Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Friday, January 25, 2019 7:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Mirela, sarcina usoara si cu cat mai putine emo?ii negative pana la termenBuddy1
Blu, daca nu esti bautoare de cafea, o cescuta te poate ajuta în cazul în care ai migrene. La mine func?iona. In legatura cu somnolen?a, singurul remediu este somnul. In sarcina , multe trecem de mai multe ori prin episoade de somnolen?a sau de insomnie.
Irinan
Scris: Friday, January 25, 2019 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
blu88 wrote:
fetelor voi ati avut dureri sau aveti de cap ? nu stiu am de 2 zile asa o stare as dormi intr-una efectiv, mi-a bagat si nasa mea niste filme in cap si tot incerc sa nu ma gandesc si tot fac ce fac si ma duc cu gandul acolouff uff uff uff

Am avut dureri foarte puternice de cap... insotite cu raurile de inceput vreo 2 saptamani n a fost om din mine. Parca eram bolnava, nici nu puteam dormi dar nici nu puteam sta in picioare. Ma durea capul si daca schimbam privirea in alta directie.. cu timpul s au mai atenuat. Si acum am zile mai rele dar mai rarut.
Irinan
Scris: Friday, January 25, 2019 7:23 PM
Nivel

Mirela.t83 wrote:

La 11 am avut. Ora de aici.
130 batai pe minut.coeur

Am vazut inimioara.
Masurat 6w3d.

Sunt in extaz.yes
Nu mai pot de bucurie!
Aseara aveam asa o liniste ciudata, dupa ce am bocit ieri un pic i toaleta la munca sa imi treaca!
I am cerut sotului sa mergem la mcdonalds aseara sa ma destind.
Apoi am vizitat scoala lu Denis pt colegiu.
Urmatorul eco la 15 feb.
Referitor la cele legate de hematologie mi au zis sa mai discut cu medicul de familie, poate ma ajuta el. Dar midwife a zis sa continui cu progesteron si clexane 0.4ml ca totul arata perfect.

Ce emotii cand auzi prima data inimioara.. sarcina usoara si la termen
Iulia13
Scris: Friday, January 25, 2019 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irina am vazut ca esti din Sv . La ce doctor mergi ? Eu tot din zona sunt love
Mel3k
Scris: Saturday, January 26, 2019 12:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/3/2018
Cata123 wrote:

Buna,eu am fost la clinica veridia, fosta matei basarab, strada tot matei basarab se cheama, pe la piata unirii. Acolo mi a zis medicul meu sa merg si luni acum merg pt morfol de sem II. Trebuie sa iti faci programare din timp ca sa prinzi loc. Am dat 360 pt ecografie si inainte cu cateva zile 240 pt analiza de sange, ca am facut si bitestul atunci.
topai

Merci mult.
Am facut-o din pacate la Regina Maria. Programarea a fost pt 3D/4D si m-am trezit cu 2D si 420 de lei.
Data viitoare merg la veridia.
Merci mult pt info.
Irinan
Scris: Saturday, January 26, 2019 12:11 PM
Nivel

Iulia13 wrote:
Irina am vazut ca esti din Sv . La ce doctor mergi ? Eu tot din zona sunt love

Sunt din Radauti. Am fost la dr Dragoi la inceput dar acum am programare pe 31 la dr Radu la Radauti. Tu la cine mergi?
Alle.p
Scris: Saturday, January 26, 2019 12:23 PM
Nivel

Mel3k, morfologia se face 2d. Si la noi prima a fost exclusiv 2d, iar a doua tot asa, dar ne-a aratat câteva clipe fata 4d si ne-a dat si pozalove dar masuratorile se fac 2d, pt ca asa reusesc dr sa masoare corect. Restul e pt ochii parin?ilor. Eu în Tm am platit 400 lei la amândoua.
Mel3k
Scris: Saturday, January 26, 2019 12:48 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Mel3k, morfologia se face 2d. Si la noi prima a fost exclusiv 2d, iar a doua tot asa, dar ne-a aratat câteva clipe fata 4d si ne-a dat si pozalove dar masuratorile se fac 2d, pt ca asa reusesc dr sa masoare corect. Restul e pt ochii parin?ilor. Eu în Tm am platit 400 lei la amândoua.

