Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mirela.t83
Scris: Wednesday, February 6, 2019 1:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
maria2013 wrote:

Pai...nu e chiar repede... Avem 39 saptamâni ?i 2 zile azi. Pe 10 deja era data probabila a nasterii. Nici nu speram noi sa ajungem atât de departe cu sarcina, dar uite ca am reusit! Va tin la curent, fetelor! Va multumesc pentru toate gândurile bune!

Repede ca era tickerul cu 38s si 3z.
Scuze, e ok pentru 39 saptamani!
Te asteptam cu vesti!pupici
Mirela.t83
Scris: Wednesday, February 6, 2019 1:13 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
alina89 wrote:
Mie imi e teama ca nici nu se mai face casuta noua la ce pustiu o sa ramana Lol hai fetelor sa ne tinem de barfa sa umplem casuta ras

Abea astept sa vina si Adina si cu inca cateva aspirici dupa ea majoreta

Tu nici nu ai zis nimic de Adina...Hilar

O asteptam cu drag! topai
blu88
Scris: Wednesday, February 6, 2019 9:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/22/2018
simmo wrote:
Buna fetelor,

V-am tot citit in ultimele doua zile. Am fost azi la control si sarcina e in continuare in grafic. Ma linisteste sa stiu ca bebe are in continuare activitate cardiaca. Sper in continuare si ma rog sa se dezvolte normal si sa fie bine.

Eu am in continuare greturi. Nu ma deranzeaja atat de tare. Doar cand vomitat nu imi place. Atunci imi da stomacul peste cap. Am observat ca vomit cand am arsuri pe gat. Dar, dupa cum a zis si doctorul, vor trece (a incercat sa ma incurajeze). Mananc haotic, aproape deloc. Am impresia ca nu iau suficiente proteine, vitamine din alimente. Zici ca mamanc ca pentru subnutriti.

Blu, si eu sunt panicata la maxim. Dupa eco, stau linistita vreo doua zile, dupa care incep: "dar o mai fi bine ?!". Zici ca sunt ca pe ghimpi. Nici la noi nu stiu multe persoane de sarcina (din familie doar un membru), iar colegii mei s-au prins din cauza greturilor care le am (ma tin toata ziua, iar eu observ ca vomit seara; contrar celor ce se zice ca de regula sunt dimineata).
Nasa ta cred ca se referea sa fii mai rezervata la anuntarea vestii deoarece se spune ca vor fi persoane care se vor bucura, iar altele nu. Dar cred ca oriunde poti gasi persoane care sa nu se entuziasmeze cand dai vestea (pana la urma depinde de personalitatea fiecaruia). Insa nu ar trebui sa fie ceva care sa te îngrijoreze pe tine. Fiecare cu viata lui, pana la urma.
Nu sunt un bun exemplu, dar daca doctorul a zis ca sarcina e ok, nu ar trebui sa-ti faci gand rau.

Sarcina usoara tuturor si nasteri usoare celor ce se apropie de termen.

si eu am greturi toata ziua dar nu am vomitat pana acum.....cat despre nasa mea , discutia ca sa intelegi a fost ca ea are nunta pe 24 august si vroia sa ii fiu domnisoara de onoare..si i-am zis iti imaginezi cum as arata eu cu burtica de 8 luni domnisoara de onoare? iar raspunsul a fost ... e.. lasa sa fie bine pana atunci si mai vedem...si nu mi-a picat deloc bine, eu o inteleg ca a pierdut 2 sarcini si ca isi doreste enorm un bebe...plus ca supararea vine si ca nu ne vor boteza ei ma rog... niste chestii care na.. mi se par ...iar eu cum am si un hematom mi-am facut filme si inca imi fac... de 2 zile tot simt ceva prin burta si nu stiu ce este ca mie greu sa cred ca il simt pe bebe asa devreme
Bella_Tm
Scris: Wednesday, February 6, 2019 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Mariaaa asteptam vesti Love
Speram ca totul a decurs minunat! Cheek Kiss

Ma bucur cand mai vad noi gravidute la noi in casuta, ca sa nu se goleasca de tot, ca de aici se tot pleaca in valuri Lol
Fetelor sa nu va panicati daca la inceput nu aveti pofta de mancare, aveti greturi, vomitati, chiar slabiti, etc, pt ca bebe e bine si el isi ia tot ce are necesar de la voi din organism. Poate ar fi o idee buna sa luati ceva vitamine prenatale (Femibion, Elevit, Femosun, etc), va vor ajuta. Veti avea momente cand nu va veti mai simti insarcinate, dar e normal. Veti vedea ca in general, din trim 2, pofta de mancare va reveni. Apoi veti incepe sa il simtiti pe bebe si veti vedea ca ca temerile se vor mai diminua incet-incet (pt ca de trecut nu o sa treaca pana la sfarsit, mai ales noi care suntem trecute prin sarcini pierdute, oprite din evolutie, cu diferite probleme, etc).
Deeeeci, fiti pozitive! Va ajuta si pe voi si pe bebe! coeur
Irinan
Scris: Wednesday, February 6, 2019 10:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
maria2013 wrote:
Fete dragi, am avut controlul! Maine, la 8 vom fi la maternitate, iar la 9 intru în operatie! :)

