Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi! 1. Oanatm

2. Fluturash26
3. Lyylyy

4. Nicole2018

5. Marina85

6. GeorgianaB

7. Andreea-Alexandra

8. AlexandraRr

9. Iulia_84

10. Luna48

11. AnneMarie95

12. Ratonita

13. Nadira

14. AndreeaCD

15. medusa

16. Dia_N

17. Elena7

18. Florentinna

19. Maria2013

20. Diana.ng

21. Nela

22. Ivoreth

23. LAURA0202

24. Bella_tm

Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 20.09.2018 |
|

| Ma puteti ajuta careva cu linkul la tickerul lui Bella_tm? Sunt pe telefon si nu reusesc sa il iau de aici :) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Fluturash, esti nr.1 La noi a fost ok in rest, nu mai are circulara de cordon, s-a invartit pana l-a scos, placenta a zis ca este gradul II, dr a zis ca este totul bine, m-a trecut in agenda cu nasterea, acum abia astept urmatorul control deja Nu imi vine sa cred cand ma uit la ticker-ul tau, imi amintesc cand ai scris la aspirici vestea cea buna si acum esti asa aproape de cel mai frumos moment Fetele noastre o sa fie apropiate daca totul va fi conform planului, diferenta va fi mica
Diana, sper si eu sa fie cumintica, sa nu ne surprinda. Se pare ca am venit in valuri aici :)) |
|

| Andreea06 wrote:Ma puteti ajuta careva cu linkul la tickerul lui Bella_tm? Sunt pe telefon si nu reusesc sa il iau de aici :) Te-as ajuta eu dar nu stiu cum, cand apas pe ticker ul ei imi deschide adresa site-ului :( |
|

| Acum mi-am dat seama, cred ca pe primul loc este Oanatm |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Hai ma, nu se poate sa fiu prima, intru in panica. |
|

| AlexandraRr wrote:Fluturash, esti nr.1 La noi a fost ok in rest, nu mai are circulara de cordon, s-a invartit pana l-a scos, placenta a zis ca este gradul II, dr a zis ca este totul bine, m-a trecut in agenda cu a, acum abia astept urmatorul control deja Nu imi vine sa cred cand ma uit la ticker-ul tau, imi amintesc cand ai scris la aspirici vestea cea buna si acum esti asa aproape de cel mai frumos moment  Fetele noastre o sa fie apropiate daca totul va fi conform planului, diferenta va fi mica Diana, sper si eu sa fie cumintica, sa nu ne surprinda. Se pare ca am venit in valuri aici :)) Nu imi mai vine sa rad daca ma uit la pagina asta...mi-am facut si o poza la pagina ca sa o am amintire peste ani!! Nu stiu ce sa zic dar cu durerile astea si plus ca nu mai iau deloc in greutate ca m-am cantarit si azi tare cred dupa mine asa ca poate chiar voi urma eu.. pe de alta parte ma gandesc ca o las pe Georgiana prima daca vrea ea sa nasca inainte. Ah, super ca nu mai are circulara, vezi ca e fetita cumintica?? Daca va fi conform planului si nasc pe la 40-41 chiar sigur vom fi apropiate cu fetitele, o sa avem ce ne sfatui in diverse chestii
Acum dau timpul in urma si gandindu-ma prin cate am trecut la inceput e o minune ca am ajuns aici...mititica mea a fost rezistenta iar eu am crezut in ea... |
|

| Ioi asa e, am gresit cu Oana ca nu a nascut inca fluturash deci esti numero 2 rectific. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AlexandraRr wrote:Acum mi-am dat seama, cred ca pe primul loc este Oanatm  Nu am ratat eu mesajul cum ca ar fi nascut, nu?
Nu am nascut inca |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bine v-am gasit in noua casuta! Nu imi vine sa cred ca mai am un pic si ajung la jumatatea drumului spre nastere! |
|

| Andreea06 wrote:Ioi asa e, am gresit cu Oana ca nu a nascut inca  fluturash deci esti numero 2  rectific. Tot pe acolo is...oana oricum mai are un pic si gata..:D:102: |
|

| fluturash26 wrote: Tot pe acolo is...oana oricum mai are un pic si gata..:D:102:
Un pic dar poate sa stea bebe bine la caldut pana la 42s |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 244
| Poti sa ma treci si pe mine pe lista |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2018 Mesaje: 364
| maria2013 wrote:Bine v-am gasit in noua casuta! Nu imi vine sa cred ca mai am un pic si ajung la jumatatea drumului spre nastere!
Multumim ptr casuta, Andreea! Exact la asta ma gandeam si eu..Cum trece timpul si cum am avansat pe lista.. Parca ieri ma plangeam ca nu mi apare si mie burtica, azi m am chinuit sa intru in masina ptr ca parcase cineva ff aproape. Acum mi se pare ca e maricica bine :)) |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreea06 wrote:Un pic dar poate sa stea bebe bine la caldut pana la 42s
Daca nu vine singurica pana pe 29,imi provoaca nasterea...nu asteptam pana la 42 sapt. |
|
|