Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AnneMarie95
Scris: Wednesday, October 31, 2018 4:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/21/2018
Si eu fac la fel... ma mai lasa cu lapte rece, insa cum gust ceva iar ma apuca arsurile... sau imi vine inapoi acidul gastric.

Am asa niste nervi ca desi ma dau cu ulei pt corp, mi-au aparut vergeturi pe sani!! Cum as putea scapa de ele? Pe burta nu am nimic momentan. Nu vreau sa raman cu semne! :(
AndreeaCD
Scris: Wednesday, October 31, 2018 4:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
Eu nu am pana acum ?i sper sa nu îmi apara. Am în?eles ca nu prea ai ce sa le faci decât sa te dai bine cu ulei sau crema. ?i am vazut la TV un reportaj despre asta ?i ziceau ca exista niste tratamente cosmetice, dar au efect atât timp cât vergeturile sunt ro?iatice, o data ce se fac albe nu mai ai cum sa le faci sa dispara ci doar sa nu se mai vada asa tare.
Banuiesc ca dupa ce nasti po?i sa mergi la un dr sa întrebi ce solu?ii exista...
Irinan
Scris: Wednesday, October 31, 2018 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Andreea06 wrote:
Burtici noi pe listuta? topai topai

Multumesc pt casuta noua si ca m ai adaugat pe.lista Cheek Kiss
Alle.p
Scris: Wednesday, October 31, 2018 5:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Eu am tinut arsurile in frau cu Maalox sirop, din care luam una-maxim doua din cele 4 doze permise pe zi, inainte de culcare.
Dia_N
Scris: Wednesday, October 31, 2018 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
Georgiana, Woow, 2 luni deja. Ma intreb cum de au zburat lunile astea.. urmeaza emotiile cu botezul si dupa va puteti linisti. hearts

Carlita, te asteptam cu cel mai mare drag. Iti multumesc, sper sa nu mi mai dea emotii maimutica :))

Nadira si eu cred ca asta a fost.. Dar m am speriat f tare mai ales in ideea ca tocmai imi spusese medicul ca vrea sa facem dexametazona, avand in vedere ca maimu este destul de agitata si imi da contractii.. Cred ca si lui ii este teama de nastere prematura..
AnneMarie, bine ai revenit! Mai ai un pic newclap
Adina Mariana
Scris: Wednesday, October 31, 2018 5:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Dia_N wrote:
Alle, trec saptamanile de nici nu ti dai seama. Mie trim. 2 mi s a parut ca a trecut extrem de repede..
Andreea, multumesc! Daa, asta o sa fac. La munca nu aveam timp sa ma ocup de liste si cumparaturi, iar cand ajungeam acasa eram prea obosita. Ma pun serios pe treaba de acum :))
Georgiana, ce frumusete de baiat ai coeur si ce a crescut..

Bella si Ivoreth, sotul meu a simtit o pe la 19-20 saptamani.. A mea face si figuri cu taica-su :)) nu vrea deloc sa miste cand pune mana.. Noroc ca o vede de la distanta cum face valuri in burta :))

Carlitaaa, te asteptam in casuta noua cu o veste buna majoreta Sa speram ca este casuta norocoasa ptr tine, Adina, Flore si multe alte fete de la aspirici. Va tin pumnii..
Vai...ce imi vad ochii.Ati ramas doar 17 fetelor..parca acum erati 30,ce trece timpul.Inca nu am vazut asa putine burtici la gravidute.Mi-as dori foarte mult si eu sa vin aici.Nici nu imi imaginez cat poate fi de frumos sa va spun si eu detalii despre sufletelul meu din burtica nu doar ca sunt inainte de dpo,sunt dupa dpo si tot asa.Oh..greu este dupa atatia ani.Va doresc sarcini usoare la toate in continuare si fetele care nasc,nastere usoara cu bebei sanatosi si fericiti!Poate intr-o zi o sa ajung si eu aici ca tare imi doresc de multpale grup
NADIRA
Scris: Wednesday, October 31, 2018 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2017
Adina Mariana wrote:
Vai...ce imi vad ochii.Ati ramas doar 17 fetelor..parca acum erati 30,ce trece timpul.Inca nu am vazut asa putine burtici la gravidute.Mi-as dori foarte mult si eu sa vin aici.Nici nu imi imaginez cat poate fi de frumos sa va spun si eu detalii despre sufletelul meu din burtica nu doar ca sunt inainte de dpo,sunt dupa dpo si tot asa.Oh..greu este dupa atatia ani.Va doresc sarcini usoare la toate in continuare si fetele care nasc,nastere usoara cu bebei sanatosi si fericiti!Poate intr-o zi o sa ajung si eu aici ca tare imi doresc de multpale grup

