|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Dia, multumesc pt incurajari si pt cuvintele frumoase Incerc sa fiu pozitiva, dar nu imi iese mereu. Mi-e greu cu felicitarile pt ca mi s-a intamplat des dupa ce am nascut sa ma sune lumea sa ma felicite sau sa ma opreasca pe strada sa o faca , pt ca multi au aflat vestea buna, dar nu si cea rea. A fost foarte greu pt ca izbucneam in plans de fiecare data, indiferent de locul unde ma aflam. Mi-ar placea oarecum ca la anu' in iunie sa le trimit o poza cu bebele si sa le prezint minunea mea, dar fara a sti ca am fost insarcinata. Nu stiu daca are logica... Stiu ca asta nu e posibil pt ca nu voi sta inchisa in casa, dar parca in felul asta m-as proteja de felicitarile spuse daca lucrurile nu merg bine |
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Nicole2018 wrote:
Hmm, nu ma gandeam sa doara asa tare cand e burtica lasata, ma gandeam ca doar e de mers mai des la toaleta.
Azi am avut control, bebelina e bine, activa, are aprox 3200gr. Colul avea cam 3cm, inchis. Data trecuta avea aproape 4cm, deci pare ca s-a scurtat un pic. Medicul zice ca cel mai probabil nu nasc saptamana asta, dar nu se stie niciodata.
La fel am crezut si eu, ca va fi un discomfort insa mie imi dau lacrimile de durere mai ales noaptea si dupa ce ma chinui sa ma intorc pe cealalta parte sta sotul si imi maseaza soldul pana trece durerea sau masez eu pana adorm la loc
Ma bucur ca este totul bine Cand se va hotara micuta voastra va veni, bine ca ati ajuns aici si este sanatoasa si voioasa |
| Nicole2018 wrote:AlexandraRr, tu cum mai esti? Ai revenit la munca? Tu cand mai ai control? Multumesc pentru intrebare Maine ma intorc la munca Am asteptat sa ma vada dr intai sa stiu daca este totul bine.
Am fost astazi la control, dr mea este foarte optimista, a pastrat programarea pentru cezariana pe 29 octombrie, fetita are 2600g, tot cu circulara de cordon, colul este inchis, are 36mm si mi-a recoltat secretie pentru streptococ. Chiar daca mi-a zis ca totul este bine am plecat asa suparata de la cabinet si nu stiu de ce :)) cred ca din cauza ca m-am tot chinuit cu imbracatul/dezbracatul, urcatul pe masa si la mine orice miscare este foarte dureroasa. A incercat sa prinda fetita sa ii faca 4d si se tot chinuia si de durere i-am zis sa nu insiste, ca o vom vedea la nastere, abia asteptam sa ajung acasa :)) Urmatorul control este peste 2 saptamani, ma asteptam sa ma cheme saptamanal, iar stau cu stres 1 saptamana :)) |
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| GeorgianaB wrote:
Ai dreptate in legatura cu estimarile, nici eu nu ma incred. Eu nu stiu cum sa gestionez rabdarea, poate ma duc si eu maine la control, initial mi-a zis sa ne vedem si pe 10 dar apoi s-a razgandit si a zis ca pe 17. Azi a fost cam puturos si ma ingrijoreaza, l-am simtit de cateva ori dar nu ca altadata. Stau sa ma gandesc daca acum fac asa... cand va fi langa mine in primele zile oare cum voi face :)))
Daca simti ca ceva e in neregula mai bine mergi sa verifici ca sa fii linistita.
Eu mereu incurajez rabdarea, gandirea pozitiva si rationala insa in acelasi timp cred ca si instinctul merita urmat.
Si recunosc ca si pe mine ma tine calma faptul ca bebelina imi da semne periodic, nu sunt nici la noi toate zilele la fel, dar si in cele mai linistite este destul de activa.
Eu imi imaginez ca in primele zile cu bebelina ma voi simti nesigura in ceea ce priveste ingrijirea ei, insa ma voi stradui sa invat cat mai repede sa o observ, sa ii inteleg nevoile si sa imi urmez instinctul de mamica, sper sa nu ma apuce panica. :) |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| Ale, logic sau nu, sunt trairile tale si sentimentele tale la mijloc. Avand in vedere prin ce ati trecut, e absolut normal..
