Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2018 Mesaje: 25
| Nela wrote: Alle, cum mai esti ? Ti-a mai trecut putin din starea de rau ? Dia_N, cum e in concediu ? Te simti mai linistita ? AndreeaCD, cum te mai simti ? Esti la ai tai acum ? Paula Pau, cum a fost la medic ? Ce-a zis ? Valicutza, Toate bune cu voi ? Irinan, ai mai fost la control sau mai astepti inca o saptamaNA ? pupici pentru toate din lista.
Buna, draga Nela Multumesc ptr intrebare. La programare s-a vazut ca exista o bobita a carei inimioara bate. Am plans fara incetare de fericire. Acum am iarasi luni programare si sper din inima sa fie bine. A iest la ecograf ca bobita mea are 6s3z, 4 zile mai putin dupa ult zi a menstruatie dar a spus ca nu e un motiv de ingrijorare. A fost totusi ceva ce poate pare pt voi comic dar pe mine m a nelinistit putinsi anume ca am "aer" mult?! in burta si astfel se vedea intunecat. Ecograful e performant si modern si am facut eco intravaginal pe 2 ca sa excludem faptul ca e de vina aparatul.
Adevaru-i ca gaze am...uneori mai mult alteori ai putin. Ati mai pomenit asa ceva? O zi frumoasa tuturor burticilor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Paula, Si la mine a vazut la eco ca sunt balonata si constipata Dupa ultima zi a cm, ale meu este in urma cu 4 zile. Dar eu stiu ca am ovulat in cd19, asa ca este exact cat trebuie Ma bucur sa sunteti bine, sarcina usoara si la termen |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Dia_N wrote:Buna Nela!! Da, este de vis acasa.. Mai am momente in care ma plictisesc, dar imi trece repede.. :)) Maine ma duc si eu la eco sa vad ce face maimuta.. Az-noapte Pe la ora 2.00 ma rugam de ea sa doarma, ma impungea prin toate partile :))
Sper ca este totul bine cu voi.. Ai facut morfo de trim 2? Morfologia am facut-o pe 22 luna trecuta. Am povestit cum a fost , dar in mare...am inceput sa iau iar aspenter pentru ca nu i-a placut ceva la dr. care mi-a facut morfologia, dar pe foaia cu masuratori totul a iesit normal. Si nu mi-am vazut fata in intregime pentru ca s-a ocupat doar de masuratori - o sa ramana pe la sf. lunii asteia sa o vad, cand merg la dr. meu. Atunci, pe la 2, i-a venit chef fetei tale sa se joace . Nu stia ca mami are program de somn. Si ii era si urat singura, de aia te-a trezit. |
|

| PaulaPau wrote:Adevaru-i ca gaze am...uneori mai mult alteori ai putin. Ati mai pomenit asa ceva? O zi frumoasa tuturor burticilor Nu stiu cat tare sau bine se vede la ecograf, nu mi-a dr. nimic, dar si eu cam de pe la inceputul sarcinii am de furca cu gazele si constipatia. |
|

Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Nela wrote:Morfologia am facut-o pe 22 luna trecuta. Am povestit cum a fost , dar in mare...am inceput sa iau iar aspenter pentru ca nu i-a placut ceva la dr. care mi-a facut morfologia, dar pe foaia cu masuratori totul a iesit normal. Si nu mi-am vazut fata in intregime pentru ca s-a ocupat doar de masuratori - o sa ramana pe la sf. lunii asteia sa o vad, cand merg la dr. meu. Atunci, pe la 2, i-a venit chef fetei tale sa se joace  . Nu stia ca mami are program de somn. Si ii era si urat singura, de aia te-a trezit.
Mi am amintit acum de patania ta cu Aspenterul.. Eu am luat pana la 28 de sapt si l am oprit..Tine te de el, se iriga foarte bine placenta. Mie mi a mers ff bine cat am luat Aspenter..
Nici eu nu o vazusem la ultimele 2 eco , astept cu interes si eu morfo de trim 3. Da, vad ca i plac orele astea, de 3 nopti nu prea mai dorm bine si ea este treaza non stop :)) Tare imi este ca si va pastra programul si afara :)) |
|