Adinuta, iubita, iti doresc din tot sufletul meu sa reusesti, stiu ca este fff greu dar nu-ti pierde speranta si roaga-te cat poti tu de mult!
Te pup dulce si iti doresc din suflet sa fii cat mai repede la gravidute!Cheek Kiss Cheek Kiss
Adina Mariana
Scris: Wednesday, October 31, 2018 7:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
NADIRA wrote:

Adinuta, iubita, iti doresc din tot sufletul meu sa reusesti, stiu ca este fff greu dar nu-ti pierde speranta si roaga-te cat poti tu de mult!
Te pup dulce si iti doresc din suflet sa fii cat mai repede la gravidute!Cheek Kiss Cheek Kiss
Multumesc scumpaCheek Kiss ma bucur ca esti bine..mai ai putinLove
PaulaPau
Scris: Wednesday, October 31, 2018 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2018
Dragi burtici, desi va urmaresc de ceva timp, nu am indraznit sa va scriu... istoricul meu e in felul urmator:
In octombrie 2017 am avut o sarcina fara embrion. Am eliminat totul natural, cu dureri mari de burta. A durut mai mult psihic fiindca eu si sotul meu ne dorim mai mult decat orice un copilas. 

La 2 luni dupa, am fost in al noualea cer si asta pt ca am ramas iar insarcinata. A fost totul bine pana in saptamana a 8-a cand sarcina s a oprit din evolutie. Am fost daramati. Eu sunt si de fel ft sensibila. Mereu ma-ntrebam, de ce eu? De ce noi cand ne dorim atat de mult....?
Au urmat luni de teste genetice, la mine, si apoi teste cromozomiale (acelea in care sunt testati cromozomii partenerilor) Toate au iesif in regula. 

Dupa ce ne-am facut curaj, am incercat iar si in octombrie, pe 16 am avut un test pozitiv.
Inca nu ne bucuram 100%...ne e frica, teama de ce va fi. Eu sunt foarte speriata si ma rog mereu ca sarcina asta sa o duc la bun sfarsit sa avem copilasul mult dorit.

Luni pe 29 am fost la medicul meu ginecolog, jumate entuziasmata, jumate speriata. S.a vazut doar sacul gestational. Nici un embrion...mi e tare frica. Dupa ultima menstruatie as avea 6s3z(18oct ucm). Beta a iesit luni 18500.

E posibil ca embrionul sa apara totusi? Luni am iar programare. Va multumesc si imi cer scuze ca am scris atata dar altfel nu aveam cum sa explic situatia mea. 
Andreea06
Scris: Wednesday, October 31, 2018 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
PaulaPau wrote:
Dragi burtici, desi va urmaresc de ceva timp, nu am indraznit sa va scriu... istoricul meu e in felul urmator:
In octombrie 2017 am avut o sarcina fara embrion. Am eliminat totul natural, cu dureri mari de burta. A durut mai mult psihic fiindca eu si sotul meu ne dorim mai mult decat orice un copilas. 

La 2 luni dupa, am fost in al noualea cer si asta pt ca am ramas iar insarcinata. A fost totul bine pana in saptamana a 8-a cand sarcina s a oprit din evolutie. Am fost daramati. Eu sunt si de fel ft sensibila. Mereu ma-ntrebam, de ce eu? De ce noi cand ne dorim atat de mult....?
Au urmat luni de teste genetice, la mine, si apoi teste cromozomiale (acelea in care sunt testati cromozomii partenerilor) Toate au iesif in regula. 

