Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Friday, December 7, 2018 3:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Yonica, eu pe Alex am inceput sa-l simt in jur de 16s, dar acum pe Patrik il simt de pe 22 noiembrie(12s6z). Pana acum 2-3 zile il simteam doar seara cand stateam cu mana pe burtica si asteptam destul de mult. Acum mai simt cate ceva si pe timpul zilei, iar seara il simt mai bine. Nu-ti fa griji, ei misca de zor in burtica...e doar vorba de perceptia noastraDistanceKiss
yonica
Scris: Friday, December 7, 2018 4:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
Multumesc, fetelor! A?a goluri simt dar ma gândesc ca sunt gaze..
Alle.p
Scris: Friday, December 7, 2018 5:23 PM
Nivel

yonica wrote:
Multumesc, fetelor! A?a goluri simt dar ma gândesc ca sunt gaze..

Acum pe bebe l-ai putea sim?i undeva la jumatatea distan?ei dintre buric si linia inghinala(unde se termina burtica). Ce e mai sus, sunt sigur gaze. Încearca seara,cand stai întinsa sa ti mâna acolo. Eu simt asa ca niste gadilituri în palma. Mi-e usor sa recunosc care e bebe si care sunt matele , da asta pt ca deja stiu ce trebuie sa simt. La prima sarcina am fost la fel de confuza pana mi?carile au devenit evidente.
Ai afla daca e baie?el sau feti?a?coeur
valicutza
Scris: Saturday, December 8, 2018 8:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
Buna dimineata fetelor

Am avut si noi zilele trecute morfologia de trim 2. Bebe e mai mare cu 3 zile , colul 3.54 lung si inchis , placenta grad 1; lichid normal , arterele uterine f bune ,toate masuratorile in grafic. A fost f emo?ionant. Sa ne ajute Dumnezeu în continuare !
Alle.p
Scris: Saturday, December 8, 2018 11:14 AM
Nivel

Valicuta, ma bucur ca sunteti binedance sarcina usoara în continuare, sa ne aduci numai ve?ti buneDistanceKiss
yonica
Scris: Saturday, December 8, 2018 1:03 PM
Nivel

mami de fetita
Alle.p wrote:

Acum pe bebe l-ai putea sim?i undeva la jumatatea distan?ei dintre buric si linia inghinala(unde se termina burtica). Ce e mai sus, sunt sigur gaze. Încearca seara,cand stai întinsa sa ti mâna acolo. Eu simt asa ca niste gadilituri în palma. Mi-e usor sa recunosc care e bebe si care sunt matele , da asta pt ca deja stiu ce trebuie sa simt. La prima sarcina am fost la fel de confuza pana mi?carile au devenit evidente.
Ai afla daca e baie?el sau feti?a?coeur
Da, avem o fetita cu funditamami de fetita , dar nu mi-a zis dr, nici eu n-am intrebat, ma mul?umeam sa-mi spuna ca e bine. Sincer in sufletul meu speram sa fie baietelboy , dar la testul Harmony mi-a ie?it ca e o fetita, parca ma simt cam vinovatasorry1 , ar fi trebuit doar sa fiu mul?umita ca am ramas insarcinata ?i sa nu conteze sexul copilului. Acum ma gândesc la nume de fetita ?i deja îmi imaginez cum o sa o rasfa?. Pentru prima data sarbatorile v-or fi altfel, mi-am dorit sa fiu insarcinata de Craciun! Am vazut ca voi ?ti?i sa va bucura?i, ave?i imagina?ie cum sa anunta?i ca a?tepta?i bebe, eu ma bucur in sufletul meu, ?i chiar sunt fericita ?i recunoscatoare pentru darul primit!!
ivoreth
Scris: Saturday, December 8, 2018 2:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/17/2017
valicutza wrote:
Buna dimineata fetelor

Am avut si noi zilele trecute morfologia de trim 2. Bebe e mai mare cu 3 zile , colul 3.54 lung si inchis , placenta grad 1; lichid normal , arterele uterine f bune ,toate masuratorile in grafic. A fost f emo?ionant. Sa ne ajute Dumnezeu în continuare !

Ma bucur ca totul e bine. Sarcina usoara in continuare! Stii ce va fi?
valicutza
Scris: Saturday, December 8, 2018 5:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/11/2016
ivoreth wrote:

Ma bucur ca totul e bine. Sarcina usoara in continuare! Stii ce va fi?

Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie...Oricum e un copil mega dorit si asteptat yes
yonica
Scris: Saturday, December 8, 2018 5:49 PM
Nivel

valicutza wrote:

Nu vrem sa stim ce este...sanatos sa fie...Oricum e un copil mega dorit si asteptat yes
Astea sunt ve?tile cu adevarat minunate, mai putin important este sexul bebelu?ului, ma bucur ca este bine ?i sa dea Dumnezeu sa fie a?a in continuare ?i sarcina u?oara!
LAURA0202
Scris: Saturday, December 8, 2018 10:58 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
valicutza wrote:
Buna dimineata fetelor

