Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Wednesday, December 19, 2018 11:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
GeorgianaB wrote:
Intreba cineva de hainutele de la danina, eu acum l-am imbracat pe baietelul meu cu o salopeta noua pe care scrie 3 luni, el implinind 2 luni pe 21, ii vine foarte fit :))
Deci poate o mai poarte de 2-3 ori, poate :))

Ce bine ca am vazut postarea asta, ca eu uitasem sa scriu.
Am facut si eu o comanda la ei, preturi bune, material ok, hainute lucrate frumos insaa chiar cred ca au o problema cu marimile.

La bodyuri/bluzite diferentele intre marimi e mica, noi avem marimile 1 luna, 3 luni si 6 luni.

Insaaa la pantaloni chiar am avut surpriza sa vad diferenteee ff mari intre pantalonii de acceasi marime, sunt destul de convinsa ca le pun etichetele cu marimea gresit. De ex am comandat 2 perechi marime 3 luni, din acelasi model insa culori diferite, iar pantalonii au lungimi diferite.Crazy

Poate am avut noi ghinion sa ni se intample asta, insa am mai auzit persoane care au zis ca nu mai comanda de la ei din cauza marimilor.

O sa va atasez poza. Noi i-am sunat sa le atragem atentia, le-am trimis poza, au zis ca ne suna ei inapoi, insa nu au mai facut asta, ceea ce este f neplacut. Ca sa nu mai zic ca formularul lor de sesizari de pe site nu era functional.

Noi de data asta am facut o exceptie si nu am mai insistat, am evitat sa nu irosim energie cu asta, pt ca in cazul nostru, mai devreme sau mai tarziu putem sa folosim toate hainutele.

LE:
in prima poza toti pantalonii au marimea 3 luni, ultimele 2 perechi sunt acelasi model culori diferite.

In a 2a poza toti pantalonii au marimea 6 luni. La fel, ultimele 2 perechi suprapuse sunt acelasi model.

Nicole2018 attached the following image(s):
20181219_233309-1596x1197.jpg20181127_144440-2016x1512.jpg

Alle.p
Scris: Wednesday, December 19, 2018 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Iulia, asa am pa?it ?i eu în prima sarcina. Chiar ii spuneam medicului ca ma doare rau spatele si ca mi se pare ciudat asa devreme. Atunci mi-a spus ca noi femeile, mai ales în prima sarcina, dupa ce aflam ca suntem gravidute, avem tendin?a de ne schimba pozi?ia corpului si ne lasam usor pe spate, schimbând centrul de greutate a corpului. Cum coloana nu e obi?nuita cu noua postura, aparuta brusc, apar si durerile de spate. La mine s-au ameliorat putin dupa ce am intrat in concediu pt ca nu mai stateam asa mult pe scaun, pt ca si asta contribuie.
Iulia13
Scris: Wednesday, December 19, 2018 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Alle.p wrote:
Iulia, asa am pa?it ?i eu în prima sarcina. Chiar ii spuneam medicului ca ma doare rau spatele si ca mi se pare ciudat asa devreme. Atunci mi-a spus ca noi femeile, mai ales în prima sarcina, dupa ce aflam ca suntem gravidute, avem tendin?a de ne schimba pozi?ia corpului si ne lasam usor pe spate, schimbând centrul de greutate a corpului. Cum coloana nu e obi?nuita cu noua postura, aparuta brusc, apar si durerile de spate. La mine s-au ameliorat putin dupa ce am intrat in concediu pt ca nu mai stateam asa mult pe scaun, pt ca si asta contribuie.

Mersii tare mult, incep sa fiu mai pozitiva hearts caci ma panicasem un pic in ideea de a nu fi pa?it bebe ceva ..la prima sarcina pierduta am avut dureri mari de spate/burta însa pe la 6-7 sapt . Si cum sarcina asta nu m-am confruntat cu dureri mari de spate de fapt mai deloc,ma gândisem la ce e mai rau uff acum e un pic mai bine ,l-am pus pe so?ul sa imi faca un pic de masaj la spate si tot pe spate m-am a?ezat în pat. Nu ma mai doare asa tare ,sper sa pot adormi asa..noapte buna love
Andreea06
Scris: Wednesday, December 19, 2018 11:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Urmeaza galeria pt Nadira? majoreta

