Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Andreea06 wrote:Heeey Mada, ma bucur sa mai aud de voi! Te mai asteptam la mamici cand ai timp :) si noi incercam pt o noua sarcina, sper sa reusim amandoua curand. La multi anisori micutei tale, e cu o zi mai mica decat Matti al meu
Multumim frumos! La mul?i ani ?i lui Matti
Wow ce curajoasa e?ti!! Po?i sa te descurci cu 2 mici? Alessia ma epuizeaza maxim. În septembrie am avut o întârziere ?i am crezut ca o iau razna, plangeam de teama ca nu o sa ma descurc cu 2, cum fac eu ca Alessia e cu sanul iar în sarcina nu pot alapta pt ca as risca o nastere mult mai prematura, oricum eu nu am ?anse sa duc la termen o sarcina ?i trebuie sa stau doar la pat... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MadaMadalyna wrote:Multumim frumos! La mul?i ani ?i lui Matti Wow ce curajoasa e?ti!! Po?i sa te descurci cu 2 mici? Alessia ma epuizeaza maxim. În septembrie am avut o întârziere ?i am crezut ca o iau razna, plangeam de teama ca nu o sa ma descurc cu 2, cum fac eu ca Alessia e cu sanul iar în sarcina nu pot alapta pt ca as risca o nastere mult mai prematura, oricum eu nu am ?anse sa duc la termen o sarcina ?i trebuie sa stau doar la pat...
Matti e un copilas tare cuminte si vesel si de asta ma incumet deja. Posibil ca imediat sa inceapa tantrumurile spercifice varstei dar imi doresc totusi o diferenra mica intre ei asa ca, o sa ne descurcam, daca reusim sa avem inca un bebe. Da, cred ca alaptarea iti poate da ceva contractii uterine.. si eu inca alaptez si am cm neregulat si f lungut, ultimul 40 zile.. dar sper sa reusim chiar si asa. |
|
| Andreea06 wrote:
Matti e un copilas tare cuminte si vesel si de asta ma incumet deja. Posibil ca imediat sa inceapa tantrumurile spercifice varstei dar imi doresc totusi o diferenra mica intre ei asa ca, o sa ne descurcam, daca reusim sa avem inca un bebe. Da, cred ca alaptarea iti poate da ceva contractii uterine.. si eu inca alaptez si am cm neregulat si f lungut, ultimul 40 zile.. dar sper sa reusim chiar si asa.
Eu îl am regulat. ?i eu îmi doream 2 copii de vârsta apropiata, dar nu pot risca. ?tiu ca o sa nasc prematur si o sa chinui 2 copii. Apoi ceva nu e ok la operatia mea, e cicatrice cheloida ?i îmi da o stare de frica ca se poate întâmpla ceva rau. Alessia e fara stare, ea ?i când manânca sta în picioare pe scaunel. Evadeaza din scoica cand conduc, nu întreba cum ca nu ?tiu, când am vazut ca are o mana scoasa ?i eu urcam prin serpentinele ?i nu sunt parcari, am zis ca înnebunesc. Se urca peste tot, coboara singira din pat, o pun sus ?i ea e jos imediat sa vina dupa mine, se urca pe ?arc ca alpinista, e toata vânatai pe picioare, ieri ?i.a spart buza... Nu ar face fata cu 2. Acum am întrerupt terapia pt ca ea s.a dezvoltat normal, nu a facut terapia minuni ?i mai ia ?i raceli de acolo, asa ca muncim amundoua acasa. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Buna dimineata, burticute ! Valicutza, ce bine ca totul a iesit bine la morfo ! De acum poti sta mai linistita . Yonica, Felicitari pentru fetita ! Alle.p, macar tu ai incercat sa-i anunti intr-un fel sau altul, ca nu s-au prins ei, asta-i partea a 2-a. Eu mi-am anuntat familia abia cand am implinit 6 luni de sarcina. Nu le veneau sa creada cand au auzit cat de multe luni aveam. Sanatate tuturor, noua si bebelusilor nostri mult asteptati si doriti. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Ieri am simtit-o / vazut-o pentru prima oara pe fetita cum sughite. Asa bine ma simteam pentru ca stiam ca e un exercitiu bun pentru plamani. Dupa vreo 2 min., parca mi-era mila de ea si incercam sa o linistesc, ca sa se opreasca, dar cred ca a durat vreo 3-4 min. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| LAURA0202 wrote: SUPER.... cand ai termenul iubita? in martie am vazut, data? ca si eu am tot in martie,pe 25
