Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| AlexandraRr wrote: Poti incerca cu un no spa de 40mg, la mine mai treceau durerile cu el, asta pana reusesti sa te hidratezi corect, atunci sigur vor disparea durerile de cap. Sa ai grija sa nu te idici brusc din pat, stai intai putin la marginea patului apoi in picioare, sa nu ametesti
No spa beau 3 pe zi de 80. Am avut o iminenta de avort si l a trecut la tratament zilnic. Pana atunci luam doar la nevoie.. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Irinan wrote: No spa beau 3 pe zi de 80. Am avut o iminenta de avort si l a trecut la tratament zilnic. Pana atunci luam doar la nevoie..
Ar trebui sa discuti cu medicul tau, din cate stiu eu si NoSpa scade tensiunea..Iar tu iei o doza destul de mare... |
|
| Dia_N wrote:
Ar trebui sa discuti cu medicul tau, din cate stiu eu si NoSpa scade tensiunea..Iar tu iei o doza destul de mare...
Nu stiam asta. O sa intreb. Multumesc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2018 Mesaje: 25
| Ale, multa sanatate! Doamne ajuta! |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Irinan wrote: No spa beau 3 pe zi de 80. Am avut o iminenta de avort si l a trecut la tratament zilnic. Pana atunci luam doar la nevoie..
Am inteles, eu la fel ca tine am luat, tot pentru amenintare de avort dar eu nu am avut atunci dureri de cap, poate ai si de la no spa :( cat timp ti-a dat sa iei asa? eu am luat 2 saptamani impreuna cu 600mg de progesteron si magneziu |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Salutare fetelor, Oficial prima zi de concediu si este asa de bine, in curand 35 de saptamani , nu mi vine sa cred, de sapt viitoare incep pregatirile. Ale.....multa sanatate!!! Va pupic pe toate! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Nadira, inca putin profita sa te odihnesti Eu sunt bine, astazi ma externeaza. Astept morfo de marti |
|
| AlexandraRr wrote: Am inteles, eu la fel ca tine am luat, tot pentru amenintare de avort dar eu nu am avut atunci dureri de cap, poate ai si de la no spa :( cat timp ti-a dat sa iei asa? eu am luat 2 saptamani impreuna cu 600mg de progesteron si magneziu
Pana luni acum cand merg la control. Iau de la 5 saptamani.. plus aspenter 400 de utrogestan si 1 femosun. Utrogestan iau de la inceput. Luam doar 1 de 200. Dupa mi a urcat la 2. |
|
| NADIRA wrote:Salutare fetelor, Oficial prima zi de concediu si este asa de bine, in curand 35 de saptamani , nu mi vine sa cred, de sapt viitoare incep pregatirile. Ale.....multa sanatate!!! Va pupic pe toate! Mai ai putin.. incearca sa te odihnesti cat mai mult |
|
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Alle.p wrote:Nadira, inca putin  profita sa te odihnesti Eu sunt bine, astazi ma externeaza. Astept morfo de marti Ce ma bucur ca sunteti bine!!!! |
|

| Se pare ca sufar de constipatie. Asa tare ca-mi da dureri...ma bucur ca nu e ceva grav si ca bebe e bine. M-am speriat putin, dar trece |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Alle.p wrote:Se pare ca sufar de constipatie. Asa tare ca-mi da dureri...ma bucur ca nu e ceva grav si ca bebe e bine. M-am speriat putin, dar trece Ce bine ca nu e nimic grav! Ma bucur pt tine. |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Alle.p wrote:Nadira, inca putin  profita sa te odihnesti Eu sunt bine, astazi ma externeaza. Astept morfo de marti Bine ca esti bine ! A fost doar o sperietura. |
|
| Alle.p wrote:Se pare ca sufar de constipatie. Asa tare ca-mi da dureri...ma bucur ca nu e ceva grav si ca bebe e bine. M-am speriat putin, dar trece Bine ca e doar asta si restul e bine. Fructele si cat mai multa apa ar trebui sa te ajute putin |
|

| Irinan wrote: Bine ca e doar asta si restul e bine. Fructele si cat mai multa apa ar trebui sa te ajute putin
Beau multa apa, dar cred ca problema sunt si hemoroizii cu care m-am ales din prima sarcina pt ca uneori mi-e greu sa fac chiar daca scaunul nu e tare. Mi-a dat duphalac, sper sa ma ajute. Si uite asa am stat 3 zile in spital si am incasat 2 injectii pe zi pt constipatie bine macar ca nu e altceva Voi cum mai sunteti? Nimeni nu zice nimic... |
|
|