Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Tuesday, December 4, 2018 9:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Multumesc fetelorgrup "ciudat" este ca Patrick nu se afla pe lista noastra de preferinte la primul bebe. Acum a venit asa, de la sine...parca numele ii era destinattopai pentru ca lui Alex i-am ales numele în ziua în care am nascut, am sim?it nevoia sa îi dam lui bebe un nume cât mai repede, nu stiu de ce. Sper sa-i poarte noroc si sa-l poarte mandru zeci de ani de acum în colo.
Yonica, nu-ti fa griji în privin?a numelui. Va veni de la sine pe masura ce te apropii de marea întâlnire, sau în momentul în care îi ve?i vedea fetisoara coeur
Bella_Tm
Scris: Wednesday, December 5, 2018 12:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Alle foarte fain numele :)
Eu de maine intru la program redus de 6 ore. Abia astept ca asa obosita ma simt si parca atunci cand ajung seara acasa (dupa ora 18) parca nu mai am timp de nimic..
Va pup pe toate Cheek Kiss
Alle.p
Scris: Wednesday, December 5, 2018 12:59 PM
Nivel

Bela, foarte bine...daca chiar imi va fi foarte greu, voi lucra si eu cu program de 6 ore din februarie.Eu lucrez de la 8 la 4. Ati ales numele pt baietel?
Bella_Tm
Scris: Wednesday, December 5, 2018 2:30 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Bela, foarte bine...daca chiar imi va fi foarte greu, voi lucra si eu cu program de 6 ore din februarie.Eu lucrez de la 8 la 4. Ati ales numele pt baietel?

Avem primul prenume: Eric. Ne mai gandim si la inca un prenume de sfant, dar mai vedem pana atunci ras
Alle.p
Scris: Wednesday, December 5, 2018 3:08 PM
Nivel

Bella_Tm wrote:

Avem primul prenume: Eric. Ne mai gandim si la inca un prenume de sfant, dar mai vedem pana atunci ras

Imi place Eric, si noi ne-am gandit la el.love Noi ii vom pune un singur nume din 2 motive: asa a spus preotul ca e bine sa-i punem un singur nume(de preferat crestin, dar cum vrem noi...important e sa fie unul) si nu mi se pare practic sa ai 2 prenume pt ca e mai mult de scris de fiecare data si de obicei nimeni nu iti stie al doulea prenumeras
SorinaR86
Scris: Wednesday, December 5, 2018 4:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/30/2018
Merci pentru raspuns Georgiana. Incerc sa aflu cat mai multe detalii cu privire la virusul asta care a afectat atatia copiii, asftel incat sa iau cea mai buna decizie pentru bebe (desi nu as vrea sa renunt la doctorul meu). Am vazut pe diferite grupuri niste cazuri si niste poze cu bebelusii afectati de m-am ingrozit.

Cata, am vazut intrebarea ta, doctorul la care merg se numeste Dan Deva.

O zi frumoasa!
Cata123
Scris: Wednesday, December 5, 2018 5:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Bella_Tm wrote:
Alle foarte fain numele :)
Eu de maine intru la program redus de 6 ore. Abia astept ca asa obosita ma simt si parca atunci cand ajung seara acasa (dupa ora 18) parca nu mai am timp de nimic..
Va pup pe toate Cheek Kiss

Buna, voiam sa te intreb, cum ai procedat sa mergi la serviciu 6 ore, faci tu o cerere, iei ceva de la medicul de fam?
Si la fel cu co prenatal, asta stabilim cu med de fam cand il luam si ducem o adev la lucru in care ii anuntam data de la care intram in concediu ?
Multumesc !!!! Cheek Kiss
GeorgianaB
Scris: Wednesday, December 5, 2018 10:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
SorinaR86 wrote:
Merci pentru raspuns Georgiana. Incerc sa aflu cat mai multe detalii cu privire la virusul asta care a afectat atatia copiii, asftel incat sa iau cea mai buna decizie pentru bebe (desi nu as vrea sa renunt la doctorul meu). Am vazut pe diferite grupuri niste cazuri si niste poze cu bebelusii afectati de m-am ingrozit.

Cata, am vazut intrebarea ta, doctorul la care merg se numeste Dan Deva.

O zi frumoasa!

