Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Thursday, November 22, 2018 10:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Nicole, multumimDistanceKiss
Fetita ta e o adevarata papusica,frumusica focLove
LAURA0202
Scris: Thursday, November 22, 2018 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Nela wrote:
Buna dimineata, burtici !

Laura - ma bucur ca au iesit toate bune la morfologie. Sarcina usoara in continuare.

Cheek Kiss multumesc mult. voi , cum sunteti? sarcina usoara in continuare si tie DistanceKiss
Nela
Scris: Thursday, November 22, 2018 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
Alle.p wrote:
Irina, Nela, multumescDistanceKiss
Nela, 27s....wow. Mi se pare ca asa zboara timpul cand ma raportez la voi. Doar pt mine parca e cu incetinitorulLol Cum esti?Cheek Kiss

Stai linistita, Alle, si pentru mine trece timpul greuuuuuu . De fiecare data cand mai implinesc o saptamana ma simt mai bine si ma simt mai in siguranta. Am o "burtica" atat de mare , incat nu-mi vine sa cred. Sper ca si fetita a luat ceva grame si sa fie aproape de 1 kg. Saptamana viitoare merg sa o vad. Pana atunci....incep sa ma plang ca nu ma mai satur cu mancarea pe care o mancam de obicei. Lol Azi dimineata, dupa ce am mancat cantitatea pe care o mancam de obicei, m-am ridicat de la masa si i-am spus alui meu ca "eu nu m-am saturat". Crazy
Alle.p
Scris: Thursday, November 22, 2018 3:53 PM
Nivel

Nelaras nu trebuie sa papi cat pt 2, dar daca nu te saturi, nu e nimic rau sa mai mananci putin. Si eu am zile si zile, asa am avut si cu Alex. Spre sfarsitul sarcinii de ex, stomacul fiind impins in sus, nu mai reuseam sa mananc decat jumatate ca simteam ca plesnesc.
Incearca doar sa fi atenta la calitatea alimentelor ca sa ii asiguri micutei tot ce are nevoie pt a creste mareBuddy1
Nela
Scris: Thursday, November 22, 2018 4:42 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Nelaras nu trebuie sa papi cat pt 2, dar daca nu te saturi, nu e nimic rau sa mai mananci putin. Si eu am zile si zile, asa am avut si cu Alex. Spre sfarsitul sarcinii de ex, stomacul fiind impins in sus, nu mai reuseam sa mananc decat jumatate ca simteam ca plesnesc.
Incearca doar sa fi atenta la calitatea alimentelor ca sa ii asiguri micutei tot ce are nevoie pt a creste mareBuddy1

Merci de sfaturi. Nu s-a intamplat sa pap pentru 2 niciodata, dar poate e si din cauza faptului ca aseara am mancat mai putin si poate de aia s-a intamplat sa-mi plang de mila ca nu m-am saturat dimineata. :) In legatura cu calitatea alimentelor - inafara de dulciuri care stiu ca nu sunt bune, mananc zic eu, cum trebuie.
Alle.p
Scris: Thursday, November 22, 2018 5:31 PM
Nivel

De alea mai manânc si euLol
Eu cred ca l-am simtit azi pe bebe. Azi noapte de 2 ori ca un zvac mic, iar acum ca un flutura?i. Nu sunt foarte sigura pt ca mi se pare înca super devreme, de?i sunt super atenta la asta, în special cand stau intinsaras daca voi sim?i ?i în zilele ce urmeaza, atunci e bebe, daca nu...intestinele meleBig Laugh
Ratonita
Scris: Thursday, November 22, 2018 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
AndreeaCD wrote:
Fetelor, ma bucur sa citesc ca sunte?i bine ?i bebelu?ii cresc ?i stau cumintei în burtici! ras Noi azi la 1 avem control, abia a?tept sa o vad! Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, mai am putin ?i o voi vedea în bratele mele!

Andreea eu am avut la 13:30. Deci imediat ce ai iesit tu am intrat eu. ?i eu mai am la fel de putin ca tine, chiar discutam ieri despre data la care va fi cezariana si imi zicea dr ca daca totul e ok sa fie pe 17 dec cand fac 39 saptamani sau cu o zi doua mai devreme. Zicea dansul sa prind si eu Craciunul acasa!
Tu cum te simti ?
Ratonita
Scris: Thursday, November 22, 2018 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2018
Fetele, si eu ma bucur sa aud ve?ti bune. Aveti grija de voi si de burticuta! Va pup fetele!
AndreeaCD
Scris: Friday, November 23, 2018 2:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Ratonita wrote:

Andreea eu am avut la 13:30. Deci imediat ce ai iesit tu am intrat eu. ?i eu mai am la fel de putin ca tine, chiar discutam ieri despre data la care va fi cezariana si imi zicea dr ca daca totul e ok sa fie pe 17 dec cand fac 39 saptamani sau cu o zi doua mai devreme. Zicea dansul sa prind si eu Craciunul acasa!
Tu cum te simti ?

