|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Ratonita wrote:Buna fetele! Acusica fug la mamici. Doctorul vrea ca bebelina sa vina pe lume joi la prima ora. Sarcina usoara tuturor si multa relaxare ca asta ii place lui bebe cel mai mult! Nastere usoara si recuperare cat mai rapida! Abia astept sa vad poze cu bebelina Va pupacim |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3768
| Ratonita, incepem galeria pt tine sa ai o nastere usoara si recuperare cat mai rapida! PS: cu barza aia eliberata fa ceva, n-o lasa sa umble creanga .... pozitioneaz-o pe traiectorie si fa-i vant ca e cam nasol pe la aspirante! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Fetele, va multumesc pentru mesaje. Va dau de veste cat de repede pot. Va pup fetele! |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Ratonita wrote:Fetele, va multumesc pentru mesaje. Va dau de veste cat de repede pot. Va pup fetele!
Nastere usoara si o bebelina sanatoasa, sa ai recuperare rapida si adaptare lina ! |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Ratonita wrote:Fetele, totul e ok dar nu vrea sa mai asteptam pana luni si chiar acum am primit mesaj ca va fi maine - sa fiu la spital la 6:45. E posibil ca dr sa se grabeasca deoarece eu am probleme cu vederea- miopie forte- si daca s-ar declan?a na?terea naturala risc dezlipire de retina.
Nastere usoara si recuperare rapida! |
|

Inregistrat: 4/22/2017 Mesaje: 1080
| Nastere u?oara si recuperare rapida!! |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Neata, Fetelor eu am uitat, cum e ok la eco sa fie vezica plina sau goala... Stiu sigur ca mi a zis doc la ultima sarcina dar sa mor daca mi mai aduc aminte. Stiti ceva? Ma puteti ajuta cu o info? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| RalukM wrote:Neata, Fetelor eu am uitat, cum e ok la eco sa fie vezica plina sau goala... Stiu sigur ca mi a zis doc la ultima sarcina dar sa mor daca mi mai aduc aminte. Stiti ceva? Ma puteti ajuta cu o info?
La IV vezica trebuie sa fie goala, eu asa stiu.. Succes la eco.
Ratonita, nastere usoara si bebe sanatos! Asteptam vesti |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna diminea?a fetelor Sunt la recoltare....am dus prima urina, am baut glucosiu ala dulce dulce ....si am de asteptat o ora pana ma cheama iara înauntru...asistenta sau infirmiera.... Va doresc o zi frumoasa tuturor |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Raluca, cred ca depinde de medic pt ca si eu am auzit ambele variante. Al meu ma trimite la baie daca nu e goala |
|

| Gata si eco. Totul ok, doar bataile inimii sunt un pic catre limita inf 114 dar mi a zis ca 95% nu s prb. E mai mic cu 1zi calculat de la data conceptiei si dupa data ov cu 2zile..a zis ca si din cauza ca e mai mic pot fi bataile inimii spre limita inferioara. Ma mai duc inainte de craciun la un eco. Sper sa fie totul bine |
|

| Raluca, sper sa vina Mosul doar cu vesti bune pt bebitul tau
O curiozitate...cum se masoara bebe la eco? din crestet pana la fundulet, sau pana in talpa? In unele aplicatii se specifica ca pana la fundulet masoara...., in altele nu zice. FF de ex zice from crown to rump (in traducere:tartita) |
|

| Cap-fund se masoara... M a sunat si doc acum ca m a vazut ca s pleostita rau si m a reasigurat ca e totul ok sa stau chill. Greu de zis mai facea si misto de mine ca sarcina asta ma monitorizez singura la cata experienta am emotiile se pare ca s mai mari in pofida faptului ca am mai trecut prin 2sarcini. |
|

| Atunci linisteste-te va fi bine |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3045
| Ratonita wrote:Fetele, totul e ok dar nu vrea sa mai asteptam pana luni si chiar acum am primit mesaj ca va fi maine - sa fiu la spital la 6:45. E posibil ca dr sa se grabeasca deoarece eu am probleme cu vederea- miopie forte- si daca s-ar declan?a na?terea naturala risc dezlipire de retina. Nastere usoara iti doresc |
|
|