Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Wednesday, November 21, 2018 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Alle felicitari pentru baietel. Sa fiti amandoi sanatosi si sarcina la termendance Cheek Kiss
Alle.p
Scris: Wednesday, November 21, 2018 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Aleahim wrote:
Alle felicitari pentru baietel. Sa fiti amandoi sanatosi si sarcina la termendance Cheek Kiss

MultumescDistanceKiss
Dia_N
Scris: Wednesday, November 21, 2018 4:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Andreea, ce pufosica ai tu acolocoeur
Abia astept sa vad cat a mai luat si maimutica mea..
Trebuie sa mai stea cumintica macar 3 saptamani.. Mai ai putin si dupa tine urmez euCrazy
Ai plecat din Bucuresti?
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, November 21, 2018 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Alle.p wrote:
Neata fetelor,
Si eu am vesti bunetopai la masuratori totul este bine, e mai maricel cu 4 zilecoeur si avem cuculet, 100%ras a fost chiar comic pt ca asistenta zicea "90%d-le dr, ca asa spuneti de obicei", la care dr" tu scrie acolo 100% ca asta prea mandru sta cu ccucul la vedere"Big Laugh
Mie imi va lua cateva zile sa ma obisnuiesc cu ideea ca eu tot visam ca am fetitaLol sau visele sunt pe dos de obicei?
Sotul e mega fericit, a deschis sampania pt cuculetul luihainoroc
Inca ma bucur cu inima indoita, dar ma gandesc ca si daca lucrurile nu vor mergebine, bebe merita si el toata iubirea noastra...nu sa fie in umbra fratiorului lui.
Acum, cu Dumnezeu inainte. Urmatorul control pe 3 dec. Abia asteptcoeur

Felicitari Alle! Sa fiti sanatosi si sa stea cumintel la mami in burtica pana la termen! coeur
Alle.p
Scris: Wednesday, November 21, 2018 5:58 PM
Nivel

Multumesc GeorgianaCheek Kiss
AndreeaCD
Scris: Wednesday, November 21, 2018 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Dia_N wrote:
Andreea, ce pufosica ai tu acolocoeur
Abia astept sa vad cat a mai luat si maimutica mea..
Trebuie sa mai stea cumintica macar 3 saptamani.. Mai ai putin si dupa tine urmez euCrazy
Ai plecat din Bucuresti?

Da, e o pufosenie, pare falcoasa la eco ras. Am plecat, am deja 2 saptamani jumate de când sunt la ai mei. Aici e zapada ?i frig. E bine, dar mi-e dor de sotul meu. El abia saptamâna viitoare vine sa ne vada.
Putin mai ai ?i tu yes trece timpul asta super repede Hilar. Astept sa îmi spui cum a fost la control! Te pup pupici
diana.ng
Scris: Wednesday, November 21, 2018 6:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
felicitari Alle pt baietel! sarcina usoara si fara probleme in continuare! Cheek Kiss

Andreea, mai ai putin si incepe galeria la tine! ras Clap Clap ma bucur ca e bine fetita Cheek Kiss
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 21, 2018 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Buna fetele, tocmai ce am venit de la dr. eco + morfo .
yes e totul super ok Lol
avea o pozitie tare ciudata ....se apuca de ioga din burta de la mami.... era cu palmile pe cap si cu talpile -piciorusele ras hohot
eu nu s in stare sa duc un picior deasupra capului si bobo ..... amandoua hohot
acrobatie pe fata newclap
are 500 gr, 26-27 cm si 22 saptamani si 3 zile. inclusiv ecodopplerul e ok. am vb si de nasterea in apa , al meu insista cu cezariana, ca ma stie el cum is eu la durere si a zis si dr ca pana mai incolo, tinem cont de varianta naturala-in apa. daca nu se va putea .... asta este.o sa fac excat ce mi spune dr. oricum a zis ca putem incerca in apa si daca la un moment dat nu mai fac fata durerilor , ies din apa si se trece la rahianestezie sau epidurala .....de care mi e cam frica sincer pt ca e un ac in coloana. oricum, voi face tot ce trebuie ca la bobita mea sa i fie bine si sa o vad la mami si la tati n brate topai
termenul a ramas tot 25 martie dar e posibil ca intre 5 si 30 martie sa nasc - asta depinde de bobo sic
cum ma apuca contractiile\durerile sa ma duc la clinica si sa spun ca sunt pacienta ei si o anunta imediat-asta in cazul in care n oi mai fi eu in stare sa o atentionez Hands sa stea cuminte pana la termen si apropo....... tot fetita a ramas yes
dar al meu nu vrea sa stie ce va fi,important e sa fie sanatos\a, asa i dar eu .... nu trebe sa ma scap si nici sa dau de banuit ca stiu ce va fi ras
daca am rezistat eu o luna si nu i am spus .....sigur nu ma voi scapa....sper macar

sarcina usoara in continuare tuturor burticilor si bafta celor care se apropie de capatul de linie pana la intalnirea cu minunatia lor campfire
Alle.p
Scris: Wednesday, November 21, 2018 7:47 PM
Nivel

