Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Wednesday, November 14, 2018 4:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Mamici pentru dureri de cap in afara de paracetamol se mai poate lua ceva?
Am niste dureri groaznice de cap insotite de greata zilnic.. simt nevoia sa stau cu ochii inchisi dar nici nu pot dormi
Dia_N
Scris: Wednesday, November 14, 2018 4:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Alle, m am speriat cand am vazut inceputul mesajului de la tine.. Doamne ajuta ca bebe este bine! Odihneste te si ai grija de tine, nu face efort.. Probabil ca deja incepe sa se mareasca uterul si apasa pe nervii sciatici. Ai grija de tine! pupici
Dia_N
Scris: Wednesday, November 14, 2018 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
Irinan wrote:
Mamici pentru dureri de cap in afara de paracetamol se mai poate lua ceva?
Am niste dureri groaznice de cap insotite de greata zilnic.. simt nevoia sa stau cu ochii inchisi dar nici nu pot dormi
.

Ai voie paracetamol simplu. Altceva nu stiu si nu m as risca.. Decat sa stai cu dureri mari, parerea mea este sa iei unul.
Nela
Scris: Wednesday, November 14, 2018 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Alle.p wrote:
Fetelor, eu sunt in spitalpale m-au apucat durerile de burtica si spate, care coborau pe picior. Be be e bine, nu am contractii, dar investigheaza eventuale infectii. Voi sta in spital pana vineri sau luni ca sa ma tina sub observatie. Ma bucur doar ca bebe e ok, restul trec.

Of, Alle ..... fac si eu ca Dia.... m-am speriat cand am vazut inceputul mesajului. Bine ca e bebe bine si sunteti sub observatie. imbratisari. Incearca sa te odihnesti.
Irinan
Scris: Wednesday, November 14, 2018 5:19 PM
Nivel

Dia_N wrote:
.

Ai voie paracetamol simplu. Altceva nu stiu si nu m as risca.. Decat sa stai cu dureri mari, parerea mea este sa iei unul.

Am luat un paracetamol dar nu are efect. De asta intrebam poate stiti despre altceva de care eu nu stiu.
Multumesc
Alle.p
Scris: Wednesday, November 14, 2018 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Multumesc fetelotCheek Kiss acum sunt mai bine, m-au lasat durerile. Astept pe vineri sa vad daca iese ceva la analize.
Macar de as reusi sa ma odihnesc daca tot stau aici:)
Voi ce mai faceti, cum sunteti?
Bella_Tm
Scris: Wednesday, November 14, 2018 5:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Alle.p wrote:
Fetelor, eu sunt in spitalpale m-au apucat durerile de burtica si spate, care coborau pe picior. Be be e bine, nu am contractii, dar investigheaza eventuale infectii. Voi sta in spital pana vineri sau luni ca sa ma tina sub observatie. Ma bucur doar ca bebe e ok, restul trec.

Da si eu m-am speriat cand am vazut inceputul!uff multa sanatate, sa te odihnesti! pupici
AndreeaCD
Scris: Wednesday, November 14, 2018 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Alle, ma bucur ca e bebe bine ?i sper ca nici în cazul tau sa nu fie ceva serios. Multa sanatate! coeur
AndreeaCD
Scris: Wednesday, November 14, 2018 6:02 PM
Nivel

Irinan wrote:

Am luat un paracetamol dar nu are efect. De asta intrebam poate stiti despre altceva de care eu nu stiu.
Multumesc

Din pacate, nu ai ce altceva sa iei. Chiar ?i paracetamolul trebuie luat cu modera?ie pentru ca e?ti in primul trimestru. Incearca sa dormi. Vezi poate ai tensiunea mica. Eu asa am pa?it in primul trimestru ?i aveam tensiunea mica. Manânca ni?te ciocolata sau fa-?i o cacao concentrata. pupici
Irinan
Scris: Wednesday, November 14, 2018 6:22 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Din pacate, nu ai ce altceva sa iei. Chiar ?i paracetamolul trebuie luat cu modera?ie pentru ca e?ti in primul trimestru. Incearca sa dormi. Vezi poate ai tensiunea mica. Eu asa am pa?it in primul trimestru ?i aveam tensiunea mica. Manânca ni?te ciocolata sau fa-?i o cacao concentrata. pupici

Posibil sa am tensiunea mica. Eu beam foarte multa cafea ,sunt subtensiune de fel. Iar acum nici o gura cu lapte nu mai pot. Vomit doar de la miros..
Am luni programare la doctor si vedem ce zice si dumneaei
LAURA0202
Scris: Wednesday, November 14, 2018 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Alle.p wrote:

Cheek Kiss
Mama mia, ce sperietura am tras ....
Bine ca esti bine si tu si bebe .
AndreeaCD
Scris: Wednesday, November 14, 2018 8:05 PM
Nivel

Irinan wrote:

Posibil sa am tensiunea mica. Eu beam foarte multa cafea ,sunt subtensiune de fel. Iar acum nici o gura cu lapte nu mai pot. Vomit doar de la miros..
Am luni programare la doctor si vedem ce zice si dumneaei

Deci cel mai probabil asta e cauza. ?i eu beam cafea înainte ?i apoi în primul trimestru nu am mai putut sa mai pun gura pe cafea... Si implicit au aparut ?i caderile de tensiune. Dar cu ni?te ciocolata, multa apa, am reu?it sa nu am prea multe zile asa. În trim 2 am baut cafea zilnic ?i acum as bea, dar ma agita ?i prefer sa evit. ?i-asa cea mica e super activa, daca ii mai dau ?i cafea... ras
AlexandraRr
Scris: Wednesday, November 14, 2018 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Irinan wrote:

Multumesc

Poti incerca cu un no spa de 40mg, la mine mai treceau durerile cu el, asta pana reusesti sa te hidratezi corect, atunci sigur vor disparea durerile de cap. Sa ai grija sa nu te idici brusc din pat, stai intai putin la marginea patului apoi in picioare, sa nu ametesti
AlexandraRr
Scris: Wednesday, November 14, 2018 8:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Alle, Doamne ajuta sa fie totul bine, f bine ai procedat ca ai mers la spital Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, November 15, 2018 9:40 AM
Nivel

Multumesc de raspunsuri fetelor. Voi incerca si cu putina ciocolata.
O zi placuta tuturor
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.