Gravidutele noastre dragi - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
iulia_84 wrote:
buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea hearts momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere grup si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpuliloveyou

Felicitari, recuperare usoara atat tie cat si micutei si sa va aduca numai bucurii
Irinan
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:29 AM
Nivel

Bella_Tm wrote:
Irina, bine ai venit la gravidute! Sarcina usoara si la termen! dance

Multumesc si la fel va urez la toate DistanceKiss
Irinan
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:51 AM
Nivel

Ma poate ajuta si pe mine cineva de ce nu imi apare tickerul la semnatura? Multumesc
Am pus si nu mi mai apare nimic.. daca pun doar linkul tot nu apare imaginea
Dia_N
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:12 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Felicitari, Iulia! Recuperare usoara si numai bine! Este o scumpa micuta ta.. coeur
LAURA0202
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
iulia_84 wrote:
buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea hearts momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere grup si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpuliloveyou

Bravoo Felicitari si sa ti tariasca minunea. recuperare usoara la amandoua va doresc.
azi plec spre Italia si ma intorc , inainte de urmatoarea vizita la gine,adica , 21.11.2018 cand o sa mi vad bobita din nou Blushing
Cheek Kiss Gossip
Bella_Tm
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Irinan wrote:
Ma poate ajuta si pe mine cineva de ce nu imi apare tickerul la semnatura? Multumesc

Trebuie sa pui linkul ce iti apare daca selectezi BBcode. Daca pui alt tip de link nu functioneaza.
Andreea06
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:28 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Irinan wrote:

Trebuie sa copiezi codul bbcode, dar asa e cum ai zis cu img link /img .. pe ce site ai facut tickerul?
AndreeaCD
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Fetelor, am ?i eu o întrebare, va rog sa nu râde?i de mine.. Mi-a mai ramas pu?in tort de la ziua mea de sâmbata ?i am zis sa-l manânc. Am luat fix 2 guri ?i când ma uit pe capatul opus al feliei, vad ca începea sa faca mucegai, adica era doar ni?te puf alb pe vreo 2 din fructele de decor. Evident ca l-am aruncat în secunda urmatoare, dar tot apucasem deja sa iau 2 guri. La gust nu avea nimic, nu se s imtea dubios.... Oare are ceva? plans uff
oanatm
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
iulia_84 wrote:

Felicitari! Sa fiti sanatoase! Recuperare usoara! Esti foarte curajoasa ca ai rezistat atatea zile cu dureri!hearts
LAURA0202
Scris: Tuesday, October 30, 2018 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
AndreeaCD wrote:
Fetelor, am ?i eu o întrebare, va rog sa nu râde?i de mine.. Mi-a mai ramas pu?in tort de la ziua mea de sâmbata ?i am zis sa-l manânc. Am luat fix 2 guri ?i când ma uit pe capatul opus al feliei, vad ca începea sa faca mucegai, adica era doar ni?te puf alb pe vreo 2 din fructele de decor. Evident ca l-am aruncat în secunda urmatoare, dar tot apucasem deja sa iau 2 guri. La gust nu avea nimic, nu se s imtea dubios.... Oare are ceva? plans uff

Cheek Kiss Nu cred ca se intampla nimika daca ai mancat doua lingurite. sigur erau fructele care incepeau sa ........... sara gardul ras bine ca nu avea gust rau tortul, pt ca altfel ti ai fi dat seama din prima sic
sarcina usoara in continuare Gossip
Nela
Scris: Tuesday, October 30, 2018 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
iulia_84 wrote:

Sa va faceti bine repede. Felicitari pentru mogaldeata ! hearts
Alle.p
Scris: Tuesday, October 30, 2018 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Andreea, nu cred ca are nimic daca nu avea gust rau.Buddy1
Nela, cum esti?Cheek Kiss
Dia_N
Scris: Tuesday, October 30, 2018 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid plans Sunt terifiata..
Alle.p
Scris: Tuesday, October 30, 2018 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Dia_N wrote:
Fetelor, eu sunt in drum spre spital.. Cred ca pierd lichid plans Sunt terifiata..

DiaHands
Sper sa ne dai vesti bune si bebe sa stea in burticaHands Hands Hands
Bella_Tm
Scris: Tuesday, October 30, 2018 12:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Dia_N wrote:

Dia speram sa fie totul bine la final! Hands uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.