|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2017 Mesaje: 2868
| fluturash26 wrote: Momentan nu ma doare , am dormit vreo 5 ore...si mi-a pregatit pe dimi sa imi faca calmante inainte de a ma duce in sala...e o senzatie inconfortabila mai mult cand ma ridic etc...imi e teama mie...nici nu vreau sa vad cum arata...ma gandesc ca o sa trebuiasca sa fac un dus dupa ce ma muta cred nu? Cum se procedeaza oare?
Nu stiu ce tehnica are dr tau, dar la mine nu se vedea nimic mai mult decat o linie subtire parca trasa cu creionul. Nu mi-a venit nici mie sa cred. Oricum ar fi, nu are cum sa arate prea rau :D Dus eu am facut a doua zi, asa bine si revigorata ma simteam. Si dimineata abia asteptam sa ma ridic din pat ca sa ma spal pe fata si dinti. E foarte bine ca ai dormit, e important sa te odihnesti acum. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| fluturash26 wrote:Pai fetele, mi s-au rupt membranele sambata la ora 00... am venit la spital si a ramas ceza pe duminica initial dar intre timp nu aparusera contractii dilatatie nimic ca poate daca se putea nasteam natural....si doctorul a zis sa facem ceza, nu ma asteptam a si venit sa ma ia pe nepregatite In sala de operatie... A fost ok totul la operatie nu m-a durut nimic doar am simtit ca umbla pe acolo... Dupa ce m-am dezmortit au fost ceva dureri si cand te ridici si te pui inapoi... in fine sper sa treaca La ora 7:30 merg la fetita sus...am vazut-o doar o data dupa ce am nascut maxim un minut si sotul decat in poza...e asa scumpica de mama focului... iti vine sa o papi cand vezi cum plange micuta... O iubesc din tot sufletu meu!!! Sper sa fie si un start bun in alaptare si as fi foarte multumita... Va multumesc pentru urari si nastere usoara celor care urmeaza... sa mergeti fara teama, eu in saa de operatie incercam sa ma gandesc la altceva pana a scos-o. Fluturash, ce bebelina frumoasa si dolofana aveti! Sper sa fiti pe zi ce trece tot mai bine si sa te bucuri de minunea ta! |
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Fluturash, ce dulceata de fetita ai tu acoloooo Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Succes cu alaptatul! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| ce frumoasa e! sa fie sanatoasa si tie recuperare usoara! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/18/2018 Mesaje: 355
| fluturash26 wrote:Pai fetele, mi s-au rupt membranele sambata la ora 00... am venit la spital si a ramas ceza pe duminica initial dar intre timp nu aparusera contractii dilatatie nimic ca poate daca se putea nasteam natural....si doctorul a zis sa facem ceza, nu ma asteptam a si venit sa ma ia pe nepregatite In sala de operatie... A fost ok totul la operatie nu m-a durut nimic doar am simtit ca umbla pe acolo... Dupa ce m-am dezmortit au fost ceva dureri si cand te ridici si te pui inapoi... in fine sper sa treaca La ora 7:30 merg la fetita sus...am vazut-o doar o data dupa ce am nascut maxim un minut si sotul decat in poza...e asa scumpica de mama focului... iti vine sa o papi cand vezi cum plange micuta... O iubesc din tot sufletu meu!!! Sper sa fie si un start bun in alaptare si as fi foarte multumita... Va multumesc pentru urari si nastere usoara celor care urmeaza... sa mergeti fara teama, eu in saa de operatie incercam sa ma gandesc la altceva pana a scos-o. Felicitari pentru minunea de fetita! Sa fie sanatoasa ?i tu sa te refaci rapid. Pupici |
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Felicitari, Fluturash! Sanatate multa si recuperare usoara! Sa va aduxa multe nucurii!
