Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nela
Scris: Tuesday, December 4, 2018 10:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
Alle.p wrote:

Gata controlul. Nu mi-a facut eco, decat rapid intravaginal pt a vedea cum e colul. A zis ca daca am fost la morfo acum 2 saptamani, nu are rost sa insiste acum. Urmatorul control...La anu'topai
I-am spus si de tm, a zis ca mai discutam pe viitor si a zis ca va face cum e mai bine pt bebe si pt mine. A mai spus ca el ma urmare?te foarte atent si astfel scad ?ansele de nastere prematura, dar în caz de va fi ma trimite la Tm daca nu ajung la spital chiar în ultima faza a travaliului. Vom pune un plan la cale pe masura ce avanseaza sarcina.
Azi l-am luat si pe so? la control(pana acum daca imi facea tot eco intravaginal l-am lasat acasa) iar azi cand am zis ca imi face doar eco normal, m-a cracit de fata cu sotulBig Laugh asta e...
Sper ca luna asta trece mai usor, fiind sarbatoriletopai
Eu am spus la munca înca de la 6s pt ca nici în primavara nu gasisera sa ma înlocuiasca si am zis ca asa e corect, sa-i anun? din timp( ii spusesem ini?ial managerului ca nu vom încerca anul acesta sa mai avem bebe...asa erau planurile pe cand m-am intors la munca). Daca totul decurge ok, imi voi lua prenatal din 15-30 martie, nu pt ca asa avea un job greu, dar 8 ore pe zi petrecute pe scaun se resimt din ce în ce mai tare pe masura ce creste burtica.

Deci...toate bune !!! Ma bucur. E bine ca si doctorul tau este implicat. Bine ai facut ca ai anuntat din timp. Bine ca ai anuntat din timp, cred ca asa este cel mai corect, daca si sefii sunt la fel. pupici
Nela
Scris: Tuesday, December 4, 2018 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Mel3k wrote:
Buna seara mamici,
Sunt si eu o viitoare mamica noua, cu burtica mica de 7 saptamani si 3 zile Love

Apropo de maternitatea Giule?ti, si eu tot acolo vreau sa nasc. Georgiana, ne poti spune daca este periculos sa mergem si la control? Eu am fost saptamana trecuta si tot stau cu teama.

Bine-ai venit ! Sarcina usoara . :)
Alle.p
Scris: Tuesday, December 4, 2018 10:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Nela wrote:

Ca tot a venit vorba de insomnii ..... Am cred ca vreo saptamana de cand adorm de la 8.30 , ma trezesc la 12, 12.30 si stauuuuuuuuuuuuuuu .....si ma tot gandesc si ma uit pe pereti pana pe la 3, apoi adorm si la 6 si 15 imi suna alarma sa ma trezesc sa merg la serviciu. Uneori ma mai trezesc inca o data pe la 5.30. Faza ciudata e ca uneori nu simt ca as fi foarte obosita la serviciu, insa alte dati.....sunt terminata de-a dreptul.

Ceva de genul eram si eu. Cand vedeam ca trece 1-2 ore si tot nu adorm, mai aprindeam televizorul. Si daca eram treaza noaptea, ma lua si foameaLol si eu nu mananc seara si noaptea de fel...ma abuream atunci cu o cana de lapteras
yonica
Scris: Tuesday, December 4, 2018 11:05 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
Buna fetelor! Eu chiar daca n-am mai scris, v-am citit a?a din umbra. Am avut ?i înca am dureri de burta ?i doua episoade foarte mici de sângerare pe la 7 ?i 9 s care m-au cam stresat. Voi vorbi?i de serviciu, e bine ca pute?i merge, eu sunt in concediu medical din s 6 ?i tot a?a o sa fiu pana la prenatal. Nu ?tiu de unde pentru stau mai tot timpul in casa ?i doar pe la controale merg, acum am ?i racit ?i cred am facut ?i o candida pentru am simptome. Ma bucur de fiecare zi care trece cu bine ?i nu ma plang de nimic. Sarcina u?oara in continuare va doresc ?i voua !
LAURA0202
Scris: Tuesday, December 4, 2018 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Nela wrote:

Ca tot a venit vorba de insomnii ..... Am cred ca vreo saptamana de cand adorm de la 8.30 , ma trezesc la 12, 12.30 si stauuuuuuuuuuuuuuu .....si ma tot gandesc si ma uit pe pereti pana pe la 3, apoi adorm si la 6 si 15 imi suna alarma sa ma trezesc sa merg la serviciu. Uneori ma mai trezesc inca o data pe la 5.30. Faza ciudata e ca uneori nu simt ca as fi foarte obosita la serviciu, insa alte dati.....sunt terminata de-a dreptul.

