Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Ma bucur ca au gasit cauza si ca te simti mai bine, fluturash Eu cred ca te vei externa cu micuta ta in brate |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| fluturash26 wrote:Da, am infectie cu e-coli. Nu stiu de unde am luat-o dar important e sa isi faca efectul antibioticul si sa scap de ea... Sunt internata si inca voi mai sta...i-am zis doctorului de nastere cezariana dar inca nu am primit raspuns daca e de acord sau nu deci asteptam si urmam tratamentul in spital.. Daca nu ajungeam in timp util la spital era atat de grav incat putea sa imi blocheze rinichii si nu mai eram aici, a fost chestie de moment cred...nici acum nu imi vine sa crd ce repede te ia boala... Eu nu mai vad absolut nimic de burta fara oglinda, deci cred ca a mai crescut... Oricum eu is pe regim aici cu mancarea de spital nu am cum sa ma ingras nici daca vreau
Si eu am avut e-coli in ultimul trimestru,dar cu antibiotic a trecut si din fericire fetita nu a luat. E o infectie specifica sarcinii,cel putin mie asa mi-a explicat medicul. Important e sa fie tratata la timp. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AlexandraRr wrote:Ma bucur ca au gasit cauza si ca te simti mai bine, fluturash Eu cred ca te vei externa cu micuta ta in brate
Sincer asta imi doresc si eu cel mai mult dar sa fie prin cezariana ca dupa durerile prin care am trecut care se pot compara chiar cu travaliul cred ca ajunsesem sa nu stiu ce e cu mine, vroiam orice numai sa scap... Nu mai am forta necesara pentru un travaliu si cred ca voi fi lesinata dupa el daca nu fac cezariana asa ca sa vedem...am emotii sa vad ce zice doctorul! |
|
| oanatm wrote:
Si eu am avut e-coli in ultimul trimestru,dar cu antibiotic a trecut si din fericire fetita nu a luat. E o infectie specifica sarcinii,cel putin mie asa mi-a explicat medicul. Important e sa fie tratata la timp.
Sper sa aiba timp sa fie tratata, sa nunse grabeasca fetita...la mine a fost urata tare infectia, la tine tot la fel de grava a fost de nu te puteai misca si mureai de burta? Sau cum s-a manifestat? |
|
| fluturash26 wrote: Sper sa aiba timp sa fie tratata, sa nunse grabeasca fetita...la mine a fost urata tare infectia, la tine tot la fel de grava a fost de nu te puteai misca si mureai de burta? Sau cum s-a manifestat?
Pe mine spatele m-a durut si rinichii. Am luat doua sapt Urisan Gr si 7 zile antibiotic. |
|
| fluturash26 wrote:
Sincer asta imi doresc si eu cel mai mult dar sa fie prin cezariana ca dupa durerile prin care am trecut care se pot compara chiar cu travaliul cred ca ajunsesem sa nu stiu ce e cu mine, vroiam orice numai sa scap... Nu mai am forta necesara pentru un travaliu si cred ca voi fi lesinata dupa el daca nu fac cezariana asa ca sa vedem...am emotii sa vad ce zice doctorul!
Nici doctorul meu nu a vrut cezariana prima data,dar am insistat eu. Cultura de col ti-a recoltat? Cel mai probabil daca nu iti trece infectia si incepe travaliul iti va face cezariana pentru a elimina riscul ca bebe sa ia infectia. |
|
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Fluturash, ma bucur ca esti mai bine si ca ati aflat de unde erau durerile. Iti doresc sa te refaci rapid ca sa fii in forma pentru intalnirea cu fetita ta!
Andreea-Alexandra sper ca sunteti si voi bine, asteptam vesti.
GeorgianaB exact cum ai zis, nu toti bebei se nasc cu peste 3kg si este perfect ok, important e sa aiba toate functiile bine dezvoltate, are apoi timp sa creasca. Tu parca spuneai ca esti si mai micuta de fel si in general un bebe mai micut creste sansele pt o nastere naturala mai usoara. Atata timp cat bebe e bine in burtica si continua sa creasca totul e ok.
DiaN, daca bebe creste armonios nu ai de ce sa iti faci griji. In plus, medicii zic cand e ceva in neregula, deci ai incredere. Sarcins usoara in continuare! |
|
| oanatm wrote:
Pe mine spatele m-a durut si rinichii. Am luat doua sapt Urisan Gr si 7 zile antibiotic.
Da si eu am tot 7 zile antibiotic injectabil si dupa aia refacem analiza...mai am inca 2 zile de facut antibioticul... Da mi-a recoltat de toate..mi-a zis in mare rezultatele... O sa vedem ce planuri are micuta ca acusi am 39 sapt...e cumintica ea.. |
|
| GeorgianaB wrote:
Mie mi se pare ca nu mai creste burta, dar nu conteaza oricum, a luat decent in greutate, ce a fost mai greu a cam trecut. Sper ca esti bine si te-au lamurit in legatura cu durerile.