Sorina, cred ca ai vazut la televizor ca maternitatea este acum in curs de dezinfectie, curatenie, varuiesc, dau totul afara si fac curat. Nu isi vor mai permite sa o dea in bara in viitor. In orice caz eu voi crede in continuare ca au fost alte interese la mijloc. In perioada in care am fost internati erau din urma mamici care stateau pt cei mici care primeau antibiotic asa cum a fost si cazul nostru. Pana nu ieseau analizele in limite normale nu externau. Stand 10 zile in spital am prins toate asistentele de la neonatologie despre care au spus ca au contaminat bebelusii, insa noi nu am avut manifestari ale infectiei (sambata ne viziteaza pediatrul si vedem daca ii facem vreo analiza pt linistea noastra, dar nu are vreo manifestare bebe )

Nu fac lobby pt acest spital pt ca nu am vreun interes dar eu m-am simtit in siguranta si toata lumea in general a fost empatica si draguta fara sa dau bani, sotul meu a tinjt sa nu dam nimic pt ca au salariile foarte mari etc
Am mai dat eu asistentelor de la lauze pt ca sunt super dragute si nu fac diferenta daca le dai ceva sau nu.
De asemenea am mai “atentionat-o” pe moasa. Daca nasti natural este foarte important sa te sustina, toate moasele au experienta si sunt dragute, cea care mi-a fost alaturi pare ea dura si mai nebuna dar este ok si stie meserie (moasa Nu?i, are ochelari si are putin peste 40 ani )
Bella_Tm
Scris: Wednesday, December 5, 2018 11:38 PM
Nivel

Cata123 wrote:

Buna, voiam sa te intreb, cum ai procedat sa mergi la serviciu 6 ore, faci tu o cerere, iei ceva de la medicul de fam?
Si la fel cu co prenatal, asta stabilim cu med de fam cand il luam si ducem o adev la lucru in care ii anuntam data de la care intram in concediu ?
Multumesc !!!! Cheek Kiss

Am primit o adeverinta de la medicul ginecolog in care scria ca se recomanda reducerea programului de lucru la 6 ore si trebuie trecut un risc pt sarcina. Adeverinta am dus-o apoi la lucru si de la HR mi-au dat o cerere sa o completez. Apoi au zis ca ei vor trimite adeverinta si cererea la medicina muncii ca sa faca un raport insa nu a trebuit sa astept raportul respectiv ci chiar de azi puteam deja sa raman la 6 ore, dar am stabilit cu managerul sa incep de maine ras
Pt prenatal inca nu stiu cum trebuie procedat... eu am zis deja la lucru cam de cand as vrea sa intru (jumatatea lui ianuarie) ca sa isi faca o idee.. banuiesc ca e nevoie tot de o scrisoare medicala de la ginecolog si apoi dusa la medicul de familie si apoi la servici.. chiar nu stiu.. o sa intreb data viitoare sic
Alle.p
Scris: Thursday, December 6, 2018 6:55 AM
Nivel

Exact cum ai spus e si cu prenatalul. Daca ai peste 32s i?i da medicul de familie adeverin?a, fara a mai duce ceva de la ginecolog. Trebuie tinut cont ca unii medici calculeaza perioada de sarcina de 42s si nu de 40 pt a fi siguri ca ramân cale 42z obligatorii dupa na?tere.
MaryPoppins
Scris: Thursday, December 6, 2018 8:43 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2017
Fetelor, pentru a intra in prenatal aveti nevoie de concediu medical (e un concediu special, cu codul 08). Daca il luati pe primul de MF atunci da, s-ar putea sa ceara o scrisoare medicala de la ginecolog. Dar eu va sfatuiesc sa luati concediul initial (pt prima luna) de la ginecolog, asa nu mai sunt discutii cu privire la calculul zilelor. Inainte sa nasc am luat concediile medicale de la ginecolog, iar dupa nastere de la MF.
Alle.p
Scris: Thursday, December 6, 2018 12:16 PM
Nivel

La voi a venit mosul?topai

Alle.p attached the following image(s):
untitled.png

LAURA0202
Scris: Thursday, December 6, 2018 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Alle.p wrote:

Cheek Kiss cum esti Alle.p?
a venit, mi a adus o geaca de iarna, marime mai mare pt ca geaca mea.........gecile mele....luna viitoare , nu mai intram, s ar putea ca nici sa nu mai apuc anul asta cu hainele ce le am pt ca burtica tot creste ras computerlove Gossip
Alle.p
Scris: Thursday, December 6, 2018 2:59 PM
Nivel

Laura, noi suntem bine, multumescCheek Kiss
Eu mi-am luat data trecuta rochite largute, marimi universale pe care le purtam cu tresuri f grose pe perioada iernii(120den). Eu geaca imi luasem anul trecut una din SH, cand nu am mai incaput in cele care le aveam. Nu am vrut sa dau multi bani pe ceva ce port 2 luni.
GeorgianaB
Scris: Thursday, December 6, 2018 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Alle.p wrote:

Vai, Alle, ce frumooos, este o idee super si va fi o amintire faina peste ani !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.