Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| oanatm wrote:
Linisteste-te...incearca cu mameloane de silicon
Eu nu as incerca inca mameloanele alea, mai degraba cu un consultant de alaptare. Poate face atasarea ok, e inca devreme.. cu mameloanele e bataie de cap si mai mult incurca atasarea corecta, se scapa greu de ele apoi.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Bella_Tm wrote:super utile video-urile! Multumim! Vad ca te-ai specializat intre timp super tare Mai cerem sfaturi de la tine cand o fi nevoie
Pfff, da, am devenit laptareasa sefa oricand, cu mare drag |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Andreea06 wrote:
Eu nu as incerca inca mameloanele alea, mai degraba cu un consultant de alaptare. Poate face atasarea ok, e inca devreme.. cu mameloanele e bataie de cap si mai mult incurca atasarea corecta, se scapa greu de ele apoi..
+1, din experienta vorbesc. Putin le-am folosit dar le-am urat! Noroc cu Ana ca a refuzat pe rand orice fel de tetina, ca altfel ma sabotam singura. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| LAURA0202 wrote:multa bafta la control. sa ne anunti si pe noi. eu , am joi control la dr mea. sa speram ca bobita mea ii bine. intrebare pt voi, burta mea, nu i cam mare pt 4 luni? asa zic altii dar ........... sa fie bobo bine si o intreb si pe gine daca ii ok sau ii prea mult..... Avand in vedere ca aveai si cateva kg in plus nu cred ca e neaparat prea mare burta. Toate sarcinile difera si mai ales daca ai spus ca ai pus deja 4-5 kg, atunci e normal ca si burta sa fie mai mare. Doctorita mea imi spunea ca burta e mare si datorita nivelului crescut de progesteron care face ca digestia sa fie mai inceata, acest lucru cauzand si balonarea din sarcina. Deci nu e doar burtica de sarcina, esti si balonata. |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| AlexandraRr wrote:Fetelor, voi cat de des aveti contractii Braxton Hicks? Stiu ca este normal ca la final de sarcina sa fie mai frecvente dar cat de dese sunt totusi? :)) La mine au inceput de ieri, efort nu am facut mare, am fost doar 10 minute la plimbare si am urcat 1 etaj, nimic special ca sa pot spune ca am exagerat, am luat aseara no spa dar acum de fiecare data cand ma dau jos din pat simt contractii, nu sunt dureroase si cedeaza imediat ce ma pun in pat. Am mai avut asa o data dar aaveam 23 de saptamani si am primit tratament, insa cred ca din cauza ca era sarcina micuta. O sa incerc sa stau mai mult in pat dar as vrea sa merg si la cumparaturi, imi mai trebuie cateva lucruri pe care sa le iau la mine in maternitate :)) La voi cum sunt?
Eu nu le-am contorizat dar in ultima vreme le am destul de des seara cand stau in pat, am burta pietroi si sunt putin dureroase. Nu am mai luat nospa pt ca isi respecta tiparul. Medicul mi-a zis ca sunt normale acum pe sfarsit de sarcina. Cand am activitate, ma plimb etc este totul ok. |
|
| fluturash26 wrote:Am lapte nu reusesc atasarea...nu am mamelonu format...o sa incerc cu pompa imi vine sa si plang
Incearca sa te linistesti, din cate stiu de la prietenele mele care au nascut recent bebelusii simt agitatia noastra... deci daca noi suntem stresate vor fi si ei, mai ales ca trebuie sa se obisnuiasca cu viata extrauterina. Este greu la inceput dar sigur vei reusi, nu este ca si cum ne-am nascut invatate. Bucura-te ca ai lapte, vezi partea buna a lucrurilor :* |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| GeorgianaB wrote:
Eu nu le-am contorizat dar in ultima vreme le am destul de des seara cand stau in pat, am burta pietroi si sunt putin dureroase. Nu am mai luat nospa pt ca isi respecta tiparul. Medicul mi-a zis ca sunt normale acum pe sfarsit de sarcina. Cand am activitate, ma plimb etc este totul ok.
Eu am observat ca sunt invers, cand merg se intareste burta si cand stau in pat este bine. Eu am luat no spa mai mult pentru ca m-am speriat, si mie imi spusese dr ca sunt normale dar mi-a fost frica, as vrea sa stea cat de mult se poate sa se dezvolte complet intrauterin Multumesc mult pentru raspuns |
|
| AlexandraRr wrote:Eu am observat ca sunt invers, cand merg se intareste burta si cand stau in pat este bine. Eu am luat no spa mai mult pentru ca m-am speriat, si mie imi spusese dr ca sunt normale dar mi-a fost frica, as vrea sa stea cat de mult se poate sa se dezvolte complet intrauterin Multumesc mult pentru raspuns
O sa stea sigur cumintica, oricum ai trecut de perioada critica, plus ca din moment ce nu ai dureri sau sangerari nu trebuie sa iti faci griji. Ai putea totusi sa nu faci efort sau sa mergi mult daca simti discomfort, stiu ca astepti programarea la cezariana si sa nu ai vreo surpriza, dar ma indoiesc, sigur va fi totul bine |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreea06 wrote:
Eu nu as incerca inca mameloanele alea, mai degraba cu un consultant de alaptare. Poate face atasarea ok, e inca devreme.. cu mameloanele e bataie de cap si mai mult incurca atasarea corecta, se scapa greu de ele apoi..
