Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Multumesc mult tuturor! O sa mai caut maine si daca nu, dau comanda. De dimineata ma duc sa fac doza a 2 a de dexametazona. Mi a zis doc ca este posibil sa se fisurat mai sus si sa nu se vada, dar sa fi fost o chestie de moment si sa se inchida la loc. Important este ca am lichid destul.. Am tras sperietura mare, abia acum am reusit sa ma linistesc.. Georgiana si Nicole, multumesc mult ptr linkuri.. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Dia_N wrote:Multumesc mult tuturor! O sa mai caut maine si daca nu, dau comanda. De dimineata ma duc sa fac doza a 2 a de dexametazona. Mi a zis doc ca este posibil sa se fisurat mai sus si sa nu se vada, dar sa fi fost o chestie de moment si sa se inchida la loc. Important este ca am lichid destul.. Am tras sperietura mare, abia acum am reusit sa ma linistesc.. Georgiana si Nicole, multumesc mult ptr linkuri.. Chiar daca este fisura trebuie sa curga mereu..nu se opreste, cate putin dar curge. Iar daca nu ai absorbant se poate vedea ca nu ramane colorat chilotul cum ramane cu o secretie, e doar ud. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Mgeorgiana85 wrote: Chiar daca este fisura trebuie sa curga mereu..nu se opreste, cate putin dar curge. Iar daca nu ai absorbant se poate vedea ca nu ramane colorat chilotul cum ramane cu o secretie, e doar ud.
Momentan vad ca sunt ok.. Exact asa era ieri, doar ud si incolor.. Am venit la a 2 a doza de dexa acum.. Sa speram ca va fi bine si sta mica mea linistita acolo..
Multumesc, Georgiana! Pupam Strumful |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Dia, si eu am avut scurgeri mai abundente, de ma trezeam cu lenjeria uda. Nu mai retin cand incepusera, dar stiu ca erau in ultimul trimestru. Eu stiam ca sunt normale, mai ales daca sunt dupa o perioada in care ai stat mai mult culcata, si cand te ridici..pleosc Ti-au recoltat din secretii sa vada daca intradevar a fost lichid? |