Gravidutele noastre dragi - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alle.p
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/13/2018
Nela wrote:

computerlove Sunt bine, Alle. Ma delectez cu miscarile fetitei. coeur ....si "ma bucur" de noptile cand nu pot adormi la loc dupa ce ma trezesc sa merg la baie. Vreo cateva ore tot am timp sa ma gandesc la tot si toate. sic Tu cum esti ?

Am zile si zile. Ba mi-e greata, ba mi-e foame, ba se-nvarte pamantul cu mineLol
Incerc sa stau calma, ca-mi fac tot felul de filme. Pe o parte ma bucur cand mi-e rau, ca stiu , sau sper ca e bine. Pt ca daca ma simt putin bine, imi fac griji ca nu mai am simptomeHilar
Abia astept sa-l simt si eu pe bebe, desi nu cred ca ma voi linisti, ci ma voi alarma de fiecare data cand nu-l voi simti.
E ciudat pt mine, pt ca in prima sarcina, desi am fost foarte precauta, nu eram paranoica....adio inocenta...
Alle.p
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Dia, ma bucur ca sunteti binecomputerlove
Cu Dumnezeu inainte si vei ajunge la termenHands
Poate reusesti sa te odihnesti daca stai acasa. Lucrai ceva obositor sau stresant?
Dia_N
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2018
Alle.p wrote:
Dia, ma bucur ca sunteti binecomputerlove
Cu Dumnezeu inainte si vei ajunge la termenHands
Poate reusesti sa te odihnesti daca stai acasa. Lucrai ceva obositor sau stresant?

Ultimele saptamani au fost cam stresante la munca.. urma sa intru in odihna sapt viitoare si apoi direct in prenatal. Dupa sperietura asta, intru in medical de azi.. Nu mi mai trebuie nimic, decat sa stiu ca sta cuminte acolo.. Probabil ca voi continua cu dexa o perioada.. Ceva s a intamplat, oricum.. Nu am avut secretii abundente pana acum.. O sa ma odihnesc si sper ca o sa fie bine. pupici
AndreeaCD
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Dia_N wrote:

Ultimele saptamani au fost cam stresante la munca.. urma sa intru in odihna sapt viitoare si apoi direct in prenatal. Dupa sperietura asta, intru in medical de azi.. Nu mi mai trebuie nimic, decat sa stiu ca sta cuminte acolo.. Probabil ca voi continua cu dexa o perioada.. Ceva s a intamplat, oricum.. Nu am avut secretii abundente pana acum.. O sa ma odihnesc si sper ca o sa fie bine. pupici

Dia, ma bucur ca sunte?i bine. Vezi ca exista niste absorbante speciale care te ajuta sa detectezi daca pierzi lichid sau nu, parca la sensibili sau dona au. Posibil sa fi fost doar secre?ii abundente... Poate fetele care au nascut iti pot spune mai clar daca era vb de lichid, ?tiu ca ?i Mgeorgiana85 a tras o sperietura de genul. Doamne ajuta sa fie totul bine în continuare! pupici
Nela
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2018
Dia_N wrote:
Multumesc fetelor.. Suntem ok.. nu si dau seama daca a fost lichid sau nu, cand m au controlat aveam doar secretii. Colul e inchis si nu am contractii. Nu mi dau seama ce a fost, cert e ca ceva a fost si am tras sperietura vietii. Mi au facut 2 fiole de dexametazona si 1 nospa.. De maine stau in medical, nu mi mai trebuie nimic..

Bine ca sunteti bine !!!!!!!!!!!!!! pupici
Nela
Scris: Tuesday, October 30, 2018 3:59 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Am zile si zile. Ba mi-e greata, ba mi-e foame, ba se-nvarte pamantul cu mineLol
Incerc sa stau calma, ca-mi fac tot felul de filme. Pe o parte ma bucur cand mi-e rau, ca stiu , sau sper ca e bine. Pt ca daca ma simt putin bine, imi fac griji ca nu mai am simptomeHilar
Abia astept sa-l simt si eu pe bebe, desi nu cred ca ma voi linisti, ci ma voi alarma de fiecare data cand nu-l voi simti.
E ciudat pt mine, pt ca in prima sarcina, desi am fost foarte precauta, nu eram paranoica....adio inocenta...

Lasa Alle, bine totusi ca poti manca. Eu am avut vreo 2 saptamani la un moment dat in care pur si simplu ma culcam cu burta goala, imi era foame si greata in acelasi timp. Lol Drept urmare , dupa ce mi-au trecut greturile am inceput sa mananc de toate si am pus pe mine, pana acum, nu mai putin de 10 kg Blushing Bine ca sunt simptome si cand nu or sa mai fie, sa nu te panichezi - trebuie sa-ti fie si bine nu numai rau. :) Eu ziceam ca o sa o simt mai repede , dar n-a fost asa, din cauza placentei anterioare am simtit-o mai greu, defapt, mai usor, nu cu aceeasi intensitate. Acum e bine, o simt des . coeur Mda.... stiu ce simti referitor la inocenta.
Dia_N
Scris: Tuesday, October 30, 2018 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
AndreeaCD wrote:

Dia, ma bucur ca sunte?i bine. Vezi ca exista niste absorbante speciale care te ajuta sa detectezi daca pierzi lichid sau nu, parca la sensibili sau dona au. Posibil sa fi fost doar secre?ii abundente... Poate fetele care au nascut iti pot spune mai clar daca era vb de lichid, ?tiu ca ?i Mgeorgiana85 a tras o sperietura de genul. Doamne ajuta sa fie totul bine în continuare! pupici

Mi a zis si medicul de ele, nu am gasit in nici o farmacie.. Pana sa iau taxiul spre spital, am intrat intr un Sensiblu si se uitau la mine ca la extraterestrii :)) A mai cautat si sotul peste tot in drum spre spital. O sa mai caute si sa le tin in casa in caz de ceva. Secretii normale nu au fost, eram(ma scuzati) uda rau pe chilot..