Maria oare ce mai face?
AlexandraRr
Scris: Thursday, December 20, 2018 12:02 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Ciudat, Nicole, cred ca au pus gresit etichetele, cum ai zis si tu, la mine mai bine de 80% din haine sunt de acolo si pana acum nu am avut probleme (1 singura data am fost in magazinul fizic din oras, restul sunt luate online). Oricum, sa nu raspunda la reclamatii nu e ok, trebuiau sa te sune sa iti schimbe produsele fara probleme :(
Iulia13
Scris: Thursday, December 20, 2018 12:51 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss Multumesc de sfat. si ai dreptate, pt ca ....acuma spre final ....mai exact cand am ajuns acasa si trebuia sa parcheze al meu masina, am dat sa ma dau jos-pt ca nu mai ieseam dupa aceea-cum parca el masina si ......Doamne-multam ca n am cazut, am alunecat si nici n am zis ca nu ma duc jos gramada ...
am umblat de azidimineata, de la 8, cand am plecat de acasa cu masina...si erau -7 grade.... si am ajuns acum seara,(Timisoara-Vinga-Arad-Timisoara) dupa ce mi am vazut si bobita la eco Hilar ii ok -totul bine,creste ,are 900 gr si mi era frica de raspunsul de la analize,faza cu diabetul gestional dar au iesit superbune yes
cica faza cu durerile in sarcina e normala...la cam toate gravidele se accentueaza spre final ....cum se mareste si burtica ....Blushing si cica .... sa l pun la treaba pe al meu si cat mai mult posibil repaus la pat pt ca i am explicat ca ma doare in orice pozitie stau, de mers schiopatez,avazut si ea , din cauza dureri pe piciorul stang ....ras asta este....trece pana la urma
va pun o pozica cu minunea mea, sa speram ca nu i a crescut "putukica" intre timp....dar nu cred Blushing
multumim. nu prea ma incanta varianta cu casa ....poate pt ca eu am fost crescuta la bloc si de aia dar o sa ma obisnuiesc....trebe ras
sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi topai campfire

Si eu sunt crescuta la bloc ,momentan inca stam la bloc ,însa peste ceva timp vom trece si la casa ..dar nu am nici o problema cu asta ,mi se pare frumos si confortabil si la casa. De felul meu ,ma adaptez usor oricarei situa?ie ce tine de mutare/iBig Laugh

Ce bebe mare acolo hearts sanatoasa sa fie . Abea astept sa il vad si pe al meu crescând asa mare ras sarcina usoara in continuare coeur
ivoreth
Scris: Thursday, December 20, 2018 7:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Andreea06 wrote:

Maria oare ce mai face?

Si eu sunf curioasa de maria. Nu a mai scris nimic de ceva vreme si ea era foarte activa.

Ieri am fost la control, totul e in parametri normali, fetita creste, avea 875g. Ma mai duc doar la anul.
Dar am inceput sa am emotii, deoarece docforul meu a spus ca el e plecat toata luna februarie si sa fac bine sa nu nasc atunciLol Eu am dpn undeva in a 2-a jumatate a lui martie, nici nu ma gandeam la varianta ca as putea naste in februarie dar mi-a dat de gandit pentru ca mai este destul de putin. Practic, pentru ca el va fi plecat ma mai duc doar de 2 ori la control pana in martie. Ce aproape suna!
maria2013
Scris: Thursday, December 20, 2018 7:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Andreea06 wrote:

Maria oare ce mai face?

Cresteeeeeem! De doua saptamâni sunt în prenatal (avem deja 32s4z). Fetita e foarte activa, la ultimele 4-5 ecografii a fost mereu mai mare decât vârsta gestationala (desi eu am ovulat în z21). Sunt prinsa pana peste cap cu pregatiri... Garderoba fetei e pregatita, la fel si jucariile si biblioteca... Ieri a venit si mobila pentru camera ei! Abia asteptam sa se nasca si sa intram în noua etapa!
maria2013
Scris: Thursday, December 20, 2018 7:12 AM
Nivel

Apropo de comenzi Danina...eu am dat vreo patru pana acum. Într-adevar, nu mi se par mari diferente intre marimile NN si 1 luna sau 3 luni, dar eu am ales sa comand, totusi, din fiecare. Materialul si imprimeurile sunt minunate si abia astept sa le spal/calc, apoi sa le poarte micuta! Tot de la ei am comandat si o lenjerie de patut foarte faina! Eu plasez comenzi doar când au reduceri de 50%.
Elena7
Scris: Thursday, December 20, 2018 7:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
maria2013 wrote:

Cresteeeeeem! De doua saptamâni sunt în prenatal (avem deja 32s4z). Fetita e foarte activa, la ultimele 4-5 ecografii a fost mereu mai mare decât vârsta gestationala (desi eu am ovulat în z21). Sunt prinsa pana peste cap cu pregatiri... Garderoba fetei e pregatita, la fel si jucariile si biblioteca... Ieri a venit si mobila pentru camera ei! Abia asteptam sa se nasca si sa intram în noua etapa!

