Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cata123
Scris: Monday, November 12, 2018 3:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/11/2017
Buna fetelor, de vreo 2 sapt cred, ca ma doare uneori, nu zilnic si mai mult cand stau pe scaun sau in pat, in dreptul coastelor sa zicem, in partea dreapta. Aveti idee ce o insemna si care o fi cauza?
Multumesc !
AndreeaCD
Scris: Monday, November 12, 2018 4:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Cata123 wrote:
Buna fetelor, de vreo 2 sapt cred, ca ma doare uneori, nu zilnic si mai mult cand stau pe scaun sau in pat, in dreptul coastelor sa zicem, in partea dreapta. Aveti idee ce o insemna si care o fi cauza?
Multumesc !

Buna Cata! Poate fi un junghi intercostal, daca zici ca te doare doar in anumite pozi?ii. Sunt destul de enervante, eu am avut la spate prin iarna ?i m-a chinuit vreo saptamana ?i ceva în condi?iile în care luam ?i antiinflamator ?i faceam ?i masaj. Daca te doare mereu, ar putea fi fierea, dar aia iti da ?i greata, stari de voma nu doar durere. Incearca sa masezi u?or zona de 2-3 ori pe zi, poate te lasa treptat.
Bella_Tm
Scris: Monday, November 12, 2018 7:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Fetele cu sarcini mai avansate, cum se simte sughitul in burtica? De vreo 2-3 zile, pe langa miscarile obisnuite ale bebelusului, am inceput sa mai simt o noua miscare, ca un mic vartej, ca si cum s-ar invarti ceva.. poate fi sughitul? Sau e prea devreme ras
AndreeaCD
Scris: Monday, November 12, 2018 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Bella_Tm wrote:
Fetele cu sarcini mai avansate, cum se simte sughitul in burtica? De vreo 2-3 zile, pe langa miscarile obisnuite ale bebelusului, am inceput sa mai simt o noua miscare, ca un mic vartej, ca si cum s-ar invarti ceva.. poate fi sughitul? Sau e prea devreme ras

Eu sughi?ul îl simt exact ca pe un sughit normal, doar ca în interiorul bur?ii. Tresare burta în acela?i loc în mod constant timp de câteva secunde sau un minut, depinde cât o tine. ras
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 8:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Ale, cred ca e devreme pt sughitras
Cum spune si Andreea, este ca sughitul normal, dar in burtica. De pe la 30s Alex suchita cateva minute, aproape zilnic. Era tare comiclove
Bella_Tm
Scris: Monday, November 12, 2018 8:15 PM
Nivel

Aaa bun. Atunci nu e sughit. Inseamna ca e o noua miscare Lol poate face tumbe prin burtica ras
Alle.p
Scris: Monday, November 12, 2018 8:23 PM
Nivel

Cel mai probabil. Acum au cel mai mult loc de tumbetopai cu cat se face mai maricel, cu atat locul devine mai strans si miscarile mai limitate(dar se vor simti mai bine pt ca e mai puternic pe zi ce trece)...so enjoycoeur
Ilinca003
Scris: Monday, November 12, 2018 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2018
Buna gravidutelor.Eu am simtit ca bebe sughite cam dupa 30 de sapt...era ceva ritmic...dura vreo 10 min...grup
Bella_Tm
Scris: Tuesday, November 13, 2018 9:18 AM
Nivel

Alle.p wrote:

Si eu abia asteptlove cum am citit mult toate prostiile, mai ales pe forumuri straine, vazusem ca sunt femei care au inceput sa simta bebei de la 11-12 s...asa ca fluturasii. Mi se pare super devreme, dar tot sunt atenta seara daca misca sau nu ceva acoloLol Poate totusi incepe sa-mi dea de veste peste 3 saptamani(si pe Alex stiu ca am inceput sa-l simt destul de devreme, dar nu mai retin la cat)
Vineri ma duc ”control” doar sa vad ca ii bate inimioara, pt a nu merge degeaba la TM pt morfologie. Sper sa fie okHands

Asa am auzit si eu, ca incepand cu a doua sarcina se simt mai devreme miscarile bebelusului. Eu am simtit primele "miscari" (cam mult spus miscari, ca simteam ca un pestisor care inoata) la 16s, apoi de la 18s am inceput sa le simt foarte bine si frecvente. Mie mi se pare ca la 16s chiar e destul de devreme pt o prima sarcina ras Tu poate esti mai norocoasa acum si le vei simti curand coeur
Asa tematoare eram si eu pana sa le simt in fiecare zi, traiam de la control la control, aveam o teama teribila sa nu se opreasca din evolutie si eu sa nu imi dau seama. Acum astept morfo ca am emotii sa nu aiba vreo problema..
Alle.p
Scris: Tuesday, November 13, 2018 9:21 AM
Nivel

Va fi bineDistanceKiss pe 21 ai spus ca mergi?
Bella_Tm
Scris: Tuesday, November 13, 2018 9:42 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Va fi bineDistanceKiss pe 21 ai spus ca mergi?

Pe 19 topai
Alle.p
Scris: Tuesday, November 13, 2018 9:46 AM
Nivel

Stiam ca esti la o zi distanta fata de mine, dar nu mai stiam daca inainte sau dupatopai
Deci sa inteleg ca morfo2 se poate face in spital, gratuit?
Bella_Tm
Scris: Tuesday, November 13, 2018 9:57 AM
Nivel

Alle.p wrote:
Stiam ca esti la o zi distanta fata de mine, dar nu mai stiam daca inainte sau dupatopai
Deci sa inteleg ca morfo2 se poate face in spital, gratuit?

Banuiesc ca da, nu stiu. Am mai auzit cazuri. Eu asta nu o fac in spital, o fac la privat la cabinetul dr Murariu.
Alle.p
Scris: Tuesday, November 13, 2018 10:00 AM
Nivel

De ce nu o faci la Premiere, daca tot e gratuita pana la sfarsitul anului?
Bella_Tm
Scris: Tuesday, November 13, 2018 10:05 AM
Nivel

Alle.p wrote:
De ce nu o faci la Premiere, daca tot e gratuita pana la sfarsitul anului?

Asta e doctorul recomandat de doctorita mea (ei fiind colegi la Odobescu). Daca nu iese ceva bine atunci o sa ma duc pt a doua parere la Premiere.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.