Inregistrat: 10/31/2018 Mesaje: 25
| Alle.p wrote:Paula, Si la mine a vazut la eco ca sunt balonata si constipata  Dupa ultima zi a cm, ale meu este in urma cu 4 zile. Dar eu stiu ca am ovulat in cd19, asa ca este exact cat trebuie Ma bucur sa sunteti bine, sarcina usoara si la termen
Ale, stii care-i problema? Ca eu nu sunt constipata deloc. As putea avea scaun dupa fiecare masa Stiu ca e una din simptomele sarcinii constipatia doar ca nu e cazul. Am citit pe net ca a avea aer in burta se numeste Aerofagie. Nu stiu ce e la mine. Dar chiar se vedea tare intunecat la ecograf totul, desi luminozitatea era marita Si eu iti doresc tie o sarcina usoara, la termen si o viata minunata langa sufletelul ce tie si sotului tau o sa va lumineze viata... Dumnezeu e mare... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| PaulaPau wrote: Ale, stii care-i problema? Ca eu nu sunt constipata deloc. As putea avea scaun dupa fiecare masa  Stiu ca e una din simptomele sarcinii constipatia doar ca nu e cazul. Am citit pe net ca a avea aer in burta se numeste Aerofagie. Nu stiu ce e la mine. Dar chiar se vedea tare intunecat la ecograf totul, desi luminozitatea era marita Si eu iti doresc tie o sarcina usoara, la termen si o viata minunata langa sufletelul ce tie si sotului tau o sa va lumineze viata... Dumnezeu e mare... Sa stii ca nici eu nu am fost deloc constipata pana acum. Balonata am fost si eu in primul trimestru al sarcinii, acum e mai bine, nu mai e la fel. Legag de varsta fatului si la mine a fost mai mic la inceput dar a recuperat pe parcurs si acum e mai mare cu 5 zile. Vedem la morfo de trim 2 cum o fi. Deci eu zic sa nu te stresezi ca ti-ar fi zis doctorul daca ceva era in neregula. E un moment special sa auzi inimioara batand si mie mi-au dat lacrimile cand am auzi-o. Bucura-te de perioada asta ca mi se pare ca asa de repede trece timpul.. nu imi vine sa cred ca am ajuns la jumatatea sarcinii Bella_Tm attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Paula eu nu am fost constipata deloc, toata sarcina. Nici in ultimul trimestru... deci nu e o regula sau vreun semn de ceva in neregula. Sarcina mea a decurs normal si a fost f usoara si m-am bucurat maxim de burtica. |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Paula, nici eu nu am fost constipata. Am avut câteva episoade de scaune tari sau maxim o zi fara scaun, si asta incepand de acum, din trim 3, dar in rest scaun zilnic. Nici balonata nu am fost. Nici sânii nu au fost insuportabil de durerosi, nici emotivitate exagerata, nici oboseala exagerata - doar noaptea adorm mai usor si mai repede. Doar voma in primul trimestru si aversiune fa?a de unele alimente. Dar in rest m-am dat cu parfum mereu, am mers la serviciu pâna la 33 de saptamani... Iar la eco de 33 de saptamani am o grasunica de 2250gr absolut in parametri - ba chiar mai mare cu 6 zile conform eco Nu e o regula sa ai toate simptomele descrise de gravide. Depinde si cum le resimti tu si cum le tolerezi. |
|

| Burtici, ce faceti?
Foarte liniste pe aici... |
|

| Alle.p wrote:Burtici, ce faceti? Foarte liniste pe aici... Eu ma uitam cu drag la perioada in care am ajuns ...!!! Of !!! Ca multe au mai fost pana am ajuns aici. Asa imi doresc sa treaca timpul mai repede si fara evenimente si sa-mi tin in sfarsit fetita in brate !! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Liniste, da inseamna ca nu sunt evenimente neplacute si probleme, ceea ce e bine Eu tot citesc ba despre alaptare, ba despre fren, ba despre diversificare ( mai trag cate un ochi pe la mamici sa vad ce probleme mai au fetele la inceput de drum) si ma mai uit dupa carucioare, balanasoare, etc. M-am inscris cu sotul la un curs de puericultura in 14 decembrie si asteptam sa treaca zilele sa se faca 19 tu ce faci? |
|

Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Bella_Tm wrote:Liniste, da  inseamna ca nu sunt evenimente neplacute si probleme, ceea ce e bine Eu tot citesc ba despre alaptare, ba despre fren, ba despre diversificare ( mai trag cate un ochi pe la mamici sa vad ce probleme mai au fetele la inceput de drum) si ma mai uit dupa carucioare, balanasoare, etc. M-am inscris cu sotul la un curs de puericultura in 14 decembrie si asteptam sa treaca zilele sa se faca 19  tu ce faci? Haha, hai ca vine politia alaptarii si aici :)))
Glumesc, am zis doar sa-ti spun ca Adina Branici tine cursuri despre alaptare la Ambasada, in 22 si 28 noiembrie. Daca te intereseaza gasesti detalii pe pagina New Life, ca ea colaboreaza cu Mariana Ciupa. Sper ca e de folos, daca nu ignore :))) |
|

| Nela stiu ce spui, dar cu incredere in Dumnezeu mergem mai departe. In legatura cu corucioarele, eu l-am luat de pe amazon cu aproape 40 lire, 3 in 1, aproape nou. Arata impecabil. Daca aveti cine sa va trimita din Uk, e o varianta super avantajoasa. Si eu astept morfologia de pe 20. acum am o perioada super sensibila, probabil din cauza hormonilor pt ca plang de cateva ori pe zi. Si inainte plangeam des, dar acum... . sper sa fie doar o perioada si nu o accentuare a depresiei. Ale, unde mergi la control? |
|
Inregistrat: 11/5/2018 Mesaje: 18
| Alle.p wrote:Burtici, ce faceti? Foarte liniste pe aici...
Alle.p , chiar m am tot uitat astazi sa vad dacaa mai postat careva ceva dar .....liniste....inclusiv subiectul nostru de gravidutze nu era .... Cum esti ? Mai iti e rau? Bella sa sti ca ai avut dreptate cu faza ca suntem la jumatatea sarcinii , nici nu mi vine sa cred .... Sambata viitoare ajung acasa in tara si pe 21, miercurea viitoare mergem la eco , deabia astept ...bobita mea, cum ii spun eu, e mai activa, isi face simtita prezenta si dimineata si eu, care eram obisnuita sa o simt seara ma bucur enorm demult.
|
|
|