Aaaa m-am mai linistit. Dar cautând pe net vedeam preturi de 2D, 3D, 4D si am zis ca este la alegere. Ca si programarea 3D/4D costa 475 dar la final am platit 420 lei pt 2D.
Merci mult. M-am mai linistit ca tare eram necajita ca nu am facut si eu macar un 3D.
Dar mai auzisem pe cineva ca i-a dat CD. Mie nu. Tie ti-a dat Alle?
Iulia13
Scris: Saturday, January 26, 2019 12:57 PM
Nivel

Irinan wrote:

Sunt din Radauti. Am fost la dr Dragoi la inceput dar acum am programare pe 31 la dr Radu la Radauti. Tu la cine mergi?

Aha ,nu cunosc in zona Radauti..eu merg la Dr Criste. Nasti la Radau?i sau nu te-ai hotarat inca?
Alle.p
Scris: Saturday, January 26, 2019 1:24 PM
Nivel

Nu am primit cd pt ca nu am cerut unul. Am vazut în lista de preturi ca era +100 lei pt cd. Dar si pe cd primeai înregistrat tot ce a facut dr în timpul morfologiei, adica tot în 2d pt ca asa masoara ei, si tu nu ai fi inteles mare lucru din filmule?.
Atât la prima morfologie cât ?i la a doua am primit doar poze, relevante doar pt noi ca parin?i(adica în care îi vezi fetisoara).
Probabil la a doua morfologie vei primi si tu o imagine cu fata lui bebe, facuta in 3/4d
maria2013
Scris: Saturday, January 26, 2019 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Probabil depinde de cabinet. Unde am facut noi morfologia de trimestru doi, am primit cd cu fotografii si cu filmari din timpul ecografiei. Chiar ne uitam fermecati la un filmulet in care micuta se culcuseste, punându-si o manuta pe obraz si cealalta sub barbie. Pe noi ne-a costat 450.
Irinan
Scris: Saturday, January 26, 2019 4:51 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Aha ,nu cunosc in zona Radauti..eu merg la Dr Criste. Nasti la Radau?i sau nu te-ai hotarat inca?

Depinde la ce dr ma hotarasc in final. Oricum dr Dragoi nu mai e in spital, e in pensie. Am auzit multe lucruri bune si despre dr Coca ,daca ma hotarasc pt Sv. La Radauti am nascut baietelul, si nu sunt conditii rele. Au schimbat multe dupa problemele din 2013 care le au avut la maternitate, deci e o optiune si asta. Tu nasti la Sv?
Iulia13
Scris: Saturday, January 26, 2019 6:11 PM
Nivel

Irinan wrote:

Depinde la ce dr ma hotarasc in final. Oricum dr Dragoi nu mai e in spital, e in pensie. Am auzit multe lucruri bune si despre dr Coca ,daca ma hotarasc pt Sv. La Radauti am nascut baietelul, si nu sunt conditii rele. Au schimbat multe dupa problemele din 2013 care le au avut la maternitate, deci e o optiune si asta. Tu nasti la Sv?

Chiar nu stiu nimic de Radau?i de?i so?ul e din zona Lol da ,la Sv vreau sa nasc .
Florentinna
Scris: Saturday, January 26, 2019 10:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Mel3k wrote:

Aaaa m-am mai linistit. Dar cautând pe net vedeam preturi de 2D, 3D, 4D si am zis ca este la alegere. Ca si programarea 3D/4D costa 475 dar la final am platit 420 lei pt 2D.
Merci mult. M-am mai linistit ca tare eram necajita ca nu am facut si eu macar un 3D.
Dar mai auzisem pe cineva ca i-a dat CD. Mie nu. Tie ti-a dat Alle?

Nici eu nu am primit cd la morfo 2 doar poze in 2d si 3 poze cu fata si profilul in 3d. Tin minte ca mi-a spus doctorul ca a facut in jur de 50 poze dar acasa am primit numa o selectie in care se vedea bine fata si corpul si am una tare draguta cu talpile si degetelele. hearts morfo a facut-o in 2d si la final a spus hai sa vedem daca ii putem face cateva poze mai clare si a trecut pe 3d si a facut cateva. Eu pentru morfo am platit 375 de lei da am avut ceva reducere de la servici.
Mel3k
Scris: Sunday, January 27, 2019 12:00 PM
Nivel

Abia astept sa fac si eu morfo pt semestrul 2 ca sa primesc macar o poza 3D. La cea de semestrul 1 am primit câteva poze din care decât una cu tot corpul si toate 2D. Acum la a 2 a chiar am sa caut sa fac si cu CD ca sa aiba si bebe amintiri din burtica.
La prima s-a mi?cat nonstop, nici nu i-a putut masura o vena pt ca "este prea miscacios " cum spunea dr :)))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.