|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Ratonita, felicitari, recuperare usoara si sa va acomodati rapid cu bebe. AndreeaCD, nastere usoara sa ai, te asteptam si pe tine cu vesti bune!
Nadira, tu cum esti?
Burtici dragi, sarcina usoare si linistite in continuare va doresc! Va mai citesc din cand in cand, insa nu prea apuc sa va scriu, tare ma bucur cand vad vesti bune.
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Hello, Nastere usoara andreea si recuperare rapida! Ratonita felicitari, sa fiti sanatosi amandoi si sa fie un bebe mancacios si linistit. Refacere rapida. Voi ce luati pt balonare? Eu ma umflu si am senzatia ca o sa fac poc. Am scos din alimentatie orice urma de zahar, painea am redus o, legume care baloneaza nu prea pap,lapte dulce nu... Si tot is mega umflata, abia respir, asa disconfort nu am avut never espumisan parca era permis in sarcina nu? Sau carbune medicinal? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Mul?umesc, fetelor! Abia a?tept sa îmi vad buburuza Raluka, po?i lua carbune medicinal, dar ca sa fii sigura mai bine ii dai un mesaj dr. ?i cu apa, la fel ca ?i Georgiana am facut ?i eu, am baut cu sticla de 0.5 ca sa ma monitorizez mai u?or. |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Ratonita wrote:Buna fetele! Eu sunt bine. Bebelina la fel. Experienta na?terii prin cezariana e una placuta pentru mine, si va sfatuiesc sa nu va luati dupa nimeni care î?i poveste?te experienta si va sperie - depinde de voi cum resimtiti totul. Voi mai reveni cu detalii. AndreeaCD, daca ai nevoie de ceva sfaturi, având în vedere ca vei na?te cu acela?i medic si la acela?i spital ca si mine, lasa-mi mesaj privat cu nr tau si vorbim. Multumesc fetele pentru mesaje. Feicitari si recuperare usoara |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna fetelor. mi au ajuns o parte din analize...... si is 3 chestii care nu prea pusca , m am uitat un pic si pe internet si sunt 2 cauze: nisip la rinichi, care stiam pt ca am avut o piatra mica care ramasese blocata pe uretera stanga acum 3-4 ani si iara iese si la analize ca beau prea putina apa ........ sa sti ca faza cu sticla pusa la vedere, e chiar utila; eu, am sticla de apa,cu un fel de biberon daca i pot spune asa-din care tragi are 750 ml si ar cam trebui sa beau cam 3 de alea pe zi doar ca ..... nu mi e sete ca sa pot bea linistita-chiar nu stiu de ce.... o seara placuta va doresc tuturor LAURA0202 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| Ratonita wrote:Buna fetele! Eu sunt bine. Bebelina la fel. Experienta na?terii prin cezariana e una placuta pentru mine, si va sfatuiesc sa nu va luati dupa nimeni care î?i poveste?te experienta si va sperie - depinde de voi cum resimtiti totul. Voi mai reveni cu detalii. AndreeaCD, daca ai nevoie de ceva sfaturi, având în vedere ca vei na?te cu acela?i medic si la acela?i spital ca si mine, lasa-mi mesaj privat cu nr tau si vorbim. Multumesc fetele pentru mesaje. Felicitari, sa va traiasca ?i sa fi?i sanatoase amândoua! |
|
| Hello, Fetelor help, sarcina asta le am pe toate... mi e rau de pic din picioare, nu pot sa mananc nimic, starile de greata sunt si mai puternice, mi se inclesteaza obrajii si mi se umple gura de saliva dar de vomitat nu vomit. Medicul mi a dat nauzyl si sa rontai ghimbir confiat(nici sa l miros nu pot). Colac peste pupaza am si racit si ma dor toate cele. Ce mancati voi si mai atenueaza din starile astea? Nu mai stiu ce sa mananc Am crezut ca voi fi norocoasa si sarcina asta si voi scapa ieftin dar ntz, nu credeam vreodata ca mi poate fi as rau si eu is o persoana destul de rezistenta. Dati mi idei ce sa pap ca nu pot trai cu apa minerala si paine prjita.... |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Raluca, incearca sa mananci alimente fara miros puternic...legume fierte, piure, covrigi, biscuiti simpli sau sarati, fructe, iaurt. Eu am observat ca imi era mai greata daca eram cu stomacul gol, asa ca mancam putin si foarte des. Nici eu nu am varsat, dar imi era foarte greata si se invartea incaperea cu mine. Mie medicul mi-a spus ca atata timp cat nu vars si pot manca cat de cat, e ok...sa nu ajungi in perfuzii si deshidratata. Plus vitaminele cica ajuta la diminuarea starilor de greata. Adevarul e ca desi am luat si in prima sarcina vitamine, dar mult mai putine, acum nu mi-a fost chiar asa de rau...dar poate fi si coincidenta. