|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| GeorgianaB wrote:
Vai, Alle, ce frumooos, este o idee super si va fi o amintire faina peste ani !
Poza am gasit-o pe internet,dar ma gandesc sa o tiparesc si sa fac un mic jurnal de sarcina. Sa notez cand am avut testul pozitiv, prima eco, cand am aflat ca-i baie?el, alegerea numelui, primele mi?cari... |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Alle.p wrote: Poza am gasit-o pe internet,dar ma gandesc sa o tiparesc si sa fac un mic jurnal de sarcina. Sa notez cand am avut testul pozitiv, prima eco, cand am aflat ca-i baie?el, alegerea numelui, primele mi?cari...
O idee pe care si Patrick o va aprecia cu siguranta cand va fi mai mare |
| Irinan wrote: O idee pe care si Patrick o va aprecia cu siguranta cand va fi mai mare
Pana va fi el mare, imi va fi mie drag sa ma uit peste el. Acum am vazut ca i-am scris numele gre?it în ticker il corectez maine... |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Alle.p wrote:Pana va fi el mare, imi va fi mie drag sa ma uit peste el. Acum am vazut ca i-am scris numele gre?it în ticker il corectez maine... Alle, ce ciudat ca-i zici lui Patrick "curcubeul meu". Asa-mi alint eu de cateva zile fetita pentru ca am o multitudine de emotii in legatura cu ea. |
| Nela asta pt ca ei sunt curcubeul nostru, care vin dupa o perioada grea si o furtuna devastatare Alle.p attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Alle.p wrote:La voi a venit mosul? Ce dragut Uite cum am anuntat noi pe FB recent Bella_Tm attached the following image(s):
|
| Bella_Tm wrote:Ce dragut Uite cum am anuntat noi pe FB recent ce dragut tu l-ai facut? Eu am trimis poza aia ieri rudelor si nu s-a prins nimeni cand am avut si eu un moment de ”hai sa le spun...” |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Bella_Tm wrote:Ce dragut Uite cum am anuntat noi pe FB recent Vai !!!!! Cat de frumos !!!!!! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Alle.p wrote:ce dragut tu l-ai facut? Eu am trimis poza aia ieri rudelor si nu s-a prins nimeni cand am avut si eu un moment de ”hai sa le spun...” Da, noi doi l-am facut. Ne-am facut poza singuri si apoi am gasit ceva site ce ne-a permis sa adaugam text peste poza, cum am vrut noi |
| Foarte tare aveti imaginatie....noi stam mai prost la capitolul asta |
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Bella_Tm wrote:Ce dragut Uite cum am anuntat noi pe FB recent
Cat de fain, bravo, felicitari pentru idee !
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| Fetelor voi când a?i sim?it pentru prima data ca a mi?cat bebe, la câte saptamâni? Am în?eles ca fetele cu experienta( a doua sarcina), î?i dau seama mult mai repede. Eu de mâine intru in s16 ?i tot încerc sa-mi dau seama, dar inafara de ni?te dureri in puncte fixe pe care le am de la început, nu simt altceva |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella_Tm wrote:Ce dragut Uite cum am anuntat noi pe FB recent
