|
![Avatar](/i.ashx?u=22322)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Buna, fetelor. Va multumesc din suflet pentru urari Noi joi am ajuns acasa
Despre nastere pot sa va spun ca am mers cu emotii la spital, la ora 12:15 am intrat in sala de operatii, am avut rahianestezie, la 12:47 s-a nascut fetita iar la ora 13:20 eram in terapie intensiva. A fost sincer un moment socant insa a trecut repede, nu am simtit deloc durere in timpul operatiei, am avut parte de o anestezista foarte draguta care m-a tinut de vorba toata operatia :)) La ora 19 m-am dat jos din pat prima data, nu prea am avut dureri, aveau grija acolo sa administreze medicamente oricand simteam putina jena, nu ajungeam la durere. A doua zi la ora 8 am mers in salon si am tinut-o in brate pentru prima data pe Carina. A fost cel mai frumos moment, mi-au trecut toate durerile si stresul. A trebuie sa stam mai multe zile in spital pentru ca fetita a scazut de la 2500g la 2300g in prima zi si nu o puteau vaccina si nici externa pana nu ajungea macar la 2450g, in mod normal trebuia sa ne externeze miercuri insa sunt foarte mandra de fetita, a pus 100g pe zi si astfel am putut pleca si noi joi. Acum ne bucuram de minunea noastra si multumim Domnului zilnic pentru ea
Va doresc tuturor sarcina usoara in continuare si nastere usoara, sa va tineti minunile sanatoase in brate
|
|
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Nicole ma bucur ca împarta?e?ti cu noi un moment atât de intim ?i personal.ma faci sa privesc na?terea naturala "naturala"...mi-a? dori sa am ?i eu o a?a putere ca a ta! Felicitari proaspete lor gravidute si mult noroc aspirantelor. eu momentan ma confrunt cu marea teama de a na?te prematur ...am ajuns sa fiu obsedata..numai despre a asta citesc ci mi-e frica..so?ul e plecat am insomnii, arsuri, stari de greata ce au revenit.sper sa ajung la termen..ma gândesc mereu la bebelu?a mea, cum va fi, cum voi fi eu ca mama, ce ii voi spune prima data etc.treceti ?i voi fetelor prin asta? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23054)
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Alexandra, felicitari inca o data pt micuta Carina Ma bucur ca ai avut o experienta placuta si sper ca recuperarea a fost rapida. Sanatate amandurora |
|
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| medusa wrote:Nicole ma bucur ca împarta?e?ti cu noi un moment atât de intim ?i personal.ma faci sa privesc na?terea naturala "naturala"...mi-a? dori sa am ?i eu o a?a putere ca a ta! Felicitari proaspete lor gravidute si mult noroc aspirantelor. eu momentan ma confrunt cu marea teama de a na?te prematur ...am ajuns sa fiu obsedata..numai despre a asta citesc ci mi-e frica..so?ul e plecat ![Boredom](/images/emoticons/001_019_boredom.gif) am insomnii, arsuri, stari de greata ce au revenit.sper sa ajung la termen..ma gândesc mereu la bebelu?a mea, cum va fi, cum voi fi eu ca mama, ce ii voi spune prima data etc.treceti ?i voi fetelor prin asta? Eu inca ma simt bine. E drept ca sunt cu so?ul, dar înca dorm bine si pot mânca orice. Arsuri nu am dar mi-au aparut hemoroizi, nu mari, nu sangeranzi dar... , gingiile mi s-au inflamat si sangereaza si alte mici neplaceri dar nimic de plâns. În schimb eu am un stres cu alaptarea, ca atata lume zice ca nu reu?e?te încât ma sperii, parca nu ar fi ceva normal de cand lumea! Alt stres pe care îl am e legat de cumparaturi ca atat am amânat si nu am luat mai nimic. Dar de luni nu mai merg la serviciu si am timp de asta - oricum mai mult pe online fac comenzi dar tot caut, nu ma hotarasc... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23266)
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2018 Mesaje: 25
| Ratonita wrote:Paula, bine ai venit in randul gravidutelor. Sarcina usoara si la termen! Fii încrezatoare ca totul va fi bine.
Nicole foarte frumos si emo?ionant ne-ai povestit. Ma bucur ca sunteti bine si va doresc multa sanatate si fericire!