Eu nu stiu cum sunt ca nu le-am.folosit,dar am vazut ca in maternitate le recomandau fetelor care nu reuseau sa alapteze direct. Si la cursul de alaptare ne-a zis ca asta ar putea fi o solutie. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Fluturash, felicitari pentru noul statut de mamica! Sa va fie sanatoasa micuta Carla si sa va acomodati rapid! E absolut adorabila cea mica si sunt convinsa ca in cateva zile veti depasi si obstacolul cu atasatul la san, nu te panica, toate mamicile au trecut pe aici! |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| Bella_Tm wrote: Avand in vedere ca aveai si cateva kg in plus nu cred ca e neaparat prea mare burta. Toate sarcinile difera si mai ales daca ai spus ca ai pus deja 4-5 kg, atunci e normal ca si burta sa fie mai mare. Doctorita mea imi spunea ca burta e mare si datorita nivelului crescut de progesteron care face ca digestia sa fie mai inceata, acest lucru cauzand si balonarea din sarcina. Deci nu e doar burtica de sarcina, esti si balonata.
buna iubita. cum mai esti? burtica , creste? suntem la o saptamana diferenta noi doua eu, joi , am de mers la gine. sper sa fie totul bine. sarcina usoara in continuare iti doresc. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/19/2017 Mesaje: 364
| Fluturash, felicitari, sa va traiasca printesa, este o dulcica!! |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| AlexandraRr wrote:Fetelor, voi cat de des aveti contractii Braxton Hicks? Stiu ca este normal ca la final de sarcina sa fie mai frecvente dar cat de dese sunt totusi? :)) La mine au inceput de ieri, efort nu am facut mare, am fost doar 10 minute la plimbare si am urcat 1 etaj, nimic special ca sa pot spune ca am exagerat, am luat aseara no spa dar acum de fiecare data cand ma dau jos din pat simt contractii, nu sunt dureroase si cedeaza imediat ce ma pun in pat. Am mai avut asa o data dar aaveam 23 de saptamani si am primit tratament, insa cred ca din cauza ca era sarcina micuta. O sa incerc sa stau mai mult in pat dar as vrea sa merg si la cumparaturi, imi mai trebuie cateva lucruri pe care sa le iau la mine in maternitate :)) La voi cum sunt? Nu cred ca e vreo problema, si eu aveam contractii dese...am citit pe net ca nu ar trebui sa ai mai mult de 4 contractii pe ora dar eu aveam si nu am bagat in seama ce scria pe net. Corpul incepe sa se pregateasca usor usor. Atata timp cat nu sunt dureroase nu e nici-o problema. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Mgeorgiana85 wrote:Nu cred ca e vreo problema, si eu aveam contractii dese...am citit pe net ca nu ar trebui sa ai mai mult de 4 contractii pe ora dar eu aveam si nu am bagat in seama ce scria pe net. Corpul incepe sa se pregateasca usor usor. Atata timp cat nu sunt dureroase nu e nici-o problema. S-au mai linistit, ultima a fost pe la pranz, oricum voi sta mai mult in pat, am intrat in concediu de astazi, ma pot relaxa putin :D Multumesc mult ca mi-ai spus, si eu aveam mai mult de 4 pe ora, de aceea ma speriasem, inca nu sunt dureroase |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| carlita wrote:Fluturash, felicitari pentru noul statut de mamica! Sa va fie sanatoasa micuta Carla si sa va acomodati rapid! E absolut adorabila cea mica si sunt convinsa ca in cateva zile veti depasi si obstacolul cu atasatul la san, nu te panica, toate mamicile au trecut pe aici! Multumesc mult! Ma dor sanii de mor...momentan ii dau lapte praf de la.spital ca sa imi ia in greutate sa putem.pleca acasa si nu face scaun.singura...asta e conditie obligatorie ca sa ne dea drumul acasa plus cu luatul in greutate...eu sper sa fie ok...miercuri i se fac ultimele analize si atunci hotarasc ce si cum...dar eu abia astept sa merg acasa .aici nici nu te poti odohni nimic, plange unu plange altul...ufff
Multumesc tuturor fetelor pentru urari si sfaturi...nu am timp aproape deloc de telefon,incercam sa ne adaptam una cu alta si e greu mai ales pentru micuta...are momente cand plange si pur si simplu nu stiu ce sa ii fac si imi vine sa plang si eu...mi se rupe inima... |
|
|