Alexandra, ti am zis ca bebelina ta e o cumintica |
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AlexandraRr wrote:Multumesc pentru intrebare Maine ma intorc la munca Am asteptat sa ma vada dr intai sa stiu daca este totul bine. Am fost astazi la control, dr mea este foarte optimista, a pastrat programarea la cezariana pe 29 octombrie, fetita are 2600g, tot cu circulara de cordon, colul este inchis, are 36mm si mi-a recoltat secretie pentru streptococ. Chiar daca mi-a zis ca totul este bine am plecat asa suparata de la cabinet si nu stiu de ce :)) cred ca din cauza ca m-am tot chinuit cu imbracatul/dezbracatul, urcatul pe masa si la mine orice miscare este foarte dureroasa. A incercat sa prinda fetita sa ii faca 4d si se tot chinuia si de durere i-am zis sa nu insiste, ca o vom vedea la nastere, abia asteptam sa ajung acasa :)) Urmatorul control este peste 2 saptamani, ma asteptam sa ma cheme saptamanal, iar stau cu stres 1 saptamana :)) E foarte bine, are timp sa mai ia in greutate... Vor trece repede astea doua saptamani o sa vezi, te mai iei cu una alta si va trece.. E smechera nu vrea sa stea la poza
|
| fluturash26 wrote:E foarte bine, are timp sa mai ia in greutate... Vor trece repede astea doua saptamani o sa vezi, te mai iei cu una alta si va trece.. E smechera nu vrea sa stea la poza Asa este, oricum, vreau doar sa fie sanatoasa, nu mai conteaza cand se naste si ce greutate are, eu o sa incerc sa o tin in burtica cat mai mult, nu o sa fac efort sau sa ma aplec/ridic greutati ca sa se dezvolte cat mai mult Sper sa treaca cat mai repede posibil, toata sarcina parca atat am asteptat...sa treaca timpul si inca mi se pare ca mai este mult :)) Cred ca este ceva in neregula cu creierul meu, apreciaza altfel trecerea timpului Are personalitate, este a 3 a oara cand incearca sa ii faca 4d sa ii vedem trasaturile si nu reuseste :))) daca nu vrea, nu vrea, ea este seful :))
Tu cum esti? Ai mai discutat ceva cu medicul sau maine?
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/26/2017 Mesaje: 518
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum
Felicitari!!! sa va traiasca si sa fie sanatos! e adorabil! |
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Alle.p wrote:Dia, multumesc pt incurajari si pt cuvintele frumoase Incerc sa fiu pozitiva, dar nu imi iese mereu. Mi-e greu cu felicitarile pt ca mi s-a intamplat des dupa ce am nascut sa ma sune lumea sa ma felicite sau sa ma opreasca pe strada sa o faca , pt ca multi au aflat vestea buna, dar nu si cea rea. A fost foarte greu pt ca izbucneam in plans de fiecare data, indiferent de locul unde ma aflam. Mi-ar placea oarecum ca la anu' in iunie sa le trimit o poza cu bebele si sa le prezint minunea mea, dar fara a sti ca am fost insarcinata. Nu stiu daca are logica... Stiu ca asta nu e posibil pt ca nu voi sta inchisa in casa, dar parca in felul asta m-as proteja de felicitarile spuse daca lucrurile nu merg bine Alle eu te inteleg perfect. Nu am trecut nici pe departe prin ce ai trecut tu. La mine a fost oprire din evolu?ie la 10 saptamani. Fiind prima data cand am ramas însarcinata, si asta dupa 2 ani de incercari, ne-am grabit sa anun?am... si Doamne ce greu a fost apoi sa zicem ca bebe nu a vrut sa stea. Dar fii încrezatoare, are Dumnezeu grija de noi ?i o sa ai un puiut sanatos. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Alle sa nu te simti obligata sa admiti sau sa zici doar pt ca se vede.. daca o sa se vada si cineva insinueaza ca esti, dar tu nu vrei inca sa zici, spune ca ‘eh nu cred, am doar cateva kg in plus acum ca mananc o groaza de dulciuri’, hihi, haha si schimbi subiectul.. nu o sa se supere nimeni, cel putin nu pe bune, ca stiu si ei prin ce ati trecut. Fa ce e mai bine pentru tine. |