Felicitari LauraBuddy1 sanatate tie si micu?ei tale. Vezi pe unde pite?ti hainutele roztopai
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 21, 2018 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Alle.p wrote:
Felicitari LauraBuddy1 sanatate tie si micu?ei tale. Vezi pe unde pite?ti hainutele roztopai

AngelNot Multumesc mult iubita. Nu am ce sa pitesc pt ca nu pot sa cumpar nimika roz inca , ca ma dau de gol Blushing dar oricum deja bobita mea are cam tot ce i trebe, in mare le am primit din Italia, inclusiv carucior si chiar astazi mi au ajuns pachetele ras
ieri au ajuns 4 pachete-aveam jumatate de carucior hohot si azi celelalte 2 , deci caruciorul il am intreg.
plus ca am primit o gramada de hainute, care erau deja trimise pe mami , care a plecat in Romania , dupa zile ce am ajuns eu .....
sarcina usoara si tie iubita Cheek Kiss campfire

a 3 a poza, ii ioga curata hohot palimle si talpile deasupra capusorului hohot

am pus cateva poze cu chestii care le are deja bobita mea. is foarte putine pozele Blushing fata de ce are deja si nici nu s a nascut angel

LAURA0202 attached the following image(s):
bobita 22s 3 z.jpegbobita 22s 3z (1).jpegbobita 22s 3z (2).jpegcarucior.jpegperie + piaptan.jpegpiaptan pt cojite.jpegportasuchietto.jpegsalopetuta 2.jpegsalopetuta.jpegsticla.jpegsuport vanita + pompa+sterilizator.jpeg

Irinan
Scris: Thursday, November 22, 2018 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Bella_Tm wrote:

Irina ma bucur tare mult ca ti-ai mai luat o piatra de pe inima.
Va fi bine, vei vedea Cheek Kiss

Multumesc.. sunt convinsa la noi toate va fi bineCheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, November 22, 2018 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Alle.p wrote:
Neata fetelor,
Si eu am vesti bunetopai la masuratori totul este bine, e mai maricel cu 4 zilecoeur si avem cuculet, 100%ras a fost chiar comic pt ca asistenta zicea "90%d-le dr, ca asa spuneti de obicei", la care dr" tu scrie acolo 100% ca asta prea mandru sta cu ccucul la vedere"Big Laugh
Mie imi va lua cateva zile sa ma obisnuiesc cu ideea ca eu tot visam ca am fetitaLol sau visele sunt pe dos de obicei?
Sotul e mega fericit, a deschis sampania pt cuculetul luihainoroc
Inca ma bucur cu inima indoita, dar ma gandesc ca si daca lucrurile nu vor mergebine, bebe merita si el toata iubirea noastra...nu sa fie in umbra fratiorului lui.
Acum, cu Dumnezeu inainte. Urmatorul control pe 3 dec. Abia asteptcoeur

Felicitari si sarcina usoara mai departe
Nela
Scris: Thursday, November 22, 2018 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Buna dimineata, burtici !
Alle.p - Din toata inima felicitari pentru baietel. O sa vezi ca o sa fie totul foarte bine.

Andreea - Ce bine ca fetita nu se grabeste si vrea sa mai stea la caldurica !! Bine... ai ajutat-o si tu sa stea linistita...

Laura - ma bucur ca au iesit toate bune la morfologie. Sarcina usoara in continuare.
Alle.p
Scris: Thursday, November 22, 2018 9:56 AM
Nivel

Irina, Nela, multumescDistanceKiss
Nela, 27s....wow. Mi se pare ca asa zboara timpul cand ma raportez la voi. Doar pt mine parca e cu incetinitorulLol Cum esti?Cheek Kiss
Nicole2018
Scris: Thursday, November 22, 2018 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Gravidute dragi, tare ma bucur ca sunteti bine. Sa o tineti tot asa si sa va bucurati cat mai mult de sarcina ca are si sarcina farmecul ei.
Alle, felicitari pt baietel.

Andreea, Nadira, Ratonita sunteti tot mai aproape. O sa aveti niste sarbatori de iarna magice.

Doamne ajuta sa citesc in continuare numai vesti bune aici. grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.