Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. Luna48
2. AnneMarie95
3. Ratonita
4. Nadira
5. AndreeaCD
6. medusa
7. Dia_N
8. Elena7
9. Florentinna
10. Maria2013
11. Diana.ng
12. Nela
13. Ivoreth
14. LAURA0202
15. Bella_tm
16. Valicutza
17. Alle.p
18. Irinan
Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 31.10.2018 |
|
| Burtici noi pe listuta? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Andreea06 wrote:Burtici noi pe listuta? Multumim, Andreea ! Pfoai, ce am urcat Irina.. Si a facut ticker chiar ieri..
Alle, Mi.a controlat doar colul si atunci nu aveam pierderi.. La Medlife Grivita au test de membrane fisurate, dar medicul meu nu prea are incredere, asa ca nu m am dus.. Daca se mai intampla, probabil o sa l fac.. Saptamana viitoare spera ca ma interneaza o zi ptr analize si monitor.. Oficial sunt in concediu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Dia, odihna placuta si o periada cat mai relaxandta iti doresc incearca sa profiti sa iti incarci bateriile
Andreea, vreau si eu pe listuta |
|
| Daaa, Alle si Irina cum adoarme tzancu’ mic ma puc iar la laptop. Dansez cu el in sistem acum. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Ce s-a micsorat lista! Ar trebui niste teste pozitive pe la aspirici. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Se imputineaza incet incet lista gravidutelor mai asteptam si de la aspirante forte proaspete |
|
| Ivoreth ce mai faci? Ai simtit ceva miscari ale bebelusului? Ieri a fost la mine foarte activ. L-am simtit si dimineata si seara si inca se simtea foarte bine |
|
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Alle.p wrote:Dia, odihna placuta si o periada cat mai relaxandta iti doresc incearca sa profiti sa iti incarci bateriile Andreea, vreau si eu pe listuta
Multumesc mult Alle! O sa profit mult de acest concediu..
Astept vesti de la morfo Mai ai un pic |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Dia_N wrote:Multumesc mult Alle! O sa profit mult de acest concediu.. Astept vesti de la morfo Mai ai un pic
Pffff...mai sunt 3 saptamani Dar pana acum au trecut destul de repede |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Wow, ce am urcat în clasament... Ma iau toate emo?iile
Dia, ma bucur ca e?ti mai bine. Profita de concediu ?i odihne?te-te, eu încep sa am tot mai des nop?i albe fie de la emo?ii, fie din cauza ca ma dor soldurile ?i nu mai ?tiu cum sa stau iar în timpul zilei nu pot dormi mai mult de jumate de ora. Profita ?i fa cumparaturi online, la mine a fost terapeutic de-a dreptul având în vedere ca eu stau în concediu si cu restric?ii de efort de la jumatatea lunii mai. Timpul trece foarte repede ?i totul va fi bine!
Da, fetelor, suntem cam putine, trebuie sa trimitem ni?te praf de zâne gravidute la aspiri i sa le ajute Doamne-Doamne sa ramâna gravidute! Sarcini u?oare sa avem toate în continuare! |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Dia, si noi te pupam Mai aveti putin fetelor, asa de repede trec saptamani, lunile...Doamne ceva de speriat Va pupacim fete dragi si va asteptam la mamici https://ibb.co/n01EL0 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Bella_Tm wrote:Ivoreth ce mai faci? Ai simtit ceva miscari ale bebelusului? Ieri a fost la mine foarte activ. L-am simtit si dimineata si seara si inca se simtea foarte bine Sunt bine, o simt deja foarte des. Ieri am simtit-o si cu mana dar pana a venit sotul nu a mai vrut sa miste Sunt mult mai putin stresata acum ca o simt des. Peste 2 saptamani ma duc iar la eco. Trebuia sa ma duc peste 3 sapt sa imi faca morfo de trimestrul 2 dar e mai mare cu o saptamana asa ca a spus doctorul ca mai bine face mai repede. Tu ce faci? Cum esti? :) sotul tau a simtit bebele? |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Mgeorgiana85 wrote:Dia, si noi te pupam Mai aveti putin fetelor, asa de repede trec saptamani, lunile...Doamne ceva de speriat Va pupacim fete dragi si va asteptam la mamici https://ibb.co/n01EL0
Doamne, ce a crescut, e adorabil! ?i noi va pupacim |
|
| ivoreth wrote:Sunt bine, o simt deja foarte des. Ieri am simtit-o si cu mana dar pana a venit sotul nu a mai vrut sa miste Sunt mult mai putin stresata acum ca o simt des. Peste 2 saptamani ma duc iar la eco. Trebuia sa ma duc peste 3 sapt sa imi faca morfo de trimestrul 2 dar e mai mare cu o saptamana asa ca a spus doctorul ca mai bine face mai repede. Tu ce faci? Cum esti? :) sotul tau a simtit bebele? Multa bafta la morfo! Sotul nu a simtit, a pus mana pe burtica dar el nu simtea nimic, numai eu |
|
|