Cheek Kiss la faza cu insomniile, suntem si noi pe acolo.... avem orar nocturn de gimnastica sau ce o fi facand pe acolo hohot
de pe la 23 si tine cam pana pe la 2 ..... ne uitam la tv ca sa nu ne plictisim Blushing
sarcina usoara tuturor burticilor Gossip
Alle.p
Scris: Tuesday, December 4, 2018 11:42 AM
Nivel

yonica wrote:
Buna fetelor! Eu chiar daca n-am mai scris, v-am citit a?a din umbra. Am avut ?i înca am dureri de burta ?i doua episoade foarte mici de sângerare pe la 7 ?i 9 s care m-au cam stresat. Voi vorbi?i de serviciu, e bine ca pute?i merge, eu sunt in concediu medical din s 6 ?i tot a?a o sa fiu pana la prenatal. Nu ?tiu de unde pentru stau mai tot timpul in casa ?i doar pe la controale merg, acum am ?i racit ?i cred am facut ?i o candida pentru am simptome. Ma bucur de fiecare zi care trece cu bine ?i nu ma plang de nimic. Sarcina u?oara in continuare va doresc ?i voua !

Offf...imi pare rau ca ai inceput asa, dar asta nu inseamna ca toata sarcina vei aveam probleme. Si chiar daca vor fi, pt bebe suportam orice.
Ai un loc de munca mai solicitant? Eu pot sa merg pt ca nu fac efort fizic, pt ca medicul mi-a recomandat repaus fizic. Daca lucram altceva sau trebuia sa stau mai mult in picioare, nu mai mergeam nici eu la munca.
ivoreth
Scris: Tuesday, December 4, 2018 11:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Neata, fetelor! Sa va povestesc ce am patit azi. Dimineata cand m-am ridicat din pat am simtit cum imi curge un lichid pe picioare. M-am dus rapid la baie si am vazut ca era transparent ca apa. Am facut un dus si mi-am pus un absorbant sa vad ce se intampla si am asteptat sa se faca ora 8 ca sa il pot suna pe ginecolog. A mai curs un pic pe absorbant intre timp si simteam ceva foarte ud asa ca ginecologul a spus sa ma duc la spital sa ma vada. Cand am ajuns el era in operatie dar m-a vazut alta doctorita care mi-a luat o proba, mi-a verificat colul care era inchis si mi-a facut si o ecografie. Pana la urma totul a fost ok, a iesit negativa proba, deci nu era lichid amniotic si la eco fetita se misca de zor si avea destul lichid. Deci totul e bine, bebe e in grafic, are 660g si a fost doar o sperieturaras
Cata123
Scris: Tuesday, December 4, 2018 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2017
SorinaR86 wrote:
Salut fetelor,
Sarcini usoare tuturor si felicitari noilor viitoare mamici!
Am o intrebare, in special pentru tine GeorgianaB, am vazut ca ai scris la mamici ca in spital ati luat o bacterie si stiu ca tu ai nascut la Giulesti. Poti sa ne dai mai multe detalii? Eu tot la Giulesti vreau (sper ca isi reia activitatea pana o sa am eu nevoie) si acum cu nebunia asta cu infectia ma cam pune pe ganduri ..
Mi-e cam groaza sa ma vad nevoita sa nasc cu un alt medic pe care nu l-am vazut niciodata intr-o alta maternitate! pale uff
Va pup!!

Buna, la ce medic mergi la giulesti ?
Alle.p
Scris: Tuesday, December 4, 2018 12:09 PM
Nivel

Ivoreth...bine ca a fost doar o sperieturaalcool cel mai probabil cum ai stat mult intinsa, s-au acumulat secretii care au inceput sa curga brusc cand te-ai ridicat. Oricum e bine sa verificam cand ceva ni se pare suspect. Si eu prefer sa ma considere medicul paranoica, decat sa pateasca bebe ceva. Asa am stat si eu 3 zile internata pt o constipatieLol
yonica
Scris: Tuesday, December 4, 2018 12:39 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Offf...imi pare rau ca ai inceput asa, dar asta nu inseamna ca toata sarcina vei aveam probleme. Si chiar daca vor fi, pt bebe suportam orice.
Ai un loc de munca mai solicitant? Eu pot sa merg pt ca nu fac efort fizic, pt ca medicul mi-a recomandat repaus fizic. Daca lucram altceva sau trebuia sa stau mai mult in picioare, nu mai mergeam nici eu la munca.
Da, lucrez in domeniul medical , deci inafara ca ma expun la Infec?ii, viru?i ,mai mult stau in picioare, urc, cobor scari, liftul nu func?ioneaza mereu ?i oricum nu te menajeaza nimeni, am avut ni?te probleme de sanatate care ar putea sa reapara la imunitate scazuta iar eu iau dexametazona de la început. Nu ma deranjeaza sa stau in concediu medical chiar daca venitul e mai mic, vreau doar sa fie bine bebe. Apropo am vazut ca ?ie deja ?i-a zis medicul ca o sa ai un baietelnewclap , mie nu mi-a zis dar am facut testul Harmony ?i acolo mi-a ziua ca o sa am o fetitaLove Sarcina u?oara in continuare!
Alle.p
Scris: Tuesday, December 4, 2018 12:45 PM
Nivel

