Gravidutele noastre dragi - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea-Alexandra
Scris: Friday, September 21, 2018 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/22/2018
Buna fetelor.Andreea multumim pt casuta noua.Yna asteptam vesti de la tine.Eu nu am mai scris demult pt ca nu am avut noutati.Marti mergem la intalnirea cu moasa sa vedem ce mai face.Marti am facut o eco in Ro si avem 2467 de grame.crestem frumos.eu zic ca burtica mea incepe sa coboare.sper sa nu fie prea devreme.Fluturash cum e cu miscarile domnisoarei?al meu pe zi ce trece da mai putin.ma gandesc eu ca poate nu mai are asa mult loc.cine stie.cert e ca miscarile lui nu sunt asa wow incat sa zic ce baiat activ are mama.si la varsta asta tot puturos e :)).Alexandra ce faceti?Cum sunteti?Georgiana?Toate bune?M-am uitat pe listuta si sunt nr 7.Incepe sa ma cam ia panica dar abia astept sa il aduc pe lume sa nu mai stau stresata...misca nu misca.sa il tin in brate si sa rasuflu usurata.
Va pup fetele pe toate si va doresc un weekend minunat.DistanceKiss
AlexandraRr
Scris: Friday, September 21, 2018 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Ce baietel voinic ai, Andreea-Alexandra love Ma bucur ca sunteti bine si v-ati si plimbat putin ras La noi este bine momentan, insa la fel ca si tine, abia astept sa treaca si momentul nasterii, nici a mea nu este asa activa si ma tot sperie Big Surprise Cand ai data probabila a nasterii? Ai inceput pregatirile? pupici
fluturash26
Scris: Friday, September 21, 2018 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Andreea-Alexandra wrote:
Buna fetelor.Andreea multumim pt casuta noua.Yna asteptam vesti de la tine.Eu nu am mai scris demult pt ca nu am avut noutati.Marti mergem la intalnirea cu moasa sa vedem ce mai face.Marti am facut o eco in Ro si avem 2467 de grame.crestem frumos.eu zic ca burtica mea incepe sa coboare.sper sa nu fie prea devreme.Fluturash cum e cu miscarile domnisoarei?al meu pe zi ce trece da mai putin.ma gandesc eu ca poate nu mai are asa mult loc.cine stie.cert e ca miscarile lui nu sunt asa wow incat sa zic ce baiat activ are mama.si la varsta asta tot puturos e :)).Alexandra ce faceti?Cum sunteti?Georgiana?Toate bune?M-am uitat pe listuta si sunt nr 7.Incepe sa ma cam ia panica dar abia astept sa il aduc pe lume sa nu mai stau stresata...misca nu misca.sa il tin in brate si sa rasuflu usurata.

A luat bine in greutate baietelul tau! Da na, doar e baietel, ei de obicei is mai dezvoltati..bravo!!
Sa fie grabit oare daca incepe sa coboare burta? Speram ca nu asa de repede ci cand e el dezvoltat bine bine...aveti toate gata pentru el?
Eu m-am amuzat cand am vazut ca ai intrebat de miscari, fix in timp ce citeam mesajul asta a mea practica boxul de vreo cateva minutehohot hohot inca a pus si taicasu mana si nu avea nici o jenahohot loveste foarte tare dar doar cand are ea chef...cand nu are nici nu se misca oricat ai insista tu...
E bine si bebe tau cred ca e mai linistit el..a mea daca ramane asa agitata o sa am de treaba..uff
Acum ma rog sa fie sanatoasa si sa fi luat ce-i mai bun de la noi...ce-i drept is tare curioasa cu cine va semana( eu as vrea mai mult cu taicasu ca are trasaturi mai frumoase dar vom vedea)
Eu am pistrui si nu as vrea sa ii mosteneascahohot

Oricum un pic mai e...
diana.ng
Scris: Friday, September 21, 2018 2:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Dia_N wrote:
Fetelor, am avut un soc azi cand am vazut poza de saptamana trecuta cu burtica si cea de saptamana asta. Wow, ce diferenta.. Zici ca a explodat :))

https://ibb.co/bSFV6e

Burticutz de 23 de saptamani newclap

iuuui ce frumos! Cheek Kiss cred ca de acum inainte tot transformari din astea o sa fie la burticutele noastre, asa si la mine, am impresia ca in doar cateva zile s-a transformat, trebuie sa fac si eu o poza decenta Lol si sa va arat
LAURA0202
Scris: Friday, September 21, 2018 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Dia_N wrote:
Fetelor, am avut un soc azi cand am vazut poza de saptamana trecuta cu burtica si cea de saptamana asta. Wow, ce diferenta.. Zici ca a explodat :))

Bravoo Bravoo Bravoo supefrumoasa burtica ta Blushing
LAURA0202
Scris: Friday, September 21, 2018 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Dia_N wrote:

Cheek Kiss ceva nu mi pusca mie pt ca tu ai burtica la 23 de saptamani asa si e superba, dar eu am doar 13 saptamani si ...........mi se pare ca i foarte putina diferenta , nu i asa rotunda a mea dar are timp de acum incolo sa se rotunjeasca Blushing

LAURA0202 attached the following image(s):
42149049_293105708204855_3967711738895269888_n.jpg

diana.ng
Scris: Friday, September 21, 2018 3:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
LAURA0202 wrote:

Cheek Kiss ceva nu mi pusca mie pt ca tu ai burtica la 23 de saptamani asa si e superba, dar eu am doar 13 saptamani si ...........mi se pare ca i foarte putina diferenta , nu i asa rotunda a mea dar are timp de acum incolo sa se rotunjeasca Blushing

Laura, fiecare corp este diferit, nu este o regula cum trebuie sa iti fie burta la un anumit nr de saptamani. Bucura-te de ea asa cum e, importanta e sanatatea ta si a lui bebe! :)
AlexandraRr
Scris: Friday, September 21, 2018 3:55 PM
Nivel

Laura, daca nu erai la greutatea ideala inainte de sarcina se va vedea mult mai tarziu burta de graviduta. Si eu aveam kg in plus dinainte de sarcina si s-a vazut tarziu burta rotunjoara plus ca in primul trimestru cele mai multe femei sunt si balonate, constipate...este cam devreme sa se vada ca esti insarcinata, pe mine colegii dupa 20 de saptamani au inceput sa ma intrebe daca sunt insarcinata, stiu ca dorinta de a vedea burtica este mare dar trebuie sa avem rabdare, asta este cea mai grea parte din sarcina...asteptarea
Andreea-Alexandra
Scris: Friday, September 21, 2018 4:11 PM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Ce baietel voinic ai, Andreea-Alexandra love Ma bucur ca sunteti bine si v-ati si plimbat putin ras La noi este bine momentan, insa la fel ca si tine, abia astept sa treaca si momentul nasterii, nici a mea nu este asa activa si ma tot sperie Big Surprise Cand ai data probabila a nasterii? Ai inceput pregatirile? pupici

Buna Alex.data probabila e 28 octombrie.as vrea totusi sa nu se grabeasca chiar daca mami e nerabdatoare sa il intalneasca.Abia am ajuns acasa din Ro si de acum incepem mai intens.Nici nu am instalat patutul si sincer habar nu am cand sa o fac.am zis ca peste vreo 2 sapt sa ma apuc de hainute spalat calcat si asezat frumoa la locul lor dar ma gandesc sa nu cumva sa ma grabesc.marti mergem la control si o sa intreb moasa ce parere are de burtica si daca e jos.poate imi zice ca vine mai devreme desi sper sa nu.o sa vedem.asa altceva im afara de burtica nu am.mi se intareste cateodata burtica fff tare pt cateva secunde.si isi revine
Va pup
Andreea-Alexandra
Scris: Friday, September 21, 2018 4:15 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

A luat bine in greutate baietelul tau! Da na, doar e baietel, ei de obicei is mai dezvoltati..bravo!!
Sa fie grabit oare daca incepe sa coboare burta? Speram ca nu asa de repede ci cand e el dezvoltat bine bine...aveti toate gata pentru el?
Eu m-am amuzat cand am vazut ca ai intrebat de miscari, fix in timp ce citeam mesajul asta a mea practica boxul de vreo cateva minutehohot hohot inca a pus si taicasu mana si nu avea nici o jenahohot loveste foarte tare dar doar cand are ea chef...cand nu are nici nu se misca oricat ai insista tu...
E bine si bebe tau cred ca e mai linistit el..a mea daca ramane asa agitata o sa am de treaba..uff
Acum ma rog sa fie sanatoasa si sa fi luat ce-i mai bun de la noi...ce-i drept is tare curioasa cu cine va semana( eu as vrea mai mult cu taicasu ca are trasaturi mai frumoase dar vom vedea)

Oricum un pic mai e...

Da de crescut grasunul a crescut frumos
Eu zic ca e o greutate buna pt cate sapt am.si eu vreau sa semene cu tacsu sincer.de la mn sa fie ochii ca sunt albastri si gropitele din obraz.rest daca se poate sa semene cu tati nu ma deranjeaza :).se pare ca micuta ta a inceput sa miste frumos desi noi doua eram alea care ne plangeam de miscari
Se pare ca am ramas numai eu :) el se misca acolo in legea lui dar probabil fac si eu ca Alexandra avem asteptari f mari de la ei desi sunt mici.atata pot atata fac.o sa ii tinem in brate si prima bataita e asigurata :)va pup
AlexandraRr
Scris: Friday, September 21, 2018 4:51 PM
Nivel

Andreea-Alexandra wrote:

Buna Alex.data probabila e 28 octombrie.as vrea totusi sa nu se grabeasca chiar daca mami e nerabdatoare sa il intalneasca.Abia am ajuns acasa din Ro si de acum incepem mai intens.Nici nu am instalat patutul si sincer habar nu am cand sa o fac.am zis ca peste vreo 2 sapt sa ma apuc de hainute spalat calcat si asezat frumoa la locul lor dar ma gandesc sa nu cumva sa ma grabesc.marti mergem la control si o sa intreb moasa ce parere are de burtica si daca e jos.poate imi zice ca vine mai devreme desi sper sa nu.o sa vedem.asa altceva im afara de burtica nu am.mi se intareste cateodata burtica fff tare pt cateva secunde.si isi revine
Va pup

Ce frumos este cand deja discuti cu medicul/moasa despre nastere, se apropie momentul coeur nu cred ca se va grabi puiul tau, si eu am impresia in unele zile ca respir parca mai usor dar cand ma uit la burtica nu pare coborata, cred ca este in functie de pozitia bebelusilor.

Curatenia si pregetirile nu cred ca este devreme sa le incepi, oricum va creste burtica mai mare si iti va fi din ce in ce mai greu, nu vei putea face foarte multe lucruri intr-o zi, nici nu trebuie sa te obosesti tare ca sa nu vina bebe mai repede. Macar sa ai cumparaturile facute ca sa nu mai mergi prin magazine foarte mult ras

Legat de greutate si eu cred ca este bine, oricum masuratorile sunt orientative, plus ca fiecare bebe creste si se dezvolta in ritmul lui, important este sa ii tinem in brate sanatosi pupici
Dia_N
Scris: Friday, September 21, 2018 5:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Multumesc dragelor !
Andreea, abia astept vestea cu bebe2.
Alexandra, pupici
Diana, astept poza.. Eu la 18,19 saptamani eram suparata tare ca toata lumea imi zicea ca nu am burta. Dupa 20 a crescut in ritm alert.
Laura, multumesc. Fiecare corp reactioneaza altfel. La 13 saptamani doar in zona uterului se vedea ca este un pic umflat, dar atat. Fix asa aveam cand eram la CM. Ai rabdare ca va creste si burtica ta rotunjoara :)

Andreea-Alexandra, ce voinicel ai tu acolocoeur
Mgeorgiana85
Scris: Friday, September 21, 2018 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
fluturash26 wrote:

Oricum un pic mai e...

Mie mi-a coborat burta cam cu 3 sapt inainte sa nasc si am nascut la 39+3.
Fetelor, sa nu va fie frica de nasterea naturala, se uita f repede, acum daca eu am stat 16 ore in travaliu nu trebuie sa stea toata lumea, poate voi sunteti norocoase si scapati repede. De ma dilatam in orele astea nici epidurala nu faceam dar deh...asa a fost sa fie. In momentul cand iti aduce puiul uiti de dureri de travaliu de toate. Mie cea mai grea etapa mi s-a parut alaptatul, ma repet prefer sa nasc de 100 de ori decat sa trec prin ce am trecut cu alaptatul...
Va pupacim! pupici
GeorgianaB
Scris: Friday, September 21, 2018 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Andreea-Alexandra wrote:

Toate bune sper :D m-am speriat luni seara pt ca se intarea burta dar mi-a trecut, este ceva normal plus ca are legatura si cu efortul. A crescut super bine baietelul tau, dar cum a scris si Alexandra, sunt orientative datele astea, important este sa stea in burtica pana la termen sau nu mai devreme de 37. Chiar si asa nu este o tragedie daca vine putin mai devreme.
Al meu avea 2400 pe 12septembrie si este activ spre surprinderea mea, avand placenta anterioara. Pana acum il simteam in partea stanga foarte mult, acum loveste in diagonala, este amuzant. Mai ales cand sunt acoperita si se misca pilota :))) uneori mai vorbesc cu el pt ca ma doare.
Este bine sa te pregatesti din timp, eu m-am agitat cateva zile saptamana asta si este totul gata, mai am cateva hainute de spalat pe care le-am primit, baby nest-ul si cateva produse de cumparat din farmacie.
Cu somnul stau prost :)) sper sa ma odihnesc pt ca sigur vor urma nopti albe cand se va decide sa vina
AlexandraRr
Scris: Friday, September 21, 2018 6:58 PM
Nivel

Fluturash, la tine cum este? S-a dezumflat fata? Mi-am amintit acum sa te intreb daca ti-ai luat tensiunea, mai spuneai si de niste dureri abdominale, sa verifici mai des tensiunea, acum pe final de sarcina este riscul foarte mare de preeclampsie, mie mi-a zis dr ca chiar daca am avut tensiune mica pana acum sa masor totusi saptamanal pentru ca poate creste mult acum si este periculos :*
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.