Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ratonita
Scris: Monday, November 26, 2018 7:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/26/2018
RalukM wrote:

Cate saptamâni ai? Eu am emotii mari pana in decembrie:)) ai ramas gravida in urma stimularii cu closty?

Raluk, eu am ramas în urma stimularii cu Closty dar in acelasi timp am încheiat si tratamentul pt prolactina crescuta si scazusera si valorile prolactinei. Iar luna aceea am avut asa multi foliculi de la un moment dat dr a zis ca daca vrem sa zicem pas o luna ca sunt sanse chiar si de tripleti la cati foliculi sunt.
Dar noi am mers mai departe si Doamne Doamne a pus acolo doar un sufletel pe care speram sa il tine in brate peste vreo 3 saptamani.
diana.ng
Scris: Monday, November 26, 2018 9:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Felicitari RalukM si bine ai venit! te am citit la aspirici si esti o curajoasa! sarcina usoara si sa se prinda bebe bine acolo! majoreta majoreta
Ratonita
Scris: Monday, November 26, 2018 9:35 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Înseamna ca am trecut pe lânga tine la ie?ire ras eu am întrat la 13:15 miercuri :001014: Exact la fel mi-a zis ?i mie, ca în saptamâna 39,daca e totul ok la 39 fara o zi, adica 17,tot ca sa fiu de Craciun acasa. Sincer nici eu nu ?tiu cum ma mai simt.... Ma dor soldurile noaptea ?i ma rasucesc greu în somn, ziua oricum ma dor ligamentele ?i spatele ?i abia ma misc ?i respir greu. Uneori când e super agitata nu îmi gasesc nici o pozitie ?i am senza?ia ca îmi iese prin vezica sau în ce s-o mai împinge ea, ca acum, m-a trezit cu totul ras Dar în rest sunt ok. Vorba dr nu mai e mult. Tu cum e?ti?

Andreea eu, multumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Sunt si neplaceri ce-i drept dar nu le bag asa tare in seama. Am usoare episoade de reflux, mi-au aparut de mai bine de o luna hemoroizi dar nu sangereaza si nici nu ma dor. Greu respir si eu si am o senzatie de usturime intre sani si burtica, fix pe linia sutienului. Initial am dat vina pe sutien si am crezut ca sunt iritata, dar si asta tot de vreo luna o am si fie ca port sau nu sutien tot apare senzatia neplacuta. Contractii false sunt destule, dar eu le am de prin saptamana 19. In rest, ma odihnesc bine noaptea, nici la baie nu merg exagerat de des. Noaptea cam de 3 ori si ziua oarecum normal. Am vazut la un moment dat ca vorbeati despre bagaj - eu fix in seara asta l-am pus in troller. Era adunat intr-un loc dar am zis sa fie acolo ca cine stie. Acum sunt si racita si atat am mai stranutat si tusit ca mi-e ca o imping si pe bebelina :). Doctorul imi zice si mie ca am colul de 3.7 si inchis dar parca poti sti ce planuri are Dumnezeu? Imi da o stare de siguranta faptul ca dl dr a zis sa il sun indiferent de ora daca apar urgente si el e atat de relax cand imi zice ca nu o sa nasc pana la operatie incat si pe mine m-a facut sa fiu asa relaxata de ma mir si eu cum de nu mi-am facut bagajul pana acum. Eu pe 30 merg sa imi iau analize. Tinem legatura, si poate ne cunoastem la spital, poate suntem internate in aceeasi perioada.
Ratonita
Scris: Monday, November 26, 2018 9:40 PM
Nivel

Nela wrote:
Ratonita, Andreea, mai aveti atat de putin !!!! Cred ca va incearca atatea emotii ! Sanatate in continuare, in curand bebelusii vor fi la pieptul vostru.

Nela, multumim ca te gandesti la noi. Nici nu stiu ce sa zic de emotii... parca asa amestecat... Incerc sa nu ma gandesc prea mult ca daca ma gandesc apoi nu mai am somn si sunt agitata. Ma ajuta sa imi iau gandul ca inca mai diverse de pregatit pt bebelina si faptul ca sunt inca foarte activa, ma misc mult, sofez... Dar cu cat se apropie cu atat ma iau emotiile.
Ratonita
Scris: Monday, November 26, 2018 9:43 PM
Nivel

NADIRA wrote:
Salutare burtici,
Eu am avut morfologia trim 3 azi, totul e bine doar ca bb e cam grasan, 3140 g la 35 sapt si 4 zi le, ma cam sperie greutatea lui, abia astept sa vad medicul sapt viitoare! Ratonita si Andreea, voi ati facut morfologia trim 3?
Nicole, ai dreptate, se apropie cu pasi rapizi, parca nu mi vine sa cred!!!Cheek Kiss
Week-end placut si va pupic!!!