Eu operatia o am la un xapat groasa xa degetul mare si la celalalt xa degetul mic si inca rozalie asa. Poate mi-o repara la a doua nastere? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| fluturash26 wrote:Pai fetele, mi s-au rupt membranele sambata la ora 00... am venit la spital si a ramas ceza pe duminica initial dar intre timp nu aparusera contractii dilatatie nimic ca poate daca se putea nasteam natural....si doctorul a zis sa facem ceza, nu ma asteptam a si venit sa ma ia pe nepregatite In sala de operatie... A fost ok totul la operatie nu m-a durut nimic doar am simtit ca umbla pe acolo... Dupa ce m-am dezmortit au fost ceva dureri si cand te ridici si te pui inapoi... in fine sper sa treaca La ora 7:30 merg la fetita sus...am vazut-o doar o data dupa ce am nascut maxim un minut si sotul decat in poza...e asa scumpica de mama focului... iti vine sa o papi cand vezi cum plange micuta... O iubesc din tot sufletu meu!!! Sper sa fie si un start bun in alaptare si as fi foarte multumita... Va multumesc pentru urari si nastere usoara celor care urmeaza... sa mergeti fara teama, eu in saa de operatie incercam sa ma gandesc la altceva pana a scos-o. fluturash felicitari.sa va aduca numai bucurii.imi amintesc când eram pe la aspirante ?i ne gândeam când va veni ?i rândul nostru.sa fi?i sanatoase , recuperare usoara. |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| fluturash26 wrote:Pai fetele, mi s-au rupt membranele sambata la ora 00... am venit la spital si a ramas ceza pe duminica initial dar intre timp nu aparusera contractii dilatatie nimic ca poate daca se putea nasteam natural....si doctorul a zis sa facem ceza, nu ma asteptam a si venit sa ma ia pe nepregatite In sala de operatie... A fost ok totul la operatie nu m-a durut nimic doar am simtit ca umbla pe acolo... Dupa ce m-am dezmortit au fost ceva dureri si cand te ridici si te pui inapoi... in fine sper sa treaca La ora 7:30 merg la fetita sus...am vazut-o doar o data dupa ce am nascut maxim un minut si sotul decat in poza...e asa scumpica de mama focului... iti vine sa o papi cand vezi cum plange micuta... O iubesc din tot sufletu meu!!! Sper sa fie si un start bun in alaptare si as fi foarte multumita... Va multumesc pentru urari si nastere usoara celor care urmeaza... sa mergeti fara teama, eu in saa de operatie incercam sa ma gandesc la altceva pana a scos-o.
Fluturash, ma bucur pt ca a iesit totul bine, sper sa te recuperezi usor in continuare. Bebelina sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii nenumarate, este o scumpete de fetita Va fi bine si cu alaptarea, acum gandeste-te ca trebuie sa te odihnesti :* |
|
Inregistrat: 10/23/2017 Mesaje: 1547
| Felicitari Fluturas! Ai o minune de fetita |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| alina89 wrote:Felicitari, Fluturash! Sanatate multa si recuperare usoara! Sa va aduxa multe nucurii! Eu operatia o am la un xapat groasa xa degetul mare si la celalalt xa degetul mic si inca rozalie asa. Poate mi-o repara la a doua nastere? Serios? Ce chestie.. si la control a zis ca e ok?
La mine e doar o linie ca si cum ar fi "lipita" pielea. |
|
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| fluturash26 wrote:Pai fetele, mi s-au rupt membranele sambata la ora 00... am venit la spital si a ramas ceza pe duminica initial dar intre timp nu aparusera contractii dilatatie nimic ca poate daca se putea nasteam natural....si doctorul a zis sa facem ceza, nu ma asteptam a si venit sa ma ia pe nepregatite In sala de operatie... A fost ok totul la operatie nu m-a durut nimic doar am simtit ca umbla pe acolo... Dupa ce m-am dezmortit au fost ceva dureri si cand te ridici si te pui inapoi... in fine sper sa treaca La ora 7:30 merg la fetita sus...am vazut-o doar o data dupa ce am nascut maxim un minut si sotul decat in poza...e asa scumpica de mama focului... iti vine sa o papi cand vezi cum plange micuta... O iubesc din tot sufletu meu!!! Sper sa fie si un start bun in alaptare si as fi foarte multumita... Va multumesc pentru urari si nastere usoara celor care urmeaza... sa mergeti fara teama, eu in saa de operatie incercam sa ma gandesc la altceva pana a scos-o. Felicitari Fluturas!! E o scumpa! Recuperare rapida si acomodare usoara :* |
|
Inregistrat: 10/1/2016 Mesaje: 3498
| GeorgianaB wrote:Eu am control miercuri la ora 16, sigur il voi prinde. Culmea astazi nu m-a intrebat nimeni daca am nascut :)) Dar sotul meu este mereu paranoia cand il intreb ce face, pe unde este, cat mai are pana acasa... are impresia ca nasc, este amuzant
multa bafta la control. sa ne anunti si pe noi. eu , am joi control la dr mea. sa speram ca bobita mea ii bine. intrebare pt voi, burta mea, nu i cam mare pt 4 luni? asa zic altii dar ........... sa fie bobo bine si o intreb si pe gine daca ii ok sau ii prea mult..... LAURA0202 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 506
| fluturash26 wrote:Am nascut sunt slabita, ne auzim cand voi putea va scriu...are 2810 si nota 10...planggea de zor si cand a scos-o si cand a adus-o.. Mai greu vad ca imi revin eu ...am nascut la 15:37 Felicitari fluturash recuperare usoara |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Andreea06 wrote: Serios? Ce chestie.. si la control a zis ca e ok?
La mine e doar o linie ca si cum ar fi "lipita" pielea.
Doamne cum am scris deci eu inca nu m-am dezobisnuit cu tastatul din sarcina de cand aveam carnaciori in loc de degete
A zis ca e inca nu stiu cum la exterior, dar nu am retinut termenul. In interior era ft bine vindecat. E drept ca nu prea ma uit deloc la operatie, dar cred ca tine mai mult de cum a lucrat doctora.. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Fetele nu reusesc deloc cu alaptatul, o tin la san dar nu prea se satura ori nu am.eu lapte ori nu stiu....ce sa fac??? |
|
|