Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
|
Mul?umim, Laura! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello, fetelor la voi la cate sapt au inceput greturile? Eu nu am nici un simptom de sarcina.. Tot compar cu sarcinile trecute. La prima am avut o sapt stari de ameteala dar light si ma dureau sanii, la a doua mi a fost rau cam 2s dar nu am vomitat.. Acum nu am nimic nimic, doar ca dorm lemn Sunt si care nu au avut nici un simptom specific sarcinii? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| RalukM wrote:Hello, fetelor la voi la cate sapt au inceput greturile? Eu nu am nici un simptom de sarcina.. Tot compar cu sarcinile trecute. La prima am avut o sapt stari de ameteala dar light si ma dureau sanii, la a doua mi a fost rau cam 2s dar nu am vomitat.. Acum nu am nimic nimic, doar ca dorm lemn Sunt si care nu au avut nici un simptom specific sarcinii?
Eu n-am avut nici un simptom decat somnolenta :) sper sa fie la fel si sarcina urmatoare.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| MaryFlor wrote:Fiecare corp reac?ioneaza altfel,la fel si fiecare sarcina ,nu trebuie sa faci comparatii, daca doctora sau doctorul iti spune ca bebe s a dezvoltat cum trebuie cu altceva nu te stresa,am o colega care a luat 8.5 kg în toata sarcina ,dar fetita a fost foarte sanatoasa !!!! Eu am luat 8kg toata sarcina, am inceput la 72 si am ajuns la 80. Si nu m-am oprit din mancat dulciuri din contra :)) chiar nu imi explic. Bebe a fost f ok la nastere.
Fiecare suntem diferite.. eu ma si gandesc ca la alta sarcina poate o sa iau 20kg si poate o sa am si greturi si tot.. si bebe va fi mai agitat decat M. care a fost asa cumintel si vesel mereu. |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Raluca, la mine au inceput greturile din 8dpo, nic nu aveam test pozitiv si inca le mai am...nu la fel de des sau intens, dar macar 2 ore aproape zilnic In prima sarcina, la fel au inceput a doua zi dupa testul pozitiv, nu mai stiu exact cat m-au tinut, cred ca pana la 14-15s, dar erau mult mai puternice ca acum. Varsaturi nu am avut. Eu zic ca esti norocoasa ca te simti bine, iti doresc sarcina la fel de usoara in continuare Andreea, ai o burtica de pus in rama. Te prinde |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| RalukM wrote:Hello, fetelor la voi la cate sapt au inceput greturile? Eu nu am nici un simptom de sarcina.. Tot compar cu sarcinile trecute. La prima am avut o sapt stari de ameteala dar light si ma dureau sanii, la a doua mi a fost rau cam 2s dar nu am vomitat.. Acum nu am nimic nimic, doar ca dorm lemn Sunt si care nu au avut nici un simptom specific sarcinii?
Buna Raluca, Si eu in afara de oboseala nu prea am avut simptome de sarcina, vreo trei episoade de greata si aia de la mirosuri foarte foarte urate si in rest as fi dormit non-stop pana pe la 13-14 saptamani. De ingrasat am luat 8 kg, am plecat de la 52 si eu care sunt fan dulciuri ma gandeam ca o sa ma ingras de numa dar vad ca pana acuma a fost ok cat de cat, sa vedem ultimele 2 luni.
Sarcina usoara iti doresc sa ai |
|
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
Raluka, eu nu am avut absolut nimic in primul trimestru. Ah, ba da... repulsie la pui.. in rest, o saptamana am avut de somnolenta mai accentuata. Atat..
Eu am luat cam 12 kg pana acum.. Am o burtica mica si am cam stagnat in ultimele saptamani.. Chiar am sunat doctorul ptr ca pierdeam in greutate si m am speriat :))
Andreea si Bella, aveti niste burtici frumoase foc |
|
| Dia, credeam ca sunt singura graviduta cu repulsie fata de pui asta pt ca toti se mira cand le spun ca acum mi se pare ca miroase urat si ca are gust naspa(parca a fier) nici in prima sarcina nu am mai putut manca pui...asta+ biscuiti cu scortisoara |
|
| Alle.p wrote:Dia, credeam ca sunt singura graviduta cu repulsie fata de pui asta pt ca toti se mira cand le spun ca acum mi se pare ca miroase urat si ca are gust naspa(parca a fier) nici in prima sarcina nu am mai putut manca pui...asta+ biscuiti cu scortisoara
Nu :)) Groaznic mi s a parut puiul in perioada aia.. Ii gateam sotului dar eu nu puteam nici macar sa l gust.. Cred ca pe la 20 si ceva de saptamani am reusit sa mananc.. Nici dulciurile nu prea le am tolerat.. Abia acum mananc incontinuu dulciuri In schimb, am mancat la paine in sarcina de nu mi vine sa cred ca nu am ajuns la 100 kg :)) |
|
| :)) eu nu am putut manca pui pana dupa 2-3 luni dupa ce am nascut Acum probabil va fi la fel, ca nu-mi trebuie nici sa-l vad Atat in prima sarcina cat si acum, in prima parte inclin spre alimente sarate/acre, iar spre sfarsite spre dulce. Si eu sunt mare amatoare de dulciuri in mod normal, dar acum as da ciocolata pe pufuleti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
Abia pe la 7 saptamâni au început starile de greata si vomitat la greu si au tinut pana la 16 saptamâni.. Mai bine fara din astea |
|
| Alle.p wrote::)) eu nu am putut manca pui pana dupa 2-3 luni dupa ce am nascut Acum probabil va fi la fel, ca nu-mi trebuie nici sa-l vad Atat in prima sarcina cat si acum, in prima parte inclin spre alimente sarate/acre, iar spre sfarsite spre dulce. Si eu sunt mare amatoare de dulciuri in mod normal, dar acum as da ciocolata pe pufuleti
Asa si eu. Pui abia cam dupa 2 luni dupa ce am nascut am putut sa mananc. Dar ce are puiul de multe gravidute nul accepta?! |
|
| delia.c.yaya wrote:
Asa si eu. Pui abia cam dupa 2 luni dupa ce am nascut am putut sa mananc. Dar ce are puiul de multe gravidute nul accepta?!
Nu stiu, pana acum credeam ca sunt eu ciudata, dar vad ca sunteti mai multe asa Poate e prea plin de hormoni, iar organismul nostru super destept zice pas? Dar daca ar fi asa, nu am mai manca nimic din comert la cate porcari au |
|
| Alle.p wrote:Nu stiu, pana acum credeam ca sunt eu ciudata, dar vad ca sunteti mai multe asa Poate e prea plin de hormoni, iar organismul nostru super destept zice pas? Dar daca ar fi asa, nu am mai manca nimic din comert la cate porcari au
Cred ca sigur organismul e de?tept si stie el ce ii mai bun pentru bebe.. Cred ca si de asta am mâncat 30 kg de portocale in 2 saptamâni si uite ca giuli e innebunita dupa portocale.. Ar manca mereu |
|
| delia.c.yaya wrote:Cred ca sigur organismul e de?tept si stie el ce ii mai bun pentru bebe.. Cred ca si de asta am mâncat 30 kg de portocale in 2 saptamâni si uite ca giuli e innebunita dupa portocale.. Ar manca mereu
Pfoai, ce am patit zilele trecute de la careva mandarine.. Am crezut ca mor de crampe de incepusem sa cred ca am contractii dureroase :)) Si asa pofta imi este de citrice :( |
|
|