Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Saturday, December 15, 2018 6:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
RalukM wrote:
Hello,
Fetelor help, sarcina asta le am pe toate... pale mi e rau de pic din picioare, nu pot sa mananc nimic, starile de greata sunt si mai puternice, mi se inclesteaza obrajii si mi se umple gura de saliva dar de vomitat nu vomit. Medicul mi a dat nauzyl si sa rontai ghimbir confiat(nici sa l miros nu pot). Colac peste pupaza am si racit si ma dor toate cele. Ce mancati voi si mai atenueaza din starile astea? Nu mai stiu ce sa manancpale Am crezut ca voi fi norocoasa si sarcina asta si voi scapa ieftin dar ntz, nu credeam vreodata ca mi poate fi as rau si eu is o persoana destul de rezistenta. Dati mi idei ce sa pap ca nu pot trai cu apa minerala si paine prjita....

Sa sti ca eu cam 3 saptamani am avut rau absolut orice. Imi doream doar sa stau in pat dar nici acolo nu eram ok ca ma durea capul ingrozitor.. trec toate.. de pe la 10 saptamani am stare de rau cand si cand doar..si nici eu nu s la prima sarcina. Curaj, vor veni si vremuri mai bune
Irinan
Scris: Saturday, December 15, 2018 6:36 PM
Nivel

Nela wrote:
Fetelor, ajutati-ma cu un raspuns. Am inceput sa-mi cumpar diverse pt. bagaj spital in caz ca se intampla ceva mai repede decat ar trebui. Mi-am zis ca e mai bine asa, as sta mai linistita. De aici, de la fete, am auzit de site-ul danina line, cum ca ar avea hainute de calitate si la preturi bune. Am intrat pe site si am vazut o gramada de chestii faine si fara sa mai stau prea mult pe ganduri mi-am facut o comanda de cateva hainute - vreo 4-5 schimburi. Problema este ca abia dupa ce am trimis comanda am citit recenziile si cele mai multe persoane ziceau ca marimile nu prea se potrivesc, ca ar trebui un pic mai mari comandate. Eu le-am luat pe toate, inafara de 2, pentru nou nascut. Crazy Oare chiar asa mici vor fi ? Poate imi raspunde cineva care a mai comandat ca mine cea mai mica marime. Eu le-am cumparat in baza ca fetita se va grabi, dar totusi , in inima mea sper ca le voi folosi cand fetita va fi la termen. pupicei

Eu am folosit marimea 56 la primele hainute la baietel. Imi pareau asa micute si totusi cand s a nascut ii erau marisoare. Si am avut flacau de 4 kg. Dar cresc repede..
Irinan
Scris: Saturday, December 15, 2018 6:38 PM
Nivel

Iulia13 wrote:
Angel Buna, fetelor..sunt noua pe aici si voiam sa ma alatur voua daca ma primiti. Sunt o graviduta de 15 saptamani si as dori sa stiu la câte saptamani ati inceput sa il sim?i?i pe bebe..Momentan am avut pana acum , dar nu foarte des, un fel de gaze sa zic asa mai jos de ombilic ,doar ca nu stiu sigur daca au fost de la beberas . Astazi mergem sa aflam si sexul bebelusui ,caci pana acum am avut parte de 2 opinii diferite NuImiPasa la dublu test ni s-a zis sigur ca e baietel ,iar la morfologia de trimestrul I ca pare a fi fetita.. Vi s-a întâmplat sa vi se zica ca aveti ceva si alt doctor sa vi se zica ca e altceva?

O zi frumoasa va doresc !hearts

Bine ai venit si sarcina usoara si la termen
Iulia13
Scris: Saturday, December 15, 2018 7:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:

Bine ai venit si sarcina usoara si la termen

Multumesc frumos! Asemenea hearts
Cata123
Scris: Saturday, December 15, 2018 8:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Iulia13 wrote:
Angel Buna, fetelor..sunt noua pe aici si voiam sa ma alatur voua daca ma primiti. Sunt o graviduta de 15 saptamani si as dori sa stiu la câte saptamani ati inceput sa il sim?i?i pe bebe..Momentan am avut pana acum , dar nu foarte des, un fel de gaze sa zic asa mai jos de ombilic ,doar ca nu stiu sigur daca au fost de la beberas . Astazi mergem sa aflam si sexul bebelusui ,caci pana acum am avut parte de 2 opinii diferite NuImiPasa la dublu test ni s-a zis sigur ca e baietel ,iar la morfologia de trimestrul I ca pare a fi fetita.. Vi s-a întâmplat sa vi se zica ca aveti ceva si alt doctor sa vi se zica ca e altceva?