Buna Nadira. Nici eu nu am facut morfologia de trim 3. Tot la recomandarea medicului care o ia de baza pe cea de trim 2. Bebelina mea 35 de saptamani avea 2600 gr. Eu parca as vrea sa fie ceva mai dolofana, sa am pe ce une mana! Dar eu trebuie sa fac cezariana. Iar tu, chiar daca nasti natural, esti avantajata de sistemul sanitar care cred ca e super acolo unde esti tu. Si vorba Andreei, nu intotdeauna eco are precizie 100%. Sarcina usoara in continuare si nastere usoara! Te imbratisez!
AndreeaCD
Scris: Monday, November 26, 2018 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Ratonita wrote:

Andreea eu, multumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Sunt si neplaceri ce-i drept dar nu le bag asa tare in seama. Am usoare episoade de reflux, mi-au aparut de mai bine de o luna hemoroizi dar nu sangereaza si nici nu ma dor. Greu respir si eu si am o senzatie de usturime intre sani si burtica, fix pe linia sutienului. Initial am dat vina pe sutien si am crezut ca sunt iritata, dar si asta tot de vreo luna o am si fie ca port sau nu sutien tot apare senzatia neplacuta. Contractii false sunt destule, dar eu le am de prin saptamana 19. In rest, ma odihnesc bine noaptea, nici la baie nu merg exagerat de des. Noaptea cam de 3 ori si ziua oarecum normal. Am vazut la un moment dat ca vorbeati despre bagaj - eu fix in seara asta l-am pus in troller. Era adunat intr-un loc dar am zis sa fie acolo ca cine stie. Acum sunt si racita si atat am mai stranutat si tusit ca mi-e ca o imping si pe bebelina :). Doctorul imi zice si mie ca am colul de 3.7 si inchis dar parca poti sti ce planuri are Dumnezeu? Imi da o stare de siguranta faptul ca dl dr a zis sa il sun indiferent de ora daca apar urgente si el e atat de relax cand imi zice ca nu o sa nasc pana la operatie incat si pe mine m-a facut sa fiu asa relaxata de ma mir si eu cum de nu mi-am facut bagajul pana acum. Eu pe 30 merg sa imi iau analize. Tinem legatura, si poate ne cunoastem la spital, poate suntem internate in aceeasi perioada.

Ma bucur ca e?ti bine ?i ca nu resim?i asa mare disconfort. Cat despre raceala, știu cum e... Dar cu ceaiuri și inhalații trece. Eu am zile ?i zile, acum ca am facut ?i întinderea de mu?chi la ceafa ?i nu am avut are mobilitate nu prea m-am mai concentrat pe disconfortul sarcinii. Dar încep sa îl resimt acum pu?in.... Am avut si o zi agitata, sotul e la Bucure?ti ?i s-a sim?it rau, s-a dus ?i la spital. Concluzia e ca e foarte obosit ?i stresat ?i a facut ?i un atac de panica, chiar nu e în apele lui ?i stau ?i eu stresata... Scuze, am deviat :)
Da, ?i eu sper sa ajungem cu bine la termen si sa nu ne faca surprize bebelina. De aia nici nu îmi vine sa fac bagajul, ca ma iau emo?iile ?i mai tare ras ?i pe mine ma relaxeaza dl dr, dar la piticii mei ar trebui sa ma vada saptamânal ca sa fiu Zen 100% hohot
Te pup ?i poate ne nimerim în acela?i timp cu na?terea pupici
NADIRA
Scris: Monday, November 26, 2018 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2017
Ratonita wrote:

Buna Nadira. Nici eu nu am facut morfologia de trim 3. Tot la recomandarea medicului care o ia de baza pe cea de trim 2. Bebelina mea 35 de saptamani avea 2600 gr. Eu parca as vrea sa fie ceva mai dolofana, sa am pe ce une mana! Dar eu trebuie sa fac cezariana. Iar tu, chiar daca nasti natural, esti avantajata de sistemul sanitar care cred ca e super acolo unde esti tu. Si vorba Andreei, nu intotdeauna eco are precizie 100%. Sarcina usoara in continuare si nastere usoara! Te imbratisez!

Iubita, ai dreptate, ma avantajaza sistemul la modul ça totul este gratuit, medicii si mai ales asistentele sunt extraordinari, nu mai vb de curatenie, mancare, camera de spital.
Dar pt ca exista si un dar, timpul la urgenta este fff lung, nu se face cezariana la cerere, deci avantaje si dezavantaje.
A fost dificila prima nastere, epidurala nu prea a functionat si avand deja o idee de ce ma astepta sunt un pic speriata si de greutatea bebelului pt ca eu sunt mica in bazin si nu stiu pe unde o sa-l scot.ras
Sper sa am epidurala!!
Sarcina usoara si tie, te pupic dulce!
Bella_Tm
Scris: Tuesday, November 27, 2018 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Fetelor voi cam cate kg ati luat in sarcina? Eu am inceput cu 74kg, dupa trimestrul 1 aveam 72 si acum am 76. Oare o fi prea putin pana acum? Oare totul e in regula? Ca stiu si alte persoane care deja pana in sapt in care sunt acum aveau mult mai multe kg...ras
Nela
Scris: Tuesday, November 27, 2018 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Bella_Tm wrote:
Fetelor voi cam cate kg ati luat in sarcina? Eu am inceput cu 74kg, dupa trimestrul 1 aveam 72 si acum am 76. Oare o fi prea putin pana acum? Oare totul e in regula? Ca stiu si alte persoane care deja pana in sapt in care sunt acum aveau mult mai multe kg...ras

