Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaCD
Scris: Monday, November 26, 2018 11:01 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
valicutza wrote:

Se recomanda la toate gravidele testul asta ? Eu am oroare de el numai cand ma gandesc....cum ti au ie?it rezultatele?

Nu. Mie nu mi l-a dat sa-l fac. Mi-a zis ca având în vedere ca am glicemia ok ?i nu am luat multe kg, nu are rost.
RalukM
Scris: Monday, November 26, 2018 2:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/24/2014
Hello, inca sunt cu un picioar la aspirici si cu unul asa timid p-aici :). Dupa ecografia de confirmare din 12 dec ma mut oficial la voi.
Alle.p
Scris: Monday, November 26, 2018 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
RalucaBuddy1
Sarcina usoara si sa stea bebe cumintel in burtica pana la sfarsitul lui iulieDistanceKiss
Irinan
Scris: Monday, November 26, 2018 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
NADIRA wrote:

Salutare Irina,
Si eu am un baietel pe care l am nascut natural, 3160 g , nasterea a fost ffff dificila, 24 h travaliu si acum stiind ca o sa fie bb si mai grasun sunt un pic speriata de nastere.
Incerc sa nu ma gandesc dar se aproprie, maine fac 36 sapt.

Nu mai ai mult. Sa sti ca chiar daca ai nascut greu la primul nu e zis ca merge greu si acum. Si ,parerea mea, cu cat reusesti sa fi mai pozitiva cu atat o sa treci mai usor peste.
Nela
Scris: Monday, November 26, 2018 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
valicutza wrote:

Se recomanda la toate gravidele testul asta ? Eu am oroare de el numai cand ma gandesc....cum ti au ie?it rezultatele?

Nu, Valicutza, nu e o analiza uzuala. Mie mi-a dat dr. sa o fac pentru ca am pierdut o sarcina mai avansata si vrem sa eliminam cat mai multe motive. Uite rezultatele mele - Glicemia normala : 60 - 99. Eu am avut la prima recoltare 92.3, a doua, dupa ce am baut glucoza - 159.7 si a treia - 129.2. Ultima ar fi trebuit sa revina la normal, dar nu cred ca e asa mare pentru a ne face griji. O sa vad ce zice dr. miercuri. Stai fara griji. computerlove
Irinan
Scris: Monday, November 26, 2018 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
RalukM wrote:
Hello, inca sunt cu un picioar la aspirici si cu unul asa timid p-aici :). Dupa ecografia de confirmare din 12 dec ma mut oficial la voi.
. Buna Raluca sarcina usoara
Nela
Scris: Monday, November 26, 2018 4:27 PM
Nivel

LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss Mi a zis dr mea, ca intre 5-12.12 sa fac analize, mi a dat listuta si mi a atras atentia de faza cu ras ala de glucoza, si ca o sa fie foarte dulce si ca m ar afatui sa mi iau cu mine o lamaie NuImiPasa . numai cand aud lamaie mi se strange toata gura si i am zis ca nu , multumesc. ras explicandu i reactia mea la lamaie hohot
Si eu mananc dulciuri, asa ca ....nu cred ca o sa mi se faca rau ras

Asa este , Laura, nu-ti face griji. E ca si cum ai bea apa cu zahar. ras In plus, o sa si vrei ceva , orice, pentru ca nu o sa trebuiasca sa mananci nimic dimineata. Si cat stai la cozi, pana iti ia proba de sange o data, apoi vine "portia" de dulce, deci, o sa te ia setea de atata foame. Lol E o nimica toata.
Nela
Scris: Monday, November 26, 2018 4:28 PM
Nivel

RalukM wrote:

Pai...bine-ai venit ! Aici sa ramai !!!! Sarcina usoara si bebe sa stea pana la termen la caldurica.
LAURA0202
Scris: Monday, November 26, 2018 4:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
9
Nela wrote:

Asa este , Laura, nu-ti face griji. E ca si cum ai bea apa cu zahar. ras In plus, o sa si vrei ceva , orice, pentru ca nu o sa trebuiasca sa mananci nimic dimineata. Si cat stai la cozi, pana iti ia proba de sange o data, apoi vine "portia" de dulce, deci, o sa te ia setea de atata foame. Lol E o nimica toata.