Yonica, multumesc, la felDistanceKiss
Mi-a zis la morfoligia de 12s ca e 100% baietel. Speram sa-mi spuna, dar nu ma asteptam sa fie asa evident. Ieri mi-a confirmat si medicul meu ca e baietel...asa intr-o eco de 30 de secunderas (deci se vede deja si la un eco normal). Eu stiam ca se vede mai tarziu, dupa 16 s. I-am decis si numele, Patrikcoeur
ivoreth
Scris: Tuesday, December 4, 2018 12:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
yonica wrote:
Da, lucrez in domeniul medical , deci inafara ca ma expun la Infec?ii, viru?i ,mai mult stau in picioare, urc, cobor scari, liftul nu func?ioneaza mereu ?i oricum nu te menajeaza nimeni, am avut ni?te probleme de sanatate care ar putea sa reapara la imunitate scazuta iar eu iau dexametazona de la început. Nu ma deranjeaza sa stau in concediu medical chiar daca venitul e mai mic, vreau doar sa fie bine bebe. Apropo am vazut ca ?ie deja ?i-a zis medicul ca o sa ai un baietelnewclap , mie nu mi-a zis dar am facut testul Harmony ?i acolo mi-a ziua ca o sa am o fetitaLove Sarcina u?oara in continuare!

Foarte bine faci ca stai acasa. Si eu lucrez la spital si toata ziua sunt printre pacienti cu tot felul, mai ales in perioada asta. Deja am avut 2 raceli zdravene si o sinuzita, dar mai merg 2 saptamani si gata. Concediu de odihna si apoi prenatal. Abia astept sa stau acasa ca sa nu mai urc atatea scari (cam 25 de etaje pe zi imi arata ceasul).

Alle.p da, asa e, mai bine sa fii sigura ca totul e ok. Nu eram foarte panicata, mai ales ca tineam minte ca mai multe fete au scris ca au patit asta, dar ma bucur ca am fost. Bine ca nu m-a tinut si pe mine 3 zile :)
LE: Felicitari pt baietel! Si ce fain nume ati ales!computerlove Si eu ma gandeam tot la Patrick daca era baietel.
yonica
Scris: Tuesday, December 4, 2018 9:29 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Yonica, multumesc, la felDistanceKiss
Mi-a zis la morfoligia de 12s ca e 100% baietel. Speram sa-mi spuna, dar nu ma asteptam sa fie asa evident. Ieri mi-a confirmat si medicul meu ca e baietel...asa intr-o eco de 30 de secunderas (deci se vede deja si la un eco normal). Eu stiam ca se vede mai tarziu, dupa 16 s. I-am decis si numele, Patrikcoeur
Frumos nume! love , noi am botezat un baietel in urma cu doua saptamâni cu numele de Patrick. Eu nu am nume pentru fetita mea, cred ca o sa-l aleg cu o saptamâna înainte sa nasc.DistanceKiss
LAURA0202
Scris: Tuesday, December 4, 2018 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
buna fetelor.
in dupa masa aceasta, am fost impreuna cu logodnicul meu la un curs de puericultura.
a durat aproape 4 ore dar a fost util-zic eu.
teoria ca teoria dar practica te omoara ras ne am amuzat noi femeile pt ca la orice proba : ca sa l schime pe bebe, ca sa i faca baita, ca sa i curete nasucul....etc- lua doar un tatic din sala hohot
ca , noi, o sa avem timp toata ziua sa facem asta Blushing
yonica
Scris: Tuesday, December 4, 2018 9:35 PM
Nivel

ivoreth wrote:

Foarte bine faci ca stai acasa. Si eu lucrez la spital si toata ziua sunt printre pacienti cu tot felul, mai ales in perioada asta. Deja am avut 2 raceli zdravene si o sinuzita, dar mai merg 2 saptamani si gata. Concediu de odihna si apoi prenatal. Abia astept sa stau acasa ca sa nu mai urc atatea scari (cam 25 de etaje pe zi imi arata ceasul).

Alle.p da, asa e, mai bine sa fii sigura ca totul e ok. Nu eram foarte panicata, mai ales ca tineam minte ca mai multe fete au scris ca au patit asta, dar ma bucur ca am fost. Bine ca nu m-a tinut si pe mine 3 zile :)
LE: Felicitari pt baietel! Si ce fain nume ati ales!computerlove Si eu ma gandeam tot la Patrick daca era baietel.
Da, n-am vrut sa risc deloc, mai ales ca am ramas insarcinata greu ?i am ?i o vârsta înaintata, sunt con?tienta ca nu ma pot compara cu o femeie tânara ?i vreau sa fac tot ce tine de mine pentru a ajunge cu bine la termen.Sarcina u?oara in continuare ?i sa ajungi cu bine la termen!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.