|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Iulia deja ai fetita mare în burtica Maria, si eu ma pierd de obicei cand merg la doctor, cand imi zice de bebe, ca e ok, zici ca am amnezie si uit tot ce vroiam sa intreb i?i tinem galerie de acum Nela, 36s, wow nu mj-a venit sa cred cand ti-am vazut tickerul. Cum esti? |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Alle.p wrote:Iulia  deja ai fetita mare în burtica Maria, si eu ma pierd de obicei cand merg la doctor, cand imi zice de bebe, ca e ok, zici ca am amnezie si uit tot ce vroiam sa intreb  i?i tinem galerie de acum Nela, 36s, wow  nu mj-a venit sa cred cand ti-am vazut tickerul. Cum esti? Unde mai pui ca mereu ma duc cu cate o notita în telefon...cu lista de întrebari. Culmea, când ajung acolo, bag telefonul în geanta si doar ma uit fermecata pe monitor sa o vad pe fata! Dupa ce aud ca e ok, deja nu ma mai agit! Bine, daca sunt întrebari importante, ii scriu medicului si îmi raspunde detaliat la orice. |

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Iulia13 wrote:Buna seara fetelor! Am fost si noi la morfologie astazi, bebelina e bine ,a zis doctorul ca e perfect sanatoasa, are 375g si 24 de cm  Sunt asa fericita ca am vazut-o si ca e totul bine
bravo, sa stea cuminte acolo pana la termen sarcina usoara in continuare Iulia
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Maria, tickerul tau e dupa data ovulatiei? Ca ziceai ieri ceva de 37s1z parca. Sa mai stea cumintica o saptamana macar ca apoi nopti luuuungi si chiar de ai putea sa dormi o sa ramaneti contempland la ea. E asa minunat un bebe cum doarme |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| maria2013 wrote:Am revenit de la medic. Burta e coborâta, bebe e bine. Momentan, medicul prefera cezariana la cald. Daca în zece zile nu se declanseaza travaliul (pana la 39s), intervine cu cezariana la rece. Acum...asteptam!
ma bucur ca e bine fetita ta! esti pe ultima 100 m sa ne tii la curent daca apar schimbari |

Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Iulia13 wrote:Buna seara fetelor! Am fost si noi la morfologie astazi, bebelina e bine ,a zis doctorul ca e perfect sanatoasa, are 375g si 24 de cm  Sunt asa fericita ca am vazut-o si ca e totul bine felicitari Iulia! sarcina usoara in continuare! minunea din burtica o sa creasca repede, sa te bucuri cat poti de perioada asta! |

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Maria, uite ca mai ai putin! Lasa ca sa mai stea macar 1 saptamana. Ma bucur ca e bine totul!
Iulia, bravo! Sarcina usoara si tie!
Vaii fetelor dar numa burtici cu fetite avem! Ce mi ar placea si mie, doamne! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| maria2013 wrote:Am revenit de la medic. Burta e coborâta, bebe e bine. Momentan, medicul prefera cezariana la cald. Daca în zece zile nu se declanseaza travaliul (pana la 39s), intervine cu cezariana la rece. Acum...asteptam! Maria ce ma bucur ca e ok bebelina. Incepe numaratoatea inversa mai putin si va intalniti. Sa ne ti la curent.
|

| alina89 wrote:Maria, tickerul tau e dupa data ovulatiei? Ca ziceai ieri ceva de 37s1z parca. Sa mai stea cumintica o saptamana macar ca apoi nopti luuuungi si chiar de ai putea sa dormi o sa ramaneti contempland la ea. E asa minunat un bebe cum doarme Da, e dupa data ovulatiei. Avem cu o saptamâna în plus si vârsta gestationala si cea reiesita din masuratorile ecografie - 37s2z.
|

| Fetelor, va multumesc! Va tin la curent... Si noi suntem curiosi sa vedem când vrea micuta sa vina! Mirela, chiar ma gândeam zilele trecute ca sunt multe burtici cu fetite pe aici! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Apropo de multe fetite, nu stiu daca mai e un topic asa (memorie de mamica), dar am facut unul: http://forum.7p.ro/legatura-intre-data-contactelor-si-genul-copilului.aspx?g=posts&m=1051832&goto |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Buna dimineata, va multumesc fetelor. Doamne ajuta sa stea cumintica acolo pana la final si sa treaca repedee aceste luni sa o am in brate Sarcina usoara si voua in continuare va doresc ! Va pupacim |

| Iulia13 wrote:Buna dimineata, va multumesc fetelor. Doamne ajuta sa stea cumintica acolo pana la final si sa treaca repedee aceste luni sa o am in brate Sarcina usoara si voua in continuare va doresc ! Va pupacim Gata, prima jumatate a trecut, de acum începe numaratoarea inversa pana la marea întâlnire! Sarcina usoara si faina! |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/7/2018 Mesaje: 60
| Mamicilor, ma primiti si pe mine printre voi? Eu am 26 de saptamani si voiam sa va intreb: voi cum intrati/ati intrat in concediu prenatal? |
|
|

| nuchiarbubulina wrote:Mamicilor, ma primiti si pe mine printre voi? Eu am 26 de saptamani si voiam sa va intreb: voi cum intrati/ati intrat in concediu prenatal? Bun venit aici! Eu sunt în prenatal de la 30 de saptamâni. Este atât de bine! |
|
|
|
|