Sper sa fie ok si sa mai stea mica mea la caldurica..
AndreeaCD
Scris: Tuesday, October 30, 2018 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2018
Dia_N wrote:

Mi a zis si medicul de ele, nu am gasit in nici o farmacie.. Pana sa iau taxiul spre spital, am intrat intr un Sensiblu si se uitau la mine ca la extraterestrii :)) A mai cautat si sotul peste tot in drum spre spital. O sa mai caute si sa le tin in casa in caz de ceva. Secretii normale nu au fost, eram(ma scuzati) uda rau pe chilot..

Sper sa fie ok si sa mai stea mica mea la caldurica..

Mda, vad ca nici online nu au farmaciile uff parca medicul Georgianei ii spusese sa î?i puna absorbant normal ?i daca se absoarbe complet Scurgerea ar fi lichid, acum sper sa nu ma insel. Ma gândesc ca s-ar fi vazut ecografic daca ai pierdut lichid,ar trebui sa fie mai putin poate... Sa speram ca nu e asta,sa fie doar o alarma falsa. Ai grija de tine si multa sanatate amandurora! pupici
Nela
Scris: Tuesday, October 30, 2018 4:50 PM
Nivel

AndreeaCD wrote:

Mda, vad ca nici online nu au farmaciile uff parca medicul Georgianei ii spusese sa î?i puna absorbant normal ?i daca se absoarbe complet Scurgerea ar fi lichid, acum sper sa nu ma insel. Ma gândesc ca s-ar fi vazut ecografic daca ai pierdut lichid,ar trebui sa fie mai putin poate... Sa speram ca nu e asta,sa fie doar o alarma falsa. Ai grija de tine si multa sanatate amandurora! pupici

Indraznesc sa-mi aduc aminte de pierderea de lichid. Poate ajuta informatia. - Lichidul amniotic nu are miros, este incolor si cand curge (cand ti se rupe apa) simti ca ai facut pe tine, nu te poti abtine ca la pipi. Si da, la ecograf se vede daca pierzi lichid.
Nicole2018
Scris: Tuesday, October 30, 2018 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Dia_N , ma bucur ca sunteti bine.
Mie imi cumparase sotul chiar in ziua precedenta noptii in care am nascut teste pt detectarea pierderilor de lichid, pentru ca dimineata avusesem o scurgere apoasa cum nu mai avusem pana atunci.
De la sensiblu a cumparat insa nu le aveau pe cele de la Al-Sense, aveau unele de la Barza.
https://www.testulbarza.ro/product/barza-amniotest/

Mai am 2 din cele 3 absorbante, le dau cu drag cui vrea si crede ca le poate lua cumva din Brasov.
Nicole2018
Scris: Tuesday, October 30, 2018 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
iulia_84 wrote:
buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea hearts momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere grup si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpuliloveyou

Felicitari pentru mogaldeata dragalasa! Sa va traiasa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Ma bucur ca ati trecut cu bine! computerlove
Irinan
Scris: Tuesday, October 30, 2018 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Alle.p wrote:
Irina,

Permite-mi te rog o sugestie. Ai putea sa-ti faci semnatura putin mai scurta?Eventual un scris mai marunt? Este obositor cand apare de atatea ori, mai ales daca citesti de pe telefon...Cheek Kiss

Ok
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 30, 2018 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
iulia_84 wrote:
buna dimineata floricelelor. dupa lungi asteptari, chinuri si inca in dureri, ieri la 15:03 am adus-o pe lume pe frumoasa mea hearts momentan este la terapie intensiva dar este bine. va multumesc tuturor de sustinere grup si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si nasteri ca un fulg, cand o veni timpuliloveyou

Felicitari Iulia! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Recuperare usoara mami! pupici
Mgeorgiana85
Scris: Tuesday, October 30, 2018 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Dia_N wrote:

Dia, ar trebui sa-si dea seama daca este lichid, la eco se vede daca este fisurata placenta sau ceva...si eu am tras o sperietura de genul, mie doctorul mi-a spus sa-mi cumpar tampoanele alea pt lichid dar nu am gasit...la sensiblu imi puteau aduce pe comanda dar nu am mai comandat pt ca am fost la control si mi-au spus ca membranele sunt ok, placenta ok. Dar mi-a mai spus sa-mi pun tampon de vata daca mi se pare ceva anormal, daca se imbiba sa ma duc la urgente, dar nu a fost nevoie. Mi-a spus ca spre sfarsitul sarcinii secretiile sunt mult mai abundente. Eu am avut prima data la 35 de sapt.
Poti comanda de pe net daca vrei tampoanele acelea, le gasesti pupici
Florentinna
Scris: Tuesday, October 30, 2018 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Dia si eu m-am speriat acuma vreo 3 saptamanani tot asa de la o scurgere abundenta si cam incolora. Dimineata cand m-am ridicat dim pat mi-a curs mult si groaza a fost pe mine. Am mers de urgenta la clinica si la consult mi-a luat proba din secretii pt ca au crezut ca e ceva infectie dar nu a iesit la analize. Bine ca sunteti ok si oricum mai bine cand in dubii sa mergi la medic.Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.