Bravoo Bravo, felicitari, ne bucuram pt tine .Cheek Kiss
sarcina usoara in continuare.
eu, de dimineata m am trezit cu o durere de burtica-jos, in orice pozitie stateam ma durea dar incet incet, inspre amiaza m a lasat. am fost plecati de la Timisoara, am mers pana la noua casa, ca sa ia masurile pt ce lucrari trebe sa faca in casa, de la Vinga, care e in judetul Arad, am mers pana la sora mea, la Tarnova , tot judetul Arad si m am bucurat de nepotelele mele, principesa mea de 10 anisori a pupat burtica si a zis ca de abia asteapta sa si cunoasca verisoara ras ( si ea, si sora mea, si mama, sunt aproape sigure ca o sa fie fetita Blushing ) iar de buburuza mea, de 3 anisori, m am bucurat de numa numa, si a dat drumul la vorba mai clar si spune propozitii clare si frumoase - o dulceata de fetita coeur
Alle.p
Scris: Sunday, December 9, 2018 9:12 AM
Nivel

Yonica, felicitari pt fetitahainoroc nu trebuie sa te sim?i prost pt sentimentele tale. Eu de?i stiam ca am sanse mari sa fie baie?el, eram aproape convinsa ca va fi feti?a. Cand mi-a spus medicul la morfo a fost ceva de genul" e baie?el, dar deja stiai asta,,nu?" La care eu cu ochii mari...unui, chiar nu stiamBig Laugh mi-a luat câteva zile sa ma obisnuiesc cu ideea. Se pare ca stau prost cu intui?ia pt ca si cu Alex credeam ca e feti?a, iar cand am nascut si mi-a zis ca-i baie?el am fost chiar surprinsa. La câteva secunde cand i-am vazut fetisoara , nu mi-a? fi dat baiatul pe 1000 de feti?e. Acum simt la fel. Dar înca visez ca o sa am o fetita....Poate pe viitortopai
Eu inca nu am anun?at sarcina, foarte pu?ini ?tiu...iar acea tentativa cu poza a e?uat pt ca nimeni nu s-a prins. Si eu care credeam ca e asa evident mesajul...Big Laugh
Valicuta, i?i spun "din experienta" ca e minunat sa nu ?ti. I?i doresc un bebe sanatos, indiferent de are cuc sau pupazanewclap
MadaMadalyna
Scris: Sunday, December 9, 2018 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Buna gravidute!!! (îmi e asa dor de burtica și de somnul de înainte de bebe, în curând vrem sa ne apucam de treaba )
Nastere usoara celor ce urmeaza sa î?i cunoasca minunile!!

Eu am întrat rar rar în ultimul timp, cu un bebe prematur e cam greu, facem terapie, acum am întrerupt deoarece m.am saturat sa scapam de o raceala ?i sa luam alta, pt ca italiencele sunt asa nesimtitite în cât duc copii cu febra.

Va las câteva poze cu Ale(nascuta la 28s cu 1.140g si 39cm) http://imgur.com/a/2t03NGp
MadaMadalyna
Scris: Sunday, December 9, 2018 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2017
Alle.p am citit povestea ta ?i mi se rupe sufletul, plang. Nu am fost activa ?i nu ?tiu ce ai de gând acum, iti spun sincer ca acei medici au gre?it cu siguran?a cu ceva. Prima mea fetita a murit în România, deoarece doctorii sunt atât de.... Încât nu ?tiu ce înseamna un prematur si cum trebuie tratat, de infec?iile la care sunt predispu?i nu mai zic. Te sfatuiesc sa nasti la Timi?oarei sau oricare alt spital, pt lini?tea ta.

Alessia e nascuta în Italia la un spital fara incubatoare, au transferat.o în roma de urgenta ?i acum e sanatoasa ?i neastâmparat, a avut hemoragie cerebrala de gradul 4 pe partea dreapta ?i de gradul 2 pe stanga ?i ce sa vezi, nu are probleme, am facut rnm ?i totul arata normal.
Imi pare rau ca ai trecut prin asa suferin?a, iti doresc sarcina usoara ?i multa sanatate!! ??
Alle.p
Scris: Sunday, December 9, 2018 9:55 PM
Nivel

Multumesc Mada,imi pare rau ca împarta?im aceiasi durere.
Vreau sa nasc la Timi?oara acum, înca nu am un plan bine pus la punct, dar il voi face cel mai probabil în perioada urmatoare morfologiei de trm2.
Acum nu pot decat sa am grija de mine si sa ma protejez cât de mult, si cel mai important sa ma rog, sa-L impor pe Dumnezeu sa nu-mi mai ia copiii si sa le dea sanatate si viata lunga alaturi de noi.
Feti?a ta este o dulcica si mai ales o adevarata luptatoare. Cineva acolo sus s-a rugat pt ea si va iubeste tare tarecoeur
Andreea06
Scris: Sunday, December 9, 2018 10:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MadaMadalyna wrote:
Buna gravidute!!! (îmi e asa dor de burtica ?i de somnul de înainte de bebe, în curând vrem sa ne apucam de treaba )
Nastere usoara celor ce urmeaza sa î?i cunoasca minunile!!

Eu am întrat rar rar în ultimul timp, cu un bebe prematur e cam greu, facem terapie, acum am întrerupt deoarece m.am saturat sa scapam de o raceala ?i sa luam alta, pt ca italiencele sunt asa nesimtitite în cât duc copii cu febra.

Va las câteva poze cu Ale(nascuta la 28s cu 1.140g si 39cm) http://imgur.com/a/2t03NGp

Heeey Mada, ma bucur sa mai aud de voi! Te mai asteptam la mamici cand ai timp :) si noi incercam pt o noua sarcina, sper sa reusim amandoua curand. La multi anisori micutei tale, e cu o zi mai mica decat Matti al meuhearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.