Eu zic sa te bucuri de chestia asta. Daca bebe e bine, totul e bine. Cum sa te ingrijorezi ca ai pus prea putine kg ? :P Nu vreau sa-ti spun de cate kg am pus eu, dar stii ca fiecare organism e diferit si chestia asta depinde de alti factori, asa ca....fara griji. newclap
Alle.p
Scris: Tuesday, November 27, 2018 10:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Ale, daca bebe e bine, nu te ingrijora in priviinta kg. Eu cu Alex, pana in saptamana 28 am luat doar 4kg si tot ziceam ca am burta mica, ca e prea putin, iar apoi am inceput sa pun constant, 1 kg/saptamana, fara a manca mai mult.La 35s aveam deja +12-13kg. Daca ajungeam la termen, probabil mai puneam putin. Totusi nu se vedeau toate acele kg, iar cand am iesit din spital aveam -5kg, apoi intr-o luna am dat jos tot ce pusesem.
Acum am deja +2kg. Ma astept sa pun mai mult in aceasta sarcina, sau poate doar am avut un avans mai rapidLol
Bella_Tm
Scris: Tuesday, November 27, 2018 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
Bun fetelor, atunci e ok. Sunt convinsa ca voi mai pune ceva kg pt ca mi se pare ca am o foame de lup acum Lol dar ma gandeam ca poate e un nr minim de kg care ar trebui acumulate Hilar Burtica e destul de marisoara oricum Love
Voi ce faceti? cum va mai simtiti?
Alle.p
Scris: Tuesday, November 27, 2018 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Eu sunt binisor. Am stari de greata si ameteala tot mai rar si de intensitate mai redusa, am inceput sa-l simt pe bebeLove , dar inca am probleme digestive. Ieri iar am avut dureri mari de burta si spate din cauza asta, dar macar acum stiu de la ce sunt si nu ma mai panichez. Cred ca am colon iritabil sau hemoroizii sunt de vina, pt ca chiar daca nu am scaun tare, tot imi este greu sa il eliminpale Vedem ce zice medicul luni la control, abia astept sa-mi fad flacaulcoeur
Irinan
Scris: Tuesday, November 27, 2018 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
MaryFlor wrote:
Salut fete,scuze ca n am mai scris ,Dar am trecut prin atâtea stari zilele astea ,Dar spre fericirea mea si a so?ului bebe e unde trebuie ,i am auzit si inimioara ,acum sa avem grija sa stea cuminte în burtica !!!! Mi a dublat doza de progesteron si concentratia de aspenter ,în rest bebe SA CRESCA MARE SI SA STEA LA CALDURICA
Felicitari tuturor care v au ie?it analizele bine ,sarcina usoara in continuare si mai ales dance celor care mai ave?i putin si o sa puteti sa i ?ine?i în brate tot binele din lume si multa sanatate!!!!
Raluk eu d abia te astept am cam fi în acea?i perioada sa na?tem, cu voia lui Dumnezeu ne ?inem de urat pâna la termen, deja ma speriasem ca nu sunt decât eu cu sarcina a?a mica, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine în decembrie majoreta majoreta majoreta

Ma bucur pt tine ca e totul bine si sarcina usoara mai departe
LAURA0202
Scris: Tuesday, November 27, 2018 3:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Bella_Tm wrote:

Cheek Kiss Diferenta e de organim. noi doua , avem o saptamana diferenta la sarcina. eu, am inceput cu 74 dar sunt micuta de statura....nu ca tine ....ca esti mai inalta ca mine iubita DistanceKiss si la control aveam 80 kg. am luat 6 kg pana acuma. doctorul ce spune? poate ca e ok-habar n am .
pupici si sarcina usoara in contnuare Gossip
GeorgianaB
Scris: Tuesday, November 27, 2018 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
NADIRA wrote:

Iubita, ai dreptate, ma avantajaza sistemul la modul ça totul este gratuit, medicii si mai ales asistentele sunt extraordinari, nu mai vb de curatenie, mancare, camera de spital.
Dar pt ca exista si un dar, timpul la urgenta este fff lung, nu se face cezariana la cerere, deci avantaje si dezavantaje.
A fost dificila prima nastere, epidurala nu prea a functionat si avand deja o idee de ce ma astepta sunt un pic speriata si de greutatea bebelului pt ca eu sunt mica in bazin si nu stiu pe unde o sa-l scot.ras
Sper sa am epidurala!!
Sarcina usoara si tie, te pupic dulce!

Nadira, si eu sunt mica in bazin si am nascut natural un bebe de 3540, nici eu nu stiu cum dar s-a putut, am ramas masca atunci cand l-a scos :D
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.