O zi frumoasa va doresc !hearts

Buna, la dublu test mi a zis ca este baietel si peste aproape o luna cand am mers la doctorul meu mi a spus acelasi lucru. Se vedea destul de clar la dublu test. Sa iti zica ca e fata apoi ca e baiat mai inteleg, dar invers e cam dubios .. :)) sper sa reusiti acum sa va lamuriti !
Iulia13
Scris: Saturday, December 15, 2018 9:14 PM
Nivel

Cata123 wrote:

Buna, la dublu test mi a zis ca este baietel si peste aproape o luna cand am mers la doctorul meu mi a spus acelasi lucru. Se vedea destul de clar la dublu test. Sa iti zica ca e fata apoi ca e baiat mai inteleg, dar invers e cam dubios .. :)) sper sa reusiti acum sa va lamuriti !

Asta ziceam si noi ..adica e ciudat . La dublu test ne-a asigurat doctorul ca e baietel si la morfologie hop ca pare a fi fetita Lol Adica daca vede un cuculet mai greu e sa dispara peste o sapt ..ma gandesc. Dar sa iti zica ca e fetita si mai apoi baietel ,inteleg,caci poate intre timp i-a crescut ceva ras Important e ca e sanatos, creste..mi-a zis ca are 110 g si 12 cm hearts
Alle.p
Scris: Saturday, December 15, 2018 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Nela
Scris: Sunday, December 16, 2018 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Irinan wrote:

Eu am folosit marimea 56 la primele hainute la baietel. Imi pareau asa micute si totusi cand s a nascut ii erau marisoare. Si am avut flacau de 4 kg. Dar cresc repede..

Deci, pana la urma, nimic nu-i cert pana nu se na?te minunea. Cheek Kiss
Irinan
Scris: Sunday, December 16, 2018 1:05 PM
Nivel

Nela wrote:

Deci, pana la urma, nimic nu-i cert pana nu se na?te minunea. Cheek Kiss

Cam asa :-) oricum sanatosi sa fie ca ii imbracam noi Love
Nela
Scris: Sunday, December 16, 2018 11:39 PM
Nivel

Irinan wrote:

Cam asa :-) oricum sanatosi sa fie ca ii imbracam noi Love

Deacord. DistanceKiss
Iulia13
Scris: Monday, December 17, 2018 7:34 AM
Nivel

Buna dimineata pupici Am o curiozitate si as vrea sa aflu parerile voastre sau poate a trecut cineva prin aceea?i situa?ie.. Am acasa 2 minuni de pisici ,sunt de apartament ,nu le-am scos niciodata afara ..un motan si o pisica . Le am de anul trecut de cand am pierdut cealalta sarcina si scopul lor in viata mea a fost chiar pentru a-mi alina durerea sa zic asa . Între timp m-am atasat enorm de ele ..practic sunt ca si niste copii pentru mine.
Înca din copilarie am iubit si am fost înconjurata de animale ,doar ca nu am avut ocazia sa le tin mai aproape de mine ,practic in aceeasi locuin?a cu mine .

Cand am ramas acum din nou însarcinata nu m-am gândit un moment sa le dau spre adop?ie, caci au început sa faca parte din viata mea . Undeva la 10 sapt de sarcina cand am fost la eco ,il întrebasem pe ginecolog ce analize sa mai fac înafara de cele pe care le facusem deja ..Si evident ca mi-a recomandat profilul Torch ,de care stiam deja si chiar imi doream sa il fac tocmai in ideea sa vad ce valori sunt la Toxoplasma. Si chiar ii batusem apropoul la doctor cum ca eu am doua pisici acasa si de asta imi si doresc sa fac analizele astea. El mi-a zis sa nu imi fac griji caci pisicile de apartament au sanse minime de a avea acest parazit ,in general se ia de la mâncarea preparata insuficiente ,fructe nespalate etc .. M-am linistit ,pe moment bineinteles. AngelNot Pana a venit momentul sa astept rezultatele analizei. Pentru lini?tea mea acestea au fost bune ,s-a dovedit ca am o valoare pozitiva la IGG si una negativa la IGM. Asa ca mi-am zis ca am scapat de un stres in legatura cu ale mele piscute. Unde a ie?it un pic mai nasol a fost la rubeola caci stiam ca nu o facusem in copilarie si asa s-a si dovedit ,trebuie sa o repet la 2 luni pana nasc.

Însa, de ce am ajuns sa va intreb o parere cele care ati trecut prin asta ..este din cauza unor persoane care î?i dau cu parerea fara motive concrete ,doar din auzite ,cum ca ale mele pisici sunt un pericol pentru mine si bebe si cel mai corect ar fi sa le dau spre adop?ie..

