Gravidutele noastre dragi - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreeaCD
Scris: Friday, November 23, 2018 11:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
GeorgianaB wrote:

Andreea, ce repede a trecut timpul, mai ai putin. Posibil sa ti se para ca va trece mai greu timpul acum pe ultima suta de metri. Imi aduc aminte de disconfort, nu puteam sta nici in pat, nu aveam stare, nu vedeam de burta pt ca era numai burta de mine :)))
Sfatul meu catre voi fetelor care mai aveti putin pana la nastere este sa va odihniti mult, bucurati/va de independenta de acum.
Va tin pumnii tuturor si sa aud numai de bine computerlove

Da, a trecut super repede! Da, e mare disconfortul, mai ales ca sta cu capul pe vezica ?i picioru?ele în coaste sau pe fiere ?i când se întinde efectiv mi se taie respira?ia uneori sau îmi vine sa vars:)). Vorba ta nu vad nimic de burta, iar piciorul meu stâng sufera pentru ca doar pe stanga pot dormi ?i ma doare de amor?it ce e :)) macar somn am, dorm mai mult chiar ?i la amiaza..
Multumim de urari si voua multa sanatate ?i nop?i lini?tite! coeur
AndreeaCD
Scris: Friday, November 23, 2018 11:11 PM
Nivel

Nela wrote:
Ratonita, Andreea, mai aveti atat de putin !!!! Cred ca va incearca atatea emotii ! Sanatate in continuare, in curand bebelusii vor fi la pieptul vostru.

Multumesc mult, Nela! Sunt emo?ii clar, dar încerc sa nu intru în panica, ma gândesc ca mai e pu?in ?i îmi vad buburuza! computerlove
Sarcina usoara si tie ?i multa sanatate!
NADIRA
Scris: Saturday, November 24, 2018 3:39 AM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2017
Salutare burtici,
Eu am avut morfologia trim 3 azi, totul e bine doar ca bb e cam grasan, 3140 g la 35 sapt si 4 zi le, ma cam sperie greutatea lui, abia astept sa vad medicul sapt viitoare! Ratonita si Andreea, voi ati facut morfologia trim 3?
Nicole, ai dreptate, se apropie cu pasi rapizi, parca nu mi vine sa cred!!!Cheek Kiss
Week-end placut si va pupic!!!
AndreeaCD
Scris: Saturday, November 24, 2018 3:46 AM
Nivel

NADIRA wrote:
Salutare burtici,
Eu am avut morfologia trim 3 azi, totul e bine doar ca bb e cam grasan, 3140 g la 35 sapt si 4 zi le, ma cam sperie greutatea lui, abia astept sa vad medicul sapt viitoare! Ratonita si Andreea, voi ati facut morfologia trim 3?
Nicole, ai dreptate, se apropie cu pasi rapizi, parca nu mi vine sa cred!!!Cheek Kiss
Week-end placut si va pupic!!!

Buna Nadira! Eu nu am facut morfo 3. Dr a zis ca atata timp cat morfo 2 a iesit ok ?i eco nu e nimic care sa para dubios, nu are rost sa fac.
Tu cum e?ti? Nu cred ca ar trebui sa te îngrijoreze greutatea, oricum e estimativa cu o eroare de +/- 200gr. Important e sa fi?i amândoi sanato?i. Te pup ?i ai grija de tine! pupici
NADIRA
Scris: Saturday, November 24, 2018 2:10 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Buna Nadira! Eu nu am facut morfo 3. Dr a zis ca atata timp cat morfo 2 a iesit ok ?i eco nu e nimic care sa para dubios, nu are rost sa fac.
Tu cum e?ti? Nu cred ca ar trebui sa te îngrijoreze greutatea, oricum e estimativa cu o eroare de +/- 200gr. Important e sa fi?i amândoi sanato?i. Te pup ?i ai grija de tine! pupici

Salut Andreea,eu am insistat la morfo 3 , si mie imi zisese la fel, in plus aici este gratuita.
Ma simt fff bine, geanta lui bebe aproape gata, pt mine nu am pregatat nimic,
Acum imi este un pic teama de greutate pt ca nasc natural, au zis ca o sa aiba peste 4 kg, sapt viitoare ma intalnesc cu medicul.
Tu ti ai pregatit bagajul?
Cheek Kiss
AndreeaCD
Scris: Saturday, November 24, 2018 3:38 PM
Nivel

NADIRA wrote:

Salut Andreea,eu am insistat la morfo 3 , si mie imi zisese la fel, in plus aici este gratuita.
Acum imi este un pic teama de greutate pt ca nasc natural, au zis ca o sa aiba peste 4 kg, sapt viitoare ma intalnesc cu medicul.
Cheek Kiss

Eu nu am pregatit geanta. Adica am cumparat tot ce îmi trebuie, dar nu am facut ?i bagajul. Ai mei stau la 5 minute de spital, plus ca pt bebe nu îmi trebuie decât scutece, servetele umede ?i crema de fundulet. Eu oricum nasc prin cezariana ?i miercuri la control mi-a zis ca am colul de 3 cm ?i închis ?i ca nu ar trebui sa avem surprize pana la cezariana. Ma gândesc ca în caz de ceva fiind aproape nu-mi ia mult sa le pun într-un rucsac ?i în caz ca uit ceva, îmi aduc sotul sau mama.
Nu-?i fa griji, sunt convinsa ca va fi bine na?terea naturala la tine. Important e sa fii Zen ?i sa colaborezi cu indica?iile medicului!pupici
Irinan
Scris: Sunday, November 25, 2018 8:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
NADIRA wrote:

Cheek Kiss

Buna. Eu am 2 copii mascuti natural. Fetita de 3.800 si baietelelul de 4.050.. stai linistita ca nu e neaparat sa fie nasterea mai grea doar pt ca e mai mare.. important e sa ai un medic priceput sa te asiste si comunicarea medic pacient.. nastere usoara
AndreeaCD
Scris: Sunday, November 25, 2018 8:49 AM
Nivel

Buna diminea?a, fetelor! Am o problema... De dimineata mi-am sucit gatul ?i ma doare de nu mai pot dupa ceafa. Nu pot sa îmi misc capul prea mult ?i nici sa pun mana sa masez nu prea pot, efectiv îmi vine sa urlu de durere. Am luat un paracetamol dar nu simt mare diferen?a... ?ti?i cumva daca ma pot da cu vreun unguent ceva? plans
Alle.p
Scris: Sunday, November 25, 2018 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Andreea, imi pare rau...eu stiu ca acele creme antiinflamatoare nu sunt recomandate în sarcina, dar poti întreba la farmacie. Încearca cu putina gheata sau cu compresie calde, poate una din ele te ajutaBuddy1
RalukM
Scris: Sunday, November 25, 2018 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
AndreeaCD wrote:
Buna diminea?a, fetelor! Am o problema... De dimineata mi-am sucit gatul ?i ma doare de nu mai pot dupa ceafa. Nu pot sa îmi misc capul prea mult ?i nici sa pun mana sa masez nu prea pot, efectiv îmi vine sa urlu de durere. Am luat un paracetamol dar nu simt mare diferen?a... ?ti?i cumva daca ma pot da cu vreun unguent ceva? plans

Masaj cu ulei cald, pune sare grunjoasa intr o soseta incalzeste o bine si pune o pe locul dureros.
AndreeaCD
Scris: Sunday, November 25, 2018 1:29 PM
Nivel

Mul?umesc mult, fetelor! O sa încerc. Pana acum doar am dat cu ni?te crema de arnica, dar nu s-a schimbat mai nimic. Sper sa ma mai lase daca pun sare.
NADIRA
Scris: Sunday, November 25, 2018 3:40 PM
Nivel

Irinan wrote:

Buna. Eu am 2 copii mascuti natural. Fetita de 3.800 si baietelelul de 4.050.. stai linistita ca nu e neaparat sa fie nasterea mai grea doar pt ca e mai mare.. important e sa ai un medic priceput sa te asiste si comunicarea medic pacient.. nastere usoara

Salutare Irina,
Si eu am un baietel pe care l am nascut natural, 3160 g , nasterea a fost ffff dificila, 24 h travaliu si acum stiind ca o sa fie bb si mai grasun sunt un pic speriata de nastere.
Incerc sa nu ma gandesc dar se aproprie, maine fac 36 sapt.
LAURA0202
Scris: Sunday, November 25, 2018 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Nela wrote:
Azi am facut testul de toleranta la glucoza. Mi-era teama de faptul ca n-o sa pot bea glucoza aceea, dar s-a dovedit a avea un gust cu mult mai putin dulce fata de ce ma asteptam. Deci, daca aveti de facut vreuna testul asta sa nu va fie frica de faptul ca poate nu o sa puteti inghitit apa aceea. Bine, pe mine m-a ajutat si faptul ca sunt genul care mananca dulciuri mai mereu. Mai rea a fost asteptarea intre recoltari.
Pupici, sa aveti un sfarsit de saptamana frumos !

Cheek Kiss Mi a zis dr mea, ca intre 5-12.12 sa fac analize, mi a dat listuta si mi a atras atentia de faza cu ras ala de glucoza, si ca o sa fie foarte dulce si ca m ar afatui sa mi iau cu mine o lamaie NuImiPasa . numai cand aud lamaie mi se strange toata gura si i am zis ca nu , multumesc. ras explicandu i reactia mea la lamaie hohot
Si eu mananc dulciuri, asa ca ....nu cred ca o sa mi se faca rau ras
LAURA0202
Scris: Sunday, November 25, 2018 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Florentinna wrote:
Ale felicitari pe baietel, sa fie cuminte pana la termen si sa creasca mare.
Laura ma bucur ca totul e ok la morfo.
Fetele care sunt aproape de termen ma bucur ca totul e ok cu bebei, o sa aveti sarbatori minunate cu piticii in brate coeur
Eu azi am fost la control, asa greu a trecut parca timpul de la morfo 2 pana la controlul asta.... bebelina tot in urma cu o saptaman e dar medicul m-a spus ca nu sunt motive de ingrijorare, are un kilogram deja, cred ca o fi micuta si pufoasahohot
Urmatorul control il am peste doua saptamani cand o sa intru si in prenatal. Abia asteptmajoreta
Sarcina usoara tuturor burticilor.

Multumesc de gand. si eu sunt in al 19 lea cer yes cand stiu ca bobita mea e bine .... mai ales ca , activitate are destula si foarte de cand ii vine cheful .... yes
valicutza
Scris: Monday, November 26, 2018 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Nela wrote:
Azi am facut testul de toleranta la glucoza. Mi-era teama de faptul ca n-o sa pot bea glucoza aceea, dar s-a dovedit a avea un gust cu mult mai putin dulce fata de ce ma asteptam. Deci, daca aveti de facut vreuna testul asta sa nu va fie frica de faptul ca poate nu o sa puteti inghitit apa aceea. Bine, pe mine m-a ajutat si faptul ca sunt genul care mananca dulciuri mai mereu. Mai rea a fost asteptarea intre recoltari.
Pupici, sa aveti un sfarsit de saptamana frumos !

Se recomanda la toate gravidele testul asta ? Eu am oroare de el numai cand ma gandesc....cum ti au ie?it rezultatele?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.