SUPER.... cand ai termenul iubita? in martie am vazut, data? ca si eu am tot in martie,pe 25 is racita cobza, , nasul infundat,putina tuse..... sper sa ma mai lase ca sa merg sa mi fac analizele la sange si urina. tre sa stau vreo 2 ore pe acolo din cate am inteles , chestia cu glucoza.... bobita mea se tot misca ideea e ca eu eram obisnuita cu goluri de astea in stomac pe perioada cand am avut gaze la stomac hmmmmm nu mai sunt gaze propriu, e MINUNEA MEA Is deja in luna a 6 a , pe 19 mergem iara la control.... pffuuuuuuuuuu deja mi e frica de ce o sa ma astepte....la dureri ma refer dar cumva cumva tre sa tre peste , numai gandul ca ma va durea ore n sir...sper sa fie cat mai putin travaliul, mai ales ca , astazi logodnicul meu merge sa semneze actele pt casa. Am gasit o casa , cu 20.000 euro,ii de refacut normal dar ..... ii si distanta care nu prae imi da pace...35 km fata de Timisoara-i am spus si lui, sa nu cumva sa mi se inatmple ceva, mie sau bobitei mele,din cauza distantei ca il omor ca mana mea am ramas de acord sa nasc in apa, daca reusesc sa fac fata durerilor....hmmmm si daca chiar nu mai pot , voi iesi din apa si mi face epidurala\rahianestezie sau ce o fi -care eu as vrea as le evit pt ac ii acul ala intre inele si nici macar al meu, nu va fi cu mine ca cica , intr adevar el sufera cu inimina dar totusi, eu il stiam tare si mai ales ca a si facut armata la pompieri si Doamne ce na mai vazut pe acolo..... dar nu vrea....asta este,nu l pot obliga. la fel cum prima data, cand venisem din Italia si am simtit bobita ca se misca pe acolo si l am intrebat daca vrea as puna mana si el mi a zis ca nu.... , nu mi a picat bine deloc....si pt mine era o chestie noua ...ciudata si frumoasa in acealasi timp dar ....n a vrut.... OK-NICI NU O SA L ALS VREODATA SA MAI PUNA MANA-SERIOS VORBIND.oricum , nu se va mai intalni el cu cazuri de astea, e un moment unic in viata , si mai ales ca o as fie un bobo si atat ...dupa el asta este. cand o sa aiba regretele...nu va fi vina mea cu nimika.
sarcina usoara la toate care ne apropriem de marea intalnire cu minunuile noastre
|
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| yonica wrote:Fetelor voi când a?i sim?it pentru prima data ca a mi?cat bebe, la câte saptamâni? Am în?eles ca fetele cu experienta( a doua sarcina), î?i dau seama mult mai repede. Eu de mâine intru in s16 ?i tot încerc sa-mi dau seama, dar inafara de ni?te dureri in puncte fixe pe care le am de la început, nu simt altceva
depinde de fiecare corp in parte. la mine, daca nu gresesc , cred ca la 18-19 saptamani am reusit sa mi dau seama ca e bobita care se invarte pe acolo poate ca a fost si mai devreme si doar eu n am realizat ....booo....cine stie???? eu tot asteptam as simt ceva diferit , gen: fluturasul in stomac dar la mine a fost mai exact cum a zis si Bella parca, senzatia unui pestisor care se zbatea oarecum pe uscat gol de aer in stomac...a fost un moment unic si inexplicabil de frumos, inclusiv acuma, cand ne apuca as facem tumbe\gimnastica\ioga sau ce o fi facand pe acolo..... mi se pareau gaze la stomac dar e bobita mea. NU te preopcupa daca o sa o simti o zi si dupa aia cateva zile n o sa mai simti-asta mi a zis si gine a mea,sa nu mi fac probleme ca o sa simt dupa aceea si din ce in ce mai tare... asa este-o confirm. sarcina usoara in continuare |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Bella ce poza si ce idee faina! M-am amuzat. Si eu am facut o poza cand aveam cam 20 de saptamani si am vrut sa anunt cu ea pe facebook. Apoi am zis sa treaca morfologia, apoi am mai asteptat si acum ar trebui sa o refac probabil ca deja burtica e muuult mai mare. Incerc sa o atasez yonica eu sunt la a 2-a sarcina. De pe la 14 saptamani am tot urmarit si parca simteam ceva dar nu eram sigura daca sunt gaze sau e bebe si pana pe la 18 sapt tot asa am tinut-o. Apoi de cand am inceput sa o simt ca lumea nu s-a mai oprit ivoreth attached the following image(s):
|
|
|