrote:
Eu se pare ca le am seara si nicicum nu imi trec. De pe la 8-9 seara le am si nu stiu ce sa mananc sa nu m a simt nici imbalonata si sa rezist la starea de rau.pale

Pe mine ma ajutau mesele dese si cu portii mici, iar intre ele, gustari: fructe, iaurt, covrigei, toortitzi. Nu mancam în cantitati mari, dar ciuguleam des. Oricum, starea de greata am avut-o pana în trimestrul doi, iar apoi, culmea, la mine au început varsaturile, care se presupunea ca dispar. Încet, încet, au disparut (au mai încercat acum vreo doua saptamâni sa apara, dar ffff timid). Acum pe asa departeeeee, aproape am uitat de ele!
maria2013
Scris: Monday, February 4, 2019 1:06 AM
Nivel

Am uitat sa pomenesc de prietena mea limonada! Era si vara si deja stia sotul ce comand la fiecare terasa unde poposeam: limonada (simpla, cu menta, cu ghimbir). Chiar a ajutat!
blu88
Scris: Monday, February 4, 2019 9:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
fetelor care ati avut greturi vi s-a intamplat sa nu aveti pofta de mancare? eu nu am si ma apuca dimineata pe la pranz si seara o stare de voma din nimic... nu as manca nimic... nici sa nu aud de mancare gatita nu stiu ce sa fac imi este frica ca bebe nu o sa se dezvolte,,,,ieri am mai auzit si ca o cunstinta a pierdut sarcina si iar mi-am facut filme frica paranoia...Cray
maria2013
Scris: Monday, February 4, 2019 9:51 AM
Nivel

blu88 wrote:
fetelor care ati avut greturi vi s-a intamplat sa nu aveti pofta de mancare? eu nu am si ma apuca dimineata pe la pranz si seara o stare de voma din nimic... nu as manca nimic... nici sa nu aud de mancare gatita nu stiu ce sa fac imi este frica ca bebe nu o sa se dezvolte,,,,ieri am mai auzit si ca o cunstinta a pierdut sarcina si iar mi-am facut filme frica paranoia...Cray

Eu aveam greturi, dar îmi era si foame. Mâncam orice, mai putin varza, în schimb nu puteam sa gatesc la începutul sarcinii. Nu te speria ca ai greturi, de obicei, ele sunt dovada ca sarcina evolueaza! Când ai urmatorul control?
GeorgianaB
Scris: Monday, February 4, 2019 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
blu88 wrote:

Bebe se dezvolta chiar daca ai aceste greturi si nu mananci ca de obicei. Sunt multe femei care au sarcini toxice, varsa tot ce mananca, de multe ori sunt internate in spital cu perfuzii pentru hidratare, vitamine si duc la capat sarcinile.
Eu am o cunostinta care a trecut prin asa ceva si a nascut un bebe de 4kg.
Va trece si perioada asta, atata timp cat nu versi dumineata, pranz si seara esti chiar bine :D
Mirela.t83
Scris: Monday, February 4, 2019 10:49 AM
Nivel

maria2013 wrote:

Pe mine ma ajutau mesele dese si cu portii mici, iar intre ele, gustari: fructe, iaurt, covrigei, toortitzi. Nu mancam în cantitati mari, dar ciuguleam des. Oricum, starea de greata am avut-o pana în trimestrul doi, iar apoi, culmea, la mine au început varsaturile, care se presupunea ca dispar. Încet, încet, au disparut (au mai încercat acum vreo doua saptamâni sa apara, dar ffff timid). Acum pe asa departeeeee, aproape am uitat de ele!

La fel fac. Portii mici, fructe, biscuiti si mancare mai mult la pranz si pana in 6 sa nu pice greu la stomac. Dimineata culmea m a simt ok.
Greu tare la baiat n am avut nimic! Big Surprise
blu88
Scris: Monday, February 4, 2019 11:15 AM
Nivel

maria2013 wrote:

Eu aveam greturi, dar îmi era si foame. Mâncam orice, mai putin varza, în schimb nu puteam sa gatesc la începutul sarcinii. Nu te speria ca ai greturi, de obicei, ele sunt dovada ca sarcina evolueaza! Când ai urmatorul control?

doctora mi-a zis sa ma duc saptamana asta pentru culturile din col... acum o saptamana am fost cu analizele si speram ca imi face si o eco sa vedem cum este bebe si cum stam cu hematomul... insa mi-a zis sa maresc doza de uterogestan la 2 pe zi si atat...
Nicole2018
Scris: Monday, February 4, 2019 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
blu88 wrote:

Bunaa, eu am avut greturi de pe la 5-6 saptamani pana prin saptamana 13, in ultimele saptamani a fost tot mai diminuata senzatia de greata.
Imi era greata toata ziua si nu imi venea sa mananc nimic...totusi ma straduiam (practic mancam aproape fortat) sa mananc cate ceva la fiecare masa chiar daca nu imi trebuia...norocul meu era ca nu varsam des.

Citisem ca pt a reduce senzatia de greata e indicat sa mancam cate putin si des, si incepusem sa mai rontai cate ceva si intre mese si imi era mai bine...cu cat stateam mai mult cu stomacul gol cu atat era mai puternica senzatia de greata.