Înseamna ca am trecut pe lânga tine la ie?ire ras eu am întrat la 13:15 miercuri :001014: Exact la fel mi-a zis ?i mie, ca în saptamâna 39,daca e totul ok la 39 fara o zi, adica 17,tot ca sa fiu de Craciun acasa. Sincer nici eu nu ?tiu cum ma mai simt.... Ma dor soldurile noaptea ?i ma rasucesc greu în somn, ziua oricum ma dor ligamentele ?i spatele ?i abia ma misc ?i respir greu. Uneori când e super agitata nu îmi gasesc nici o pozitie ?i am senza?ia ca îmi iese prin vezica sau în ce s-o mai împinge ea, ca acum, m-a trezit cu totul ras Dar în rest sunt ok. Vorba dr nu mai e mult. Tu cum e?ti?
Nela
Scris: Friday, November 23, 2018 11:34 AM
Nivel

Alle.p wrote:
De alea mai manânc si euLol
Eu cred ca l-am simtit azi pe bebe. Azi noapte de 2 ori ca un zvac mic, iar acum ca un flutura?i. Nu sunt foarte sigura pt ca mi se pare înca super devreme, de?i sunt super atenta la asta, în special cand stau intinsaras daca voi sim?i ?i în zilele ce urmeaza, atunci e bebe, daca nu...intestinele meleBig Laugh

Mai stii, Alle, poate e chiar baietelul !!coeur
Alle.p
Scris: Friday, November 23, 2018 11:40 AM
Nivel

Nela wrote:

Mai stii, Alle, poate e chiar baietelul !!coeur

Posibil, pt ca si azi am simtit. Astazi as avea 13s 0z ecograficcoeur Poate e baietel cuminte si vrea sa o linisteasca pe mamicoeur
Nela
Scris: Friday, November 23, 2018 11:41 AM
Nivel

Azi am facut testul de toleranta la glucoza. Mi-era teama de faptul ca n-o sa pot bea glucoza aceea, dar s-a dovedit a avea un gust cu mult mai putin dulce fata de ce ma asteptam. Deci, daca aveti de facut vreuna testul asta sa nu va fie frica de faptul ca poate nu o sa puteti inghitit apa aceea. Bine, pe mine m-a ajutat si faptul ca sunt genul care mananca dulciuri mai mereu. Mai rea a fost asteptarea intre recoltari.
Pupici, sa aveti un sfarsit de saptamana frumos !
Nela
Scris: Friday, November 23, 2018 2:55 PM
Nivel

Ratonita, Andreea, mai aveti atat de putin !!!! Cred ca va incearca atatea emotii ! Sanatate in continuare, in curand bebelusii vor fi la pieptul vostru.
GeorgianaB
Scris: Friday, November 23, 2018 3:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
AndreeaCD wrote:

Înseamna ca am trecut pe lânga tine la ie?ire ras eu am întrat la 13:15 miercuri :001014: Exact la fel mi-a zis ?i mie, ca în saptamâna 39,daca e totul ok la 39 fara o zi, adica 17,tot ca sa fiu de Craciun acasa. Sincer nici eu nu ?tiu cum ma mai simt.... Ma dor soldurile noaptea ?i ma rasucesc greu în somn, ziua oricum ma dor ligamentele ?i spatele ?i abia ma misc ?i respir greu. Uneori când e super agitata nu îmi gasesc nici o pozitie ?i am senza?ia ca îmi iese prin vezica sau în ce s-o mai împinge ea, ca acum, m-a trezit cu totul ras Dar în rest sunt ok. Vorba dr nu mai e mult. Tu cum e?ti?

Andreea, ce repede a trecut timpul, mai ai putin. Posibil sa ti se para ca va trece mai greu timpul acum pe ultima suta de metri. Imi aduc aminte de disconfort, nu puteam sta nici in pat, nu aveam stare, nu vedeam de burta pt ca era numai burta de mine :)))
Sfatul meu catre voi fetelor care mai aveti putin pana la nastere este sa va odihniti mult, bucurati/va de independenta de acum.
Va tin pumnii tuturor si sa aud numai de bine computerlove
Florentinna
Scris: Friday, November 23, 2018 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Ale felicitari pe baietel, sa fie cuminte pana la termen si sa creasca mare.
Laura ma bucur ca totul e ok la morfo.
Fetele care sunt aproape de termen ma bucur ca totul e ok cu bebei, o sa aveti sarbatori minunate cu piticii in brate coeur
Eu azi am fost la control, asa greu a trecut parca timpul de la morfo 2 pana la controlul asta.... bebelina tot in urma cu o saptaman e dar medicul m-a spus ca nu sunt motive de ingrijorare, are un kilogram deja, cred ca o fi micuta si pufoasahohot
Urmatorul control il am peste doua saptamani cand o sa intru si in prenatal. Abia asteptmajoreta
Sarcina usoara tuturor burticilor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.