Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nela
Scris: Monday, December 3, 2018 3:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
Alle.p wrote:
Nela, ma bucur mult ca sunteti bine.computerlove Cat timp mai mergi la munca?
Si eu am control astazi, sper sa-mi zica numai de bine. Inca nu m-am decis daca sa-i spun de pe acum medicului ca vreau sa nasc la TM sau sa mai tac...

computerlove Seful ar vrea pana la sf. lunii cand intru in a 8-a luna. Asa au lucrat si celelalte colege ale mele care au fost gravidute. Deocamdata mai pot. Mi-e mai greu sa ma aplec, dar in rest, e k. Tu ai anuntat la serviciu ca esti "putin insarcinata" ? O sa-ti spuna numai de bine la control, ai sa vezi. Eu tot nu mi-am vazut bine mogaldeata din cauza faptului ca am placentatie anterioara, dar cand o sa fie in bratele mele, n-o sa-i mai dau drumul. Astept vesti de la control. La cat ai programare ?
Nela
Scris: Monday, December 3, 2018 3:02 PM
Nivel

Irinan wrote:

Ce frumos... sa ti traiasca fetita sa creasca mare

computerlove Sarut mana ! Si bebelu' tau sa creasca mareeeee si sanatos !
Irinan
Scris: Monday, December 3, 2018 4:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Nela wrote:

computerlove Sarut mana ! Si bebelu' tau sa creasca mareeeee si sanatos !

Multumesc la fel doresc la toate gravidutele
Irinan
Scris: Monday, December 3, 2018 4:06 PM
Nivel

Mie mi a iesit 65 glicemia.. mi a zis de la laborator sa mananc dulce.. acum sa vedem ce zice d na doctor lunea viitoare
LAURA0202
Scris: Monday, December 3, 2018 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
AndreeaCD wrote:

Nea?a! ?i la mine s-au mai marit, venele se vad demult, eu am si tenul straveziu, pe tot corpul mi se vad toate venele, uneori mi se pare creepy :)). ?i tot asa mameloanele s-au închis la culoare, dar la mine am observat în vârful sfarcuri lor, mai ales la cel drept, o chestie mai galbuie asa, nu curge, nu nimic, zici ca e ca un fir care vine din interiorul sânului ?i s-a oprit drept acolo.

Cheek Kiss eu , nu sunt asa de departe ca voi ras dar sanii si la mine, ma omora, inafara de faza ca se vad venele si pe sani si pe burta.... si sfarcurile s au inchis la culoare. la fri,gaproape ca plang de durere. ras uff
SorinaR86
Scris: Monday, December 3, 2018 5:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/30/2018
Salut fetelor,
Sarcini usoare tuturor si felicitari noilor viitoare mamici!
Am o intrebare, in special pentru tine GeorgianaB, am vazut ca ai scris la mamici ca in spital ati luat o bacterie si stiu ca tu ai nascut la Giulesti. Poti sa ne dai mai multe detalii? Eu tot la Giulesti vreau (sper ca isi reia activitatea pana o sa am eu nevoie) si acum cu nebunia asta cu infectia ma cam pune pe ganduri ..
Mi-e cam groaza sa ma vad nevoita sa nasc cu un alt medic pe care nu l-am vazut niciodata intr-o alta maternitate! pale uff
Va pup!!
Mel3k
Scris: Monday, December 3, 2018 5:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/3/2018
Buna seara mamici,
Sunt si eu o viitoare mamica noua, cu burtica mica de 7 saptamani si 3 zile Love

Apropo de maternitatea Giule?ti, si eu tot acolo vreau sa nasc. Georgiana, ne poti spune daca este periculos sa mergem si la control? Eu am fost saptamana trecuta si tot stau cu teama.
Alle.p
Scris: Monday, December 3, 2018 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Nela wrote:

computerlove Seful ar vrea pana la sf. lunii cand intru in a 8-a luna. Asa au lucrat si celelalte colege ale mele care au fost gravidute. Deocamdata mai pot. Mi-e mai greu sa ma aplec, dar in rest, e k. Tu ai anuntat la serviciu ca esti "putin insarcinata" ? O sa-ti spuna numai de bine la control, ai sa vezi. Eu tot nu mi-am vazut bine mogaldeata din cauza faptului ca am placentatie anterioara, dar cand o sa fie in bratele mele, n-o sa-i mai dau drumul. Astept vesti de la control. La cat ai programare ?

