Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LAURA0202
Scris: Tuesday, December 18, 2018 10:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/1/2016
AndreeaCD wrote:
Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! ras pupici

FELICITARI MAMICO majoreta majoreta majoreta Bravoo Bravoo Bravoo
recuperare usoara. e o dulceata de fetita, sa ti traiasca si sa va bucurati de ea DistanceKiss DistanceKiss
LAURA0202
Scris: Tuesday, December 18, 2018 10:50 AM
Nivel

Buna dimineata fetelor. Am o durere de spate de ma omoara, se duce pe sold si pe picior in jos -partea stanga....habar n am de la ce o fi....am momente cand chiar nu pot sa ma misc....pale
sa vedem ce mi zice maine gine, bobita mea -sper sa fie ok. se agita si ziua, mai ales noaptea, dupa ora 12-1 ....ras face tumbe pe acolo hohot sau ce o fi facand ras
va doresc o zi buna si sarcina usoara tuturor care am mai ramas pana la marea intalnire cu minunile noastre Blushing Gossip
Dia_N
Scris: Tuesday, December 18, 2018 11:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Felicitari, Andreea!!! Sa fiti sanatoase si fericite amandoua! Recuperare usoara coeur
Iulia13
Scris: Tuesday, December 18, 2018 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
LAURA0202 wrote:
Buna dimineata fetelor. Am o durere de spate de ma omoara, se duce pe sold si pe picior in jos -partea stanga....habar n am de la ce o fi....am momente cand chiar nu pot sa ma misc....pale
sa vedem ce mi zice maine gine, bobita mea -sper sa fie ok. se agita si ziua, mai ales noaptea, dupa ora 12-1 ....ras face tumbe pe acolo hohot sau ce o fi facand ras
va doresc o zi buna si sarcina usoara tuturor care am mai ramas pana la marea intalnire cu minunile noastre Blushing Gossip

Hei, asa mai pa?esc si eu ..dupa ce ma asez in pat si dau sa ma ridic ma ia o durere de sold in partea dreapta..abea dupa ce merg pu?in imi trece. Asteptam ve?ti ce face bebele tau. E fetita sau baietel ? hearts
medusa
Scris: Tuesday, December 18, 2018 11:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/24/2017
AndreeaCD wrote:
Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! ras pupici
felicitari sa fi?i sanatoase ?i sa va aduca numai fericire in suflet
Cata123
Scris: Tuesday, December 18, 2018 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2017
AndreeaCD wrote:

Felicitari !!!!!!!!!!!!!
Bravoo hainoroc topai
LAURA0202
Scris: Tuesday, December 18, 2018 1:10 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Hei, asa mai pa?esc si eu ..dupa ce ma asez in pat si dau sa ma ridic ma ia o durere de sold in partea dreapta..abea dupa ce merg pu?in imi trece. Asteptam ve?ti ce face bebele tau. E fetita sau baietel ? hearts

Cheek Kiss nu stiu ce poate fi cu durerile astea.....
normal, " nu stim ce ii-ca nu vrea tati sa stim"..... el, e sigur ca va fi baietel, eu sunt sigura ca va fi fetita ....ca mi a soptit gine Blushing -asta daca nu i o creste putulica intre timp ras
eu, am cam umblat ieri pe jos cam mult .....am fost la medicul legist-pt accidentul de acum 2 ani, dupa aia am fost la dentist.... si n final am umblat la spital sa gasesc un dr ortopedic ca sa mi dea hartie cu evaluarea sanatatii mele\mai excat mana stanga care are o placa inauntru..... ideea ii ca pe hartia de la medicul legal cica vroia si o radiografie doar ca NU SE POATE...., am gasit un dr si vineri dimineata il sun si merg dar a fost tare cand a intrebat de ce nu pot sa fac raze....... , logodnicul meu:
PT CA II INSARCINATA Blushing ras
maine ...iara vom avea de umblat, tre sa mergem la Arad ca sa rezolvam cu toate hartiile\contractele apa\gaz\curent pt noua casa ...ca la anul,luna viitoare ne mutam la casa sic , iar dupa amiaza am de mers la gine yes deabia astept sa mi vad boita Hilar . o sa va anunt cum sta toata treaba Cheek Kiss
Gossip sarcina usoara in continuare
AlexandraRr
Scris: Tuesday, December 18, 2018 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
AndreeaCD wrote:

felicitari! recuperare rapida si multa sanatate coeur
Alle.p
Scris: Tuesday, December 18, 2018 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Laura, sper sa vi maine cu vesti bune. Sarcina usoara in continuare si tieBuddy1
LAURA0202
Scris: Tuesday, December 18, 2018 3:37 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Laura, sper sa vi maine cu vesti bune. Sarcina usoara in continuare si tieBuddy1

Cheek Kiss multumesc mult iubita Hands
sigur , voi veni cu vesti bune-trebuie sa fie bobita mea bine Blushing
sarcina usoara si tie.
venim la Petrosani\Petrila de sarbatori-poate avem ocazia sa ne vedem la o poveste DistanceKiss
Gossip
valicutza
Scris: Tuesday, December 18, 2018 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
AndreeaCD wrote:

Felicitari!!!!majoreta majoreta majoreta sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!! recuperare usoara !!
oanatm
Scris: Tuesday, December 18, 2018 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
AndreeaCD wrote:

Felicitari! Sa va traiasca printesa! Recuperare rapida si usoara!
Florentinna
Scris: Tuesday, December 18, 2018 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Cata123 wrote:

Fetelor, pt a beneficia de indemnizatia de crestere copil, trebuie sa luam de la munca banuiesc vreo adeverinta cu veniturile noastre din urma nu? Intreb pt ca astazi am avut la munca o discutie cu sefa de la contabil si pt ca nu am facut cum a avut ea chef m a amenintat, a spus lasa ca vii tu la mine. Dar nu am apelat niciodata la ajutorul ei, decat chestii strict necesare la care am avut dreptul, nu cred ca are ce sa faca, eventual sa amane cu cateva zile eliberarea doc. necesare. Oricum de asta voi avea nevoie la vara, pana atunci poate uita sau iese la pensie :)

Cata din cate stiu eu, resursele umane iti pregatesc documentatia necesara, deci nu cred ca are financiarul ceva de acolo. O sa ai nevoie de o adeverinta unde se iti arate veniturile realizate in ultimele 12 luni lucrate si aia se da de la resurse plus decizia de suspendare a contractului de munca care tot de la resurse se primeste.
Florentinna
Scris: Tuesday, December 18, 2018 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
AndreeaCD wrote:

Andreea, felicitari pentru fetita computerlove sa fie sanatoasa si la mami recuperare usoara.
AndreeaCD
Scris: Wednesday, December 19, 2018 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Mul?umesc mult, fetelor! Sarcini u?oare ?i la termen ?i multa sanatate! DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.