Cheek Kiss nu mi e teama, atata timp cat nu vad ace....inafara de cand imi ia sange uufffffffaaaaaa.......
am venele mai ciudate, subtiri si se sparg deabia ce le atingi ras , se mai si ascund ....cateodata...
problema e ca aici in Romania, inca n am gasit nici o persoana care sa nu chinui la analize....asta este. si eu si donam sange,deci , frica de ace am si n am Hilar
la faza ce am patit o , sambata seara, cand eram la Petrila, la logodnicul meu acasa .....nu mai vreau plans . eram venita de la Petrosani si , stateau la povesti si era pe marginea la dulap niste carnat praji.... ciudat ca eu nu prea ma am cu grasimile ras , tot mai povesteau eu acolo, eu ..... astept ....astept .....si intreb: voi, ati mancat?
raspuns: nu, ca te am asteptat pe tine ........
continua cu povestile si ochii mei tot la farfuria aia de carnati se duceau topai
...........
la un moment dat, auziti, nu stiu ce faceti voi dar eu as manca un pic de carnati ca prea mi face cu ochiul ras
ei: pai si nu puteai sa spui sau sa ti iei?
au pus masa , am mancat, la un momenmt dat ,nu i ca am mancat vreo 2-3 bucatele micute si zic : gata, eu nu mai pot....
nici nu trece 5 minute si mi se face un rau de moarte nu alta uff
cine moare? eu ..... cica am mancat prea cu pofta NuStiu , dupa aceea,era frig afara dar eu stateam cu capul pe geam la aer curat, sperand sa mi treaca.....dar m a luat doar frigul si atata...
imi face apa cu lamaie si putin zahar si incet incet parae sa mi treaca, m am pus sub plapuma si ma uitam la tv... la ora 9, al meu, imi ia ochelarii de pe nas ....hohot atipisem,merg la baie si ma pun inapoi, la 12.10 iar la baie si la 6.40 nu mai puteam sa mai dorm, se pare ca dormisem prea mult Big Laugh
vinerea noaptea, la ora 3 , m am trezit cu directia baie.... imi venise sa vomit , Doamne ce chestii naspa, pana acuma nu am avut parte de dinastea.
acuma, la orice vad sau mi se face pofta,cer sau imi iau ....ca sa nu mai trec prin ce am trecut la faza cu carnatul.... si macar de as fi una ce m as omori dupa el....nu mi ar fi ciuda , inclusiv azi de dimineata, inca mai aveam senzatia aia de stomac in gat....carnatul ala....fir ar sa fie...
sarcina usoara in continuare tuturor va doresc campfire
LAURA0202
Scris: Monday, November 26, 2018 5:15 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
RalukM wrote:

Cheek Kiss Bine ai venit si sarcina usoara si bebe sa stea cuminte la caldurica pana la termen newclap
MaryFlor
Scris: Monday, November 26, 2018 5:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Salut fete,scuze ca n am mai scris ,Dar am trecut prin atâtea stari zilele astea ,Dar spre fericirea mea si a so?ului bebe e unde trebuie ,i am auzit si inimioara ,acum sa avem grija sa stea cuminte în burtica !!!! Mi a dublat doza de progesteron si concentratia de aspenter ,în rest bebe SA CRESCA MARE SI SA STEA LA CALDURICA
Felicitari tuturor care v au ie?it analizele bine ,sarcina usoara in continuare si mai ales dance celor care mai ave?i putin si o sa puteti sa i ?ine?i în brate tot binele din lume si multa sanatate!!!!
Raluk eu d abia te astept am cam fi în acea?i perioada sa na?tem, cu voia lui Dumnezeu ne ?inem de urat pâna la termen, deja ma speriasem ca nu sunt decât eu cu sarcina a?a mica, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine în decembrie majoreta majoreta majoreta
RalukM
Scris: Monday, November 26, 2018 5:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
MaryFlor wrote:
Salut fete,scuze ca n am mai scris ,Dar am trecut prin atâtea stari zilele astea ,Dar spre fericirea mea si a so?ului bebe e unde trebuie ,i am auzit si inimioara ,acum sa avem grija sa stea cuminte în burtica !!!! Mi a dublat doza de progesteron si concentratia de aspenter ,în rest bebe SA CRESCA MARE SI SA STEA LA CALDURICA
Felicitari tuturor care v au ie?it analizele bine ,sarcina usoara in continuare si mai ales dance celor care mai ave?i putin si o sa puteti sa i ?ine?i în brate tot binele din lume si multa sanatate!!!!
Raluk eu d abia te astept am cam fi în acea?i perioada sa na?tem, cu voia lui Dumnezeu ne ?inem de urat pâna la termen, deja ma speriasem ca nu sunt decât eu cu sarcina a?a mica, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine în decembrie majoreta majoreta majoreta

Cate saptamâni ai? Eu am emotii mari pana in decembrie:)) ai ramas gravida in urma stimularii cu closty?
MaryFlor
Scris: Monday, November 26, 2018 6:26 PM
Nivel

RalukM wrote:

Cate saptamâni ai? Eu am emotii mari pana in decembrie:)) ai ramas gravida in urma stimularii cu closty?

Am 6 saptamâni ?i 4 zile ,am ramas fara tratament, am facut hsg ,în iulie,mi au spus ca am sactosalpinx bilateral, ca nu am nicio sansa ,ca poate daca fac instala?ii,am lasat o balta ,am zis ca adoptam, chiar ne interesasem cum trebuie sa procedam si surpriza în noiembrie n au mai venit rusii Big Surprise Love
Dar primul bebe , da în urma stimulării cu ovamit
MaryFlor
Scris: Monday, November 26, 2018 6:30 PM
Nivel

RalukM wrote:

Te inteleg ,ai grija de tine pâna atunci ca sa nu stresezi bobi?a majoreta majoreta topai las o sa se fixeze fara stressic
valicutza
Scris: Monday, November 26, 2018 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Nela wrote:

Nu, Valicutza, nu e o analiza uzuala. Mie mi-a dat dr. sa o fac pentru ca am pierdut o sarcina mai avansata si vrem sa eliminam cat mai multe motive. Uite rezultatele mele - Glicemia normala : 60 - 99. Eu am avut la prima recoltare 92.3, a doua, dupa ce am baut glucoza - 159.7 si a treia - 129.2. Ultima ar fi trebuit sa revina la normal, dar nu cred ca e asa mare pentru a ne face griji. O sa vad ce zice dr. miercuri. Stai fara griji. computerlove

Deci posibil sa mi l dea sa - l fac...sarcina avansata pierduta am , tata diabet, sora diabet gestational ...Si a ramas cu el..deci nu cred ca voi scapa...sa speram ca va ie?i ok.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.