|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare!
FELICITARI MAMICO recuperare usoara. e o dulceata de fetita, sa ti traiasca si sa va bucurati de ea |
| Buna dimineata fetelor. Am o durere de spate de ma omoara, se duce pe sold si pe picior in jos -partea stanga....habar n am de la ce o fi....am momente cand chiar nu pot sa ma misc.... sa vedem ce mi zice maine gine, bobita mea -sper sa fie ok. se agita si ziua, mai ales noaptea, dupa ora 12-1 .... face tumbe pe acolo sau ce o fi facand va doresc o zi buna si sarcina usoara tuturor care am mai ramas pana la marea intalnire cu minunile noastre |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Felicitari, Andreea!!! Sa fiti sanatoase si fericite amandoua! Recuperare usoara |
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| LAURA0202 wrote:Buna dimineata fetelor. Am o durere de spate de ma omoara, se duce pe sold si pe picior in jos -partea stanga....habar n am de la ce o fi....am momente cand chiar nu pot sa ma misc.... sa vedem ce mi zice maine gine, bobita mea -sper sa fie ok. se agita si ziua, mai ales noaptea, dupa ora 12-1 .... face tumbe pe acolo sau ce o fi facand va doresc o zi buna si sarcina usoara tuturor care am mai ramas pana la marea intalnire cu minunile noastre
Hei, asa mai pa?esc si eu ..dupa ce ma asez in pat si dau sa ma ridic ma ia o durere de sold in partea dreapta..abea dupa ce merg pu?in imi trece. Asteptam ve?ti ce face bebele tau. E fetita sau baietel ? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! felicitari sa fi?i sanatoase ?i sa va aduca numai fericire in suflet |
|
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare!
Felicitari !!!!!!!!!!!!! |
|
| Iulia13 wrote:Hei, asa mai pa?esc si eu ..dupa ce ma asez in pat si dau sa ma ridic ma ia o durere de sold in partea dreapta..abea dupa ce merg pu?in imi trece. Asteptam ve?ti ce face bebele tau. E fetita sau baietel ?
nu stiu ce poate fi cu durerile astea..... normal, " nu stim ce ii-ca nu vrea tati sa stim"..... el, e sigur ca va fi baietel, eu sunt sigura ca va fi fetita ....ca mi a soptit gine -asta daca nu i o creste putulica intre timp eu, am cam umblat ieri pe jos cam mult .....am fost la medicul legist-pt accidentul de acum 2 ani, dupa aia am fost la dentist.... si n final am umblat la spital sa gasesc un dr ortopedic ca sa mi dea hartie cu evaluarea sanatatii mele\mai excat mana stanga care are o placa inauntru..... ideea ii ca pe hartia de la medicul legal cica vroia si o radiografie doar ca NU SE POATE...., am gasit un dr si vineri dimineata il sun si merg dar a fost tare cand a intrebat de ce nu pot sa fac raze....... , logodnicul meu: PT CA II INSARCINATA maine ...iara vom avea de umblat, tre sa mergem la Arad ca sa rezolvam cu toate hartiile\contractele apa\gaz\curent pt noua casa ...ca la anul,luna viitoare ne mutam la casa , iar dupa amiaza am de mers la gine deabia astept sa mi vad boita . o sa va anunt cum sta toata treaba sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! felicitari! recuperare rapida si multa sanatate |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Laura, sper sa vi maine cu vesti bune. Sarcina usoara in continuare si tie |
|
| Alle.p wrote:Laura, sper sa vi maine cu vesti bune. Sarcina usoara in continuare si tie
multumesc mult iubita sigur , voi veni cu vesti bune-trebuie sa fie bobita mea bine sarcina usoara si tie. venim la Petrosani\Petrila de sarbatori-poate avem ocazia sa ne vedem la o poveste |
|
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
Felicitari!!!! sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!! recuperare usoara !!
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
Felicitari! Sa va traiasca printesa! Recuperare rapida si usoara! |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Cata123 wrote: Fetelor, pt a beneficia de indemnizatia de crestere copil, trebuie sa luam de la munca banuiesc vreo adeverinta cu veniturile noastre din urma nu? Intreb pt ca astazi am avut la munca o discutie cu sefa de la contabil si pt ca nu am facut cum a avut ea chef m a amenintat, a spus lasa ca vii tu la mine. Dar nu am apelat niciodata la ajutorul ei, decat chestii strict necesare la care am avut dreptul, nu cred ca are ce sa faca, eventual sa amane cu cateva zile eliberarea doc. necesare. Oricum de asta voi avea nevoie la vara, pana atunci poate uita sau iese la pensie :)
Cata din cate stiu eu, resursele umane iti pregatesc documentatia necesara, deci nu cred ca are financiarul ceva de acolo. O sa ai nevoie de o adeverinta unde se iti arate veniturile realizate in ultimele 12 luni lucrate si aia se da de la resurse plus decizia de suspendare a contractului de munca care tot de la resurse se primeste.
|
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| AndreeaCD wrote:Neata, fetelor! Eu am nascut ieri o fetita de 3200 gr la 8:55. Cezariana a fost foarte ok, doar ca mi'a fost mie pu?in rau dupa, dar a trecut. Va doresc sarcinii ?i nasteri usoare! Andreea, felicitari pentru fetita sa fie sanatoasa si la mami recuperare usoara. |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Mul?umesc mult, fetelor! Sarcini u?oare ?i la termen ?i multa sanatate! |
|
|