Iti multumesc mult pt incurajari...Doamne ajuta tuturor. Sunt increzatoare dar si speriata. M-as duce zi de zi la control sa monitorizez totul sa decurga bine. Stiu ca par nebuna, dar v-as minti daca as spune ca sunt Zen. Ce frumos a povestit Nicole nasterea...multa sanatate si clipe frumoase |
|
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Ratonita wrote: Eu inca ma simt bine. E drept ca sunt cu so?ul, dar înca dorm bine si pot mânca orice. Arsuri nu am dar mi-au aparut hemoroizi, nu mari, nu sangeranzi dar... , gingiile mi s-au inflamat si sangereaza si alte mici neplaceri dar nimic de plâns. În schimb eu am un stres cu alaptarea, ca atata lume zice ca nu reu?e?te încât ma sperii, parca nu ar fi ceva normal de cand lumea! Alt stres pe care îl am e legat de cumparaturi ca atat am amânat si nu am luat mai nimic. Dar de luni nu mai merg la serviciu si am timp de asta - oricum mai mult pe online fac comenzi dar tot caut, nu ma hotarasc...
eu am terminat cu cumparaturile principale.mi-a aparut ?i colostrul.in ceea ce prive?te hemoroizii ii am ?i eu ?i ginecologul mi-a spus sa merg la proctolog sa vedem daca pot na?te natural. Adica sa nu dau din una in alta. Nici eu nu ma plâng în mare parte toate simptomele le tolerez caci ma gândesc la bebelu?a mea.la cat de rau mi-a fost în primul trimestru acum e miere.raman doar temerile. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23042)
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Ratonita wrote: Eu inca ma simt bine. E drept ca sunt cu so?ul, dar înca dorm bine si pot mânca orice. Arsuri nu am dar mi-au aparut hemoroizi, nu mari, nu sangeranzi dar... , gingiile mi s-au inflamat si sangereaza si alte mici neplaceri dar nimic de plâns. În schimb eu am un stres cu alaptarea, ca atata lume zice ca nu reu?e?te încât ma sperii, parca nu ar fi ceva normal de cand lumea! Alt stres pe care îl am e legat de cumparaturi ca atat am amânat si nu am luat mai nimic. Dar de luni nu mai merg la serviciu si am timp de asta - oricum mai mult pe online fac comenzi dar tot caut, nu ma hotarasc...
Și eu am hemoroizi și ma super deranjează... Gingiile la fel și eu de la începutul sarcinii. Cu cumpărăturile nu te impacientați, dacă faci online în max o săptămână ai rezolvat tot. Eu doar online am luat și în 6 zile lucrătoare mi-au venit comenzile. Eu am luat ?i 50 ?i 56,dar majoritatea de la hm unde ?tiu ca marimile sunt pu?in mai mari. ?i într-adevar, fata de bodyurile de la tex sau liloo sunt o idee mai mari. Noi doua suntem la aceea?i înal?ime, doar sotul meu, nu are 1.9 are 1.77. La eco mi-a zis dr ca o sa fie cu picioare lungi, dar asa ?i eu am avut picioare lungi ?i degete lungi la nastere dar de masurat în total am avut 49cm. Acum am în?eles ca depinde ?i de cât de dolofani se nasc. Sunt unii de 48-48 cm lungime, dar mai dolofani ?i se ia pe ei hainuta. Vom vedea noi, nu mai avem mult! ![coeur](/images/emoticons/coeur.gif)
L. E. Ți-am răspuns cu gândul la ce ai întrebat și la mamici |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21878)
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
Eu una nu am reusit, sincer nici nu mi-am dat interesul f tare pt ca eu am avut un mic episod de depresie pot spune, in spital oricat m-am chinuit sa-l pun la san nu reuseam decat f putin si mi-am pierdut rabdarea, plus ca atunci cand mi-a spus de fractura de clavicula nu am mai fost buna de nimic, oricat ma mulgeam nu-mi iesea lapte, apoi am ajuns acasa si am dat in mastita si am spus pana aici...am mai incercat sa ma mulg si nu-mi mai iesea lapte deloc. Aveam rani, imi curgea sange, plangeam...m-am simtit super coplesita de toate si efectiv am pierdut laptele... Dar sunt persoane care nu au nici-o problema cu alaptatul. Nu trebuie sa te descurajezi, fiecare femeie e diferita. Noi aici de ex in Alba nu avem consultant in alaptare, este o tipa dar este degeaba, o prietena ia dat 150 de lei pe jum de ora si nu a ajutat-o cu nimic. Fata nu suge, a spus ceva legat de fren si cam atat. Ia spus ca de fiecare data cand vine consultatia e 150 de lei. Nu ia spus ce e de facut cu absolut nimic si ea saraca are ganglioni, sani durerosi etc. Si fata tot nu o poate alapta. Oricum nu e usor cu alaptatul dar nu stii cum.va fi la tine. E ca si cu nasterea, eu am avut travaliu 16 h, abia dupa 12 ore m-am dilatat 2 cm pe cand prietena mea s-a dus fara dureri la spital si era dilatata 3 cm si in 4 ore a nascut. Ce-i drept, stresul afecteaza alaptatul, asa ca gandeste pozitiv |
|
![Avatar](/i.ashx?u=21805)
