Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Hey, burtici, sa va fie de bine in noua casuta! Pentru completarea listei va predam pe Valicutza care are si ticker. Si yonica e burtica (de la care asteptam vesti frumoase) si parca si sofiamaria. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Alle, trec saptamanile de nici nu ti dai seama. Mie trim. 2 mi s a parut ca a trecut extrem de repede.. Andreea, multumesc! Daa, asta o sa fac. La munca nu aveam timp sa ma ocup de liste si cumparaturi, iar cand ajungeam acasa eram prea obosita. Ma pun serios pe treaba de acum :)) Georgiana, ce frumusete de baiat ai si ce a crescut..
Bella si Ivoreth, sotul meu a simtit o pe la 19-20 saptamani.. A mea face si figuri cu taica-su :)) nu vrea deloc sa miste cand pune mana.. Noroc ca o vede de la distanta cum face valuri in burta :))
Carlitaaa, te asteptam in casuta noua cu o veste buna Sa speram ca este casuta norocoasa ptr tine, Adina, Flore si multe alte fete de la aspirici. Va tin pumnii.. |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Dia_N wrote:Alle, trec saptamanile de nici nu ti dai seama. Mie trim. 2 mi s a parut ca a trecut extrem de repede.. Andreea, multumesc! Daa, asta o sa fac. La munca nu aveam timp sa ma ocup de liste si cumparaturi, iar cand ajungeam acasa eram prea obosita. Ma pun serios pe treaba de acum :)) Georgiana, ce frumusete de baiat ai si ce a crescut.. Bella si Ivoreth, sotul meu a simtit o pe la 19-20 saptamani.. A mea face si figuri cu taica-su :)) nu vrea deloc sa miste cand pune mana.. Noroc ca o vede de la distanta cum face valuri in burta :)) Carlitaaa, te asteptam in casuta noua cu o veste buna Sa speram ca este casuta norocoasa ptr tine, Adina, Flore si multe alte fete de la aspirici. Va tin pumnii.. Multumesc Dia! A crescut...in 3 avem 2 luni, sambata viitoare botezul...suntem domnisori Azi maine si voi. Nici in zi de azi nu-mi vine sa cred...au trecut asa de repede astea 2 luni |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Dia_N wrote:Carlitaaa, te asteptam in casuta noua cu o veste buna Sa speram ca este casuta norocoasa ptr tine, Adina, Flore si multe alte fete de la aspirici. Va tin pumnii.. Multumesc, Dia! Eu ma tot bag in seama pe aici, poate-poate m-oi instala si pt o per mai mare .... Hai, sa fie cu Doamne-ajuta si fara alte emotii pana la sfarsitul sarcinii, mult nu mai ai! |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Ratonita si Andreea ce putin mai avem, incep emotiile si la noi. Voi a-ti pregatit bagajul? Eu abia sapt asta am inceput sa cumpar Dia_N, eu am citit ca sunt normale scurgerile in trim. 3 si eu am avut chilotul ud sapt asta, e bine ca ai mers la spital, sa nu te streseze, si eu merg vineri. Va pupic dulceeeeee fetelor! |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Nadira, da, suntem aproape. Eu am cumparat tot ce îmi trebuie, dar nu am facut nici un bagaj. Abia sâmbata plec la ai mei, eu o sa nasc în ora?ul natal. ?i sper luni sa ma vada doctorul, daca nu sigura cândva saptamâna viitoare. Tu cum te sim?i? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/21/2018 Mesaje: 19
| Buna, fetelor! Ce mai faceti?
Eu nu am mai intrat ceva vreme din cauza problemelor cu sarcina pe care le-am avut...
Asta mica se tot grabeste sa iasa din burtica e tare nerabdatoare! Toata sarcina mea a fost cu peripetii
Nu imi vine sa cred ca sunt deja a doua in top pe listuta, iar saptamana viitoare imi vad bebelina!
Ce emotii am! Si ce repede trece timpul! |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Anne, iti tin pumnii sa mearga toate bine si sa fiti sanatoase si tu si bebelina Asteptam vestile de saptamana viitoare si iti tinem galerie |
|
| Doamne ajuta! Imi e putin frica de operatie...
Voi ati ati avut dureri de sold? Ca si cum s-ar disloca?
|
|
| AnneMarie95 wrote:Doamne ajuta! Imi e putin frica de operatie...
Voi ati ati avut dureri de sold? Ca si cum s-ar disloca?
?inem pumnii ! Eu am dureri de sold, noaptea abia ma rasucesc în pat, dar e normal pentru ca se dilata bazinul, plus ca eu dorm foarte mult pe partea stânga, sunt ?i slaba, bietul meu sold sus?ine toata burta ?i greutatea. |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| AndreeaCD wrote:Nadira, da, suntem aproape. Eu am cumparat tot ce îmi trebuie, dar nu am facut nici un bagaj. Abia sâmbata plec la ai mei, eu o sa nasc în ora?ul natal. ?i sper luni sa ma vada doctorul, daca nu sigura cândva saptamâna viitoare. Tu cum te sim?i? Andreea, in general sunt bine, am mainile si picioarele fff umflate si m-am pricopsit si cu hemoroizi. Mai am 2 sapt de munca dar nu mai am nucio tragere de inima, astept sa stau acasa , sa ma linistesc si eu un pic. |
|
| NADIRA wrote:Andreea, in general sunt bine, am mainile si picioarele fff umflate si m-am pricopsit si cu hemoroizi. Mai am 2 sapt de munca dar nu mai am nucio tragere de inima, astept sa stau acasa , sa ma linistesc si eu un pic.
De umflat eu nu m-am umflat. Dar hemoroizii ma chinuie ?i pe mine mi-e groaza când merg la baie. Mai nou de vreo 4 zile am acelea?i gre?uri ca în primul trimestru, ma ia cu amar în gura dupa-amiaza ?i nu mai imi vine sa manânc nimic o sa iti prindă bine odihna, eu deja obosesc doar cât impaturesc niște haine sau dacă vorbesc mai cu patos. |
|
| Andreea, multumesc mult! Cred ca acum m-am lamurit! :)) Si eu sunt slabanoaga si probabil de aceea ma doare soldul pe care dorm...din cauza greutatii burticii!
Inca o intrebare...cum scap de reflux si arsuri? Nu le mai suport!! |
|
| Si mie mi s-au umflat o data gambele....de la sarea de Himalaya, iar de atunci o evit si nu se mai umfla nimic. |
|
| AnneMarie95 wrote:Andreea, multumesc mult! Cred ca acum m-am lamurit! :)) Si eu sunt slabanoaga si probabil de aceea ma doare soldul pe care dorm...din cauza greutatii burticii!
Inca o intrebare...cum scap de reflux si arsuri? Nu le mai suport!!
Eu arsuri nu am, dar mai îmi vine mâncarea înapoi sau am goluri de aer la greu si regurgitez câte jumate de ora când ma apuc de ma doare în piept. La mine func?ioneaza laptele dulce rece. Beau câte o canita ?i ma mai lasa. Iar dupa fiecare masa încerc sa nu ma întind imediat ?i daca chiar nu mai pot ?i ma pun în pat, ma a?ez pe partea stânga ?i cu capul mai ridicat pe perna. |
|
|