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| RalukM wrote:Hello, Fetelor help, sarcina asta le am pe toate... mi e rau de pic din picioare, nu pot sa mananc nimic, starile de greata sunt si mai puternice, mi se inclesteaza obrajii si mi se umple gura de saliva dar de vomitat nu vomit. Medicul mi a dat nauzyl si sa rontai ghimbir confiat(nici sa l miros nu pot). Colac peste pupaza am si racit si ma dor toate cele. Ce mancati voi si mai atenueaza din starile astea? Nu mai stiu ce sa mananc Am crezut ca voi fi norocoasa si sarcina asta si voi scapa ieftin dar ntz, nu credeam vreodata ca mi poate fi as rau si eu is o persoana destul de rezistenta. Dati mi idei ce sa pap ca nu pot trai cu apa minerala si paine prjita.... Imi pare rau ca treci prin asta. Eu mancam Bake Rolls in primul trimestru si mai luam cate o gura de Cola, era singurul lucru care ma ajuta dimineata |
|
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| RalukM wrote:Hello, Fetelor help, sarcina asta le am pe toate... mi e rau de pic din picioare, nu pot sa mananc nimic, starile de greata sunt si mai puternice, mi se inclesteaza obrajii si mi se umple gura de saliva dar de vomitat nu vomit. Medicul mi a dat nauzyl si sa rontai ghimbir confiat(nici sa l miros nu pot). Colac peste pupaza am si racit si ma dor toate cele. Ce mancati voi si mai atenueaza din starile astea? Nu mai stiu ce sa mananc Am crezut ca voi fi norocoasa si sarcina asta si voi scapa ieftin dar ntz, nu credeam vreodata ca mi poate fi as rau si eu is o persoana destul de rezistenta. Dati mi idei ce sa pap ca nu pot trai cu apa minerala si paine prjita.... Pare rau ca te simti asa ... ! Si mie mi-a fost rau la inceput. Am avut cred ca vreo 2 sapt. in care am mancat doar cartofi fierti, iaurt, fasole batuta, branza de vaci, lapte caldut cu miere si parca si oua fierte. Nu mai retin. Poate gasesti ceva care sa-ti priasca. |
|
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| ivoreth wrote: Imi pare rau ca treci prin asta. Eu mancam Bake Rolls in primul trimestru si mai luam cate o gura de Cola, era singurul lucru care ma ajuta dimineata
Exact asta mai mancam eu seara cand simteam ca lesin de foame dar nu intra nimic in mine. Si apoi Cola sau Pepsi. De cele mai multe ori rezistau in stomacul meu. |
|
| O sa testez si eu pepsi, am mai auzit de remediul asta. Am mancat un covrig cu mac si sare si cateva lg de iaurt. Am rugat o pe mama sa mi faca o supa clara de gaina poate ma pune pe picioare. Multam de idei o sq le iau pe rand la testat. Si mie mi a ziw doc sa mananc cat de putin si sa beau multe lichide ca cica ar ajuta. In jurul meu ai mei fac haz de necaz si fac pronosticuri in ce priveste sexul copilului in fctie de cat de rau imi e imi vine sa i bat. |
|
| Raluca, avand in vedere ca ai bebelit in od-1, od si od+1 statistic sunt sanse mari sa fie baietel. La mine si la Bella s-a adeverit |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Alle.p wrote:Raluca, avand in vedere ca ai bebelit in od-1, od si od+1 statistic sunt sanse mari sa fie baietel. La mine si la Bella s-a adeverit
Nu stiu ce sa zic, ca aici pe forum cam toate urmarim ovulatia si bebelim cand trebuie si totusi sunt si fetite |
|
| Andreea06 wrote:Nu stiu ce sa zic, ca aici pe forum cam toate urmarim ovulatia si bebelim cand trebuie si totusi sunt si fetite Stiu, doar ca sunt sanse mai mari sa fie baietel. Citisem undeva de procente, dar nu mai stiu exact cat era, undeva in jur de 60% |
|
|