| Of, Alle, la fel ca tine sunt si eu, eu am avut noroc ca s-a vazut tarziu burtica, pe la 6 luni deja nu o mai puteam ascunde insa lumea ca sa nu faca greseli pe la finalul celor 6 luni au inceput sa ma intrebe daca sunt insarcinata. Asa nu as fi spus nimanui, vroiam doar eu sa stiu insa ai dreptate, nu avem cum sa ascundem. Nimeni nu intelege prin ce treci si ce este in sufletul tau, eu cunosc foarte putine persoane empatice :(. Sper sa ai cat mai multe persoane apropiate de sufletul tau care sa te ajute sa treci mai usor prin aceasta sarcina, este un drum lung atunci cand ai anumite temeri, incearca sa iei fiecare zi in parte, fara sa te gandesti mult la viitor si umpe-ti timpul cu ce activitati iti plac, in weekend sa iesi cu sotul a plimbari, filme. |
Inregistrat: 2/26/2018 Mesaje: 377
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum Ce puiut frumos ai! Sa fiti sanato?i amândoi si sa va faca cei mai fericiti parin?i! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Andreea-Alexandra wrote:Buna fetele.revin cu noutati.La ora 3 dupa masa mi-au pus medicamentul pt inducere si la 1h am inceput sa am contractii dureroase dar suportabile.la ora 8 m-au examinat aveam dilatatie 6.la ora 9 fara 10 aveam dilatatie 9.5 si au inceput adevaratele dureri.Doamne au fost incredibil de dureroase.la 21.35 s-a nascut minunea noastra Casian-Stefan.nu a fost nevoie de nimic.a iesit perfect sanatos si frumos.eu sunt bine,amandoi suntem bine.o sa incerc sa atasez o poza.va pup pe toate si va multumesc pt sustinere.e randul vostru acum Vai ce frumos moment ai surprins.sa va traiasca sa va bucura?i de el si recuperare usoara ?ie Sa va acomoda?i u?or unul cu celalalt
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 176
| Alle.p wrote:Dia, multumesc pt incurajari si pt cuvintele frumoase Incerc sa fiu pozitiva, dar nu imi iese mereu. Mi-e greu cu felicitarile pt ca mi s-a intamplat des dupa ce am nascut sa ma sune lumea sa ma felicite sau sa ma opreasca pe strada sa o faca , pt ca multi au aflat vestea buna, dar nu si cea rea. A fost foarte greu pt ca izbucneam in plans de fiecare data, indiferent de locul unde ma aflam. Mi-ar placea oarecum ca la anu' in iunie sa le trimit o poza cu bebele si sa le prezint minunea mea, dar fara a sti ca am fost insarcinata. Nu stiu daca are logica... Stiu ca asta nu e posibil pt ca nu voi sta inchisa in casa, dar parca in felul asta m-as proteja de felicitarile spuse daca lucrurile nu merg bine Sora mea a pierdut bebele ei.a trait 2 zile.stiu prin ce a trecut ?i trece ?i acum mai ales ca nu mai poate face un alt copil. Toata lumea o opre?te ?i î?i da cu parerea..nu po?i fugi de lume.important e sa depa?e?ti momentul ?i sa ?tii unde sa apelezi pt ajutor..pt ca e nevoie de ajutor. Nu vreau sa va spun cum ma simt eu însarcinata în preajma ei.nu pot vorbi cu sora mea nimic de asta. î?i doresc o sarcina u?oara. Gânde?te-te doar la copil ..nu ?i la restul lumii. |
|
Inregistrat: 1/5/2018 Mesaje: 433
| Buna fetele...eu cand am fost insarcinata am zis la foarte putine persoane ca o sa am.un bebe...si de cate ori se mira cineva de burtica,ma.apucau spumele...stiu,nu era normala reactia,dae nu puteam sa ma abtin... |
|
|