|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| Alle.p wrote:Raluca, eu folosesc odiseea sarcinii. E ok, dar mai are informatii eronate pe ici-colo. Plus fertilityfriend(aici contorizez in functie de ziua ovulatiei, iar pe cealalta in functie de eco si dpn). Asta pt ca sunt atenta ca bebe sa nu ramana prea in urma calculand dupa ovulatie. Stari de rau inca mai am ocazional, dar nu mai sunt asa intense. Nici eu nu am varsat dar aveam o greata si o ameteala continua. Inca nu am scapat de somnolenta, as dormi non-stop. E atat de grav uneori, ca pt cateva secunde pur si simplu mi se taie filmul.Nu ar trebui sa mai tina mult nici astea Cu somnolenta is patita grav, am atipit in ditai sedinta cu greii la prima sarcina bine ca nu a observat nimeni. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Bella_Tm wrote:vaaai ce fain, cred si eu ca e emotionant. Orice premiera a bebelusului e emotionanta abia astept sa simt si eu asta, desi sper sa recunosc ca e sughit Ieri am avut un moment de panica pt ca ore bune nu l-am simtit pe bebe in burtica. M-am trezit pe la 10 si abia pe la 15 l-am simtit prima data si deobicei pe la 11-12 se misca. Am zis ca mai astept 2-3 ore maxim si apoi fug la dr, dar nu a mai fost nevoie si seara inainte de culcare nu se mai oprea O sa-ti dai seama dupa ce vezi ca au trecut cateva secunde bune si burtica tot se misca in acelasi ritm . Am patit si eu ca tine, de mai multe ori cu "bebe nu mai misca". Prima oara tot asa m-am panicat si eu super tare si ma gandeam numai la ce-i mai rau. Si la un moment dat mi-a dat un piciorus (cred) ca sa ma linisteasca apoi iar a durat o perioada cand n-am mai simtit nimic. Dar m-am linistit, am lasat-o sa doarma ca sa crasca mare. |
| Alle.p wrote:Nela, inseamna ca ai burtica mica de ai reusit sa o ascunzi atata. La mine deja se vede(depinde cu ce ma imbrac), asa ca cine ma intreaba, le confirm. Poza era pt cei cu care nu ma vad prea des, dar daca nu s-au prins, nu stiu daca le voi mai spune sau nu Pe Alex am inceput sa-l simt cum sughite tot pe la 28s. Abia astept sa-l simt si pe Patrik. Ale, eu sunt atenta deja sa miste zilnic...seara nu ma pun la somn pana nu il simt(stau si cate 2 ore cu mana pe burtica ). Pe viitor cred ca voi fi si mai paranoie. Sper sa nu imi dea emotii prea multe. Ai gasit alimentul la care raspunde baietelul tau? Pe Alex il activam cu ciocoata si apa rece Crede-ma cand iti spun ca burtica mea este cu mult pe departe de a fi mica. Am reusit sa le ascund sarcina pentru ca nu ne-am vazut, ei sunt plecati prin alte tari. ... |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Buna fetele! Acusica fug la mamici. Doctorul vrea ca bebelina sa vina pe lume joi la prima ora. Sarcina usoara tuturor si multa relaxare ca asta ii place lui bebe cel mai mult! |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Ratonita wrote:Buna fetele! Acusica fug la mamici. Doctorul vrea ca bebelina sa vina pe lume joi la prima ora. Sarcina usoara tuturor si multa relaxare ca asta ii place lui bebe cel mai mult!
Uhuuu ! Ce pu?in mai e pana joi! Cum e?ti? Ai emo?ii? Mie mi-a zis ca luni la prima ora iti tin pumnii sa fie totul bine! Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Ratonita wrote:Buna fetele! Acusica fug la mamici. Doctorul vrea ca bebelina sa vina pe lume joi la prima ora. Sarcina usoara tuturor si multa relaxare ca asta ii place lui bebe cel mai mult!
NASTERE USOARA iti doresc!!! |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Ratonita wrote:Buna fetele! Acusica fug la mamici. Doctorul vrea ca bebelina sa vina pe lume joi la prima ora. Sarcina usoara tuturor si multa relaxare ca asta ii place lui bebe cel mai mult! Bafta Sunt ceva probleme de nu mai a?tepta?i putin? |
|
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Fetele, totul e ok dar nu vrea sa mai asteptam pana luni si chiar acum am primit mesaj ca va fi maine - sa fiu la spital la 6:45. E posibil ca dr sa se grabeasca deoarece eu am probleme cu vederea- miopie forte- si daca s-ar declan?a na?terea naturala risc dezlipire de retina. |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Atunci asteptam vesti bune maine si poze cu minunea ta |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Ratonita wrote:Fetele, totul e ok dar nu vrea sa mai asteptam pana luni si chiar acum am primit mesaj ca va fi maine - sa fiu la spital la 6:45. E posibil ca dr sa se grabeasca deoarece eu am probleme cu vederea- miopie forte- si daca s-ar declan?a na?terea naturala risc dezlipire de retina.
Na?tere u?oara! Asteptam vesti! |
|
| Ratonita wrote:Fetele, totul e ok dar nu vrea sa mai asteptam pana luni si chiar acum am primit mesaj ca va fi maine - sa fiu la spital la 6:45. E posibil ca dr sa se grabeasca deoarece eu am probleme cu vederea- miopie forte- si daca s-ar declan?a na?terea naturala risc dezlipire de retina. Sa decurga totul perfect ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Ratonita wrote:Fetele, totul e ok dar nu vrea sa mai asteptam pana luni si chiar acum am primit mesaj ca va fi maine - sa fiu la spital la 6:45. E posibil ca dr sa se grabeasca deoarece eu am probleme cu vederea- miopie forte- si daca s-ar declan?a na?terea naturala risc dezlipire de retina.
Nastere usoara, intalnire magica si recuperare rapida! Asteptam vesti cand vei putea |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Ratonita wrote:Fetele, totul e ok dar nu vrea sa mai asteptam pana luni si chiar acum am primit mesaj ca va fi maine - sa fiu la spital la 6:45. E posibil ca dr sa se grabeasca deoarece eu am probleme cu vederea- miopie forte- si daca s-ar declan?a na?terea naturala risc dezlipire de retina. Nastere usoara si bebe sanatos. Asteptam vesti |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Ratonita wrote:Buna fetele! Acusica fug la mamici. Doctorul vrea ca bebelina sa vina pe lume joi la prima ora. Sarcina usoara tuturor si multa relaxare ca asta ii place lui bebe cel mai mult! Nastere usoara si recuperare rapida! Sa fie totul perfect! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Ratonita nastere usoara! Asteptam vesti si poze!
RalukM Eu folosesc o aplicatie care imi place foarte mult, se numeste Pregnancy+ . Are articole, tot felul de calendare si poze pe saptamani, si practic cam tot ce ai nevoie. Primul trimestru parca e gratis, apoi trebuie platita dar eu spun ca merita. In fiecare dimineata o deschid la cafea si citesc ce imi spune pe ziua respectiva. Eu am platit-o la prima sarcina si acum nu a mai fost nevoie. |
|
|