Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| fluturash26 wrote:Eu stiam invers...ca fetele vin mai greu..
Faceam si eu haz de necaz :)) Sunt inscrisa pe un grup pe fb “mamici de octombrie”, numai fetite pana acum :)) ideea este ca toti bebeii sunt dolofani rau, peste 3,200, chiar de 4 Al meu va fi pisic :))) |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| GeorgianaB wrote:Faceam si eu haz de necaz :)) Sunt inscrisa pe un grup pe fb “mamici de octombrie”, numai fetite pana acum :)) ideea este ca toti bebeii sunt dolofani rau, peste 3,200, chiar de 4 Al meu va fi pisic :))) Eu cred ca si la nastere al tau va fi mai maricel...de asta poate mai si asteapta sa creasca si nu vrea sa iasa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| Andreea-Alexandra wrote:Fetelor sunt inca in spital sub observatie din cauza scurgerilor maronii.maine dimineata imi vor face o eco sa vada de unde sangerarea si cat ede periculoasa desi am avut toata ziua 3 pete mici pe protejslip si e doar vizibila cand ma sterg dupa ce merg la toaleta.au zis sa vada dupa scanul de maine ce se intampla cu bebe si daca trebuie sa imi induca nasterea.au zis ca daca scurgerea e periculoasa pt bebe am 2 variante.ori imi induc nasterea ori ma duc acasa pe propria raspundere si astept sa vina bebe natural dar nu imi gaeanteaza nimeni ca e si bn pt el.deocamdata dormim la spital noaptea asta si vedem maine e o fi. Va multumesc pt incurajari.va pup
Andreea multa sanatate tie si la bebe. Sa ne scrii cum sunteti |
|
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Fetelor, placenta grad 2 este normala la 22 sapt? Azi de dimineata mi am amintit ca doctorita de la eco morfo mi a zis ca am grad 2, dar nu s a aratat deloc ingrijorata.. Chiar a zis ceva de genul " placenta este tata de mata". Mie mi se pare imbatranita grad 2 la 22 sapt.. Plus ca acum m am uitat pe raport si scrie ceva si de cateva lacuri vasculare.
Nu stiu de ce mi am amintit de chestia asta dupa 3 saptamani si m am panicat asa.. |
|
| Dia_N wrote:Fetelor, placenta grad 2 este normala la 22 sapt? Azi de dimineata mi am amintit ca doctorita de la eco morfo mi a zis ca am grad 2, dar nu s a aratat deloc ingrijorata.. Chiar a zis ceva de genul " placenta este tata de mata". Mie mi se pare imbatranita grad 2 la 22 sapt.. Plus ca acum m am uitat pe raport si scrie ceva si de cateva lacuri vasculare.
Nu stiu de ce mi am amintit de chestia asta dupa 3 saptamani si m am panicat asa..
Eu am avut de gradul 2 atat la morfo 2 cat si la morfo 3. Ai incredere in ce iti spune medicul, daca ia in greutate si nu a fost pus diagnostic de restrictie de crestere nu trebuie sa iti faci griji. Poti sa ceri lamuriri la urmatorul control ca sa fii linistita. |
|
| fluturash26 wrote:Eu cred ca si la nastere al tau va fi mai maricel...de asta poate mai si asteapta sa creasca si nu vrea sa iasa
Mie mi se pare ca nu mai creste burta, dar nu conteaza oricum, a luat decent in greutate, ce a fost mai greu a cam trecut. Sper ca esti bine si te-au lamurit in legatura cu durerile. |
|
| GeorgianaB wrote:
Eu am avut de gradul 2 atat la morfo 2 cat si la morfo 3. Ai incredere in ce iti spune medicul, daca ia in greutate si nu a fost pus diagnostic de restrictie de crestere nu trebuie sa iti faci griji. Poti sa ceri lamuriri la urmatorul control ca sa fii linistita.
Uof, deci e ok.. Gata, incetez sa mai citesc chestii pe net. Citisem de placenta de grad 0 sau 1 pana in sapt 32.
La dublu test mi a iesit risc de restrictie de crestere inainte de 37 sapt, dar maimutzica a fost tot timpul cu minim 2 zile mai mare. Am control joi sau vineri, o sa l intreb pe doc. Multumesc, Georgiana. |
|
| Dia_N wrote:Uof, deci e ok.. Gata, incetez sa mai citesc chestii pe net. Citisem de placenta de grad 0 sau 1 pana in sapt 32. La dublu test mi a iesit risc de restrictie de crestere inainte de 37 sapt, dar maimutzica a fost tot timpul cu minim 2 zile mai mare. Am control joi sau vineri, o sa l intreb pe doc. Multumesc, Georgiana.
Eu in sapt31 aveam gradul 2, daca are restrictie de crestere este posibil sa nu fie vreo grasunica dar nu-i bai, asa cum am scris mai sus sunt copii care se nasc cu 3,500-4, altii sub 3. Dupa nastere iau repede in greutate. Eu am o prietena care a avut diagnostic de restrictie de crestere, a nascut la 36s un baietel de 2100, acum are un an plus si este un grasan sanatos tun. |
|
| GeorgianaB wrote:
Eu in sapt31 aveam gradul 2, daca are restrictie de crestere este posibil sa nu fie vreo grasunica dar nu-i bai, asa cum am scris mai sus sunt copii care se nasc cu 3,500-4, altii sub 3. Dupa nastere iau repede in greutate. Eu am o prietena care a avut diagnostic de restrictie de crestere, a nascut la 36s un baietel de 2100, acum are un an plus si este un grasan sanatos tun.
