Gravidutele noastre dragi - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Tuesday, October 16, 2018 2:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Bella,

La morfologie ti-a spus si sexul copilului?Lol
In mod normal e foarte devreme, dar vad ca pe diferite forumuri mamicile spun ca li s-a spus inca de la morfologia facut in 12s.
Daca cu Alex am rezistat si am aflat ce este atunci cand am nascut, acum vreau sa stiu cat mai devremetopai
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 16, 2018 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Nicole2018 wrote:

Eu nu am tinut cont cat de des am, la mine de regula se intareste burtica cand sunt activa. Senzatia mea e ca nu sunt f dese.
Insaa sunt absolut normale, se pregateste corpul de nastere, ajuta si ele sa mai scurteze colul, nu sunt motiv de ingrijorare.
Si nu cred ca e cazul sa stai la pat, mai ales daca nu e dureros, mergi linistita la cumparaturi, oricum probabil esti preucauta si mergi mai incet, mai stai jos cand ai nevoie etc, asa fac si eu.
Eu chiar si ieri seara am iesit o ora la plimbare pe deal cu cainele, asa bine mi-a prins.

In plus, de acum ai trecut de perioada de prematur, dat fiind ca micuta ta e in grafic cu dezvoltarea, e ok sa se nasca oricand e ea pregatita. Daca ai stabilit cu medicul ca faceti cezariana iti va face oricand e momentul. DistanceKiss

Mie imi parusera mai dese decat de obicei, acum vad ca s-au linistit, azi am avut doar 1 pana acum si am fost si la cumparaturi dimineata.
Nu voi sta doar in pat insa am terminat toate pregatirile, nu prea am ce face, am pus cateva haine la spalat si cam atat :)) Mi-am comandat cateva carti, azi au ajuns si stau sa ma relaxez cat pot, inca imi este ciudat ca stau acasa dar sigur ma voi obisnui curand.

Ma bucur ca esti la fel de activa, este foarte sanatos ce faci.
Voi cum mai sunteti? Inca prefera in burtica micuta voastra, nu?
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 16, 2018 2:17 PM
Nivel

Fluturash, sper ca sunteti mai bine, poate mergeti maine acasa, sigur va fi mult mai bine in mediul tau, cu liniste si sotul care sa te mai ajute, ai sa vezi ca se vor rezolva toate incet incet grup pupici
Nela
Scris: Tuesday, October 16, 2018 2:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/18/2018
Alle.p wrote:
Fetelor, cat v-a costat morfologia in primul trimestru?
Dr meu mi l-a recomandat pe dl dr Muresan de la Premiere TM si a spus ca costa 350 lei. Pe pagina web de la Premiere vad ca screening de prim trimestru costa 350 lei....e tot aia?

Morfologia am facut-o pe la 12 saptamani si m-a costat 300 lei - 150 ecografia si 150 analizele la sange si a trebuit sa merg a doua zi sa-mi ia sange.
Bella_Tm
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Alle.p wrote:
Bella,

In mod normal e foarte devreme, dar vad ca pe diferite forumuri mamicile spun ca li s-a spus inca de la morfologia facut in 12s.
Daca cu Alex am rezistat si am aflat ce este atunci cand am nascut, acum vreau sa stiu cat mai devremetopai

Alle nu mi-a spus. Am intrebat si a spus ca prefera sa nu imi spuna atunci pentru ca nu se vede foarte bine si mai bine imi spune la urmatorul control cand va fi 100% sigur. Stiu ca am mai avut prietene carora li s-a spus atunci un sex si la urmatorul control s-a vazut alt sex.
Peste o saptamana am control si sper atunci sa aflu. Si eu sunt extrem de nerabdatoare sa aflu bounce
Nela
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:09 PM
Nivel

Bella_Tm wrote:

Alle nu mi-a spus. Am intrebat si a spus ca prefera sa nu imi spuna atunci pentru ca nu se vede foarte bine si mai bine imi spune la urmatorul control cand va fi 100% sigur. Stiu ca am mai avut prietene carora li s-a spus atunci un sex si la urmatorul control s-a vazut alt sex.
Peste o saptamana am control si sper atunci sa aflu. Si eu sunt extrem de nerabdatoare sa aflu bounce

Mie mi-a spus atunci, pe la 12 sapt., la morfologie, ca i se pare ca e fetita dar nu se pronunta . La urmatoarea ecografie, la 16 sapt., mi-a spus din nou ca e fetita. Acum, sambata am morfologia de sem. 2 si o sa-mi spuna 100 % ce este. Dar nu cred ca mi-ar spune altceva. Abia astept sa vina data de 20. Nu mai stiu nimic de fiica-mea de pe data de 3 septembrie cand am fost ultima data la control. Crazy
Alle.p
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Nela wrote:

Morfologia am facut-o pe la 12 saptamani si m-a costat 300 lei - 150 ecografia si 150 analizele la sange si a trebuit sa merg a doua zi sa-mi ia sange.

