Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum Felicitari! Ai o frumusete de baiat :* Recuperare rapida si usoara si multa sanatate va doresc :* |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum Vai ce frumusel este!!! Felicitari pentru curaj si sa fiti bine amandoi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Ce frumusete de baiat ai tu acolo! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte numai de bucurii! |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Felicitari Andreea, ai o frumusete de flacau recuperare usoara Iar micutului Casian sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si viata lunga alaturi de mamica si taticul lui |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum
Felicitari, Andreea! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Recuperare u?oara, e o scumpete de baie?el |
|
Inregistrat: 4/26/2018 Mesaje: 495
| Buna diminea?a, fetelor! ?i noi am fost ieri la dr. Totul e bine, fetita e înainte cu 5 zile ?i are 1282 gr . Analizele la col au ie?it bine, mai sunt cele de sânge, cred ca azi le primesc. Nu-mi vine sa cred ce trece timpul, azi intram ?i noi în sapt 30 |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Felicitari, mamico! Ma bucur ca a decurs totul bine si repede. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de baietelul vostru dragalas! |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Felicitari!!! Minunat Casian al tau, sa iti traiasca! Recuperare usoara
Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum Felicitari Andreea! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Recuperare usoara! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| AndreeaCD wrote:Buna diminea?a, fetelor! ?i noi am fost ieri la dr. Totul e bine, fetita e înainte cu 5 zile ?i are 1282 gr . Analizele la col au ie?it bine, mai sunt cele de sânge, cred ca azi le primesc. Nu-mi vine sa cred ce trece timpul, azi intram ?i noi în sapt 30 Super! Ma bucur ca totul e bine. Trece timpul imediat |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum
Felicitari! Ce gogosica frumoasaaa Te asteptam la mamici |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum Andreea felicitari!!!! Ce baiat frumos ai tu acolo. Recupeare usoara si multa sanatate va doresc |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Felicitari, Andreea! Sa va bucurati de el si sa ai recuperare usoara! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/11/2018 Mesaje: 57
| Felicitari andreea sa va traiasca micul sufletel, multa sanatate la amandoi, recuperare rapida si bb mancacios |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Felicitari Andreea! Ne-ai dat emotii cu lichidul si inducerea, bine ca e totul ok! Recuperare usoara si sa va bucurati de micut, e superb! |
|
|