Cel mai usor mancam fructe si legume, mancam saptamanal ananas, imi facea sotul limonada cu ghimbir, fresh de portocala + lamaie.
Am slabit 3kg in primul trimestru si bebe s-a dezvoltat foarte bine.

Corpul e inteligent, canalizeaza cu prioritate catre bebe tot ce are mai bun, toate rezervele, nu va ajunge bebe sa sufere daca tu mananci mai putin in primul trimestru.
Sunt gravidute care varsa si dupa ce beau apa....deci eu zic ca am fost norocoasa.
blu88
Scris: Monday, February 4, 2019 11:34 AM
Nivel

Nicole2018 wrote:

Bunaa, eu am avut greturi de pe la 5-6 saptamani pana prin saptamana 13, in ultimele saptamani a fost tot mai diminuata senzatia de greata.
Imi era greata toata ziua si nu imi venea sa mananc nimic...totusi ma straduiam (practic mancam aproape fortat) sa mananc cate ceva la fiecare masa chiar daca nu imi trebuia...norocul meu era ca nu varsam des.

Citisem ca pt a reduce senzatia de greata e indicat sa mancam cate putin si des, si incepusem sa mai rontai cate ceva si intre mese si imi era mai bine...cu cat stateam mai mult cu stomacul gol cu atat era mai puternica senzatia de greata.

Cel mai usor mancam fructe si legume, mancam saptamanal ananas, imi facea sotul limonada cu ghimbir, fresh de portocala + lamaie.
Am slabit 3kg in primul trimestru si bebe s-a dezvoltat foarte bine.

Corpul e inteligent, canalizeaza cu prioritate catre bebe tot ce are mai bun, toate rezervele, nu va ajunge bebe sa sufere daca tu mananci mai putin in primul trimestru.
Sunt gravidute care varsa si dupa ce beau apa....deci eu zic ca am fost norocoasa.

de varsat nu am ajuns inca sa vars, si eu tot asa numai fructe, mananc branza, iaurt si covrigi as manca :)))
LAURA0202
Scris: Monday, February 4, 2019 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Mirela.t83 wrote:

Cheek Kiss Multumesc Mirela. computerlove
alina89
Scris: Monday, February 4, 2019 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Hello!! Am fost si eu la control, doamne cate emotii am avut sa fie totul bine. Bobita are 8s1z (cu 2z mai mare) are 1.7mm si 171bpm computerlove aveam lacrimi in ochi cand am auzit "sunetul vietii". Mi-a recomandat dupa 13s sa iau 150g aspenter, dar o sa vad ce zice si dna hemato sapt viitoare. Ne mai vedem peste fix 4s la morfo. Nasterea a spus ca la 39-39s1z o sa cam fie, dar mai urmarim.

Greata eu am usoara cam dupa ora 1-2 dupamasa zilnic de vro 4-5 zile, nu trece cu nimic, doar sa dorm. La prima sarcina am avut de la 6s la 14s zilnic si vomitam cam odata de doua ori pe sapt. Si eu as manca intruna... orice.. mi-am cumparat ciocolatele si iau cate 1 de cate ori vad cutia Lol
Andreea06
Scris: Monday, February 4, 2019 5:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
alina89 wrote:
Hello!! Am fost si eu la control, doamne cate emotii am avut sa fie totul bine. Bobita are 8s1z (cu 2z mai mare) are 1.7mm si 171bpm computerlove aveam lacrimi in ochi cand am auzit "sunetul vietii". Mi-a recomandat dupa 13s sa iau 150g aspenter, dar o sa vad ce zice si dna hemato sapt viitoare. Ne mai vedem peste fix 4s la morfo. Nasterea a spus ca la 39-39s1z o sa cam fie, dar mai urmarim.

Greata eu am usoara cam dupa ora 1-2 dupamasa zilnic de vro 4-5 zile, nu trece cu nimic, doar sa dorm. La prima sarcina am avut de la 6s la 14s zilnic si vomitam cam odata de doua ori pe sapt. Si eu as manca intruna... orice.. mi-am cumparat ciocolatele si iau cate 1 de cate ori vad cutia Lol

Bebelus cu bataitaaaaa de inimioara computerlove
Inca un pic pana la morfo si poate aflati si ce e pe atunci. Ai inceput sa ii vorbesti lui David de burtica?

Ps: woooow 1,7mm!!! Cat 2 liniute la rigla. Wow. Deci am uitat cat de micuti erau initial la inceput, iti dai seama??? Cum la nici 2 mm au batai si inimioara? Sigur nu e 1,7cm? Dragii de ei..
Inawar
Scris: Monday, February 4, 2019 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Cred ca e in cm pt ca la mine embrionul era oprit la 7s si avea 1,1 cm.
Alina e bine asa sa nu vomiti, mai ales cu copil mic pe langa tine :) sa ai sarcina usoara in continuare!
Mirela.t83
Scris: Monday, February 4, 2019 7:04 PM
Nivel

Alina m a bucur ca totul e ok!esti norocoasa ca nu iei injectabil! Doamne ajuta!
Sarcina usoara si tie! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.