Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| iulia_84 wrote: buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea  momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere  si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpul Felicitari, recuperare usoara atat tie cat si micutei si sa va aduca numai bucurii |
|
| Bella_Tm wrote:Irina, bine ai venit la gravidute! Sarcina usoara si la termen! Multumesc si la fel va urez la toate |
|
| Ma poate ajuta si pe mine cineva de ce nu imi apare tickerul la semnatura? Multumesc Am pus si nu mi mai apare nimic.. daca pun doar linkul tot nu apare imaginea |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Felicitari, Iulia! Recuperare usoara si numai bine! Este o scumpa micuta ta.. |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| iulia_84 wrote: buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea  momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere  si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpul
Felicitari si sa ti tariasca minunea. recuperare usoara la amandoua va doresc. azi plec spre Italia si ma intorc , inainte de urmatoarea vizita la gine,adica , 21.11.2018 cand o sa mi vad bobita din nou
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Irinan wrote:Ma poate ajuta si pe mine cineva de ce nu imi apare tickerul la semnatura? Multumesc Am pus  si nu mi mai apare nimic.. daca pun doar linkul tot nu apare imaginea
Trebuie sa pui linkul ce iti apare daca selectezi BBcode. Daca pui alt tip de link nu functioneaza. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Irinan wrote:Ma poate ajuta si pe mine cineva de ce nu imi apare tickerul la semnatura? Multumesc Am pus  si nu mi mai apare nimic.. daca pun doar linkul tot nu apare imaginea Trebuie sa copiezi codul bbcode, dar asa e cum ai zis cu img link /img .. pe ce site ai facut tickerul? |
|

Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Fetelor, am ?i eu o întrebare, va rog sa nu râde?i de mine.. Mi-a mai ramas pu?in tort de la ziua mea de sâmbata ?i am zis sa-l manânc. Am luat fix 2 guri ?i când ma uit pe capatul opus al feliei, vad ca începea sa faca mucegai, adica era doar ni?te puf alb pe vreo 2 din fructele de decor. Evident ca l-am aruncat în secunda urmatoare, dar tot apucasem deja sa iau 2 guri. La gust nu avea nimic, nu se s imtea dubios.... Oare are ceva? |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| iulia_84 wrote: buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea  momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere  si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpul
Felicitari! Sa fiti sanatoase! Recuperare usoara! Esti foarte curajoasa ca ai rezistat atatea zile cu dureri! |
|

Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| AndreeaCD wrote:Fetelor, am ?i eu o întrebare, va rog sa nu râde?i de mine.. Mi-a mai ramas pu?in tort de la ziua mea de sâmbata ?i am zis sa-l manânc. Am luat fix 2 guri ?i când ma uit pe capatul opus al feliei, vad ca începea sa faca mucegai, adica era doar ni?te puf alb pe vreo 2 din fructele de decor. Evident ca l-am aruncat în secunda urmatoare, dar tot apucasem deja sa iau 2 guri. La gust nu avea nimic, nu se s imtea dubios.... Oare are ceva?
Nu cred ca se intampla nimika daca ai mancat doua lingurite. sigur erau fructele care incepeau sa ........... sara gardul bine ca nu avea gust rau tortul, pt ca altfel ti ai fi dat seama din prima sarcina usoara in continuare |
|

Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| iulia_84 wrote: buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea  momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere  si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpul Sa va faceti bine repede. Felicitari pentru mogaldeata ! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Andreea, nu cred ca are nimic daca nu avea gust rau. Nela, cum esti? |
|

Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid Sunt terifiata.. |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Dia_N wrote:Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid  Sunt terifiata.. Dia Sper sa ne dai vesti bune si bebe sa stea in burtica |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Dia_N wrote:Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid  Sunt terifiata.. Dia speram sa fie totul bine la final! |
|
|