Eu citisem ca pe final mai scade cantitatea de lichid sa incapa bebele care continua sa creasca, de asta nici pe cantar nu prea mai apar modificari. Deci ma gandesc ca poate creste chiar daca nu vezi tu schimbari la burtica. |
|
Inregistrat: 1/22/2018 Mesaje: 1074
| Fetele revin cu noutati.din pacate nu sunt f bune sa zicem.am facut eco de dim.din pacate bebele meu nu se mai dezvolta intrauterin si trebuie sa imi induca nasterea.am pierdut si lichid nu mai are asa mult in jurul lui.are dimensiunile si greutatea mica pt 37 de saptamani.mi-au aplicat deja medicamentul pt inducere.am dilatatie 1cm deocamdata dar sper ca in urmatoarele ore sa fie mai bine.intalnirea cu minunea mea va fi mai devreme decat am crezut.sper sa nasc in noaptea asta sau maine cel tarziu.contractii am dureroase doar ca la intervale maricele de timp. Am avut o sarcina f usoara dar uite ca finalul e greu dar nu conteaza.sa fie el bine.doctorii au zis ca pot avea grija de el afara mult mai bn decat as face eu daca l-as mai tine. Va pup si va rog sa va rugati pt noi. |
|
| Andreea-Alexandra wrote:Fetele revin cu noutati.din pacate nu sunt f bune sa zicem.am facut eco de dim.din pacate bebele meu nu se mai dezvolta intrauterin si trebuie sa imi induca nasterea.am pierdut si lichid nu mai are asa mult in jurul lui.are dimensiunile si greutatea mica pt 37 de saptamani.mi-au aplicat deja medicamentul pt inducere.am dilatatie 1cm deocamdata dar sper ca in urmatoarele ore sa fie mai bine.intalnirea cu minunea mea va fi mai devreme decat am crezut.sper sa nasc in noaptea asta sau maine cel tarziu.contractii am dureroase doar ca la intervale maricele de timp. Am avut o sarcina f usoara dar uite ca finalul e greu dar nu conteaza.sa fie el bine.doctorii au zis ca pot avea grija de el afara mult mai bn decat as face eu daca l-as mai tine. Va pup si va rog sa va rugati pt noi.
O sa fie totul bine! Va transmit toate gandurile bune! Doamne, doamne o sa aiba grija de tine si de puiul tau, pe care in curand il vei tine in brate. Ai incredere in medici si gandeste-te ce bucurie si emotie te asteapta la final! Te asteptam cu vesti bune!
|
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Andreea, nastere usoara pt tine si micutul Casian |
|
| Andreea-Alexandra wrote:Fetele revin cu noutati.din pacate nu sunt f bune sa zicem.am facut eco de dim.din pacate bebele meu nu se mai dezvolta intrauterin si trebuie sa imi induca nasterea.am pierdut si lichid nu mai are asa mult in jurul lui.are dimensiunile si greutatea mica pt 37 de saptamani.mi-au aplicat deja medicamentul pt inducere.am dilatatie 1cm deocamdata dar sper ca in urmatoarele ore sa fie mai bine.intalnirea cu minunea mea va fi mai devreme decat am crezut.sper sa nasc in noaptea asta sau maine cel tarziu.contractii am dureroase doar ca la intervale maricele de timp. Am avut o sarcina f usoara dar uite ca finalul e greu dar nu conteaza.sa fie el bine.doctorii au zis ca pot avea grija de el afara mult mai bn decat as face eu daca l-as mai tine. Va pup si va rog sa va rugati pt noi.
Ai incredere in medici,totul va fi bine. In curand iti vei tine minunea in brate. Ai grija de tine, bebe are bevoie de o mamica puternica si pozitiva. |
|
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Andreea-Alexandra wrote:Fetele revin cu noutati.din pacate nu sunt f bune sa zicem.am facut eco de dim.din pacate bebele meu nu se mai dezvolta intrauterin si trebuie sa imi induca nasterea.am pierdut si lichid nu mai are asa mult in jurul lui.are dimensiunile si greutatea mica pt 37 de saptamani.mi-au aplicat deja medicamentul pt inducere.am dilatatie 1cm deocamdata dar sper ca in urmatoarele ore sa fie mai bine.intalnirea cu minunea mea va fi mai devreme decat am crezut.sper sa nasc in noaptea asta sau maine cel tarziu.contractii am dureroase doar ca la intervale maricele de timp. Am avut o sarcina f usoara dar uite ca finalul e greu dar nu conteaza.sa fie el bine.doctorii au zis ca pot avea grija de el afara mult mai bn decat as face eu daca l-as mai tine. Va pup si va rog sa va rugati pt noi. Nastere usoara si multa sanatate amandurora :* asteptam vesti cand vei putea, sper sa fie cat mai scurt travaliul si tu sa te recuperezi usor dupa :* |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Nastere usoara si multa, multa sanatate! Ai incredere ca o sa fie totul bine. |
|
|