|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Andreea06 wrote:Ti-am raspuns si dincolo, hihi. Te asteptam si la mamici da? Noi am fost in clubul gravidutelor impreunaaaa  si suntem deja cateva mamici care vrem bebe2, asa devreme.. deci nu fi speriata, ca o sa te descurci. Esti mommy, deci esti super mommy. O sa fie si momente grele dar le iei pe rand, zi de zi. Solutii sunt in ziua de azi multe.. si surse de info. Sarcina usoara!! Alaptezi, ai ramas alaptand oare? Ca eu ma tem sa nu fie asta o problema sa raman greu. . Daaa inca alaptez. Poti ramane oricand dupa ce iti vine menstruatia. Nici eu nu ma asteptam. Prima sarcjna a fost cu stimulare am ramas dupa 2 ani de incercari si acum hop si natural si repede :)) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| fluturash26 wrote:La fel...nu se stie inca ce am...tot acelasi tratament il am in continuare...a avut cineva apendicita sau infectie in sange in sarcina??
Apendicita sau infectie nu am auzit. Am auzit de un caz de pancreatita in ultimele saptamani de sarcina. Sper sa nu fie cazul la tine si sa descoperi cat mai repede ce este.. Medicul tau ce zice? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Fetelor, la 6s 5z am sanse sa-i aud inimioara, sau e prea devreme? |
|

Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Alle.p wrote:Fetelor, la 6s 5z am sanse sa-i aud inimioara, sau e prea devreme? Da Eu la 6 saptamani si 3 zile am auzit-o prima data Sa nu te sperii totusi daca nu auzi, fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui |
|

| Fluturash, insanatosire grabnica, sper sa gaseasca cat mai repede cauza si sa te simti bine. Stiu cazuri cu apendicita inainte de nastere si la cezariana au rezovat si apendicita, acum important este sa gaseasca cauza si sa iti revii si tu, ai discutat cu medicul tau? |
|

| AlexandraRr wrote:Da  Eu la 6 saptamani si 3 zile am auzit-o prima data Sa nu te sperii totusi daca nu auzi, fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui Stiu ca inimioara incepe a bata dupa 5s, dar nu poate fi auzita asa devreme. Sper la un dum dum firav macar |
|

| Alle.p wrote:Stiu ca inimioara incepe a bata dupa 5s, dar nu poate fi auzita asa devreme. Sper la un dum dum firav macar Depinde foarte mult de medic, sunt medici care considera ca daca folosesc doppler-ul pentru a auzi noi inimioara atat de devreme poate dauna copilului si atunci doar iti va arata pe ecograf cum palpaie insa sunt medici care iti vor pune sa asculti inimioara, depinde de al tau cum considera Cred ca ai emotii asa mari, pentru mine asta a fost cel mai emotionant moment din toata sarcina |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Andreea06 wrote: Dar ce ti-au facut pana acum? Ce investigatii, doar sange? Ai avut eco abdominala? Pentru toata zona, stomac, ficat, bila etc? Sotul meu avea ceva dureri si i s-a vazut la eco ca are pietre de la bila cumva, si ca din cauza lor si a bilei, ficatul ii e marit.. apoi a facut si procedura aia cu camera pe gat, nu mai stiu numele, dar aia cred ca nu e cazul la tine cu sarcina. Poate la eco ti se vede mai greu fiind toate impinse de burtica..
Mi-a facut si mie la ficat etc dar inca nu se stie sigur ce am..ecografie abdominala nu mi-au facut la toate organele ca nu cred ca au aici la maternitate pentru asta.. Si toate analizele le-au facut si am multe dereglate... |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Dia_N wrote:
Apendicita sau infectie nu am auzit. Am auzit de un caz de pancreatita in ultimele saptamani de sarcina. Sper sa nu fie cazul la tine si sa descoperi cat mai repede ce este.. Medicul tau ce zice?
Ar fi mai multe diagnostice...asteptam sa vedem care ramane in picioare pana la urma.. |
|