Da, in martie la sfarsit- 30/31 martie. E oarecum logic pt ca stim deja ca avem o saptamana diferenta intre noi, prin urmare asa ar trebui sa fie si la DPN. Sarcina usoara in continuare! |
|
| Nela wrote:Ieri am simtit-o / vazut-o pentru prima oara pe fetita cum sughite. Asa bine ma simteam pentru ca stiam ca e un exercitiu bun pentru plamani. Dupa vreo 2 min., parca mi-era mila de ea si incercam sa o linistesc, ca sa se opreasca, dar cred ca a durat vreo 3-4 min. vaaai ce fain, cred si eu ca e emotionant. Orice premiera a bebelusului e emotionanta abia astept sa simt si eu asta, desi sper sa recunosc ca e sughit Ieri am avut un moment de panica pt ca ore bune nu l-am simtit pe bebe in burtica. M-am trezit pe la 10 si abia pe la 15 l-am simtit prima data si deobicei pe la 11-12 se misca. Am zis ca mai astept 2-3 ore maxim si apoi fug la dr, dar nu a mai fost nevoie si seara inainte de culcare nu se mai oprea
|
|
| MadaMadalyna wrote:Buna gravidute!!! (îmi e asa dor de burtica ?i de somnul de înainte de bebe, în curând vrem sa ne apucam de treaba ) Nastere usoara celor ce urmeaza sa î?i cunoasca minunile!! Eu am întrat rar rar în ultimul timp, cu un bebe prematur e cam greu, facem terapie, acum am întrerupt deoarece m.am saturat sa scapam de o raceala ?i sa luam alta, pt ca italiencele sunt asa nesimtitite în cât duc copii cu febra. Va las câteva poze cu Ale(nascuta la 28s cu 1.140g si 39cm) http://imgur.com/a/2t03NGp Foarte frumoasa fetita ta! sa va traiasca si multa sanatate ii doresc! Multa bafta in continuare |
|
| Bella_Tm wrote:Foarte frumoasa fetita ta! sa va traiasca si multa sanatate ii doresc! Multa bafta in continuare
Mul?umesc frumos!! Sarcina usoara! |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Nela, inseamna ca ai burtica mica de ai reusit sa o ascunzi atata. La mine deja se vede(depinde cu ce ma imbrac), asa ca cine ma intreaba, le confirm. Poza era pt cei cu care nu ma vad prea des, dar daca nu s-au prins, nu stiu daca le voi mai spune sau nu Pe Alex am inceput sa-l simt cum sughite tot pe la 28s. Abia astept sa-l simt si pe Patrik. Ale, eu sunt atenta deja sa miste zilnic...seara nu ma pun la somn pana nu il simt(stau si cate 2 ore cu mana pe burtica ). Pe viitor cred ca voi fi si mai paranoie. Sper sa nu imi dea emotii prea multe. Ai gasit alimentul la care raspunde baietelul tau? Pe Alex il activam cu ciocoata si apa rece
|
|
| Alle.p wrote:Nela, inseamna ca ai burtica mica de ai reusit sa o ascunzi atata. La mine deja se vede(depinde cu ce ma imbrac), asa ca cine ma intreaba, le confirm. Poza era pt cei cu care nu ma vad prea des, dar daca nu s-au prins, nu stiu daca le voi mai spune sau nu Pe Alex am inceput sa-l simt cum sughite tot pe la 28s. Abia astept sa-l simt si pe Patrik. Ale, eu sunt atenta deja sa miste zilnic...seara nu ma pun la somn pana nu il simt(stau si cate 2 ore cu mana pe burtica ). Pe viitor cred ca voi fi si mai paranoie. Sper sa nu imi dea emotii prea multe. Ai gasit alimentul la care raspunde baietelul tau? Pe Alex il activam cu ciocoata si apa rece Nu l-am gasit inca.. ieri am incercat cu ciocolata, cu zmeura de la congelator, apa rece, cola, grisine, mandarine M-am ridicat, am dansat, m-am aplecat, m-am intins, am mangaiat burtica, am pus muzica tare, etc si pana la urma a miscat singur dupa vreo 10-15 min de pauza, in care nu am facut nimic, doar am stat intinsa pe o parte si ma uitam la netflix |
|
| poate era intr-un somn profund. Acum ne chinuim sa-i trezim, iar cand vor fi aici nu vom sti ce sa mai facem sa-i adormim |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella_Tm wrote:Da, in martie la sfarsit- 30/31 martie. E oarecum logic pt ca stim deja ca avem o saptamana diferenta intre noi, prin urmare asa ar trebui sa fie si la DPN. Sarcina usoara in continuare!