Dupa ce ne-am facut curaj, am incercat iar si in octombrie, pe 16 am avut un test pozitiv.
Inca nu ne bucuram 100%...ne e frica, teama de ce va fi. Eu sunt foarte speriata si ma rog mereu ca sarcina asta sa o duc la bun sfarsit sa avem copilasul mult dorit.

Luni pe 29 am fost la medicul meu ginecolog, jumate entuziasmata, jumate speriata. S.a vazut doar sacul gestational. Nici un embrion...mi e tare frica. Dupa ultima menstruatie as avea 6s3z(18oct ucm). Beta a iesit luni 18500.

E posibil ca embrionul sa apara totusi? Luni am iar programare. Va multumesc si imi cer scuze ca am scris atata dar altfel nu aveam cum sa explic situatia mea. 

Cred ca pe 18 sept a fost ultimul cm? Nu oct. pe 16 oct ati avut test pozitiv nu?

Ce valori aveau primele beta-uri?
PaulaPau
Scris: Wednesday, October 31, 2018 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2018
18 sept a fost ucm. M-am incurcat in date Boredom . Nu am facut alte beta si asta pt ca locuiesc in Germania iar ginecoloaga mea mi a zis ca ceea ce se vede pe ecograf la co trol e mai concludent. Mi a facut beta luni pe 29 sa vada daca coincide beta cu ce a vazutbea pe ecograf. Ea spunea ca e multumita si inceputul e bun, doar ca eu sunt tare ingandurata.

Felicitari tuturor burticutelor si nastere usoara!! Sa vina bebei sanatosi si cuminti. Nu am aoucat sa va spun in msj anterior.
ivoreth
Scris: Thursday, November 1, 2018 9:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
PaulaPau wrote:

Salut! Si eu am o poveste care seamana cu a ta. Dupa 2 sarcini esuate acum sunt insarcinata si totul e ok. La mine la 6 sapt s-a vazut sacul gestational si sacul yolk. Daca ginecoloaga ta spune ca e ok eu zic sa ai incredere in ea. 6 sapt e devreme. Iti tin pumnii si sa ne tii la curent!
Florentinna
Scris: Thursday, November 1, 2018 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
PaulaPau wrote:

Paula bine ai venit Cheek Kiss Si la mine cand m-am dus prima data pentru confirmare, in prima faza s-a vazut doar sacul si asta la eco intravaginal. La insistentele mele tot a miscat doctorul si abia abia s-a vazut si un punctulet in sac. Pe urma cand am mers pe la 10 saptamani s-a vazut bine de tot copilasul.
Stiu ca e greu, mai ales istorucul tau dar incearca sa fii optimista si sa gandesti pozitiv ca bebe e acolo si e bine. Mai rau e daca te stresezi pentru ca el simte.
Iti urez multa multa sanatate si bebe la termen computerlove
Bella_Tm
Scris: Thursday, November 1, 2018 11:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
PaulaPau wrote:

Draga Paula, in primul rand iti doresc sarcina la termen si sa incerci sa nu te consumi prea mult, desi stiu ca e greu... La 6 sapt conform UCM am fost si eu la doctor si mi se vedea doar saculetul si doctorul mi-a spus ca ecografic corespunde unei sarcini de 5 saptamani si sa vedem evolutia.
La urmatorul control, la 7 saptamani, am auzit bataile inimioarei si deja recuperase, avea ecografic 6s5z. Apoi la urmatoarele controale a recuperat foarte bine ca acum e mai mare cu 5 zile.
Deci nu-ti pierde speranta!

Analize de trombofilie ai facut?

Multa bafta!
valicutza
Scris: Thursday, November 1, 2018 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
carlita wrote:
Hey, burtici, sa va fie de bine in noua casuta! DistanceKiss
Pentru completarea listei va predam pe Valicutza care are si ticker. Si yonica e burtica (de la care asteptam vesti frumoase) si parca si sofiamaria. computerlove

Multumesc frumos hearts
Acum am vazut ca sunt pe listuta...Eu inca nu realizez ca am un pui mic in burtica coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.