Interesant.
Eu pe internet nu gasesc sub 350 lei la TM. Am vazut si 650(aprox) la Regina Mariawhat
Pe mine m-ar costa 350 eco+150 analizescratch
Oare de ce ai facut analizele a doua zi?
Mi-e mi-a spus sa le fac in 10s. Vad ca la Bella a fost la fel...

LE: am mai gasit la unele clinici la 250, 275 lei, dar tot fara analize
Bella_Tm
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:23 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Interesant.
Eu pe internet nu gasesc sub 350 lei la TM. Am vazut si 650(aprox) la Regina Mariawhat

Depinde mult de medic sa stii . Sunt unii medici care vor ca analizele sa se recolteze in aceasi zi cu ecografia sau a doua zi. Altii care nu au pretentii, doar sa se recolteze in intervalul acela, de pana la 13s+6 zile. Deci depinde.
Referitor la preturi, conteaza cat de renumit e medicul si clinica unde se recolteaza. La Muresan si Budau cred ca e cel mai scump pt ca ei sunt specializati pe asta, dar asta nu inseamna ca ceilalti medici nu sunt competenti. Si oricum, in general daca un medic vede ceva suspect la ecografie te mai trimite si in alta parte pt alta parere. Cel putin stiu ca doctorita mea asa face.
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:42 PM
Nivel

Alle.p wrote:
Bella,

Mie mi-a zis la prima morfologie ce este si asa a ramas, daca copilul este pozitionat ok iti poate spune ras Si eu abia asteptam sa aflu coeur
oanatm
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Bella_Tm wrote:

Bella, la ce medic mergi la Odobescu?
AlexandraRr
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:49 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Interesant.

Depinde de medici cum recomanda dublul test, mie mi-a zis sa il fac in urmatoarele 24 de ore de la ecografie insa am mai auzit si varianta ta, ai incredere in ce iti spune medicul Cheek Kiss
Eu am urmarit toata sarcina la regina maria si sa stii ca preturile nu sunt cele de pe site, nu mai tin minte cat am dat pe morfologie, insa a fost pana in 300 de lei si dublul test a costat 110 lei cu tot cu calculele facute, 650 de lei este 4d cu filme, cd-uri si tot ce vrei :)). La ultimul control, saptamana trecuta am dat 180 de lei de exemplu (ecografie normala, nu morfo) si primesc mereu poze de la ecografie, si eu ma asteptam sa fie mai scump. acum sigur difera preturile de la oras la oras insa eu spun sa vezi ce iti spune medicul, eu am intrebat-o pe a mea unde imi recomanda sa merg, nici eu nu stiam ce sa aleg :D
Bella_Tm
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:50 PM
Nivel

oanatm wrote:

Bella, la ce medic mergi la Odobescu?

La Nicoleta Nicolae.
Nela
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:54 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Interesant.

Pai... nu prea stiu sigur care ar fi fost motivul. Banuiesc ca a contat faptul ca ecografia am facut-o cu medicul meu si m-a costat cat o ecografie normala. Mi-a zis doar sa merg neaparat a doua zi pentru analizele la sange. Eu nu le aveam asa recente analizele si cred ca de aia m-a trimis a doua zi. La morfologia de sem.2 o sa platesc si eu in jur de 450 lei. Big Surprise M-am interesat cam cat costa si mi-a zis ca intre 450 si 500. Asta nu o mai fac cu medicul meu.
oanatm
Scris: Tuesday, October 16, 2018 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Bella_Tm wrote:

La Nicoleta Nicolae.

E super doctorita...ea mi-a confirmat ca am fetita, ca era in cabinet cand am fost la control. hearts
Bella_Tm
Scris: Tuesday, October 16, 2018 4:00 PM
Nivel

oanatm wrote:

E super doctorita...ea mi-a confirmat ca am fetita, ca era in cabinet cand am fost la control. hearts

Da si mie imi place mult de ea. Cate saptamani aveai atunci?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.