mersi la fel si tie iubita. esti bine? bobita ta? ca a mea e superactiva, mai ales noaptea , 24.00-02.00 aseara fiind prin oras cu masina, fara sa vrem, am vazut si spitalul PREMIERE- clinica privata unde o sa nasc eu mi e frica de pe acuma, cu ce ma va astepta , mai am dureri\deranj\discomfort jos la ovare sau ligamenetele ce se intind dar .... nici o pizitie nu ma face sa stau mai comod....asta este.... gandul ca nu mai am mult pana imi voi tine in brate minunea ma face sa merg mai cu incredere inainte. deja, saptamana trecuta, am prins tupeu si m am cantarit, acasa.... si aveam deja 84 kg .dupa cantarul meu, deja al luat 10 kg dar astept sa vad ce mi zice dr, pe 19 cand merg la control si mi place ceva..... cantarul ei, tot timpul a aratat mai putine kg decat al meu de acasa maine sau poimaine merg sa mi fac analizele....urina si faza cu glucosiu ala...va trebui sa stau vreo 2-3 ore pe acolo dar n am ce face... deabia astept sa mi vad bobita, ce acrobatii mai face pe acolo. tura trecuta , facea ioga era cu palmutele si talpile pe cap Sarcina uoara si tie iubita. Poate ne am vedea intr o zi -la un suc-la o plimbare, cu barbatii nostri |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello, Ce aplicatie pt sarcina folositi? Ale mele (ovia si sarcina+) o tot iau inainte cu 1-2 zile, nu inteleg de ce... Miercuri am si eu prima eco, deja nu prea mai am rabdare. Au aparut si starile de rau, nasoale sunt. Bine macar ca nu vomit dar parca sunt data in tiribomba si de cum fac ochi pana ma culc am o stare continua de greata si stomacul in gat si ameteli. Cred ca o sa mi dea nauzyl doc.. O sa l intreb ca nu mai pot. Eu care eram cu dulciurile sa nu le vad, as manca doar varza murata, telemea si clementine. In rest sa nu vad nimic desi mi e foame cam mereu. Sper sa nu ma tina pana la 13-15s ca ma urc pe pereti. |
|
| Raluca, eu folosesc odiseea sarcinii. E ok, dar mai are informatii eronate pe ici-colo. Plus fertilityfriend(aici contorizez in functie de ziua ovulatiei, iar pe cealalta in functie de eco si dpn). Asta pt ca sunt atenta ca bebe sa nu ramana prea in urma calculand dupa ovulatie. Stari de rau inca mai am ocazional, dar nu mai sunt asa intense. Nici eu nu am varsat dar aveam o greata si o ameteala continua. Inca nu am scapat de somnolenta, as dormi non-stop. E atat de grav uneori, ca pt cateva secunde pur si simplu mi se taie filmul.Nu ar trebui sa mai tina mult nici astea |
|
|