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Buna fetelor. Sunt in Italia si n o duc foarte bine, adica bobita e bine, sper dar mi s a rupt jumatate de dinte , aveam o plomba în fata, langa dintii deja îmbraca?i si am deja rana/ umflatura pe partea de obraz/gingie de la faza ca zgîrie dantele sau mai bine zis , ce a ramas din el. Nu prea pot mânca mai nimica pt ca ma deranjeaza, inclusiv , când vorbesc.... dar sper ca va trece pana pe 17, când voi ajunge înapoi la Timi?oara Apropo de nastere, stiu ca mai am mult pana atunci.... dar ma cam bate un gand, ma atrage nasterea în apa. Nu stiu si nu cred ca dr Tudorut sau la clinica unde e ea,s ar putea face.... n am idee M ati putea ajuta cu ceva sfaturi? Îndrumari? Multumesc. Simt ca un pestisor care s ar zbate pe uscat , fluturas. ..nu prea se aeeamana miscarile bobitei mele dar deja incep sa recunosc când ma atentioneaza ca nu i convine cate ceva ....gen vreo pozitie dea mea la statul pe scaun/fotoliu/canapea ....ca sa nu mai zic de faza cu dormitul meu pe burta ca. ..nu mai e posibil de ceva timp Pe 21, as avea urmatorul control la gine si sper din tot sufletul sa fie bine si sa stea acolo în burtica cuminte pana la termen. Bella, cum esti? Baietelul tau ii activ? Mul?umim pt povestirea experien?ei voastre în ceea ce priveste nasterea. Sincer,mi e teama si de nastere dar mai mult de faza cu alaptatul. ... chiar daca am sânii mari, asa i am avut din totdeauna , sper doar sa am laptic si sa pape bobita mea Va pup pe toate |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23109)
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| LAURA0202 wrote:Buna fetelor. Sunt in Italia si n o duc foarte bine, adica bobita e bine, sper dar mi s a rupt jumatate de dinte , aveam o plomba în fata, langa dintii deja îmbraca?i si am deja rana/ umflatura pe partea de obraz/gingie de la faza ca zgîrie dantele sau mai bine zis , ce a ramas din el. Nu prea pot mânca mai nimica pt ca ma deranjeaza, inclusiv , când vorbesc.... dar sper ca va trece pana pe 17, când voi ajunge înapoi la Timi?oara Apropo de nastere, stiu ca mai am mult pana atunci.... dar ma cam bate un gand, ma atrage nasterea în apa. Nu stiu si nu cred ca dr Tudorut sau la clinica unde e ea,s ar putea face.... n am idee M ati putea ajuta cu ceva sfaturi? Îndrumari? Multumesc. Simt ca un pestisor care s ar zbate pe uscat ![Angel](/images/emoticons/001_002_Angel.gif) , fluturas. ..nu prea se aeeamana miscarile bobitei mele dar deja incep sa recunosc când ma atentioneaza ca nu i convine cate ceva ....gen vreo pozitie dea mea la statul pe scaun/fotoliu/canapea ....ca sa nu mai zic de faza cu dormitul meu pe burta ca. ..nu mai e posibil de ceva timp Pe 21, as avea urmatorul control la gine si sper din tot sufletul sa fie bine si sa stea acolo în burtica cuminte pana la termen. Bella, cum esti? Baietelul tau ii activ? Mul?umim pt povestirea experien?ei voastre în ceea ce priveste nasterea. Sincer,mi e teama si de nastere dar mai mult de faza cu alaptatul. ... chiar daca am sânii mari, asa i am avut din totdeauna , sper doar sa am laptic si sa pape bobita mea Va pup pe toate imi pare rau sa aud ca nu esti bine. Cred ca e tare suparatoare durerea aia... Nu poti merge pe acolo pana la un stomatolog ? Poate nu trece de la sine si pe urma nu te mai poti alimenta corect.... Povesteai de miscarile "bobitei" tale - vezi ca nu mai e de mult bobita a crescut multtttt , dar cred ca asa te-ai obisnuit tu sa-i zici. O sa stea cuminte pana la termen bebe, ca asa trebuie. Nu-i voie mai repede. Sper sa auzim ca ti-a trecut durerea si ca poti manca . |
|
![Avatar](/i.ashx?u=22916)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Bebelul meu drag e foarte activ. Il simt in fiecare zi din ce in ce mai des. Acum doua zile l-a simtit pentru prima data si tati ca imi facea injectia si avea palma pe burtica. Atat a mai pupat burtica dupa si vorbea cu el ca mi s-au umplut ochii de lacrimi. A fost foarte emotionant . Multa sanatate si ai grija ca de durerile de dinti nu scapi asa usor, deci ceva trebuie facut . |
|
Inregistrat: 11/5/2018 Mesaje: 18
| Nela wrote:imi pare rau sa aud ca nu esti bine. Cred ca e tare suparatoare durerea aia... Nu poti merge pe acolo pana la un stomatolog ? Poate nu trece de la sine si pe urma nu te mai poti alimenta corect.... Povesteai de miscarile "bobitei" tale - vezi ca nu mai e de mult bobita ![topai](/images/emoticons/topai.gif) a crescut multtttt , dar cred ca asa te-ai obisnuit tu sa-i zici. ![sic](/images/emoticons/sic.gif) O sa stea cuminte pana la termen bebe, ca asa trebuie. Nu-i voie mai repede. Sper sa auzim ca ti-a trecut durerea si ca poti manca .