Recuperare usoara si bebelina sanatoasa si mancacioasa..
Andreea06
Scris: Wednesday, February 6, 2019 10:55 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
blu88 wrote:

si eu am greturi toata ziua dar nu am vomitat pana acum.....cat despre nasa mea , discutia ca sa intelegi a fost ca ea are nunta pe 24 august si vroia sa ii fiu domnisoara de onoare..si i-am zis iti imaginezi cum as arata eu cu burtica de 8 luni domnisoara de onoare? iar raspunsul a fost ... e.. lasa sa fie bine pana atunci si mai vedem...si nu mi-a picat deloc bine, eu o inteleg ca a pierdut 2 sarcini si ca isi doreste enorm un bebe...plus ca supararea vine si ca nu ne vor boteza ei ma rog... niste chestii care na.. mi se par ...iar eu cum am si un hematom mi-am facut filme si inca imi fac... de 2 zile tot simt ceva prin burta si nu stiu ce este ca mie greu sa cred ca il simt pe bebe asa devreme

Nu o baga in seama si daca are atitudine si energie asa naspa sa o eviti cat poti pana te simti mai sigura pe tine. Chiar nu are rost sa suporti si sa te stresezi, oricat de nasa ar fi, o eviti.. ar trebui sa stie mai bine si ea decat sa zica la o gravida ca mai e pana atunci si ca mai vedeti. Foarte urat..

Probabil simti ca esti balonata, se poate la inceput sa fii.. cred ca pe la 12-13s poti simti pe bebe daca nu e placenta anterioara.
Iulia13
Scris: Wednesday, February 6, 2019 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Buna fetelor! Care dintre voi ati avut arsuri la stomac si cum le-a?i tratat? Nu pot mânca nimic ,de sapt trecuta le am ,dar de aseara s-au intensificat..pale
Alle.p
Scris: Wednesday, February 6, 2019 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Iulia ?i eu am probleme cu arsurile. Ziua le suport si nu iau nimic pt ele, dar noaptea sunt ca pacoste pt ca nu pot dormi din cauza arsurilor si a refluxului . Asa ca in fiecare seara iau cate o lingurita de Maalox sirop. A functionat si in prima sarcina si functioneaza si acum( in prima sarcina arsurile au aparut abia pe la 28s, iar acum am deja 3-4s de cand le ampale ). Doza maxima pt Maalox este de 3-4 linguri?e pe zi, iar eu iau doar una, rar 2...deci cred ca e ok. Vezi ce iti recomanda medicul tau, pt ca cel mai bine este sa nu iei ceva fara recomandarea lui.
Mesele mici si dese pot ajuta, dar nu rezolva problema. Am încercat si alte trucuri naturiste, dar la mine nu prea au avut efect.
maria2013
Scris: Wednesday, February 6, 2019 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati!
Florentinna
Scris: Wednesday, February 6, 2019 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
maria2013 wrote:
Fetele mele, azi, la 9:25, a venit pe lume minunea noastra, Ana Sofia! Are 3,165 kg ?i 51,5 cm. Mami si tati sunt fermecati!

Felicitari!!!! Ma bucur ca totul a mers ok si bebe Ana e sanatoasa.
Florentinna
Scris: Wednesday, February 6, 2019 11:34 AM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
blu88 wrote:

Blu nu baga in seama persoanele de genul. Eu cand am anuntat la servici ca sunt insarcinata, la 6 saptamani pentru ca am vrut sa aiba timp sa gaseasca pe cineva in locul meu, cand am spus sefei mele am vazut clar ca nu i-am dat o veste la care sa se astepte si pe urma cand mai veneau alti colegi prin birou si ma felicitau numa auzeam stati ca are abia o luna... eu am ales sa nu o bag in seama si uite ca mai o saptamana maxim 2 si ne intalnim cu bebelina.
Pana nu am simtit si eu ca misca ma mai gandeam daca se dezvolta daca e ok, pe urma an fost mai relaxata ca o simteam zilnic pana la urmatoarea eco.
Iti doresc sarcina usoara si bebe la termencomputerlove
Andreea-Alexandra
Scris: Wednesday, February 6, 2019 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
Felicitari Maria.multa sanatate la amandoua si te asteptam la mamiciDistanceKiss
Alle.p
Scris: Wednesday, February 6, 2019 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Felicitari draga mamica Love sa va traiasca minunea, sa creasca mare, sanatoasa ?i sa va aduca multe bucuriicoeur bine ai venit pe lume Ana Sofiacoeur
ivoreth
Scris: Wednesday, February 6, 2019 12:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
Ce frumos si delicat nume, parca e de printesa. Felicitari, maria si recuperare usoara!
LAURA0202
Scris: Wednesday, February 6, 2019 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
maria2013 wrote:

Felicitari si recuperare usoara newclap computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.