Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| fluturash26 wrote:Am nascut sunt slabita, ne auzim cand voi putea va scriu...are 2810 si nota 10...planggea de zor si cand a scos-o si cand a adus-o.. Mai greu vad ca imi revin eu ...am nascut la 15:37 Fluturash felicitari si multa sanatate. Sa va traiasca fetita si la mami recuperare cat mai rapida. Asteptam sa ne spui mai multe cand o sa te simti mai bine. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Nicole2018 wrote:
Eu sunt bine, ma simt insa ceva mai greoaie si incepe sa ma doara mai rapid spatele sau burtica, dar inca pot face una alta. Si eu reusesc inca sa dorm ok si chiar incerc sa ma asigur in fiecare zi ca sunt odihnita ca sa am energie pt cand o veni momentul nasterii. De visat ca nasc nu am visat inca :)), insa mi-au zis si mie persoane din familie ca se asteptau sa nasc ieri de ziua socrului :-))))
In rest, de cateva zile sunt tot mai des cautata si intrebata daca nu am nascut.
Daca mai sta domnisoara, urmatorul meu control ar fi marti.
Tu cand mai mergi la control?
Eu am control miercuri la ora 16, sigur il voi prinde. Culmea astazi nu m-a intrebat nimeni daca am nascut :)) Dar sotul meu este mereu paranoia cand il intreb ce face, pe unde este, cat mai are pana acasa... are impresia ca nasc, este amuzant |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/11/2018 Mesaje: 57
| fluturash26 wrote:Am nascut sunt slabita, ne auzim cand voi putea va scriu...are 2810 si nota 10...planggea de zor si cand a scos-o si cand a adus-o.. Mai greu vad ca imi revin eu ...am nascut la 15:37 Felicitari fluturas! sa va traiasca mica printesa multa sanatate la amandoua, insanatosire grabnica si bebelina mancacioasa |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| fluturash26 wrote:Am nascut sunt slabita, ne auzim cand voi putea va scriu...are 2810 si nota 10...planggea de zor si cand a scos-o si cand a adus-o.. Mai greu vad ca imi revin eu ...am nascut la 15:37
Felicitari! Sa te refaci repede! |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| fluturash26 wrote:Am nascut sunt slabita, ne auzim cand voi putea va scriu...are 2810 si nota 10...planggea de zor si cand a scos-o si cand a adus-o.. Mai greu vad ca imi revin eu ...am nascut la 15:37 Felicitari Recuperare rapida, sa fiti sanatoase, cred ca este asa frumos ca stii ca o ai langa tine |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Multumim fetele, mai greu cu mine cu datul jos din pat...ma doare un pic...o sa vad daca pot in seara asta daca nu maine... Abia astept sa merg la ea dar mi s-a facut rau iar am avut frisoane de la oxitocina si imi venea si rau la.stomac...ufff e greu cu recuperarea si nici nu stii cum trec orele... Oricum maine eu sigir voi merge la ea.. |
|
| fluturash26 wrote:Multumim fetele, mai greu cu mine cu datul jos din pat...ma doare un pic...o sa vad daca pot in seara asta daca nu maine... Abia astept sa merg la ea dar mi s-a facut rau iar am avut frisoane de la oxitocina si imi venea si rau la.stomac...ufff e greu cu recuperarea si nici nu stii cum trec orele... Oricum maine eu sigir voi merge la ea..
Nu te grabeste nimeni, incearca asa cate putin, cat iti permite durerea, eventual faci pauze intre incercari. Gandeste-te ca ce a fost mai greu a trecut |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| fluturash26 wrote:Am nascut sunt slabita, ne auzim cand voi putea va scriu...are 2810 si nota 10...planggea de zor si cand a scos-o si cand a adus-o.. Mai greu vad ca imi revin eu ...am nascut la 15:37
Felicitari mamico si recuperare rapida!!! cum a fost marea intalnire? banuiesc ca moment minunat |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
Felicitaaari! Sa fiti sanatoase si sa te recuperezi usor! |
|
| fluturash26 wrote:Multumim fetele, mai greu cu mine cu datul jos din pat...ma doare un pic...o sa vad daca pot in seara asta daca nu maine... Abia astept sa merg la ea dar mi s-a facut rau iar am avut frisoane de la oxitocina si imi venea si rau la.stomac...ufff e greu cu recuperarea si nici nu stii cum trec orele... Oricum maine eu sigir voi merge la ea..
Hmm, se administreaza oxitocina la cezariana? Nu stiam.
Stiam doar ca se poate administra la nastere naturala daca e nevoie sa grabeasca travaliul.l |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
Felicitaaaaari! Micutei tale ii plac surprizele
Sa fiti sanatoase si maxim de fericite. Recuperare usoara!!
Nicole, multumesc. Crestem, crestem
Te astept cu vesti bune.. Incepem galeria |
|
| Nicole2018 wrote:
Hmm, se administreaza oxitocina la cezariana? Nu stiam.
Stiam doar ca se poate administra la nastere naturala daca e nevoie sa grabeasca travaliul.l
Asa stiu si eu, oxitocina si calciu. Ne povesteste ea cand se pune pe picioare. Hai ca ma apuca si pe mine emotiile, am transpirat toata dintr-o data |
|
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| Fluturas, nici n-am apucat sa iti urez nastere usoara!!! Felicitari, sa fiti sanatoase si sa te recuperezi usor din ce scrii deduc ca ai nascut natural, abia astept sa ne povestesti LE: acum citesc mai bine, zici ca au scos-o pe mititica, deci probabil ai facut ceza si oxi ti-au dat initial ca sa-ti grabeasca travaliul. Pff, mare suspans si pt noi nasterea ta :) sa te mobilizezi cat de repede posibil, ca ajuta mult cu recuperarea. Si bafta multa cu alaptatul, sa va mearga bine din prima |
|
| GeorgianaB wrote:Asa stiu si eu, oxitocina si calciu. Ne povesteste ea cand se pune pe picioare. Hai ca ma apuca si pe mine emotiile, am transpirat toata dintr-o data
Daaa, te inteleg perfect cu emotiile.
Eu sunt cumva linistita, imi si umplu timpul cu activitati, acum ii pictez bebelinei.
Insa am momente cand nu imi vine sa cred... sau cand ma mai ia o durere de spate/burtica am inceput sa ma gandesc... oare se pregateste? oare acum sa fie..?
Ma ajuta al meu ca e calm si linistit, pare oricand pregatit... ieri seara am fost intr-o vizita la vreo 45km de casa, pt prima oara m-am resimtit un pic dupa drum, ma durea putin spatele cand am ajuns acasa, plus ca bebelina se misca fara oprire si cum am ajuns m-am intins, si al meu sot vine langa mine calm si ma intreaba zambind: esti bine, vine in seara asta? Si eu zic, nuuu ca nu am terminat tabloul! :-))) |
|
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Felicitari Ramo! Sa va traiasca printesica!
Cum a avut membranele rupte, posibil sa fi incercat natural, a stat multe ore cu membranele rupte... Si eu am avut frisoane dar de la epidurala...imi spuneau sa imping si nu puteam pt ca tremuram din cauza frisoanelor. Si dupa ce am nascut am mai avut vreo 2 sapt frisoane |
|
|