mersi mult Nela de raspuns. Nu pot sa intru pe contul vechi si ca sa mai comunic cu voi, mi am facut altul. Is scumpi dentistii aici ....din greseala si o sa incerc maine sa ajung la unul macar sa vad cam ce ar zice sau cat m ar costa. Nu ma doare dintele, ci ma zgarie pe obraz pe interior, ar fi doar sa mi l pileasca putin ca sa nu ma mai deranjeze.... De mancat , pot sa mananc, doar ca ii inflamatia aia care ma deranjeaza Nu o mai fi bobita mea, cum ii spun eu, sigur a mai crescut, stiu asta dar imi place sa i spun asa. Pt ca si burta a mai crescut,nu mai e asa mica sau ca nu se vedd, ba din contra, acuma se vede destul de bine sigur ca e bine, cel putin sper, nu i ca mi face probleme ...si aia ii foarte bine. Dar eu, in mintea mea, tot m ar atrage nasterea in apa... pe 21, cand o sa mergem la control, o sa o intreb pe gine a mea, cu toate ca mi e teama ca ea sa nu aiba la clinica unde ii posibila nasterea in apa, Premiere parca ii numele la clinica unde ar trebui sa nasc eu .... Multa sanatate tuturor va doresc |
|
Inregistrat: 11/5/2018 Mesaje: 18
| Bella_Tm wrote:Bebelul meu drag e foarte activ. Il simt in fiecare zi din ce in ce mai des. Acum doua zile l-a simtit pentru prima data si tati ca imi facea injectia si avea palma pe burtica. Atat a mai pupat burtica dupa si vorbea cu el ca mi s-au umplut ochii de lacrimi. A fost foarte emotionant ![coeur](/images/emoticons/coeur.gif) . Multa sanatate si ai grija ca de durerile de dinti nu scapi asa usor, deci ceva trebuie facut ![sic](/images/emoticons/sic.gif) .
ma bucur pt tine iubita La mine, lohodnicul meu inca n a avut ocazia sa si simta bobita... il vad cum imi privea burtica .... stia ca acolo ii un ingeras, al nostru si stai sa vezi ce reactie va avea cand voi ajunge acasa pt ca burtica creste si eu is foarte bucuroasa Stiu iubita cz nu i de gluma cu dintii, Doamne ajuta ca nu ma doare dintele propriu doar raul care l a facut Si eu imi simt bobita in fiecare zi si ma bucur pt ca e un sentiment minunat si pe care nu l por descrie N ai idee de cat de fericita sunt pt ca , la anul ne vom putea tine minunea n brate Sarcina usoara in continuare la toate cele care am mai ramas aici, s a scurtat lista bine tura asta
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=23109)
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Alle, cum mai esti ? Ti-a mai trecut putin din starea de rau ? Dia_N, cum e in concediu ? Te simti mai linistita ? AndreeaCD, cum te mai simti ? Esti la ai tai acum ? Paula Pau, cum a fost la medic ? Ce-a zis ? Valicutza, Toate bune cu voi ? Irinan, ai mai fost la control sau mai astepti inca o saptamaNA ? pupici pentru toate din lista. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23054)
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Hi Nela Astazi sunt asa si asa, ieri mi-a fost ingrozitor de rau ca a trebuit sa plec acasa,se invartea biroul cu mine. Am zile si zile. Poate pare ciudat, dar cand imi este rau, sunt mai linistita imi fac probleme daca ma simt prea bine pt ca nu mai am simptome Astept morfologia, sper sa fie ok. Apoi decembrie trece mai repede Tu cum esti? |
|
|