Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! felicitaaari! O noua mamica, ce frumos! Recuperare usoara dupa cezariana! |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| AndreeaCD, felicitari, sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra. Recuperare si acomodare usoara va doresc! |
|

Inregistrat: 11/14/2016 Mesaje: 1525
| LAURA0202 wrote: nu stiu ce poate fi cu durerile astea..... normal, " nu stim ce ii-ca nu vrea tati sa stim"..... el, e sigur ca va fi baietel, eu sunt sigura ca va fi fetita ....ca mi a soptit gine  -asta daca nu i o creste putulica intre timp eu, am cam umblat ieri pe jos cam mult .....am fost la medicul legist-pt accidentul de acum 2 ani, dupa aia am fost la dentist.... si n final am umblat la spital sa gasesc un dr ortopedic ca sa mi dea hartie cu evaluarea sanatatii mele\mai excat mana stanga care are o placa inauntru..... ideea ii ca pe hartia de la medicul legal cica vroia si o radiografie doar ca NU SE POATE...., am gasit un dr si vineri dimineata il sun si merg dar a fost tare cand a intrebat de ce nu pot sa fac raze....... , logodnicul meu: PT CA II INSARCINATA maine ...iara vom avea de umblat, tre sa mergem la Arad ca sa rezolvam cu toate hartiile\contractele apa\gaz\curent pt noua casa ...ca la anul,luna viitoare ne mutam la casa  , iar dupa amiaza am de mers la gine  deabia astept sa mi vad boita  . o sa va anunt cum sta toata treaba  sarcina usoara in continuare Laura, ai grija cu umblatul ca e ghetus pe jos prin Timi :) Stiu ca ti-ai dorit tare mult o fetita si daca asa a soptit dr atunci asa e :)) Felicitari si pt mutarea la casa! |
|

| Cata123 wrote: Fetelor, pt a beneficia de indemnizatia de crestere copil, trebuie sa luam de la munca banuiesc vreo adeverinta cu veniturile noastre din urma nu? Intreb pt ca astazi am avut la munca o discutie cu sefa de la contabil si pt ca nu am facut cum a avut ea chef m a amenintat, a spus lasa ca vii tu la mine. Dar nu am apelat niciodata la ajutorul ei, decat chestii strict necesare la care am avut dreptul, nu cred ca are ce sa faca, eventual sa amane cu cateva zile eliberarea doc. necesare. Oricum de asta voi avea nevoie la vara, pana atunci poate uita sau iese la pensie :)
Sunt obligati sa iti dea o hartie cu toate veniturile pe ultimele 24 luni, pana la data nasterii. Si nu e dupa cum are chef ci dupa lege :)) |
|

| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! Felicitari si recuperare rapida iar Bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Inawar wrote: Laura, ai grija cu umblatul ca e ghetus pe jos prin Timi :) Stiu ca ti-ai dorit tare mult o fetita si daca asa a soptit dr atunci asa e :)) Felicitari si pt mutarea la casa!
Multumesc de sfat. si ai dreptate, pt ca ....acuma spre final ....mai exact cand am ajuns acasa si trebuia sa parcheze al meu masina, am dat sa ma dau jos-pt ca nu mai ieseam dupa aceea-cum parca el masina si ......Doamne-multam ca n am cazut, am alunecat si nici n am zis ca nu ma duc jos gramada ... am umblat de azidimineata, de la 8, cand am plecat de acasa cu masina...si erau -7 grade.... si am ajuns acum seara,(Timisoara-Vinga-Arad-Timisoara) dupa ce mi am vazut si bobita la eco ii ok -totul bine,creste ,are 900 gr si mi era frica de raspunsul de la analize,faza cu diabetul gestional dar au iesit superbune cica faza cu durerile in sarcina e normala...la cam toate gravidele se accentueaza spre final ....cum se mareste si burtica .... si cica .... sa l pun la treaba pe al meu si cat mai mult posibil repaus la pat pt ca i am explicat ca ma doare in orice pozitie stau, de mers schiopatez,avazut si ea , din cauza dureri pe piciorul stang .... asta este....trece pana la urma va pun o pozica cu minunea mea, sa speram ca nu i a crescut "putukica" intre timp....dar nu cred multumim. nu prea ma incanta varianta cu casa ....poate pt ca eu am fost crescuta la bloc si de aia dar o sa ma obisnuiesc....trebe sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi LAURA0202 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! Crestere usoara si sa te bucuri de fetita ta |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Buna seara fetelor. Voiam sa va întreb ceva ..ce tip de scurgeri ati avut sau aveti pe timpul sarcinii? La 8 si 12 sapt am sangerat ,maine fac 16 sapt si imi e un pic frica sa nu sangerez din nou ..dar am si observat pe hârtia igienica o scurgere vaginala transparenta ,mai abundenta ,gen ca cea din timpul ovulatiei (asemanatoare a albusului de ou) . Ce spuneti? E ok? De ieri ma simt ciudat tare ..am si o durere in partea dreapta, ca de mu?chi asa .. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Intreba cineva de hainutele de la danina, eu acum l-am imbracat pe baietelul meu cu o salopeta noua pe care scrie 3 luni, el implinind 2 luni pe 21, ii vine foarte fit :)) Deci poate o mai poarte de 2-3 ori, poate :))
|
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Iulia, secretiile ca la ovulatia sunt normale în sarcina. Si eu le am, watery si e egg. Le-am avut si in prima sarcina. Durerile sunt normale si alea, uterul se mare?te, mu?chii se întind, oasele se "deplaseaza" . Fii doar atenta sa nu ai dureri de câteva secunde-un minut, care se repeta regulat. Alea sunt contradic?ii. În prima sarcina am avut la 19s contractii regulate, la câteva minute si am aflat ca asta sunt, abia la spital( instinctul ma împinse de sa merg la spital de?i nu aveam dureri mari). Sarcina usoara în continuare Laura, ce fatuca are babele tau. |
|

