Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| Buna, cine se pricepe cu acesti timpi de coagulare ?? Sunt pe aspenter!! Multumesc ! M2m2m2 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Alle.p wrote:Am vb astazi cu medicul, mi-a facut control si eco. Eu sunt bine, nu mai am dureri si bebe pare ok, dar a spus ca am prea putin lichid amiotic si parea îngrijorat din cauza asta. A fost foarte atent la fluxurile de sânge ce ajung la bebe, credea ca poate nu se hrane?te suficient, dar a zis ca sunt chiar bune. Am citit despre lichidul amiotic insuficient si m-am îngrozit de ce scrie pe net. În acest moment sunt cam debusolata, demoralizata si foarte speriata. Incerc sa ma adun sa fiu puternica pt bebe. O sa ii cer medicului mai multe detalii, de?i mi-a spus mai multe, nu am inteles în totalitate. Alle fi linistita ca sunt sigura ca o sa fie bine pana la termen.Incearca sa bei mai multe lichide si te sfatuiesc sa nu mai citesti pe internet pt.ca acolo toate sunt duse la extreme si iti faci numai rau.Iti doresc multa santatate si aveti grija de voi |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Mul?umesc fetelor, voi încerca sa beau 3l pe zi si sa manânc mai multe fructe, poate ajuta. Mi-a dat sa iau aclovegin 4/zi , am citit ca se mai da in astfel de cazuri , sau cand sunt deficien?e de cre?tere. M-am mai calmat acum, o sa ii cer mai multe informatii medicului maine. I-am trimis mail si dnei U, sa vedem daca raman pe aspenter, sau trecem pe clexane. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Simmo, hai cu tickerul sa te poata trece Andreea si pe tine ca imediat ne face casuta
Andreea mai era si blu88, a zis cu cateva pagini in urma ca vrea si ea
Maine merg si eu la hemato sa dozez iar. E asa obositor drumul pana acolo de la 6 dimineata, dar nu am de ales.. sunt burtici care fac un efort si mai mare sa ajunga din cine stie ce capat al tarii. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| M2m2m2 wrote:Buna, cine se pricepe cu acesti timpi de coagulare ?? Sunt pe aspenter!! Multumesc !
M2 chiar nu stiu ce sa iti raspund. Dar e bine ca iei aspenter. Mi as fi dorit sa fac si eu analizele astea. Dar aici in afara e ff greu. Sper sa vb vineri cu medicu de familie poate m a poate baga pe vreo lista in laboratorul hematologic din spital.
Maria cred ca stie sa te ajute! Sau Bella_tm!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Laura, m a bucur ca totul e bine cu bebelina ta! De nastere nu ar trebui sa te sperii..la final ai sa iti vezi fetita!
Alle, cumnata mea tot asa avea lichid mai putin dar i a fost recomandat de dr sa bea lichide multe. Acum ca tot ai zis de prima parte a sarcinii...cred ca ea era in prima parte nu mai retin, cert e ca azi am baut si eu 2l daca tot v-am auzit!
Alina, bafta maine! Sa fie totul bine! |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| M2m2m2 wrote:Buna, cine se pricepe cu acesti timpi de coagulare ?? Sunt pe aspenter!! Multumesc !
Buna,
Eu observ ca toti sunt in parametrii. Cred ca si doctorul iti va transmite acelasi lucru. Mie in spital mi-au repetat analizele (adica ieri am facut recoltarea) si am urmatoarele valori: - inr = 0.95 - aptt = 25.4 - tq = 12 - iq = 107.4
Tot pe aspenter sunt si eu. |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| alina89 wrote:Simmo, hai cu tickerul sa te poata trece Andreea si pe tine ca imediat ne face casuta
Buna, O sa fac si eu ticker-ul odata cu noua casuta. Sper ca lucrurile sa fie ok in continuare.
