Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Dia_N wrote:Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid  Sunt terifiata..
Dia, e?ti ok? Doamne ajuta sa nu fie nimic! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Andreea06 wrote: Trebuie sa copiezi codul bbcode, dar asa e cum ai zis cu img link /img .. pe ce site ai facut tickerul?
http://lilypie.com/myDetails.php Asta e linkul. Doar ca acum nu imi mai apare nimic |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Irina,
Nu merge nici link-ul tau. Dupa ce faci ticker-ul trebuie sa pui:
[img]https://lbdm.lilypie.com/rTAkp3.png[/img Si inchizi paranteza patrata dupa |
|
| Am reusit |
|
| Bella_Tm wrote:
Trebuie sa pui linkul ce iti apare daca selectezi BBcode. Daca pui alt tip de link nu functioneaza.
Multumesc. Am reusit intr un final |
|
| Andreea06 wrote: Trebuie sa copiezi codul bbcode, dar asa e cum ai zis cu img link /img .. pe ce site ai facut tickerul?
Acum am pus bb code. Era linkul gresit |
|
Acum am pus bb code. Era linkul gresit Multumesc |
|
| AndreeaCD wrote:Fetelor, am ?i eu o întrebare, va rog sa nu râde?i de mine.. Mi-a mai ramas pu?in tort de la ziua mea de sâmbata ?i am zis sa-l manânc. Am luat fix 2 guri ?i când ma uit pe capatul opus al feliei, vad ca începea sa faca mucegai, adica era doar ni?te puf alb pe vreo 2 din fructele de decor. Evident ca l-am aruncat în secunda urmatoare, dar tot apucasem deja sa iau 2 guri. La gust nu avea nimic, nu se s imtea dubios.... Oare are ceva? Stai linistita ca nu are nimic.. cand am ramas insarcinata cu fetita cea mare in 2004 nu erau chiar atatea restrictii ca azi pt o femeie gravida. Poate aveam si sistemul imunitar altfel. |
|
| Dia_N wrote:Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid  Sunt terifiata.. Doamne ajuta sa fie totul bine |
|
| Alle.p wrote:Irina,
Nu merge nici link-ul tau. Dupa ce faci ticker-ul trebuie sa pui:
[img]https://lbdm.lilypie.com/rTAkp3.png[/img Si inchizi paranteza patrata dupa Am reusit intr un final. Multumesc |
|

Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Felicitari pt minunea ta Iulia.va doresc multa sanatate. Dia sper ca sunteti bn.aateptam vesti dea tine. Alexandra cum sunteti? Va pup fetele. Aa de Georgiana nu am mai auzit demult.sper ca sunt bine. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Irina,
Permite-mi te rog o sugestie. Ai putea sa-ti faci semnatura putin mai scurta?Eventual un scris mai marunt? Este obositor cand apare de atatea ori, mai ales daca citesti de pe telefon... |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Dia_N wrote:Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid  Sunt terifiata..
Sper ca sunteti bine.... |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| Alle.p wrote:Andreea, nu cred ca are nimic daca nu avea gust rau. Nela, cum esti?
Sunt bine, Alle. Ma delectez cu miscarile fetitei. ....si "ma bucur" de noptile cand nu pot adormi la loc dupa ce ma trezesc sa merg la baie. Vreo cateva ore tot am timp sa ma gandesc la tot si toate. Tu cum esti ? |
|

Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Multumesc fetelor.. Suntem ok.. nu si dau seama daca a fost lichid sau nu, cand m au controlat aveam doar secretii. Colul e inchis si nu am contractii. Nu mi dau seama ce a fost, cert e ca ceva a fost si am tras sperietura vietii. Mi au facut 2 fiole de dexametazona si 1 nospa.. De maine stau in medical, nu mi mai trebuie nimic.. |
|
|