Gravidutele noastre dragi - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
Iulia, sa va traiasca frumusetea! multa sanatate si recuperare rapida! Cheek Kiss

Dia, ma bucur ca sunteti bine pana la urma! odihna totala de acum inainte si sa speram ca sta bebe la adapost cat mai mult! pupici

Irina, bine ai venit si sarcina usoara!
Dia_N
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Multumesc mult tuturor! O sa mai caut maine si daca nu, dau comanda.
De dimineata ma duc sa fac doza a 2 a de dexametazona. Mi a zis doc ca este posibil sa se fisurat mai sus si sa nu se vada, dar sa fi fost o chestie de moment si sa se inchida la loc. Important este ca am lichid destul.. Am tras sperietura mare, abia acum am reusit sa ma linistesc.. Georgiana si Nicole, multumesc mult ptr linkuri..pupici
Dia_N
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:40 PM
Nivel

Florentinna wrote:
Dia si eu m-am speriat acuma vreo 3 saptamanani tot asa de la o scurgere abundenta si cam incolora. Dimineata cand m-am ridicat dim pat mi-a curs mult si groaza a fost pe mine. Am mers de urgenta la clinica si la consult mi-a luat proba din secretii pt ca au crezut ca e ceva infectie dar nu a iesit la analize. Bine ca sunteti ok si oricum mai bine cand in dubii sa mergi la medic.Cheek Kiss

Eu nici macar nu am simtit uff Asta a fost socant, ca nu mi am dat seama.. Da, nici nu ma gandeam sa nu ma duc la spital. Eram atat de panicata incat abia am reusit sa i spun taximetristului unde vreau sa ajung...
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 30, 2018 11:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Dia_N wrote:
Multumesc mult tuturor! O sa mai caut maine si daca nu, dau comanda.
De dimineata ma duc sa fac doza a 2 a de dexametazona. Mi a zis doc ca este posibil sa se fisurat mai sus si sa nu se vada, dar sa fi fost o chestie de moment si sa se inchida la loc. Important este ca am lichid destul.. Am tras sperietura mare, abia acum am reusit sa ma linistesc.. Georgiana si Nicole, multumesc mult ptr linkuri..pupici

Chiar daca este fisura trebuie sa curga mereu..nu se opreste, cate putin dar curge. Iar daca nu ai absorbant se poate vedea ca nu ramane colorat chilotul cum ramane cu o secretie, e doar ud.
Dia_N
Scris: Wednesday, October 31, 2018 7:15 AM
Nivel

Mgeorgiana85 wrote:

Chiar daca este fisura trebuie sa curga mereu..nu se opreste, cate putin dar curge. Iar daca nu ai absorbant se poate vedea ca nu ramane colorat chilotul cum ramane cu o secretie, e doar ud.

Momentan vad ca sunt ok.. Exact asa era ieri, doar ud si incolor.. Am venit la a 2 a doza de dexa acum.. Sa speram ca va fi bine si sta mica mea linistita acolo..

Multumesc, Georgiana! Pupam Strumful coeur
Alle.p
Scris: Wednesday, October 31, 2018 8:18 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Dia, si eu am avut scurgeri mai abundente, de ma trezeam cu lenjeria uda. Nu mai retin cand incepusera, dar stiu ca erau in ultimul trimestru. Eu stiam ca sunt normale, mai ales daca sunt dupa o perioada in care ai stat mai mult culcata, si cand te ridici..pleoscLol
Ti-au recoltat din secretii sa vada daca intradevar a fost lichid?
Andreea06
Scris: Wednesday, October 31, 2018 9:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.