Azi am iesit din spital si ma cam doare capul. Nu m-am odihnit cum trebuie (am dormit in reprize ca tot se plimba lumea; inclusiv noaptea asistentele). Ieri cu tratament, tot am "reusit" performanta sa vars. Mi-au spus ca daca se mai repeta din nou timp de 2 zile consecutiv, sa revin. M-au externat cu diagnostic de iminenta de avort :( , carenta de vitamine grupa B si hiperemeza gravidica. Mi-au dat co pana pe 26 februarie cu recomandare de repaus fizic. Maine sper sa ajung si eu la Fundeni (nu as mai vrea sa recoltez pentru ca am analize de ieri). As vrea sa vin sa las dosarul si sa vin la pranz pentru consult. In plus am ambele maini injectate de la branule si recoltare (sunt vanata pe ambele incheieturi si pe langa; au intepat pe unde au putut ). Cred ca o sa ma ia la bataie doctora ca eu trebuia sa merg la ea de saptamana trecuta, dar o sa-i explic ce s-a intamplat si sper sa inteleaga. Bebe era bine, in grafic cu activitate cardiaca. Ideea e ca trebuie sa incep sa mananc chiar si putin de fiecare data ca sa creasca bebe. Daca voi continua cu greturi dese, nu e ok.
Ma rog sa fie in continuare bine. Vreau sa stau acasa si sa nu mai aud de birou, de munca deloc in perioada asta.
Sanatate multa fetelor si bebei sanatosi. |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Doctora nu a fost la Fundeni sapt trecuta, asa ca scapi nebatuta analizele i le poti trimite si pe mail daca nu vrei sa recoltezi si sa iti confirme ca ramai cu aceeasi doza sau maresti si o intrebi cand sa mai vi pt recoltat.
Diagnostic de iminenta de avort de ce ti-au pus? Ca din ce ai descris nu pare. Ai avut sangerari in perioada asta? Nu stiu daca delia mai intra pe aici sa povesteasca, ea a avut sarcina toxica cu vomitat muuuuult si are o fetita bine de tot acum sunt multe sarcini asa, dar desi e nasoala situatia inseamna ca bebe e bine, creste si hormonii tai sunt putin debusolati. O sa fie bine intrun final, imediat trece trim I si cu putin noroc o sa fii "ca noua" |
|
| Simmo sanatate multa si tie.Imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea dar eu sper sa treaca aceasta perioada si sa te poti bucura si tu de sarcina asa cum merita orice femeie.Este bine ca bebe creste,se dezvolta,are activitate cardiaca. |
|
| Alle.p wrote:Mul?umesc fetelor, voi încerca sa beau 3l pe zi si sa manânc mai multe fructe, poate ajuta. Mi-a dat sa iau aclovegin 4/zi , am citit ca se mai da in astfel de cazuri , sau cand sunt deficien?e de cre?tere. M-am mai calmat acum, o sa ii cer mai multe informatii medicului maine. I-am trimis mail si dnei U, sa vedem daca raman pe aspenter, sau trecem pe clexane. Sa ne spui ce iti raspunde dna U.Si eu i-am scris mail si a spus sa astept eco de joi dupa care sa ii scriu daca sarcina apare ca sa imi dea ce analize sa fac si schema de tratament pt.mutatia mea.Doamna aceasta este foarte de treaba.Mai rar asa medici ca ea sa ajute si pe femeile care nu pot ajunge la ea gen cum sunt eu deoarece stau ft.departe de Bucuresti. |
|
Inregistrat: 6/30/2018 Mesaje: 1081
| simmo wrote:
Buna,
Eu observ ca toti sunt in parametrii. Cred ca si doctorul iti va transmite acelasi lucru. Mie in spital mi-au repetat analizele (adica ieri am facut recoltarea) si am urmatoarele valori: - inr = 0.95 - aptt = 25.4 - tq = 12 - iq = 107.4
Tot pe aspenter sunt si eu.
Par ok si ai mei si d-dimeri am recoltat sunt 0.26mg/l ( 0.50,) Sper sa scap de clexane macar o perioada maine merg la hematolog! Sanatate multa Simo sa te refaci repede si sa poti sa papi ! Multumesc Mirela |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Simo, linisteste-te. Stiu ca suna urat "iminenta de avort", asa scrie si pe toate fi?ele mele de externare si pe concediul de risc maternal. Asa se scrie, pt a nu fi lua?i apoi la intrebari de catre CNAS. Adina, va spun imediat ce imi raspunde |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Burtici dupa ce adorm piticul o sa ajung la laptop. De pe tel nu pot updata tickerele dar fac acum casuta si le adaug apoi toate pe listuta. |
|
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---49.aspx?g=posts&m=1054399&goto |
|
|