|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Alle.p wrote::)) eu nu am putut manca pui pana dupa 2-3 luni dupa ce am nascut Acum probabil va fi la fel, ca nu-mi trebuie nici sa-l vad Atat in prima sarcina cat si acum, in prima parte inclin spre alimente sarate/acre, iar spre sfarsite spre dulce. Si eu sunt mare amatoare de dulciuri in mod normal, dar acum as da ciocolata pe pufuleti
Asa si eu cu sarat si acru.. si acum prefer saratul si acru in locul dulciurilor.. mama cat a fost insarcinata cu mine, bea cate 2 lt de bors pe zi... Iar eu ador borsul ala facut in casa, l as bea ca pe apa |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Multumesc dragelor Andreea ce faina e burtica, un rotund perfect La mine au inceput greturile parca din sapt 7-8 si m-au tinut pana in sapt 17. In fiecare dimineata incercam sa vomit dar nu aveam ce iar restul zilei eram ok (cu exceptie vreo 3-4 zile cand mi-a fost rau de dimineata pana seara). Si in primele saptamani mai aveam din cand in cand ceva crampe ca la ciclu. In perioada aia am slabit 2 kg ca nu aveam pofta de mancare, carnea, de orice fel, abia o gustam si mirosul de oua prajite imi face rau. Acum as manca orice, mai ales dulciuri si tot am pofta de cartofi stiu ca nu sunt sanatosi dar nu am ce face :))) i-am mancat prajiti, fierti, pireu, in cuptor chiar si cruzi cateva felii |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 153
| Bella ,Andreea sunte?i ni?te gravidute fff frumoase!!!! Sarcina u?oara ?i fara probleme în continuare!!! Raluk , nu te speria ,cu primul bebe nici eu n am avut simptome de gravida, iar acum am de toate în afara de varsaturi,deci stai cumintica,si totul o sa fie bine ,hai ca poate acum cu luna decembrie, cu atâtea sarbatori poate te detasezi pu?in, te vad fff încordata si nu i face bine lu bebe,stiu ca nu se pot controla ,dar sper doar ca acum sa ti treaca timpul altfel si sa nu te mai ingrijorezi pentru orice detaliu,ca sa stea si bebe mai relaxat la tine în burtica |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| MaryFlor wrote:Bella ,Andreea sunte?i ni?te gravidute fff frumoase!!!! Sarcina u?oara ?i fara probleme în continuare!!! Raluk , nu te speria ,cu primul bebe nici eu n am avut simptome de gravida, iar acum am de toate în afara de varsaturi,deci stai cumintica,si totul o sa fie bine ,hai ca poate acum cu luna decembrie, cu atâtea sarbatori poate te detasezi pu?in, te vad fff încordata si nu i face bine lu bebe,stiu ca nu se pot controla ,dar sper doar ca acum sa ti treaca timpul altfel si sa nu te mai ingrijorezi pentru orice detaliu,ca sa stea si bebe mai relaxat la tine în burtica nu sunt incordata dar nici relaxata 100% nu pot fi. Nu mai sunt nici cea mai tinerica, mai am si doua iedute mici care ma solicita destul de mult. Le ridic mereu in brate, dorm fractionat,ma voi intoarce la job in ianuarie care e fff solicitant,sunt la a3a sarcina dupa 2 ceza e normal sa imi fac oaresce griji.Cred ca pana nu se naste si va fi totul bine nu voi putea fii zen 100% |
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| RalukM wrote:Hello, fetelor la voi la cate sapt au inceput greturile? Eu nu am nici un simptom de sarcina.. Tot compar cu sarcinile trecute. La prima am avut o sapt stari de ameteala dar light si ma dureau sanii, la a doua mi a fost rau cam 2s dar nu am vomitat.. Acum nu am nimic nimic, doar ca dorm lemn Sunt si care nu au avut nici un simptom specific sarcinii? La mine au început din saptamana 7 si au fost cu stare de voma direct. Si au tot ?inut pâna pe la 16 saptamani. |
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| delia.c.yaya wrote:
Asa si eu. Pui abia cam dupa 2 luni dupa ce am nascut am putut sa mananc. Dar ce are puiul de multe gravidute nul accepta?!
nu cred ca e la toata lumea la fel. eu una , pot sa mananc pui , nu i ca am ceva contra sunt la Petrosani acuma. tocmai ce am fost la tati meu . bobita mea are activitate foarte multa asta banuiesc ca i bine. daca n am mai fost graviduza niciodat, mi se pare ciudat sa simt toata ziua burtica.... la inceput credeam ca sunt gaze la stomac dar e minunea mea care se misca |
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Fetele eu cred ca am eliminat dopul . E ceva gelatinos cam 1 cm incolor cu striuri albe. E ca o secre?ie mai abundenta..?ti?i daca se mai formeaza altul având în vedere varsta sarcinii? E posibil? |
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Eu asa stiu, ca se reface dopul.. Poate e doar o secretie mai abundenta. Stiu ca de obicei sunt striuri cu sange la dop.. Ar trebui sa anunti doctorul, totusi.. Iti tin pumnii sa mai stea bebe cumintel.. |
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Medusa, Eu stiu ca de cand începi sa elimini din dop, poate dura si 2 saptamani pana la declan?area travaliului. Dar ar putea fi si doar o secrete. Ai putea merge pana la urgente sa verifice daca se deschide colul. Sper sa mai stea bebe macar 2 saptamani in burtica. Sa ne dai de veste |
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| medusa wrote:Fetele eu cred ca am eliminat dopul . E ceva gelatinos cam 1 cm incolor cu striuri albe. E ca o secre?ie mai abundenta..?ti?i daca se mai formeaza altul având în vedere varsta sarcinii? E posibil?