| Laura si eu am crescut la bloc dar de 3 ani ne-am mutat la casa si e mult mai bine, mie imi place. E nasol cu ordinea si curatenia ca e mai mult de facut. Cand eram insarcinata cu bebe 1 petreceam mult timp pe terasa la aer, mai ales vara. Acum piticul se plimba in voie peste tot, pt copii e mult mai bine |
|

| Alle.p wrote:Iulia, secretiile ca la ovulatia sunt normale în sarcina. Si eu le am, watery si e egg. Le-am avut si in prima sarcina. Durerile sunt normale si alea, uterul se mare?te, mu?chii se întind, oasele se "deplaseaza" . Fii doar atenta sa nu ai dureri de câteva secunde-un minut, care se repeta regulat. Alea sunt contradic?ii. În prima sarcina am avut la 19s contractii regulate, la câteva minute si am aflat ca asta sunt, abia la spital( instinctul ma împinse de sa merg la spital de?i nu aveam dureri mari). Sarcina usoara în continuare Laura, ce fatuca are babele tau.
multumesc. e o dulceata...punea mana la ochisori ...semn ca deabia ce ma trezisem...am adormit pe drum inmasina ....veneam de la Arad....iar ma ia cu somnul toata ziua .....ufffffaaaaaaa tu,cum esti? sarcna usoara si tie iti doresc |
|

| Inawar wrote:Laura si eu am crescut la bloc dar de 3 ani ne-am mutat la casa si e mult mai bine, mie imi place. E nasol cu ordinea si curatenia ca e mai mult de facut. Cand eram insarcinata cu bebe 1 petreceam mult timp pe terasa la aer, mai ales vara. Acum piticul se plimba in voie peste tot, pt copii e mult mai bine
stiu ca pt copil e mult mai bine. cand eram inca in Italia, vorbeam cu al meu de faza ac ar fi mai bine pt un bebe sa stam la casa....si el, zicea ca da dar sunt mult mai multe cheltuieli decta la bloc.... acuma oi vedea cum m oi acomoda eu in primul rand, incet incet poate ca o sa mi placa ....asta ca sa nu mi vina in cap ideea sa merg la Petrosani,unde am apartamentul cu 3 camere, 100 mp.....trebuie doar sa l gtermin de restructurat ....vom trai si om vedea ce si cum
|
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| GeorgianaB wrote:Intreba cineva de hainutele de la danina, eu acum l-am imbracat pe baietelul meu cu o salopeta noua pe care scrie 3 luni, el implinind 2 luni pe 21, ii vine foarte fit :)) Deci poate o mai poarte de 2-3 ori, poate :))
Trebuie sa te uiti in tabelul pentru marimi sa te iei dupa asta, nu dupa varsta. Eu pana acum 1 saptamana am folosit pantalonii cu botos pentru 0 luni, abia ce am trecut la cei de 1 luna pentru ca ii erau mici jos la picior, daca tai partea cu botosul ii vin bine in continuare :)) Din cauza ca ei se nasc cu greutati si lungimi diferite trebuie verificate dimensiunile inainte de achizitie. Eu una sunt foarte multumita de hainele de la ei, spalate si uscate de multe ori la fel arata si se simt :D |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Alle.p wrote:Iulia, secretiile ca la ovulatia sunt normale în sarcina. Si eu le am, watery si e egg. Le-am avut si in prima sarcina. Durerile sunt normale si alea, uterul se mare?te, mu?chii se întind, oasele se "deplaseaza" . Fii doar atenta sa nu ai dureri de câteva secunde-un minut, care se repeta regulat. Alea sunt contradic?ii. În prima sarcina am avut la 19s contractii regulate, la câteva minute si am aflat ca asta sunt, abia la spital( instinctul ma împinse de sa merg la spital de?i nu aveam dureri mari). Sarcina usoara în continuare Laura, ce fatuca are babele tau.
M-ai linistit pu?in..ce am observat e daca ma asez pe pat ,în orice pozi?ie ma doare spatele îngrozitor si imi da senzatia cum ca si burtica m-ar durea ..daca ma ridic in picioare dispare complet "durerea de burtica" însa cea de spate persista ,nu cu acceasi intensitate dar este acolo prezenta ..cam orice mica durere ,în?epatura de pana acum am luat-o pe motivul cre?terii uterului ,dar parca acum e prea de tot ..nu ma lasa deloc sa dorm |
|
|