Nu mi e foarte frica ca nu o sa ia mult in greutate, stiu ca va recupera dupa. Macar 2,600-2,700 sa aiba si sunt multumita. Finuta mea atat a avut si a recuperat minunat dupa aceea. O sa o intreb pe doc de la eco daca sunt ceva modificari si dupa sa vb si cu medicul meu.. Mai am cam 2 sapt de Aspenter si dupa aceea gata. Cred ca Aspenterul m a ajutat pana acum la irigarea placentei, sa vedem cum va fi dupa ce il opresc. |
|
| GeorgianaB wrote:
Mie mi se pare ca nu mai creste burta, dar nu conteaza oricum, a luat decent in greutate, ce a fost mai greu a cam trecut. Sper ca esti bine si te-au lamurit in legatura cu durerile.
Da, am infectie cu e-coli. Nu stiu de unde am luat-o dar important e sa isi faca efectul antibioticul si sa scap de ea... Sunt internata si inca voi mai sta...i-am zis doctorului de nastere cezariana dar inca nu am primit raspuns daca e de acord sau nu deci asteptam si urmam tratamentul in spital.. Daca nu ajungeam in timp util la spital era atat de grav incat putea sa imi blocheze rinichii si nu mai eram aici, a fost chestie de moment cred...nici acum nu imi vine sa crd ce repede te ia boala... Eu nu mai vad absolut nimic de burta fara oglinda, deci cred ca a mai crescut... Oricum eu is pe regim aici cu mancarea de spital nu am cum sa ma ingras nici daca vreau |
|
| fluturash26 wrote:Da, am infectie cu e-coli. Nu stiu de unde am luat-o dar important e sa isi faca efectul antibioticul si sa scap de ea... Sunt internata si inca voi mai sta...i-am zis doctorului de nastere cezariana dar inca nu am primit raspuns daca e de acord sau nu deci asteptam si urmam tratamentul in spital.. Daca nu ajungeam in timp util la spital era atat de grav incat putea sa imi blocheze rinichii si nu mai eram aici, a fost chestie de moment cred...nici acum nu imi vine sa crd ce repede te ia boala... Eu nu mai vad absolut nimic de burta fara oglinda, deci cred ca a mai crescut... Oricum eu is pe regim aici cu mancarea de spital nu am cum sa ma ingras nici daca vreau
Ce bine ca au identificat cauza, sigur va fi din ce in ce mai bine acum din moment ce tratamentul va fi mai specific. Este neplacut pt ca trebuie sa stai in spital dar trece si asta. Oricum cred ca nu mai sunt aceleasi dureri, asa mi-a fost si mie frica vineri cand am varsat ca am facut infectie la stomac intrucat joi seara am fost mai multe persoane la restaurant, bine ca mi-a trecut. Dar in oras nu mai mananc pana ce nasc :))) |
|
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Fluturas, ma bucur ca ai gasit problema. Hai ca mai ai putin...cred ca pleci acasa fara burtica si cu fetita in brate |
|
| GeorgianaB wrote:
Ce bine ca au identificat cauza, sigur va fi din ce in ce mai bine acum din moment ce tratamentul va fi mai specific. Este neplacut pt ca trebuie sa stai in spital dar trece si asta. Oricum cred ca nu mai sunt aceleasi dureri, asa mi-a fost si mie frica vineri cand am varsat ca am facut infectie la stomac intrucat joi seara am fost mai multe persoane la restaurant, bine ca mi-a trecut. Dar in oras nu mai mananc pana ce nasc :)))
Da, v-as sfatui mai ales pe cele care sunteti pe final de sarcina sa evitati locurile bizare cu mancare... nici eu nu am mancat de la no name-uri dar vezi ca nu stii unde isi baga coada necuratul... Eu sper ca dupa ce ma recuperez poate imi face cezariana ca sa nu ma externeze si iar sa ma internez martea viitoare ca sincer nu vad rostul sa stau cateva zile acasa nici o sapt si sa vin iar... dar doctorul decide... Eu sunt cat de cat pregatita, prin cate am trecut sunt mai intarita sa zic sau mult mai nepasatoare ca ma gandesc ca intr-un final tot acolo ajung nu pot ramane cu burta vesnic Ma.simt mai bine ce e drept fata de zilele trecute si astept sa ma vindec... Sper sa fiti si voi bine toate gravidutele si sa va feriti de fructe legume nespalate sau mancare din oras prea multa..
|
|
| Alle.p wrote:Fluturas, ma bucur ca ai gasit problema. Hai ca mai ai putin...cred ca pleci acasa fara burtica si cu fetita in brate Doamne ajuta! E si dorinta mea! |
|
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| fluturash26 wrote:Da, v-as sfatui mai ales pe cele care sunteti pe final de sarcina sa evitati locurile bizare cu mancare... nici eu nu am mancat de la no name-uri dar vezi ca nu stii unde isi baga coada necuratul... Eu sper ca dupa ce ma recuperez poate imi face cezariana ca sa nu ma externeze si iar sa ma internez martea viitoare ca sincer nu vad rostul sa stau cateva zile acasa nici o sapt si sa vin iar... dar doctorul decide... Eu sunt cat de cat pregatita, prin cate am trecut sunt mai intarita sa zic sau mult mai nepasatoare ca ma gandesc ca intr-un final tot acolo ajung nu pot ramane cu burta vesnic Ma.simt mai bine ce e drept fata de zilele trecute si astept sa ma vindec... Sper sa fiti si voi bine toate gravidutele si sa va feriti de fructe legume nespalate sau mancare din oras prea multa..
Fluturash ce bine ca ai descoperit problema. De acuma trebuie sa fie numa bine. Sarcina usoara sa ai in continuare si bebe la termen |
|
|