?i eu acum câteva zile am avut asa o chestie albicioasa ?i gelatinoasa cât o boaba de mazare, dar de atunci doar secre?ii pu?in mai abundente. ?tiu ca dureaza ?i 2-3 saptamâni pana sa nasti, mai ales daca nu are firicele de sânge sau sa fie mai rozalie secre?ia. Eu merg saptamâna care vine la dr ?i îl întreb, dar ma gândesc ca oricum ?i d a ca am început sa elimin din dop, dr nu are ce sa-mi faca, doar nu o sa îmi puna altul în loc Te în?eleg, ca ?i eu eram ini?ial u?or speriata, dar am zis sa vad ce se mai întâmpla timp de 24h ?i când am vazut ca e ok, m-am calmat. Mi-e oricum mi-a zis dr ca daca e sa mi se declasenze travaliul de acum asta e, dam înainte, nu se mai intervine ca sa mai amânam. Stai lini?tita, o sa fie bine! E clar semn ca organismul încet încet se pregate?te. |
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Mul?umesc de raspunsuri ?i eu am saptamana viitoare control ..doar ce am fost pe 27 ?i era ok..sper sa mai stea bebelu?a mea. Vroiam sa va mai întreb cum sta?i voi cu somnul caci eu dorm fara sa mai aud sau simt ceva..dorm bu?tean , ma trezesc diminea?a ?i a?tept mi?carile bebelu?ei. Ma a?teptam sa nu pot sa dorm..de exemplu sormea spunea ca ea in trm 3 dormea numai în fund. |
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| RalukM wrote: nu sunt incordata dar nici relaxata 100% nu pot fi. Nu mai sunt nici cea mai tinerica, mai am si doua iedute mici care ma solicita destul de mult. Le ridic mereu in brate, dorm fractionat,ma voi intoarce la job in ianuarie care e fff solicitant,sunt la a3a sarcina dupa 2 ceza e normal sa imi fac oaresce griji.Cred ca pana nu se naste si va fi totul bine nu voi putea fii zen 100%
Felicitari RalukM, chiar ma uitam ca nu mai cunosteam pe nimeni...si te-am vazut pe tine din generatia noastra!! Sarcini usoare burtici !! |
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Atunci considera-te norocoasa si odihne?te te cât de mult. Eu am avut insomnii toata sarcina, iar acum la fel. Ma foiesc toata noaptea si ma trezesc de cel putin 3 ori.De pe la 30s a trebuit sa iau si antiacid si sa dorm mai ridicata, ca altfel imi venea acid pe gât în somn. Pt mine prevad astfel de nop?i pt cel putin 2 ani de acum |
|
| AndreeaCD wrote:?i eu acum câteva zile am avut asa o chestie albicioasa ?i gelatinoasa cât o boaba de mazare, dar de atunci doar secre?ii pu?in mai abundente. ?tiu ca dureaza ?i 2-3 saptamâni pana sa nasti, mai ales daca nu are firicele de sânge sau sa fie mai rozalie secre?ia. Eu merg saptamâna care vine la dr ?i îl întreb, dar ma gândesc ca oricum ?i d a ca am început sa elimin din dop, dr nu are ce sa-mi faca, doar nu o sa îmi puna altul în loc Te în?eleg, ca ?i eu eram ini?ial u?or speriata, dar am zis sa vad ce se mai întâmpla timp de 24h ?i când am vazut ca e ok, m-am calmat. Mi-e oricum mi-a zis dr ca daca e sa mi se declasenze travaliul de acum asta e, dam înainte, nu se mai intervine ca sa mai amânam. Stai lini?tita, o sa fie bine! E clar semn ca organismul încet încet se pregate?te. Perfect de acord Andreea. Eu aveam o treaba cu lungimea ciclului si dr mi-a zis ca e 3.7 dar a zis ca si 2 daca era tot normal era. Iar în rest, de acum vreo 2 consulta?ii tot imi zice ca daca apare ceva sa il sun. Si inainte zicea dar nu insista asa. Deci clar ca daca e sa fie de acum nu are el ce ne face. |
|
| medusa wrote:Mul?umesc de raspunsuri ?i eu am saptamana viitoare control ..doar ce am fost pe 27 ?i era ok..sper sa mai stea bebelu?a mea. Vroiam sa va mai întreb cum sta?i voi cu somnul caci eu dorm fara sa mai aud sau simt ceva..dorm bu?tean , ma trezesc diminea?a ?i a?tept mi?carile bebelu?ei. Ma a?teptam sa nu pot sa dorm..de exemplu sormea spunea ca ea in trm 3 dormea numai în fund. Medusa eu adorm fara sa imi dau seama începând cu ora 22:30. Stau așa la tv si ma ia somnul. De dormit dorm fara perna înalta ?i pot doar pe par?i. Ma trezesc cam de 2-3 ori pe noapte sa merg la baie. Bebelina nu ma trezeste dar se poate ca nici eu sa nu o simt ca la un moment dat so?ul zicea ca eu dormeam si ea misca de mama focului. Ce e drept nu love?te tare si nu a lovit niciodata tare si cred ca nici loc nu mai are. Uneori adorm mai greu ca fix atunci se trezeste si ea si are ora de sport :). Sau nu ma mai ia somnul ca imi mai vine cate un gând... Dar in general dorm. |
|
|