Gata controlul. Nu mi-a facut eco, decat rapid intravaginal pt a vedea cum e colul. A zis ca daca am fost la morfo acum 2 saptamani, nu are rost sa insiste acum. Urmatorul control...La anu'topai
I-am spus si de tm, a zis ca mai discutam pe viitor si a zis ca va face cum e mai bine pt bebe si pt mine. A mai spus ca el ma urmare?te foarte atent si astfel scad ?ansele de nastere prematura, dar în caz de va fi ma trimite la Tm daca nu ajung la spital chiar în ultima faza a travaliului. Vom pune un plan la cale pe masura ce avanseaza sarcina.
Azi l-am luat si pe so? la control(pana acum daca imi facea tot eco intravaginal l-am lasat acasa) iar azi cand am zis ca imi face doar eco normal, m-a cracit de fata cu sotulBig Laugh asta e...
Sper ca luna asta trece mai usor, fiind sarbatoriletopai
Eu am spus la munca încă de la 6s pt ca nici în primăvara nu găsiseră sa ma înlocuiască si am zis ca asa e corect, sa-i anunț din timp( ii spusesem inițial managerului ca nu vom încerca anul acesta sa mai avem bebe...asa erau planurile pe cand m-am intors la munca). Dacă totul decurge ok, imi voi lua prenatal din 15-30 martie, nu pt ca asa avea un job greu, dar 8 ore pe zi petrecute pe scaun se resimt din ce în ce mai tare pe masura ce creste burtica.
GeorgianaB
Scris: Monday, December 3, 2018 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
SorinaR86 wrote:
Salut fetelor,
Sarcini usoare tuturor si felicitari noilor viitoare mamici!
Am o intrebare, in special pentru tine GeorgianaB, am vazut ca ai scris la mamici ca in spital ati luat o bacterie si stiu ca tu ai nascut la Giulesti. Poti sa ne dai mai multe detalii? Eu tot la Giulesti vreau (sper ca isi reia activitatea pana o sa am eu nevoie) si acum cu nebunia asta cu infectia ma cam pune pe ganduri ..
Mi-e cam groaza sa ma vad nevoita sa nasc cu un alt medic pe care nu l-am vazut niciodata intr-o alta maternitate! pale uff
Va pup!!

Hei, ma poti intreba punctual ce vrei, eventual imi trimiti mesaj privat. Nu stiu exact ce s-a intamplat in spital... cert este ca bebelusilpr li se fac niste analize, au iesit niste valori modificate care sugerau o infectie. Neonatologul ne-a cerut dosarul cu analizele, a zis ca infectia lui bebe este de la faptul ca eu am fost depistata in primul trimestru cu infectie urinara cu EColi pt care am luat tratament care a rezolvat problema. Dupa cele 3zile de antibiotic pt bebe, i-au recoltat din nou sange, repetate analizele, medicul a considerat ca trebuie sa ii mai dea antibiotic, un alt medicament.
Eu am nascut in perioada aia cu “probleme”, despre care se tot vorbeste la stiri.
Daca medicul care iti urmareste sarcina lucreaza la Giulesti si ai incredere in el te-as sfatui sa mergi acolo. Infectii si bacterii sunt in toate spitalele, ca sunt de stat, ca sunt private. Dosr ca nu toate cazurile sunt mediatizate, am impresia ca in cazul acesta mediatizat sunt si alte interese la mijloc. Nimeni nu spune ca este spitalul cu cea mai buna sectie de terapie intensiva si cu unii dintre cei mai buni medici. Stand mai mult in spital pot trage niste concluzii, nu este perfect la anumite aspecte, dar personalul este super, a trecut timpul altfel in conditiile date.
Irinan
Scris: Monday, December 3, 2018 7:03 PM
Nivel

Mel3k wrote:
Buna seara mamici,
Sunt si eu o viitoare mamica noua, cu burtica mica de 7 saptamani si 3 zile Love

Apropo de maternitatea Giule?ti, si eu tot acolo vreau sa nasc. Georgiana, ne poti spune daca este periculos sa mergem si la control? Eu am fost saptamana trecuta si tot stau cu teama.

Buna seara si sarcina usoara
AlexandraRr
Scris: Monday, December 3, 2018 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Irinan wrote:
Mamici cam ce valoare ati avut la glicemie in primul trimestru?

Buna, eu am avut toata sarcina glicemie de 45-60 (dimineata, inainte sa mananc). Tot ce am putut face a fost ca la 2 ore sa mananc ceva(nu dulciuri, ele cresc glicemia pe o perioada scurta de timp, eu macam fructe, legume, grisine, covrigei etc), cat de putin dar mancam ca sa nu mi se faca rau, in rest eu m-am bucurat ca nu a fost mare glicemia, ma ingrozea ideea de regim :D daca nu iti este rau mananca mai multe gustari si nu cred ca vor fi probleme. Chiar daca am mancat des am luat 11 kg in sarcina pe care deja le-am pierdut
Irinan
Scris: Monday, December 3, 2018 9:48 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:

Buna, eu am avut toata sarcina glicemie de 45-60 (dimineata, inainte sa mananc). Tot ce am putut face a fost ca la 2 ore sa mananc ceva(nu dulciuri, ele cresc glicemia pe o perioada scurta de timp, eu macam fructe, legume, grisine, covrigei etc), cat de putin dar mancam ca sa nu mi se faca rau, in rest eu m-am bucurat ca nu a fost mare glicemia, ma ingrozea ideea de regim :D daca nu iti este rau mananca mai multe gustari si nu cred ca vor fi probleme. Chiar daca am mancat des am luat 11 kg in sarcina pe care deja le-am pierdut

