Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Alle felicitari pentru baietel. Sa fiti amandoi sanatosi si sarcina la termen |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Aleahim wrote:Alle felicitari pentru baietel. Sa fiti amandoi sanatosi si sarcina la termen Multumesc
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Andreea, ce pufosica ai tu acolo Abia astept sa vad cat a mai luat si maimutica mea.. Trebuie sa mai stea cumintica macar 3 saptamani.. Mai ai putin si dupa tine urmez eu Ai plecat din Bucuresti? |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Alle.p wrote:Neata fetelor, Si eu am vesti bune  la masuratori totul este bine, e mai maricel cu 4 zile  si avem cuculet, 100%  a fost chiar comic pt ca asistenta zicea "90%d-le dr, ca asa spuneti de obicei", la care dr" tu scrie acolo 100% ca asta prea mandru sta cu ccucul la vedere" Mie imi va lua cateva zile sa ma obisnuiesc cu ideea ca eu tot visam ca am fetita  sau visele sunt pe dos de obicei? Sotul e mega fericit, a deschis sampania pt cuculetul lui Inca ma bucur cu inima indoita, dar ma gandesc ca si daca lucrurile nu vor mergebine, bebe merita si el toata iubirea noastra...nu sa fie in umbra fratiorului lui. Acum, cu Dumnezeu inainte. Urmatorul control pe 3 dec. Abia astept Felicitari Alle! Sa fiti sanatosi si sa stea cumintel la mami in burtica pana la termen! |
|

| Multumesc Georgiana |
|

Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Dia_N wrote:Andreea, ce pufosica ai tu acolo Abia astept sa vad cat a mai luat si maimutica mea.. Trebuie sa mai stea cumintica macar 3 saptamani.. Mai ai putin si dupa tine urmez eu Ai plecat din Bucuresti?
Da, e o pufosenie, pare falcoasa la eco . Am plecat, am deja 2 saptamani jumate de când sunt la ai mei. Aici e zapada ?i frig. E bine, dar mi-e dor de sotul meu. El abia saptamâna viitoare vine sa ne vada. Putin mai ai ?i tu trece timpul asta super repede . Astept sa îmi spui cum a fost la control! Te pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| felicitari Alle pt baietel! sarcina usoara si fara probleme in continuare!
Andreea, mai ai putin si incepe galeria la tine! ma bucur ca e bine fetita |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna fetele, tocmai ce am venit de la dr. eco + morfo .
e totul super ok avea o pozitie tare ciudata ....se apuca de ioga din burta de la mami.... era cu palmile pe cap si cu talpile -piciorusele eu nu s in stare sa duc un picior deasupra capului si bobo ..... amandoua acrobatie pe fata are 500 gr, 26-27 cm si 22 saptamani si 3 zile. inclusiv ecodopplerul e ok. am vb si de nasterea in apa , al meu insista cu cezariana, ca ma stie el cum is eu la durere si a zis si dr ca pana mai incolo, tinem cont de varianta naturala-in apa. daca nu se va putea .... asta este.o sa fac excat ce mi spune dr. oricum a zis ca putem incerca in apa si daca la un moment dat nu mai fac fata durerilor , ies din apa si se trece la rahianestezie sau epidurala .....de care mi e cam frica sincer pt ca e un ac in coloana. oricum, voi face tot ce trebuie ca la bobita mea sa i fie bine si sa o vad la mami si la tati n brate termenul a ramas tot 25 martie dar e posibil ca intre 5 si 30 martie sa nasc - asta depinde de bobo cum ma apuca contractiile\durerile sa ma duc la clinica si sa spun ca sunt pacienta ei si o anunta imediat-asta in cazul in care n oi mai fi eu in stare sa o atentionez sa stea cuminte pana la termen si apropo....... tot fetita a ramas dar al meu nu vrea sa stie ce va fi,important e sa fie sanatos\a, asa i dar eu .... nu trebe sa ma scap si nici sa dau de banuit ca stiu ce va fi daca am rezistat eu o luna si nu i am spus .....sigur nu ma voi scapa....sper macar sarcina usoara in continuare tuturor burticilor si bafta celor care se apropie de capatul de linie pana la intalnirea cu minunatia lor |
|

| Felicitari Laura sanatate tie si micu?ei tale. Vezi pe unde pite?ti hainutele roz |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Alle.p wrote:Felicitari Laura  sanatate tie si micu?ei tale. Vezi pe unde pite?ti hainutele roz
Multumesc mult iubita. Nu am ce sa pitesc pt ca nu pot sa cumpar nimika roz inca , ca ma dau de gol dar oricum deja bobita mea are cam tot ce i trebe, in mare le am primit din Italia, inclusiv carucior si chiar astazi mi au ajuns pachetele ieri au ajuns 4 pachete-aveam jumatate de carucior si azi celelalte 2 , deci caruciorul il am intreg. plus ca am primit o gramada de hainute, care erau deja trimise pe mami , care a plecat in Romania , dupa zile ce am ajuns eu ..... sarcina usoara si tie iubita
a 3 a poza, ii ioga curata palimle si talpile deasupra capusorului
am pus cateva poze cu chestii care le are deja bobita mea. is foarte putine pozele fata de ce are deja si nici nu s a nascut LAURA0202 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Bella_Tm wrote:Irina ma bucur tare mult ca ti-ai mai luat o piatra de pe inima. Va fi bine, vei vedea Multumesc.. sunt convinsa la noi toate va fi bine |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Alle.p wrote:Neata fetelor, Si eu am vesti bune  la masuratori totul este bine, e mai maricel cu 4 zile  si avem cuculet, 100%  a fost chiar comic pt ca asistenta zicea "90%d-le dr, ca asa spuneti de obicei", la care dr" tu scrie acolo 100% ca asta prea mandru sta cu ccucul la vedere" Mie imi va lua cateva zile sa ma obisnuiesc cu ideea ca eu tot visam ca am fetita  sau visele sunt pe dos de obicei? Sotul e mega fericit, a deschis sampania pt cuculetul lui Inca ma bucur cu inima indoita, dar ma gandesc ca si daca lucrurile nu vor mergebine, bebe merita si el toata iubirea noastra...nu sa fie in umbra fratiorului lui. Acum, cu Dumnezeu inainte. Urmatorul control pe 3 dec. Abia astept Felicitari si sarcina usoara mai departe |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Buna dimineata, burtici ! Alle.p - Din toata inima felicitari pentru baietel. O sa vezi ca o sa fie totul foarte bine.
Andreea - Ce bine ca fetita nu se grabeste si vrea sa mai stea la caldurica !! Bine... ai ajutat-o si tu sa stea linistita...
Laura - ma bucur ca au iesit toate bune la morfologie. Sarcina usoara in continuare. |
|

| Irina, Nela, multumesc Nela, 27s....wow. Mi se pare ca asa zboara timpul cand ma raportez la voi. Doar pt mine parca e cu incetinitorul Cum esti? |
|

Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Gravidute dragi, tare ma bucur ca sunteti bine. Sa o tineti tot asa si sa va bucurati cat mai mult de sarcina ca are si sarcina farmecul ei. Alle, felicitari pt baietel.
Andreea, Nadira, Ratonita sunteti tot mai aproape. O sa aveti niste sarbatori de iarna magice.
Doamne ajuta sa citesc in continuare numai vesti bune aici. |
|
|