Gravidutele noastre dragi - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana.ng
Scris: Thursday, October 4, 2018 9:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/26/2017
AlexandraRr wrote:

Ce burtica frumoasa love

Cheek Kiss multumesc!
Nicole2018
Scris: Thursday, October 4, 2018 10:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
GeorgianaB wrote:

As alege sa il astept pe el sa se hotarasca daca evolueaza totul ok, noi suntem pregatiti cu toate si chiar nu ma asteptam la asta :)) mai avem de montat patutul pt cosleeping, acum este pe drum, a fost norocul lui, l-am castigat la o tombola la babyexpo topai

Ce tare ca baietelul s-a dovedit norocos inca din burtica. E foarte bine ca sunteti pregatiti, de acum poate veni oricand micutul, deci nu iti prindea bine sa fii agitata cu pregatiri.

Si eu imi doresc sa aiba sansa sa vina mogaldeata noastra cand e ea pregatita, sa vedem ce noroc avem si cum evolueaza lucrurile.

Oricum, chiar daca inca nu sunt semne, eu zic ca mai au timp suficient sa se decida.

Iar eu personal ma bucur de fiecare zi linistita pe care o mai am. ras
Nicole2018
Scris: Thursday, October 4, 2018 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
diana.ng wrote:
va prezint si eu burtica mea de aprox 21 saptamani hearts

Graviduta frumoasaa si supla, este f dragalasa burtica ta! Imi trezesti amintiri.computerlove
diana.ng
Scris: Thursday, October 4, 2018 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2017
Nicole2018 wrote:

Graviduta frumoasaa si supla, este f dragalasa burtica ta! Imi trezesti amintiri.computerlove

multumeesc Nicole thankyou Cheek Kiss imediat pregatesc galeria pentru tine si pentru fete, astept sa dati un semn ras hehe
Bella_Tm
Scris: Thursday, October 4, 2018 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
diana.ng wrote:

Ai o burtica foarte frumoasa. La fel ca si tine Cheek Kiss
Andreea-Alexandra
Scris: Thursday, October 4, 2018 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2018
diana.ng wrote:

Ce burtica frumoasa ai!!!multa sanatate tie si lui bebe DistanceKiss Cheek Kiss
AndreeaCD
Scris: Thursday, October 4, 2018 11:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/26/2018
diana.ng wrote:

Doamne ajuta Andreea, asemenea si tie, sper ca ti a mai trecut din raceala! astazi a inceput si mie sa imi curga putin nasul si ma tot gandesc daca sa iau preventiv niste oscilo...

Da, sunt pe trecute, mai tu?esc pu?in. Nu lua oscillo înca. Mi-e nu mi-a dat voie decât 3 zile de tratament cu oscillo ?i tantum, asa ca mai bine nu irose?ti zilele înca ras. Mai degraba iti faci un ceai cu miere ?i lamâie ?i te bagi în pat la caldura. E nasol sa tragi raceala fara pastile, de aia zic, mai bi e sa astepti sa vezi daca ai racit pe bune decât sa iei preventiv ca oricum nu po?i sa iei prea mult. Eu de 4 zile mananc acadele chupa-chups ca sa îmi calmez tusea, ca doar din ceaiuri ?i miere nu era suficient, am terminat 500gr miere in o saptamâna :)). Sa speram ca poate e doar un guturai ?i î?i trece, ?i nu te ia raceala pe bune. pupici
yonica
Scris: Friday, October 5, 2018 10:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
fluturash26 wrote:
V-am citit printre randuri fetelor. Nu mai pot tot ma doare, is pe antibiotic, am o infectie in corp care ma deranjeaza, nu am contractii deloc...am de facut 2 trasee pe zi plus ca am facut muuulte perfuzii si chiar si asa nu ma lasa durerea de tot...abia pot sta in pat...abia acum am mancat si baut un pic...
Nu stiu cat ma tine...de nascut nu da sanse ca as naste acum...nu are legatura cu sarcina...
Sa dea Dumnezeu sa te însanato?e?ti repede, ?i sa fie bebele bine!!
Florentinna
Scris: Friday, October 5, 2018 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
Diana ce burtica frumoasa ai tu hearts

Fluturash sper ca totul e bine cu tine si cu bebe. Asteptam vesti bune. computerlove
yonica
Scris: Friday, October 5, 2018 10:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
diana.ng wrote:
Diana, am dreptate, gravidele sunt frumoase!!love Fetelor, voi toate sunte?i a?a tinerele, slabu?e, doar burtica va tradeaza!
Dia_N
Scris: Friday, October 5, 2018 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2018
Diana, esti o graviduta taaare frumoasa!

Fluturash, sper ca esti mai bine astazi..
fluturash26
Scris: Friday, October 5, 2018 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
La fel...nu se stie inca ce am...tot acelasi tratament il am in continuare...a avut cineva apendicita sau infectie in sange in sarcina??pale
Ralucamarin
Scris: Friday, October 5, 2018 12:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/30/2016
Hello mummss?? ma primiti si pe mine aici la voi? Am 9 sapt de sarcina .. al doilea bebe ( neasteptat :)) ) mai am o fetita de 1 an si 1 luna. Mai sunt mamici cu 2 copiii asa mici? Pe mine ma cam sperie gandul ca nu o sa ma descurc cu ei NuStiu
Andreea06
Scris: Friday, October 5, 2018 12:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
fluturash26 wrote:
La fel...nu se stie inca ce am...tot acelasi tratament il am in continuare...a avut cineva apendicita sau infectie in sange in sarcina??pale

Dar ce ti-au facut pana acum? Ce investigatii, doar sange?
Ai avut eco abdominala? Pentru toata zona, stomac, ficat, bila etc?
Sotul meu avea ceva dureri si i s-a vazut la eco ca are pietre de la bila cumva, si ca din cauza lor si a bilei, ficatul ii e marit.. apoi a facut si procedura aia cu camera pe gat, nu mai stiu numele, dar aia cred ca nu e cazul la tine cu sarcina. Poate la eco ti se vede mai greu fiind toate impinse de burtica..
Andreea06
Scris: Friday, October 5, 2018 12:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Ralucamarin wrote:
Hello mummss?? ma primiti si pe mine aici la voi? Am 9 sapt de sarcina .. al doilea bebe ( neasteptat :)) ) mai am o fetita de 1 an si 1 luna. Mai sunt mamici cu 2 copiii asa mici? Pe mine ma cam sperie gandul ca nu o sa ma descurc cu ei NuStiu

Ti-am raspuns si dincolo, hihi. Te asteptam si la mamici da? pupici
Noi am fost in clubul gravidutelor impreunaaaa chitara si suntem deja cateva mamici care vrem bebe2, asa devreme.. deci nu fi speriata, ca o sa te descurci. Esti mommy, deci esti super mommy. O sa fie si momente grele dar le iei pe rand, zi de zi. Solutii sunt in ziua de azi multe.. si surse de info.

Sarcina usoara!!

Alaptezi, ai ramas alaptand oare? Ca eu ma tem sa nu fie asta o problema sa raman greu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.