Nu i problema de kg. Labaietel am luat 30 de kg si dupa am slabit.. mersi pt sfat. Am sa l iau in considerare
Florentinna
Scris: Tuesday, December 4, 2018 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Alle.p wrote:

Gata controlul. Nu mi-a facut eco, decat rapid intravaginal pt a vedea cum e colul. A zis ca daca am fost la morfo acum 2 saptamani, nu are rost sa insiste acum. Urmatorul control...La anu'topai
I-am spus si de tm, a zis ca mai discutam pe viitor si a zis ca va face cum e mai bine pt bebe si pt mine. A mai spus ca el ma urmare?te foarte atent si astfel scad ?ansele de nastere prematura, dar în caz de va fi ma trimite la Tm daca nu ajung la spital chiar în ultima faza a travaliului. Vom pune un plan la cale pe masura ce avanseaza sarcina.
Azi l-am luat si pe so? la control(pana acum daca imi facea tot eco intravaginal l-am lasat acasa) iar azi cand am zis ca imi face doar eco normal, m-a cracit de fata cu sotulBig Laugh asta e...
Sper ca luna asta trece mai usor, fiind sarbatoriletopai
Eu am spus la munca înca de la 6s pt ca nici în primavara nu gasisera sa ma înlocuiasca si am zis ca asa e corect, sa-i anun? din timp( ii spusesem ini?ial managerului ca nu vom încerca anul acesta sa mai avem bebe...asa erau planurile pe cand m-am intors la munca). Daca totul decurge ok, imi voi lua prenatal din 15-30 martie, nu pt ca asa avea un job greu, dar 8 ore pe zi petrecute pe scaun se resimt din ce în ce mai tare pe masura ce creste burtica.

Buna dimineata burtici,
Alle poti sa mergi la 6 ore la servici cu adeverinta de la medic. La mine s-a simtit o diferenta enorma cand am trecut de la 8 ore la 6 si eu tot pe scaun lucrez, solicitant doar psihic nu si fizic dar cand am intrat la 6 ore parca nu mai eram asa obosita acasa.
La servici si eu am anuntat la 6-7 saptamani chiar daca am vrut initial sa treaca primul trimestru dar tot din motive de inlocuire am anuntat din timp si oricum abia de luna asta au gasit persoana sa ma inlocuiasca.
Acuma astetp sa intru in prenatal de luni dar ma si gandesc ca o sa ma plictisesc... hohot
Sarcina usoara va doresc la toate burticilecomputerlove
Alle.p
Scris: Tuesday, December 4, 2018 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Florentina, stiu ca pot merge la 6 ore, deocamdata mi-e ok la 8...mai tarziu, vedem.Nu ca nu mi-ar prinde bine, dar m-au ajutat mult de la munca dupa ce am nascut, si nu as vrea sa profit de ei...vreau sa-i ajut si eu cat pot acum. Eu am simtit diferenta cand am ramas acasa, reuseam sa ma odihnesc+se diminuasera mult durerile de spate. Intrasem in prenatal de la 30s si mai mergeam la munca sa ajut lunea si vinerea cate 4 ore. Tot la 30s ma gandesc sa intru si acum daca totul decurge bine.
Eu una nu m-am plictisit acasa. Noaptea aveam insomnii, asa ca dormeam pana mai tarziu, la 1 venea sotul de la munca+ca fac meditatii la matematica si imi ocupau si alea timp.
Nela
Scris: Tuesday, December 4, 2018 10:14 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Florentina, stiu ca pot merge la 6 ore, deocamdata mi-e ok la 8...mai tarziu, vedem.Nu ca nu mi-ar prinde bine, dar m-au ajutat mult de la munca dupa ce am nascut, si nu as vrea sa profit de ei...vreau sa-i ajut si eu cat pot acum. Eu am simtit diferenta cand am ramas acasa, reuseam sa ma odihnesc+se diminuasera mult durerile de spate. Intrasem in prenatal de la 30s si mai mergeam la munca sa ajut lunea si vinerea cate 4 ore. Tot la 30s ma gandesc sa intru si acum daca totul decurge bine.
Eu una nu m-am plictisit acasa. Noaptea aveam insomnii, asa ca dormeam pana mai tarziu, la 1 venea sotul de la munca+ca fac meditatii la matematica si imi ocupau si alea timp.

Ca tot a venit vorba de insomnii ..... Am cred ca vreo saptamana de cand adorm de la 8.30 , ma trezesc la 12, 12.30 si stauuuuuuuuuuuuuuu .....si ma tot gandesc si ma uit pe pereti pana pe la 3, apoi adorm si la 6 si 15 imi suna alarma sa ma trezesc sa merg la serviciu. Uneori ma mai trezesc inca o data pe la 5.30. Faza ciudata e ca uneori nu simt ca as fi foarte obosita la serviciu, insa alte dati.....sunt terminata de-a dreptul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.