Scuzati romanul ,am vrut sa fiu destul de explicita . Sunt dintre voi care ati trecut prin asa ceva ,sau cunoa?te?i cazuri concrete de persoane care s-au confruntat cu asemenea situa?ii? Va pup si o zi frumoasa coeur
Nela
Scris: Monday, December 17, 2018 7:59 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Însa, de ce am ajuns sa va intreb o parere cele care ati trecut prin asta ..este din cauza unor persoane care î?i dau cu parerea fara motive concrete ,doar din auzite ,cum ca ale mele pisici sunt un pericol pentru mine si bebe si cel mai corect ar fi sa le dau spre adop?ie..

Scuzati romanul ,am vrut sa fiu destul de explicita . Sunt dintre voi care ati trecut prin asa ceva ,sau cunoa?te?i cazuri concrete de persoane care s-au confruntat cu asemenea situa?ii? Va pup si o zi frumoasa coeur

Buna dimineata ! Subiectul asta era discutat cand am ajuns eu prima data pe aici, parca. Nu tin minte foarte multe lucruri, insa concluzia era ceva de genul : nu trebuie sa dai pisicile. Trebuie doar sa ai grija cand le schimbi litiera. Cu siguranta o sa primesti un raspuns mai amanuntit decat al meu de la fete, dar pana atunci...stai linistita. In plus, nici doctorul n-a zis nimic in legatura cu asta. ras
ivoreth
Scris: Monday, December 17, 2018 8:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Iulia13 daca ai anticorpi pentru toxoplasma nu ai de ce sa iti faci grija ca vei lua ceva de la pisicute, poti sa te ocupi de ele in continuare ca si pana acum. Si pentru dezvoltarea copiilor din cate am inteles e benefica prezenta unui animal de casa.
Cand am ramas insarcinata cu fetita mea, acum 3 ani noi aveam pisica. Toata lumea din jur ma intreba daca o dam, noi eram foarte hotarati sa o tinem pentru ca o iubeam foarte mult, era un membru al familiei, nu vedeam nici un motiv sa renuntam la ea. Dar dupa ce am nascut a inceput sa fie foarte geloasa si facea pisu doar in pat si pe canapea. Si ne-am chinuit o vreme, am incercat tot felul de solutii sa rezolvam problema dar, din pacate, tot asa facea asa ca am dus-o la mama. Acum e mai fericita pisica ca sta la curte si toata ziua se plimba, dar noua ne e dor de ea
RalukM
Scris: Monday, December 17, 2018 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Pastreaza pisicile, nu au nimic saracele. Inteleg ca esti imunizata la toxo deci asta ar fi cea mai mica grija a ta. Ai grija la schimbatul litierei si sa nu le dai carne cruda. Nu de la pisici te imbolnavesti ci de la produse contaminate, nepreparate suficient, mare grija la verdeturile cu frunze care nu se spala asa usor, brnazeturi nepasteurizate si carne cruda. Mare grija la rubeola, singura prevwntie ce o poti face tu tine de igiena riguroasa a mainilor si inclusiv a fetei dupa spalatul pe maini. Sa porti masca in mijloacele de transport in comun sa eviti spatiile ff aglomerate. Iubeste matele si tine le cu tine hearts
Iulia13
Scris: Monday, December 17, 2018 10:03 AM
Nivel

Nela, mersii tare mult de încurajare. Ce-i drept la litiera lor ma ocup mereu eu ,însa ca si inainte sa raman însarcinata mereu ma spal pe mâini bine bine dupa ce le-o curat . ras

Ivoreth, imi pare rau ca nu ati putut sa o tineti lânga voi in continuare, însa important e ca sta in grija mamei tale care sunt sigura ca o iubeste si ii e bine acolo. Desigur ,daca si la noi vor fi probleme dupa ce se na?te bebe ,m-am gândit si la optiunea de a le da cuiva ,însa la cineva de incredere si unde pot sa le vizitez.. in privinta pisicii nu cred ca va fi o problema caci e foarte cuminte si intelege tot ,de cand am ramas însarcinata numai lânga mine sta . Motanul e un pic mai obraznic si sunt tare curioasa cum va reac?iona.
E greu sa renun?i asa usor la un animal de companie daca nu ai motive clare ..Si e destul de enervant cand vezi ca sunt unele persoane tocmai din familie care î?i dau cu parerea ?i mai ajung sa iti repro?eze ca nici eu si nici so?ul nu ne pasa de copil daca nu renun?am la pisici. Argue
Multumesc tare mult pentru sfat hearts

RalukaM, multumesc pentru sfat ..oricum eu in proportie de 90% sunt sigura ca nu le voi da ,cel pu?in pâna se na?te bebe ..Le voi tine alaturi de mine caci a lor companie imi fac tare bine ,mai ales cand so?ul mai este plecat de acasa cu serviciul.
Si eu sunt de parere ca de alte lucruri trebuie sa ma feresc ,mai ales ca nu am facut rubeola si trebuie sa ma feresc de spatiile aglomerate .. sper sa nu intru in contact cu eaHilar

Va multumesc fetelor ,va pup hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.