Chiar si eu ma intrebam ce mai faci si cum de nu ai mai scris..dar te inteleg pt ca e o perioada plina acum, si eu la fel sunt foarte ocupata si nu am timp sa va scriu, dar va citesc aproape zilnic.
Sarcini usoare in continuare la toate burticile!hearts computerlove
maria2013
Scris: Thursday, December 20, 2018 9:54 AM
Nivel

Elena7 wrote:

Chiar si eu ma intrebam ce mai faci si cum de nu ai mai scris..dar te inteleg pt ca e o perioada plina acum, si eu la fel sunt foarte ocupata si nu am timp sa va scriu, dar va citesc aproape zilnic.
Sarcini usoare in continuare la toate burticile!hearts computerlove

Mai avem atât de putin si urmam...
Nela
Scris: Thursday, December 20, 2018 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
LAURA0202 wrote:

sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi topai campfire

Ce bebelina frumusica ai tu acolo ! Sa creasca sanatoasa in continuare.
Nela
Scris: Thursday, December 20, 2018 10:21 AM
Nivel

GeorgianaB wrote:
Intreba cineva de hainutele de la danina, eu acum l-am imbracat pe baietelul meu cu o salopeta noua pe care scrie 3 luni, el implinind 2 luni pe 21, ii vine foarte fit :))
Deci poate o mai poarte de 2-3 ori, poate :))

Eu eram aceea. ras Eu am facut totul pe dos. Crazy Am intrat in transa cand cand am vazut atatea hainute colorate si am inceput sa plasez comanda, aproape toate pe marimea nou nascut, si doar 2 chestii marimea 1 luna. Apoi am citit comentariile celor care au mai facut comanda. Si apoi mi-am dat seama ca nu am procedat bine. Dar tot eu mi-am revenit apoi spunandu-mi ca eu defapt mi-am comandat in caz ca se intampla ca bebelina sa vina mai repede, deci...daca vine mai repede o sa-i fie bine, dar n-o sa fie bine ca nah....prematuritate, iar daca vine la termen, o sa-i mai cumpere mami pe la jumatea lunii viitoare, mai mari. Ea sa fie bine ca in rest..... Cum mai zicea si Irina, parca (scuze daca gresesc persoana), pana la urma conteaza sicat va avea la nastere. Cheek Kiss
Nela
Scris: Thursday, December 20, 2018 10:26 AM
Nivel

Nicole2018 wrote:

Ce bine ca am vazut postarea asta, ca eu uitasem sa scriu.

Noi de data asta am facut o exceptie si nu am mai insistat, am evitat sa nu irosim energie cu asta, pt ca in cazul nostru, mai devreme sau mai tarziu putem sa folosim toate hainutele.

LE:
in prima poza toti pantalonii au marimea 3 luni, ultimele 2 perechi sunt acelasi model culori diferite.

In a 2a poza toti pantalonii au marimea 6 luni. La fel, ultimele 2 perechi suprapuse sunt acelasi model.

Vai, ce situatie neplacuta. Poate totusi ar trebui sa insisti, macar sa ti le schimbe. Am citit si eu parerile multora celor care au facut comenzi si ziceau ca totusi marimile lor din tabel nu prea corespund. Astept si eu sa-mi vina comanda. Poate imi vine saptamana viitoare. Comanda am dat-o sapt. trecuta.
Nela
Scris: Thursday, December 20, 2018 10:31 AM
Nivel

ivoreth wrote:

Si eu sunf curioasa de maria. Nu a mai scris nimic de ceva vreme si ea era foarte activa.

Ieri am fost la control, totul e in parametri normali, fetita creste, avea 875g. Ma mai duc doar la anul.
Dar am inceput sa am emotii, deoarece docforul meu a spus ca el e plecat toata luna februarie si sa fac bine sa nu nasc atunciLol Eu am dpn undeva in a 2-a jumatate a lui martie, nici nu ma gandeam la varianta ca as putea naste in februarie dar mi-a dat de gandit pentru ca mai este destul de putin. Practic, pentru ca el va fi plecat ma mai duc doar de 2 ori la control pana in martie. Ce aproape suna!

Ce fetita mare ai tu acoo ! Sa fiti sanatoase in continuare. O sa fie bine. Daca doctorul nu-ti da voie sa nasti mai repede, n-ai voi !!! Lol Trebuie sa-l ascultati. :))
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.