| Da, am emotii. Acum mi-am dat seama ca lui Alex doar i-am vazut inimioara batand la eco, nu mi-a pus si doppler. In ziua cand am nascut i-am auzit-o pt prima oara. Acum, parca incerc sa nu ma entuziamez prea tare, sa ma protejez oarecum in caz ca lucrurile merg prost |
|

| Alle.p wrote:Da, am emotii. Acum mi-am dat seama ca lui Alex doar i-am vazut inimioara batand la eco, nu mi-a pus si doppler. In ziua cand am nascut i-am auzit-o pt prima oara. Acum, parca incerc sa nu ma entuziamez prea tare, sa ma protejez oarecum in caz ca lucrurile merg prost Of, te cred, nu imi pot imagina ce este in sufletul tau, stiu doar ca eu de la inceput am stat cu inima stransa, nu m-am putut bucura si relaxa toata sarcina si acum am cosmaruri, de 2 nopti ma trezesc plangand din cauza stresului, orice crampa, durere de spate sau de burta ma ingrijoreaza, sigur la tine sunt la un nivel mult mai inalt toate aceste griji, eu am avut noroc ca am mers la munca si o parte din zi eram mai ocupata cu altele insa nici acolo nu eram relaxata. Iti doresc din suflet sa fie totul bine pana la final si sa mergi cu puiul tau acasa sanatos |
|

| AlexandraRr wrote:Of, te cred, nu imi pot imagina ce este in sufletul tau, stiu doar ca eu de la inceput am stat cu inima stransa, nu m-am putut bucura si relaxa toata sarcina si acum am cosmaruri, de 2 nopti ma trezesc plangand din cauza stresului, orice crampa, durere de spate sau de burta ma ingrijoreaza, sigur la tine sunt la un nivel mult mai inalt toate aceste griji, eu am avut noroc ca am mers la munca si o parte din zi eram mai ocupata cu altele insa nici acolo nu eram relaxata. Iti doresc din suflet sa fie totul bine pana la final si sa mergi cu puiul tau acasa sanatos Multumesc, la fel Ale.
Prima sarcina a fost usoara, pt ca desi ma panicam repede apoi ma informam si ma calmam. Acum...daca am crampe, de ce le am, daca nu am, de ce nu mai am simptome?E un vartej de sentimente caruia sper sa-i supravietuiesc. Ultima parte a sarcinii va fi grea, pt ca de la 32 s ma voi muta la TM fara sotul meu si mare parte din zi voi fi singura in casa...dar sa ajung cu bine pana acolo si voi vedea cum gestionez atunci situatia
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2017 Mesaje: 97
| Alle.p wrote:Fetelor, la 6s 5z am sanse sa-i aud inimioara, sau e prea devreme? Eu am auzit-o la 5s 4z , a?a ca ai ?anse mari sa auzi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/11/2017 Mesaje: 477
| Buna fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine, au venit rezultatele la analize si ceva nu e bine, am cautat pe net dar nu m-am lamurit, la doctor ajung abia pe 18.10, poate ma lamuriti voi. Citomegalovirus Ac - IgG a iesit 8.20 si zice asa, nonreactiv e mai mic de 6 si reactiv, mai mare de 6. Virus herpetic 1 : Ac.IgG 5.46, pozitiv fiind mai mare de 5 Rubella: Ac - IgG 45.40 pozitiv fiind peste 10. Multumesc |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Cata123 wrote:Buna fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine, au venit rezultatele la analize si ceva nu e bine, am cautat pe net dar nu m-am lamurit, la doctor ajung abia pe 18.10, poate ma lamuriti voi. Citomegalovirus Ac - IgG a iesit 8.20 si zice asa, nonreactiv e mai mic de 6 si reactiv, mai mare de 6. Virus herpetic 1 : Ac.IgG 5.46, pozitiv fiind mai mare de 5 Rubella: Ac - IgG 45.40 pozitiv fiind peste 10. Multumesc Sunt bune analizele. Ai anticorpi pentru rubeola, herpes si citomegalovirus. Daca iese IgM pozitiv inseamna ca ai infectia. IgG inseamna ca ai avut mai demult si acum ai anticorpi, deci esti protejata. |
|
|